Slab je MiranGlavic na Barbareza, odmah rade emocije kod Fan Boya.
18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- PasodelMar
- Kontakt:
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Vidiš…ja cijenim tvoju inteligenciju i stručne komentare.PasodelMar je napisao/la: ↑17 jun 2026, 19:12Slab je MiranGlavic na Barbareza, odmah rade emocije kod Fan Boya.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Dobar je Barbarez, cuo sam da planira Dedica staviti na zadnjeg veznog sutra protiv Svicarske.PasodelMar je napisao/la: ↑17 jun 2026, 19:12Slab je MiranGlavic na Barbareza, odmah rade emocije kod Fan Boya.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Principatus
- Kontakt:
Ja bih protiv Svicarske bio i sa pobijedom zadovoljan.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ako igraci budu radili sta im kaze vicino ridjobrado magare sa klupe izgubicemo 5 razlike.
Ako budu mangupi pa da igraju po svome, poraz ce biti znatno manji.
Ako budu mangupi pa da igraju po svome, poraz ce biti znatno manji.
Kod 90% takvih likova, kad im odeš na poruke vidiš da vise na temama sarajevo, željo, premijer liga i sl. Likovi koji u stvari mrze reprezentaciju, jer u njoj nema njihovih luzerskih igrača i jedva čekaju loše rezultat. Dobri rezultati su ih natjerali da se malo primire i promijene taktiku, ali prvi kiks eto ih da ruše sve što je napravljano.MiranGlasnic je napisao/la: ↑17 jun 2026, 19:06Vrijeđam providnu kopilad. Ti bi nekome uručio otkaz majmunčino…ti rezultati su nas odveli na Svjetsko. Ti si majmunčino očekivao da igramo kao Brazil 98e…jer dao si novac i skupio snage da letiš avionom…pa ti teško palo što nismo pobijedili jer tebi nije do uspjeha i postepenog napretka reprezentacije nego do ličnog ega i umišljene satisfakcije. Šugavo ko.pile. Providan si.
LeCoq je napisao/la: ↑17 jun 2026, 19:39Kod 90% takvih likova, kad im odeš na poruke vidiš da vise na temama sarajevo, željo, premijer liga i sl. Likovi koji u stvari mrze reprezentaciju, jer u njoj nema njihovih luzerskih igrača i jedva čekaju loše rezultat. Dobri rezultati su ih natjerali da se malo primire i promijene taktiku, ali prvi kiks eto ih da ruše sve što je napravljano.MiranGlasnic je napisao/la: ↑17 jun 2026, 19:06Vrijeđam providnu kopilad. Ti bi nekome uručio otkaz majmunčino…ti rezultati su nas odveli na Svjetsko. Ti si majmunčino očekivao da igramo kao Brazil 98e…jer dao si novac i skupio snage da letiš avionom…pa ti teško palo što nismo pobijedili jer tebi nije do uspjeha i postepenog napretka reprezentacije nego do ličnog ega i umišljene satisfakcije. Šugavo ko.pile. Providan si.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Marokanci58
- Kontakt:
Usrano kopile zbog mene i postoji ova država dok si se ti mučkao kao spermić u jajima ja sam 3 godine bio po linijama i rovovima.LeCoq je napisao/la: ↑17 jun 2026, 19:39Kod 90% takvih likova, kad im odeš na poruke vidiš da vise na temama sarajevo, željo, premijer liga i sl. Likovi koji u stvari mrze reprezentaciju, jer u njoj nema njihovih luzerskih igrača i jedva čekaju loše rezultat. Dobri rezultati su ih natjerali da se malo primire i promijene taktiku, ali prvi kiks eto ih da ruše sve što je napravljano.MiranGlasnic je napisao/la: ↑17 jun 2026, 19:06Vrijeđam providnu kopilad. Ti bi nekome uručio otkaz majmunčino…ti rezultati su nas odveli na Svjetsko. Ti si majmunčino očekivao da igramo kao Brazil 98e…jer dao si novac i skupio snage da letiš avionom…pa ti teško palo što nismo pobijedili jer tebi nije do uspjeha i postepenog napretka reprezentacije nego do ličnog ega i umišljene satisfakcije. Šugavo ko.pile. Providan si.
