Sjećam se da je Hari Mata Hari dobio 12 bodova od Monaka, eto to nije nikako komšijski. A i Norveška kada je prije 2 godine osvojila, nije dobijala samo od komšija, nego maltene od svake zemlje koja je glasala dobili su bar 1 bod.Admir_Sa je napisao/la:i ja samo prebacim da gledam ono glasanje
saberi sve te eurosongove unazad 10 godina i ako smo 10 poena ukupno do sada dobili od islanda, latvije, litvanije, kipra, rusije, estonije, izraela..... ebite me odma![]()
cuj talijani se prijavili, poglupili i oni izgleda
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Barca u srcu
- Kontakt:
Re: Chat
Zadnja izmjena: Barca u srcu, dana/u 06 maj 2011, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
zasto narodnjaci ne idu na eurosong ? ja mislim da bi mile kitic, ili bar seka aleksic osvojili prvo mjesto. oni su rodjeni u BiH i mogu nastupati za nas. lepa brena bi pomela ostale takmicare. oni su meni bolji od onog vukasina, regine i one cure sto nas je jednom predstavljala. a dino merlin pored ped.erskog stajlinga, ima i ped.erski glas kada izvodi visoke tonove. valjda se tako ulazi u europsku uniju.
srbija je ove godine poslala strasilo na eurosong. valjda ce im taktika uroditi plodom.
srbija je ove godine poslala strasilo na eurosong. valjda ce im taktika uroditi plodom.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- skyisthelimit
a zavisi i od pjesme puno, nije djaba Hari 3 bio..skupio je dosta boba iz dalekih zemalja, sjecam se od Monaco cini se 12 bodovaAdmir_Sa je napisao/la:i ja samo prebacim da gledam ono glasanje
saberi sve te eurosongove unazad 10 godina i ako smo 10 poena ukupno do sada dobili od islanda, latvije, litvanije, kipra, rusije, estonije, izraela..... ebite me odma![]()
15.10 - 15.06 ...
uvijek postoje pojedinacni slucajevi kad te neko iznenadiBarca u srcu je napisao/la:Sjećam se da je Hari Mata Hari dobio 12 bodova od Monaka, etoto nije nikako komšijski. A i Norveška kada je prije 2 godine osvojila nije dobijala samo od komšija, nego maltene od svake zemlje koja je glasala dobili su bar 1 bod.Admir_Sa je napisao/la:i ja samo prebacim da gledam ono glasanje
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
e dobar mi je eurosong iz samo jednog razloga, tada sestra sazove jaranica, napravi bruku palacinaka, bude svega da se pojede i popije. Taman dodjem na glasanje i udri po palacincima 
nema potpisa
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Zovi nekad na te pacalinke, samo termine znas ganjatAdmir_Sa je napisao/la:e dobar mi je eurosong iz samo jednog razloga, tada sestra sazove jaranica, napravi bruku palacinaka, bude svega da se pojede i popije. Taman dodjem na glasanje i udri po palacincima
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- Barca u srcu
- Kontakt:
Pa to je tačno. Znamo da ćemo dobiti 12 od Srbije i Hrvatske i možda nešto malo od dijaspore i drugih zemalja ex Jugoslavije. I to je to. Možda još nešto skupimo usput, još koji bod od Azerbejdžana ili Turske eventualno, koja nam na zadnjem nije nikako dala bodove, koliko se sjećam.fera je napisao/la:uvijek postoje pojedinacni slucajevi kad te neko iznenadiBarca u srcu je napisao/la:Sjećam se da je Hari Mata Hari dobio 12 bodova od Monaka, etoto nije nikako komšijski. A i Norveška kada je prije 2 godine osvojila nije dobijala samo od komšija, nego maltene od svake zemlje koja je glasala dobili su bar 1 bod.Admir_Sa je napisao/la:i ja samo prebacim da gledam ono glasanje
cuj talijani se prijavili, poglupili i oni izgledaal to je rijetkost a ovo je rutina vise postala... u 90% situacija znas ko ce kome dati bodove
- Los_Blanos2
- Kontakt:
@julia Görges, gdje je nasa mala teniserka
[youtube][/youtube]
papak..
