meni bas dobra tekma, pogotovo panama lijepo od noge do noge , nema puno nabijanja, et sad gana se probudila izgledarossonero85 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 02:21Možda je ovo najlošija utakmica prvenstva do sada. Imali smo neka loša poluvremena, ali onda u drugom poluvremenu dobijemo odličnu utakmicu, ili obrnuto. Ovo je baš skromna utakmica, naročito Gana nije mnogo pokazala.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
-
rossonero85
- Kontakt:
Da malo su se razbudili jer ovdje x realno nikome ne odgovara.dena24 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 02:30meni bas dobra tekma, pogotovo panama lijepo od noge do noge , nema puno nabijanja, et sad gana se probudila izgledarossonero85 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 02:21Možda je ovo najlošija utakmica prvenstva do sada. Imali smo neka loša poluvremena, ali onda u drugom poluvremenu dobijemo odličnu utakmicu, ili obrnuto. Ovo je baš skromna utakmica, naročito Gana nije mnogo pokazala.
-
rossonero85
- Kontakt:
ArmandoMarenzi je napisao/la: ↑18 jun 2026, 02:00Gle, nebitni ste, za koga god navijali. Mislite da je ''nacija'' koja uskoro pada ispod milijun neki čimbenik?Marokanci58 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 00:23
Nek mi popuše svi redom ako je ko navijao za agresora na našu državu. Dodvoravate im se sretno susjedi vidim fan zone po Zenici, Tuzli, Sarajevu jesam se ja borio za ovo. Država im osudjena za UZP danas po svijetu nas predstavljaju kao radikalne teroriste, ruše sa četnicima svaki napredak Bosne i pušite im ****. Vi niste generacija vi ste degeneracija. Bit će opet genocida ništa se nije naučilo.
Ova država je hrvatsko-srpska kolonija sa reliktima osmanske okupacije u nestajanju poput tebe.
Dohavizaj se dok je vrijeme.

koji bolesnici, manite se ljudi, nije modrić pucao, nego vam komšija iz Mostara
-
rossonero85
- Kontakt:
Evo Gane hahahaha u zadnjoj minuti
Pade Panama
Prvi fajt prvenstva 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
realno panama bolja samo sto ne znaju dati gol, da imamo ovakve pas stafete osvojili bi SP jbte
Zaboravio si Alzirtuzlak1987 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 23:59Najgore reprezentacije u prvom kolu Curacao, Hrvatska, Tunis i BiH.
Ima nekih koji su izgubili ali ostavili bolji utisak. Iraq je izgubio npr. ali su super ekipa.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
-
rossonero85
- Kontakt:
Evo ga Uzbekistan hehehehe bravo majstori! 
Kane MOTM
Olise MOTM
Diaz MOTM
Jest ih Kompany naoštrio
Olise MOTM
Diaz MOTM
Jest ih Kompany naoštrio
Tbf i JAR je bila losa,Ceska isto katastroficaTonySosa je napisao/la: ↑18 jun 2026, 05:11Zaboravio si Alzirtuzlak1987 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 23:59Najgore reprezentacije u prvom kolu Curacao, Hrvatska, Tunis i BiH.
Ima nekih koji su izgubili ali ostavili bolji utisak. Iraq je izgubio npr. ali su super ekipa.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Vidjet ćemo odmah danas Češku i Jar, oboji moraju ići na pobjedu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Sta ovaj madjar nalupaArmandoMarenzi je napisao/la: ↑18 jun 2026, 02:00Gle, nebitni ste, za koga god navijali. Mislite da je ''nacija'' koja uskoro pada ispod milijun neki čimbenik?Marokanci58 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 00:23
Nek mi popuše svi redom ako je ko navijao za agresora na našu državu. Dodvoravate im se sretno susjedi vidim fan zone po Zenici, Tuzli, Sarajevu jesam se ja borio za ovo. Država im osudjena za UZP danas po svijetu nas predstavljaju kao radikalne teroriste, ruše sa četnicima svaki napredak Bosne i pušite im ****. Vi niste generacija vi ste degeneracija. Bit će opet genocida ništa se nije naučilo.
Ova država je hrvatsko-srpska kolonija sa reliktima osmanske okupacije u nestajanju poput tebe.
Dohavizaj se dok je vrijeme.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Daj pratite SP i uživajte, kakav rat kakvi bakrači
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Treba Bayern razmisliti da dovede Vozinhu umjesto kiksera Neuera
Remember, remember the 5th of November.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
darker10 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 07:20Tbf i JAR je bila losa,Ceska isto katastroficaTonySosa je napisao/la: ↑18 jun 2026, 05:11Zaboravio si Alzirtuzlak1987 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 23:59Najgore reprezentacije u prvom kolu Curacao, Hrvatska, Tunis i BiH.
Juzna Afrika, Ceska, Alzir katastrofalno odigrali.
Mislim da ce neka repka sa 3 boda proci dalje kako je krenulo
4 definitivno vodi u drugi krug
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Mostarac12345 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 01:49Ma samo da neko dobije od ove dvije tep Gana ili Panama da ne bude x da se odmaknu od ovih vragova sto su trenutno 4
Bas tako, samo sto manje x utakmica
- Beduin
- Kontakt:
Uzbekistan 50. na FIFA rang listi, jbte jesmo mi bili pali qurcu.
Samo mi je glupo da smo skroz malo napredovali iako smo otisli na SP. Razlog tome je prolazak na penale, a ne u regulrarnom dijelu pa smo i uzeli znatno manje bodova.
Tek ovaj bod protiv Kanade nam je namaknuo dobrih bodova, oko 15 cini mi se. Cak i u slucaju poraza od Svicarske skroz malo gubimo bodova, jer je to ocekivano po rang listi i formuli racunanja, dok nerijeseno ili pobjeda bi nas pravo ispostovalo. Male su razlike u ovoj sredini rang liste i bice ovdje dosta promjena do kraja ove godine.
Nerijeseno protiv Svicarske i pobjeda protiv Katara bi nam moguce osigurala preko 10 mjesta napredak, a u nokaut fazi se ne gube bodovi.
Samo mi je glupo da smo skroz malo napredovali iako smo otisli na SP. Razlog tome je prolazak na penale, a ne u regulrarnom dijelu pa smo i uzeli znatno manje bodova.
Tek ovaj bod protiv Kanade nam je namaknuo dobrih bodova, oko 15 cini mi se. Cak i u slucaju poraza od Svicarske skroz malo gubimo bodova, jer je to ocekivano po rang listi i formuli racunanja, dok nerijeseno ili pobjeda bi nas pravo ispostovalo. Male su razlike u ovoj sredini rang liste i bice ovdje dosta promjena do kraja ove godine.
Nerijeseno protiv Svicarske i pobjeda protiv Katara bi nam moguce osigurala preko 10 mjesta napredak, a u nokaut fazi se ne gube bodovi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.