Kopile jedno jel ko od vas gledao u podržao Bosnu i Torontu?
Nije nego serete ovdje glumite naučnike a utakmicu Bosne niste jednom uživo pogledali i dali podršku.
Predjes 20 000 kilometara radi Bosne i **** ti nedaju reci da smo se do sada pokazali uz kuraskao kao najlosija reprezentacija i da nam je igra sramotna.
BRATSTVO GRAČANiCA
Ovu utakmicu ce biti puno vise nasih navihaca na stadionu, a na ulicama se ocekuje vise nego u Torontu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nekako mi meč protiv Katara ima isti pritisak kao meč protiv Kipra s početka kvalifikacija. Kad smo Rumune pobijedili pa onda moraš da potvrdiš pobjedu tu i pobjedom nad Kiprom jer onda se i nije ništa učinilo. Ako još pobjedimo sutra onda taj meč protiv Katara bit će lakši.Virtu4l je napisao/la: ↑17 jun 2026, 18:16Sutra je prva utakmica nakon ne znam ni sam koliko mečeva gdje nemamo skoro pa nikakav pritisak. Skoro sve do sad je bilo moranje, sutra napokon nije. Šta god da bude sutra, mi Katar moramo pobijediti i to nam je utakmica generacije ili kako mi volimo reći istorijska. Još jedna u nizu istorijskih, ali meč protiv Katara to zaista jeste. Taj meč nam može donijeti najveći uspjeh u istoriji našeg fudbala.
Sa druge strane naš protivnik nema taj luksuz i njima je ovo najvažniji meč na turniru. Zato trebamo uživati, igrati pametno, ne srljati. Svakim narednim minutom će pritisak na Švicarce biti sve veći, pa neka oni srljaju.
Baš imam neki pozitivan osjećaj za sutra. SLušajući izjave igrača djeluje mi da je isti vibe ko u baražu. Igrači su isto naloženi, ide to aBd sutra.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pa upravu si i nisi mrzitelj. Isto tako su kanadjani u 2-3 situacije imali dosta srece.Denno je napisao/la: ↑17 jun 2026, 15:26Ma sarkazam, jer kad napises da smo vecinu utakmice bili podredjeni i u 2-3 situacije imali dosta srece, te da je ipak rijeci o Canadi i da se moglo i moralo hrabrije igrati nakon vodstva, mrzitelj si.JayCatwright je napisao/la: ↑17 jun 2026, 15:15Pogodili su prečku nakon intervencije Kolašinca, još jednom izbačeno sa gol linije, zicer Davida u prvom poluvremenu sa 10 metara, kada je neometan šutirao, da, nisu imali šanse.
Hrabrije je relativan pojam gdje se ne pitas samo ti. Protivnik napada, izgubi loptu, ti da se oslobodis od pritiska moras uvezati 2-3 dobra pasa po mogucnosti ne nazad - ne znamo to. Moras je nabiti naprijed da neko dobije duel - nemamo Dzeke. Mozes je nabiti naprijed da neko trci u prostor - veoma im je brza zadnja linija a kod nas jedino Memic sposoban u utakmici za to.
I cime da se rijesimo pritiska, da tabletu neku popijemo da ga smanjimo?
Isto kad ste za ligu nacija pisali ne smijemo se toliko braniti. Bi mi al cigani oko kuce.