[youtube][/youtube]
papak..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
jao ferrera sad papka sta uradi... ide na mretu i da zakuca onu lopticu zamahnu i fuli je hahahah
isto lik da prvi put igra tenis
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
mala ima talenta ,biće nešta od nje ,igra ko Nadal nema puno čekanja odma ona završava poena ,a i taj poen je odigrala u stilu kralja šljakeLos_Blanos2 je napisao/la:@julia Görges, gdje je nasa mala teniserka![]()
[youtube][/youtube]
papak..
ma nekoliko puta u meču mu se to desilo i u prvom setu mislim dva puta ,ide na loptu i čitavu je promašifera je napisao/la:jao ferrera sad papka sta uradi... ide na mretu i da zakuca onu lopticu zamahnu i fuli je hahahah
eto ja danas okonca srednju skolu za sva vremena..jos sutra uzet zadatke za maturski i to je to..
****..u neku ruku mi drago i jbt i zao mi..
jos prezivit spaniju i svako na svoju stranu....
****..u neku ruku mi drago i jbt i zao mi..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- anonymousHD
- Kontakt:
Ebte, dosadno. Hoćemo svi zajedno ovo gledati?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ja jos u ponedjeljak i ja gotov sa skolomT-MAC je napisao/la:eto ja danas okonca srednju skolu za sva vremena..jos sutra uzet zadatke za maturski i to je to..![]()
****..u neku ruku mi drago i jbt i zao mi..![]()
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Srbija,Bosna,Hrvatska..... mogu za eurosong da izbace i svetski mega hit,od onih baltickih zemalja ce uvek najvise dobiti 3-4 poena. Nemacka uvek 12 poena Turskoj ,Bosna Srbiji 12,Srbija Bosni 12..... i svake godine uglavnom isto.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Kako onda uvijek drugi pobjednik, i kako to da BiH kada je poslala pjesmu "Lejla" bude treća, a inače deseta ili niže? Šestice i sedmice od zemalja koje inače ne daju ništa ili nešto sitno su ključne, a njih dobivaju dobre pjesme... kada smo poslali Harija nismo dobili bodove od dvije ili tri zemlje, a inače ih ne dobijemo od pola... toliko o toj priči, to je čisti urbani mit nastao zbog činjenice da je ljudima dosadno i da previše "pametuju"...Tribalian je napisao/la:Srbija,Bosna,Hrvatska..... mogu za eurosong da izbace i svetski mega hit,od onih baltickih zemalja ce uvek najvise dobiti 3-4 poena. Nemacka uvek 12 poena Turskoj ,Bosna Srbiji 12,Srbija Bosni 12..... i svake godine uglavnom isto.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
okHawking je napisao/la:Kako onda uvijek drugi pobjednik, i kako to da BiH kada je poslala pjesmu "Lejla" bude treća, a inače deseta ili niže? Šestice i sedmice od zemalja koje inače ne daju ništa ili nešto sitno su ključne, a njih dobivaju dobre pjesme... kada smo poslali Harija nismo dobili bodove od dvije ili tri zemlje, a inače ih ne dobijemo od pola... toliko o toj priči, to je čisti urbani mit nastao zbog činjenice da je ljudima dosadno i da previše "pametuju"...Tribalian je napisao/la:Srbija,Bosna,Hrvatska..... mogu za eurosong da izbace i svetski mega hit,od onih baltickih zemalja ce uvek najvise dobiti 3-4 poena. Nemacka uvek 12 poena Turskoj ,Bosna Srbiji 12,Srbija Bosni 12..... i svake godine uglavnom isto.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ta pjesma je dobivala bodove ali opet ne koliko treba
! Samo kad je bas , bas dobra pjesma dobiva bodove od sviju ali ako je npr bolja od neke Ruske oni gore vole dati vise zemljama okolo bas kao i mi ovdje !
Ja , msm da je to jedina stvar gdje mi jedni , druge guramo

Ja , msm da je to jedina stvar gdje mi jedni , druge guramo
..nazalost,u pravu siHzDv95 je napisao/la:Ta pjesma je dobivala bodove ali opet ne koliko treba! Samo kad je bas , bas dobra pjesma dobiva bodove od sviju ali ako je npr bolja od neke Ruske oni gore vole dati vise zemljama okolo bas kao i mi ovdje !
Ja , msm da je to jedina stvar gdje mi jedni , druge guramo![]()
![]()
![]()
..btw,jutro narode
Sabahajrullah 
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 5 gostiju.