Vidio sam
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
-
Edincapitano
- Kontakt:
Imao je doprinos da je igrao za Vels i sve uradio da ispadnemo, to je najgora tekma jednog fudbalera koju sam ikad vidio. Promasis tri super sanse, i onda penal na to kao kapitenHariTz je napisao/la: ↑16 jun 2026, 00:32Nije poenta koliko je dao golova ili ne, poenta je da je imao doprinos. Ako se spominju promašeni penal, ziceri i slično, tj. ako idemo cjepidlačiti, dao je Ermedin gol protiv Kipra, poslao ključni pas Memiću nakon kojeg je izboren crveni karton (presjekao je loptu koju je ispucao Donnarumma) itd.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2026, 00:11Inace zabio je 10 golova u kvalifikacijama i zaduzio nas za zivota,jah![]()
Lik je 5 godina tu i na prste jedne ruke mozes izbrojati dobre utakmice gdje je licio na napadaca.Statistiku necu ni spominjati,pa ubij me ako Jovo ne bi bio 3x konkretniji po tom pitanju da smo mu dali 5 godina u prvi 11 da igra
Ponavljam, sve zavisi s koje se strane gleda i kako ćemo vrednovati njegov doprinos ili, po nekima, na šta sve da mu se naklatimo na kosti.
Danas zatvori Xhaku i daj gol protiv Qatara i iskupit ces se!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
vakat je 
Povedi nas 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
FerdinandF
- Kontakt:
Nek pogleda kretnju Kaena sinoć i nek igra tako.
Dakle, mora igrati i veznjaka i odbranu i napadača.
Kad gradimo napad, on mora biti taj treći igrač u vezi.
Kad se izgradi napad kroz sredinu ili krila, on to sve mora ispratiti i biti na pravom mjestu u napadu.
Ako već toliko moze trčati, ovo mu ne bi trebao biti problem.
Kad se izgradi napad kroz sredinu ili krila, on to sve mora ispratiti i biti na pravom mjestu u napadu.
FerdinandF je napisao/la: ↑18 jun 2026, 10:46Nek pogleda kretnju Kaena sinoć i nek igra tako.
on i jest taj treci vezni ali bez fudbalske vjestine zadrzavanje lopte i dodavanja..
-
FerdinandF
- Kontakt:
Nešto ga ne vidim u sredini tokom utakmice.
Ako ne bude išlo u prvom, mozda probati s Mahmićem koji bi mogao imati oas igru s Bašom i Benjom, koji bi mogao podvaliti loptu za tog jednog napadača, ili razigrati krila.
Ako ne bude išlo u prvom, mozda probati s Mahmićem koji bi mogao imati oas igru s Bašom i Benjom, koji bi mogao podvaliti loptu za tog jednog napadača, ili razigrati krila.
-
1993Sajo1993
- Kontakt:
Hajmo Ermedine danas ga zabi !
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ovaj momak ce veceras da proradi i potopi Svicu 
- Principatus
- Kontakt:
Nekako i ja mislim da ce danas zabiti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ermedine puuuucajjjj!
Vjerujemo u tebe!
Vjerujemo u tebe!
-
napapijri1987
- Kontakt:
Stavi veceras 2 komada laznoj drzavi.
Ide veceras sigurno barem jedan. 
-
Edincapitano
- Kontakt:
Veceras mu je oprostajna ako ne zabije makar jedan, nema vise sta traziti u repki..
Jašta, uslov je da zabije Švicarskoj, da bi zadovoljio šire narodne mase
Bezveze se seljadija tovari čovjeku na leđa. Generalno, besmislen koncept. Da je znao, želio je i želi zabiti više od nas svakako. Nije Kane, igra kako može i šta može. I kao takav, odradi više posla nego većina ekipe. Isto ko što ga je radio i Pjanić, pa su mu se klatili i klate još i danas, iako smo osuđeni na Tahirovića.
Bilo bi lijepo da zabije, čisto da **** debilnu masu koja samo sere. A realnost, da ne zabije nikad više nijedan, to ne treba biti problem koliko se ovdje problematizuje.
Bezveze se seljadija tovari čovjeku na leđa. Generalno, besmislen koncept. Da je znao, želio je i želi zabiti više od nas svakako. Nije Kane, igra kako može i šta može. I kao takav, odradi više posla nego većina ekipe. Isto ko što ga je radio i Pjanić, pa su mu se klatili i klate još i danas, iako smo osuđeni na Tahirovića.
Bilo bi lijepo da zabije, čisto da **** debilnu masu koja samo sere. A realnost, da ne zabije nikad više nijedan, to ne treba biti problem koliko se ovdje problematizuje.
zaostrog je napisao/la: ↑18 jun 2026, 15:35Jašta, uslov je da zabije Švicarskoj, da bi zadovoljio šire narodne mase![]()
naprijed rejal
Bojim se da ako i veceras zapuca jedan zicer a ne pobijedimo da ce mu se raja toliko navalit na kosti da vise nece ni zaigrat za repku.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Confiance, exampLe., FerdinandF, JHam, Jurica95, Principatus, rossonero85, Shevko, Taree, THEC i 91 gost.