U utakicama kad protivnik povede oni svjesno ili nesvjesno dolaze blize svom golu, ne ostavljaju prazninu da je prime iz krompira kako su mogli od Demirovica jer je neminovno to da ti se desi kad tako visoko stojis. Odjednom i ti imas prostora da dises. Imas vise sanse za tih par pasova i opasniji si. Najjace sto smo mi veoma opasni u zadnjoj trecini, zato ne znam kolika je sreca Mahmic. Nas J**+ da dodjemo do te zadnje trecine.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Bilo je 30.000 na ulicama, nazalost nisu svi imali karte
Ovaj put sigurno puno vise ljudi ima karte
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
FerdinandF
- Kontakt:
Nema šanse da će Sergej ostaviti Demira na klupi, jer bi mu tako ubio samopouzdanje potpuno. To nije Barbarez.CAGarfia je napisao/la: ↑16 jun 2026, 16:19Nikako mi se ne sviđa ono što Tabakov jaran spomenu, a to je da je plan da skupa krenu Jovo i Edin. Isti profil igrača skoro, Demir kakav god da je kloc ispred gola u dresu reprezentacije, treba da 'gilja' za Džeku. Pretpostavljam da je pozadine te odluke da se skloni Demir zbog svega što se piše o njemu (na sličan način je postupio i sa Benjom u baražu), ali fakat nije ni vrijeme ni mjesto za takvo nešto jer je Ermedin u ovom meču potreban da ometa taj buildup, a pogotovo Xhaku koji je paklen igrač.
Golmana i odbranu znamo. Šunjić se vraća uz Tahirovića vjerovatno. Memić se isto čini kao fix starter, a ja se nadam Alajbegoviću jer je definitivno vrijedno rizika u ovakvom meču (gdje puno više možeš dobiti nego izgubiti - ni poraz nije kraj). Takav igrač može jednim potezom riješiti utakmicu ako dođe raspoložen. Daleko najkompletniji naš ofanzivac.
Nadam se da će momci odigrati bez pritiska, ali hrabro. Vjerujem da možemo minimum do boda, a uz malo sreće stvarno ni pobjeda nije nemoguća jer vidimo da i puno veći autsajderi zabilježe pozitivan rezultat, zašto ne bi i mi dobili Švicu?
I ne treba Demir na klupu. To je smiješno.
- PasodelMar
- Kontakt:
19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 19:31Dobar je Barbarez, cuo sam da planira Dedica staviti na zadnjeg veznog sutra protiv Svicarske.PasodelMar je napisao/la: ↑17 jun 2026, 19:12Slab je MiranGlavic na Barbareza, odmah rade emocije kod Fan Boya.![]()
Dedic je bolji na zadnjem veznom od Bašića i Tahirovica zajedno i to bez jedne noge.
Ali vise kao rdmf u 433 poludesnoPasodelMar je napisao/la: ↑17 jun 2026, 20:3019vendetta87 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 19:31Dobar je Barbarez, cuo sam da planira Dedica staviti na zadnjeg veznog sutra protiv Svicarske.PasodelMar je napisao/la: ↑17 jun 2026, 19:12
Slab je MiranGlavic na Barbareza, odmah rade emocije kod Fan Boya.![]()
Dedic je bolji na zadnjem veznom od Bašića i Tahirovica zajedno i to bez jedne noge.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Stvarno su svi pokazali nesto, cak i protiv favorita ka Portugal i Spanija. Za sad Kurackrao se najgore pokazao, pa mi i juzna afrika.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- PasodelMar
- Kontakt:
Jeste, baš kao rdmf desno bolji od Tahirovica i Bašića zajedni bez jedne noge j kao i sto su 4-3-3 i 4-2-3-1 duplo bolje od ovog 4-4-2 sa Demirovicem, samo što si ti glup i nemaš pojma o fudbalu kao i tvoja tri jarana, Fan Boysa.
BombonaPasodelMar je napisao/la: ↑17 jun 2026, 20:45Jeste, baš kao rdmf desno bolji od Tahirovica i Bašića zajedni bez jedne noge j kao i sto su 4-3-3 i 4-2-3-1 duplo bolje od ovog 4-4-2 sa Demirovicem, samo što si ti glup i nemaš pojma o fudbalu kao i tvoja tri jarana, Fan Boysa.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Tako je, al je opet engleska veci protiv hrvatske.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 18:45Švicarska je realno veliki favorit, bod bi bio veliki uspjeh
Kao sto je i spanija protiv kap verde, evo i portugal.
Kolika je svica samo bila protiv katara,tako da 100% ako Bog da sutra uzimamo
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, invincible1921, Wolffire i 65 gostiju.