Premijer liga BiH - aktuelno

Hordas1990
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Hordas1990 » 18 jun 2026, 14:12

Kakve su ovo najave jel Omic ili Makelele u pitanju? Ne znam koliko su pomno pratili ligu navijaci Celika ali imam osjecaj da misle da se nije nesto promijenila otkako su ispali. Ne kontaju koliko je teza sad za igrati, 10 klubova i puno veci kvalitet je koncentrisan tu. Na neki hajc i euforiju posebno kuci mogu opstati, sve preko toga je premija gledajuci im budzet i igracki kadar trenutno.

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 18 jun 2026, 14:23

Herson je napisao/la:
18 jun 2026, 11:32
Treba preispitati učešće u takmičenjima pod pokroviteljstvom Uefe poslije ovih dešavanja. Pa, ne treba bježati ni od aktueliziranja priče o Super ligi. Uefa je definitivno izgubila ugled i kredibilitet.
FIFA glupane.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 18 jun 2026, 14:33

Hordas1990 je napisao/la:
18 jun 2026, 14:12
Kakve su ovo najave jel Omic ili Makelele u pitanju? Ne znam koliko su pomno pratili ligu navijaci Celika ali imam osjecaj da misle da se nije nesto promijenila otkako su ispali. Ne kontaju koliko je teza sad za igrati, 10 klubova i puno veci kvalitet je koncentrisan tu. Na neki hajc i euforiju posebno kuci mogu opstati, sve preko toga je premija gledajuci im budzet i igracki kadar trenutno.
Ne treba pomno ni pratiti da se vidi razlika u kvaliteti izmedju PL-a i nizeg ranga. Dovoljno je pogledati nekoliko utakmica iz oba ranga. Nama i jeste primarni cilj osmo mjesto na tabeli u prvoj sezoni, nekako "prezivjeti" ovaj prelaz, a finansijski odrzati klub stabilnim. Dati sve od sebe, pa kako bude.
Naravno u skladu s tim ce se dovoditi i pojacanja, koja vjerujem Sarajevu, Borcu, Zrinjskom mozda ne bi sjedili ni na klupi. Probati izvuci maksimum iz njih i njihovih mogucnosti i kao sto kazes na hajc i euforiju ako nam rezultati budu iole pristojni. Kao sto rekoh osmo mjesto treba biti prioritet u slijedecoj sezoni. Za njega se potuci sa Leotarom (valjda), Slogom, Radnikom, Zeljom :D

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 18 jun 2026, 14:38

bhsport je napisao/la:
18 jun 2026, 13:06
Vanja8 je napisao/la:
18 jun 2026, 06:17
bhsport je napisao/la:
16 jun 2026, 22:57

Čekamo zvanično, ne igramo se babe Vange.

slika

Moze li ovo buraz ili treba jos nesto ?
To je to Vanja, čestitam na skidanju sa ban liste.
:thumbup:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 18 jun 2026, 14:49

phillies je napisao/la:
18 jun 2026, 14:33
Ne treba pomno ni pratiti da se vidi razlika u kvaliteti izmedju PL-a i nizeg ranga. Dovoljno je pogledati nekoliko utakmica iz oba ranga. Nama i jeste primarni cilj osmo mjesto na tabeli u prvoj sezoni, nekako "prezivjeti" ovaj prelaz, a finansijski odrzati klub stabilnim. Dati sve od sebe, pa kako bude.
Naravno u skladu s tim ce se dovoditi i pojacanja, koja vjerujem Sarajevu, Borcu, Zrinjskom mozda ne bi sjedili ni na klupi. Probati izvuci maksimum iz njih i njihovih mogucnosti i kao sto kazes na hajc i euforiju ako nam rezultati budu iole pristojni. Kao sto rekoh osmo mjesto treba biti prioritet u slijedecoj sezoni. Za njega se potuci sa Leotarom (valjda), Slogom, Radnikom, Zeljom :D
😭🤣😭😭😭🤣😭

Eeee čuj ti molim te koga su oni našli da izvuku maximum iz njega - lik 4 godine u Doboju i sve 4 godine mu naređivali da skine gace protiv Borca i imao zagarantovan opstanak u ligi

E kakve budale ce igrat Ligu 10

Svašta

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 18 jun 2026, 14:53

svrakino1921 je napisao/la:
18 jun 2026, 14:49
phillies je napisao/la:
18 jun 2026, 14:33
😭🤣😭😭😭🤣😭

Eeee čuj ti molim te koga su oni našli da izvuku maximum iz njega - lik 4 godine u Doboju i sve 4 godine mu naređivali da skine gace protiv Borca i imao zagarantovan opstanak u ligi

E kakve budale ce igrat Ligu 10

Svašta
E jest se naš'o ko će im reći.. Ofulali 20 igrača u jednoj sezoni :urnebes:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 18 jun 2026, 14:54

Molim ovog trola da me ne citira vise. Hvala.

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 18 jun 2026, 14:55

sanjinusto je napisao/la:
18 jun 2026, 13:23
Koji je tacno problem sa Slogom i Velezom? Cudi me da jos uvijek nisu rijesili, a dosta ranije su dobili suspenziju nego pitari.
Pa kad si znao fino da napises elaborat za Sarajevo, za sto su blokirani i da ce na.ebat, cudi me da ne znas za Velez i Slogu?
since 1973

sanjinusto
Kontakt:

Post Postao/la sanjinusto » 18 jun 2026, 15:07

onako je napisao/la:
18 jun 2026, 14:55
Koji je tacno problem sa Slogom i Velezom? Cudi me da jos uvijek nisu rijesili, a dosta ranije su dobili suspenziju nego pitari.
Pa kad si znao fino da napises elaborat za Sarajevo, za sto su blokirani i da ce na.ebat, cudi me da ne znas za Velez i Slogu?
Hvala sto me citas, ali nikakav elaborat ja nisam pisao niti sam rekao da ce najebat, cak sam napisao da ocekujem da ce im skinuti suspenziju cim plate. Pretpostavljam da su i kod Veleza i Sloge problem neki transferi ili kompenzacije, samo ne znam sta je konkretno pa eto pitam. Opusti se.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 18 jun 2026, 15:54

Mostarci su pisali da je neki dug prema Posušju, oćigledno nemaju para da to izmire pa samim tim i ova suspenzija je još na snazi. Mada su ovde ispali baš naivni umjesto da su dali posušacima tri boda da ostanu u ligi i prebiju ovaj dug obako imaju taj nebitan bod i ozbiljnu cifru za izvalit. Mi smo eto dokaz da se u dva dana može sve riješiti, plati i to je to.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 18 jun 2026, 15:58

DoktorXabaras je napisao/la:
18 jun 2026, 15:54
Mostarci su pisali da je neki dug prema Posušju, oćigledno nemaju para da to izmire pa samim tim i ova suspenzija je još na snazi. Mada su ovde ispali baš naivni umjesto da su dali posušacima tri boda da ostanu u ligi i prebiju ovaj dug obako imaju taj nebitan bod i ozbiljnu cifru za izvalit. Mi smo eto dokaz da se u dva dana može sve riješiti, plati i to je to.
Ne znam o kojoj se cifri radi, ali očito nije dobro, dosta ih je igrača napustilo, sada imaju i ovu zabranu, neka prodaju Karića za razumnu cijenu i riješe problem, svakako im odlazi na zimu

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 18 jun 2026, 16:04

RobijasiZenica1988 je napisao/la:
18 jun 2026, 13:44
Predstavljeno prvo pojačanje Albin Omic.
Idemo dalje,mislim da ce ovo bit jedan dobar prijelazni rok.
Sta mislite za Omica kakav je igrač?
Vama bi bilo bolje da ste našli nekog novog trenera, svakako ćete promjenit 80% ekipe tako da neki trener koji zna ligu i koji se može "hrvat" sa ovim klubovima, tipa Jusufbegović, Ćorić, Jagodić. Ovako mislim dok ovaj Regoje skonta gdje, šta i kako proći će pola prvenstva a rezultata teško da će biti i naravno smjena a bodova sve manje u igri.
Doktor za retardaciju.

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 18 jun 2026, 16:15

ErosViverosViv je napisao/la:
18 jun 2026, 11:08
Prosto nevjerovatno da se jos nisu javno zahvalili hdzovom ministru povodom spasavanja kluba.
Vjerovatno su nocu tajno isli kod njega izahvalili mu se na njihov nacin. Nesto slicno kao sa vicom kada ih je on “slucajno” raskrinkao tako sto je objavio njihovu posjetu na FB

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 18 jun 2026, 16:19

Ja koliko znam komšije su ovdje pisali da je isti dan placen dug.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 18 jun 2026, 16:23

Vanja8 je napisao/la:
18 jun 2026, 07:16
17 minuta i 41 sekundu...

Haman krace nego meni ban na forumu

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 18 jun 2026, 16:23

LondonBlues je napisao/la:
18 jun 2026, 16:19
Ja koliko znam komšije su ovdje pisali da je isti dan placen dug.
Pa vidiš na našem primjeru šta se desi kad platiš odmah.
Doktor za retardaciju.

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 18 jun 2026, 16:29

16 jun 2026, 15:30
Sarajevo je godinama pod lupom krovnih fudbalskih organizacija, svako malo dobija suspenzije, kazne i zabrane, a niko nista u nasoj drzavi ne radi po pitanju njihovog kriminala. Niko ni da se zapita zasto ih stalno klempaju...

Cak im drzava daje pare. Da skandal bude veci oni kao klub koji skoro da i nema navijace u Kantonu Sarajevo dobijaju milione od tog istog kantona i zatim krse zakon i bave se finansijskim malverzacijama i utajom poreza sve sa javnim novcem.

Vjerovatno su upravo oni uvukli Velez u ovo, mada je i to slicna situacija gdje dobijaju milione od drzave i onda rastaljuju te pare, kradu igrace i trenere, prijavljuju ih na minimalac itd.

Gdje prestaje logika, tu pocinje BiH.
Pa dobro, u pravu si nije elaborat, ali nesto poput toga.
Opusten sam.
Daj sad ovako nesto sad I za Slogu I Velez, vidim da si upucen oko nasih klubova.
since 1973

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 18 jun 2026, 16:43

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
18 jun 2026, 13:00
18 jun 2026, 12:32
Je.bote lik napiše nema više mahale i onda u sljedećoj rećenici napiše šta če se desiti u narednih 7 dana. :bow:
Za ozbiljne medicine.
Nema mahale, ali forumaši znaju sve :rol:
I ne znam što se toliko lože na tu priču da nema mahale? Za sve svjetske klubove možeš saznati prije zvaničnog potpisa ko im dolazi, sigurno je to mjerilo jel rade kvalitetno ili ne :mrgreen:
Ma znam buraz ali baš debilno ubjeđivanje, eto potpisao si nekog top igrača i to niko ne zna osim par ljudi u klubu pa hajd čovjek bi i razumio jednog ali onaj frajko napisa neki dan petoricu i to pojačanja, znaći vrhunski igrači a samim tim popularni i svu medijsku pažnju koju nose sa sobom i sad se to uspjelo sakriti, ono nije Željezničar tamo neko Posušje ili Sloga pa da nikog ne interesuje ali ovo je baš odron ubjeđivanje.
Doktor za retardaciju.

sanjinusto
Kontakt:

Post Postao/la sanjinusto » 18 jun 2026, 17:02

onako je napisao/la:
18 jun 2026, 16:29
Pa dobro, u pravu si nije elaborat, ali nesto poput toga.
Opusten sam.
Daj sad ovako nesto sad I za Slogu I Velez, vidim da si upucen oko nasih klubova.
Ironija. Pogledaj sta sam na nasoj temi napisao kad se potegla ta rasprava. Druga stvar je sto se ovdje zajebavam, ali vi ste trenutno po organizaciji za nas svemirski brod. To sto Mirvic utajuje poreze i bavi se malverzacijama nije do Mirvica, svaki biznismen bi isto radio, nego do drzave koja mu dopusta da to radi. Mi da smo pametni isto bi se ponasali, umjesto sto ovako prijavljujemo bruto plate od 30k kao budale.

@DoktorXabaras cuo sam da je nesto s Posusjem, ali i dalje mi nije jasno kakav je to dug i kakve su to pare da ih ne mogu isplatiti. Neka kompenazacijica od mozda 100k pretpostavljam? Ako ima jos nekih drugih stvari koje se ne znaju, a ne bi me cudilo, to je vec druga prica, ali samo Posusje su do sad mogli rijesiti.

ludilompredozirani
Kontakt:

Post Postao/la ludilompredozirani » 18 jun 2026, 17:03

Izgleda da smo mi usli u premier ligu al Engleske :urnebes:
Ili ipak u jednu od najlosijih liga u Evropi :hmmmmm:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, signalidunapark, svrakino1921 i 20 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []