Premijer liga BiH - aktuelno
-
Hordas1990
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakve su ovo najave jel Omic ili Makelele u pitanju? Ne znam koliko su pomno pratili ligu navijaci Celika ali imam osjecaj da misle da se nije nesto promijenila otkako su ispali. Ne kontaju koliko je teza sad za igrati, 10 klubova i puno veci kvalitet je koncentrisan tu. Na neki hajc i euforiju posebno kuci mogu opstati, sve preko toga je premija gledajuci im budzet i igracki kadar trenutno.
Ne treba pomno ni pratiti da se vidi razlika u kvaliteti izmedju PL-a i nizeg ranga. Dovoljno je pogledati nekoliko utakmica iz oba ranga. Nama i jeste primarni cilj osmo mjesto na tabeli u prvoj sezoni, nekako "prezivjeti" ovaj prelaz, a finansijski odrzati klub stabilnim. Dati sve od sebe, pa kako bude.Hordas1990 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 14:12Kakve su ovo najave jel Omic ili Makelele u pitanju? Ne znam koliko su pomno pratili ligu navijaci Celika ali imam osjecaj da misle da se nije nesto promijenila otkako su ispali. Ne kontaju koliko je teza sad za igrati, 10 klubova i puno veci kvalitet je koncentrisan tu. Na neki hajc i euforiju posebno kuci mogu opstati, sve preko toga je premija gledajuci im budzet i igracki kadar trenutno.
Naravno u skladu s tim ce se dovoditi i pojacanja, koja vjerujem Sarajevu, Borcu, Zrinjskom mozda ne bi sjedili ni na klupi. Probati izvuci maksimum iz njih i njihovih mogucnosti i kao sto kazes na hajc i euforiju ako nam rezultati budu iole pristojni. Kao sto rekoh osmo mjesto treba biti prioritet u slijedecoj sezoni. Za njega se potuci sa Leotarom (valjda), Slogom, Radnikom, Zeljom
- svrakino1921
- Kontakt:
phillies je napisao/la: ↑18 jun 2026, 14:33Ne treba pomno ni pratiti da se vidi razlika u kvaliteti izmedju PL-a i nizeg ranga. Dovoljno je pogledati nekoliko utakmica iz oba ranga. Nama i jeste primarni cilj osmo mjesto na tabeli u prvoj sezoni, nekako "prezivjeti" ovaj prelaz, a finansijski odrzati klub stabilnim. Dati sve od sebe, pa kako bude.Hordas1990 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 14:12Kakve su ovo najave jel Omic ili Makelele u pitanju? Ne znam koliko su pomno pratili ligu navijaci Celika ali imam osjecaj da misle da se nije nesto promijenila otkako su ispali. Ne kontaju koliko je teza sad za igrati, 10 klubova i puno veci kvalitet je koncentrisan tu. Na neki hajc i euforiju posebno kuci mogu opstati, sve preko toga je premija gledajuci im budzet i igracki kadar trenutno.
Naravno u skladu s tim ce se dovoditi i pojacanja, koja vjerujem Sarajevu, Borcu, Zrinjskom mozda ne bi sjedili ni na klupi. Probati izvuci maksimum iz njih i njihovih mogucnosti i kao sto kazes na hajc i euforiju ako nam rezultati budu iole pristojni. Kao sto rekoh osmo mjesto treba biti prioritet u slijedecoj sezoni. Za njega se potuci sa Leotarom (valjda), Slogom, Radnikom, Zeljom![]()
Eeee čuj ti molim te koga su oni našli da izvuku maximum iz njega - lik 4 godine u Doboju i sve 4 godine mu naređivali da skine gace protiv Borca i imao zagarantovan opstanak u ligi
E kakve budale ce igrat Ligu 10
Svašta
E jest se naš'o ko će im reći.. Ofulali 20 igrača u jednoj sezonisvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 14:49phillies je napisao/la: ↑18 jun 2026, 14:33Ne treba pomno ni pratiti da se vidi razlika u kvaliteti izmedju PL-a i nizeg ranga. Dovoljno je pogledati nekoliko utakmica iz oba ranga. Nama i jeste primarni cilj osmo mjesto na tabeli u prvoj sezoni, nekako "prezivjeti" ovaj prelaz, a finansijski odrzati klub stabilnim. Dati sve od sebe, pa kako bude.Hordas1990 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 14:12Kakve su ovo najave jel Omic ili Makelele u pitanju? Ne znam koliko su pomno pratili ligu navijaci Celika ali imam osjecaj da misle da se nije nesto promijenila otkako su ispali. Ne kontaju koliko je teza sad za igrati, 10 klubova i puno veci kvalitet je koncentrisan tu. Na neki hajc i euforiju posebno kuci mogu opstati, sve preko toga je premija gledajuci im budzet i igracki kadar trenutno.
Naravno u skladu s tim ce se dovoditi i pojacanja, koja vjerujem Sarajevu, Borcu, Zrinjskom mozda ne bi sjedili ni na klupi. Probati izvuci maksimum iz njih i njihovih mogucnosti i kao sto kazes na hajc i euforiju ako nam rezultati budu iole pristojni. Kao sto rekoh osmo mjesto treba biti prioritet u slijedecoj sezoni. Za njega se potuci sa Leotarom (valjda), Slogom, Radnikom, Zeljom![]()
Eeee čuj ti molim te koga su oni našli da izvuku maximum iz njega - lik 4 godine u Doboju i sve 4 godine mu naređivali da skine gace protiv Borca i imao zagarantovan opstanak u ligi
E kakve budale ce igrat Ligu 10
Svašta
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Molim ovog trola da me ne citira vise. Hvala.
Pa kad si znao fino da napises elaborat za Sarajevo, za sto su blokirani i da ce na.ebat, cudi me da ne znas za Velez i Slogu?sanjinusto je napisao/la: ↑18 jun 2026, 13:23Koji je tacno problem sa Slogom i Velezom? Cudi me da jos uvijek nisu rijesili, a dosta ranije su dobili suspenziju nego pitari.
since 1973
-
sanjinusto
- Kontakt:
Hvala sto me citas, ali nikakav elaborat ja nisam pisao niti sam rekao da ce najebat, cak sam napisao da ocekujem da ce im skinuti suspenziju cim plate. Pretpostavljam da su i kod Veleza i Sloge problem neki transferi ili kompenzacije, samo ne znam sta je konkretno pa eto pitam. Opusti se.onako je napisao/la: ↑18 jun 2026, 14:55Pa kad si znao fino da napises elaborat za Sarajevo, za sto su blokirani i da ce na.ebat, cudi me da ne znas za Velez i Slogu?sanjinusto je napisao/la: ↑18 jun 2026, 13:23Koji je tacno problem sa Slogom i Velezom? Cudi me da jos uvijek nisu rijesili, a dosta ranije su dobili suspenziju nego pitari.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Mostarci su pisali da je neki dug prema Posušju, oćigledno nemaju para da to izmire pa samim tim i ova suspenzija je još na snazi. Mada su ovde ispali baš naivni umjesto da su dali posušacima tri boda da ostanu u ligi i prebiju ovaj dug obako imaju taj nebitan bod i ozbiljnu cifru za izvalit. Mi smo eto dokaz da se u dva dana može sve riješiti, plati i to je to.sanjinusto je napisao/la: ↑18 jun 2026, 13:23Koji je tacno problem sa Slogom i Velezom? Cudi me da jos uvijek nisu rijesili, a dosta ranije su dobili suspenziju nego pitari.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Ne znam o kojoj se cifri radi, ali očito nije dobro, dosta ih je igrača napustilo, sada imaju i ovu zabranu, neka prodaju Karića za razumnu cijenu i riješe problem, svakako im odlazi na zimuDoktorXabaras je napisao/la: ↑18 jun 2026, 15:54Mostarci su pisali da je neki dug prema Posušju, oćigledno nemaju para da to izmire pa samim tim i ova suspenzija je još na snazi. Mada su ovde ispali baš naivni umjesto da su dali posušacima tri boda da ostanu u ligi i prebiju ovaj dug obako imaju taj nebitan bod i ozbiljnu cifru za izvalit. Mi smo eto dokaz da se u dva dana može sve riješiti, plati i to je to.sanjinusto je napisao/la: ↑18 jun 2026, 13:23Koji je tacno problem sa Slogom i Velezom? Cudi me da jos uvijek nisu rijesili, a dosta ranije su dobili suspenziju nego pitari.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Vama bi bilo bolje da ste našli nekog novog trenera, svakako ćete promjenit 80% ekipe tako da neki trener koji zna ligu i koji se može "hrvat" sa ovim klubovima, tipa Jusufbegović, Ćorić, Jagodić. Ovako mislim dok ovaj Regoje skonta gdje, šta i kako proći će pola prvenstva a rezultata teško da će biti i naravno smjena a bodova sve manje u igri.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 13:44Predstavljeno prvo pojačanje Albin Omic.
Idemo dalje,mislim da ce ovo bit jedan dobar prijelazni rok.
Sta mislite za Omica kakav je igrač?
Doktor za retardaciju.
Vjerovatno su nocu tajno isli kod njega izahvalili mu se na njihov nacin. Nesto slicno kao sa vicom kada ih je on “slucajno” raskrinkao tako sto je objavio njihovu posjetu na FBErosViverosViv je napisao/la: ↑18 jun 2026, 11:08Prosto nevjerovatno da se jos nisu javno zahvalili hdzovom ministru povodom spasavanja kluba.
- LondonBlues
- Kontakt:
Ja koliko znam komšije su ovdje pisali da je isti dan placen dug.DoktorXabaras je napisao/la: ↑18 jun 2026, 15:54Mostarci su pisali da je neki dug prema Posušju, oćigledno nemaju para da to izmire pa samim tim i ova suspenzija je još na snazi. Mada su ovde ispali baš naivni umjesto da su dali posušacima tri boda da ostanu u ligi i prebiju ovaj dug obako imaju taj nebitan bod i ozbiljnu cifru za izvalit. Mi smo eto dokaz da se u dva dana može sve riješiti, plati i to je to.sanjinusto je napisao/la: ↑18 jun 2026, 13:23Koji je tacno problem sa Slogom i Velezom? Cudi me da jos uvijek nisu rijesili, a dosta ranije su dobili suspenziju nego pitari.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pa vidiš na našem primjeru šta se desi kad platiš odmah.LondonBlues je napisao/la: ↑18 jun 2026, 16:19Ja koliko znam komšije su ovdje pisali da je isti dan placen dug.DoktorXabaras je napisao/la: ↑18 jun 2026, 15:54Mostarci su pisali da je neki dug prema Posušju, oćigledno nemaju para da to izmire pa samim tim i ova suspenzija je još na snazi. Mada su ovde ispali baš naivni umjesto da su dali posušacima tri boda da ostanu u ligi i prebiju ovaj dug obako imaju taj nebitan bod i ozbiljnu cifru za izvalit. Mi smo eto dokaz da se u dva dana može sve riješiti, plati i to je to.sanjinusto je napisao/la: ↑18 jun 2026, 13:23Koji je tacno problem sa Slogom i Velezom? Cudi me da jos uvijek nisu rijesili, a dosta ranije su dobili suspenziju nego pitari.
Doktor za retardaciju.
Pa dobro, u pravu si nije elaborat, ali nesto poput toga.sanjinusto je napisao/la: ↑16 jun 2026, 15:30Sarajevo je godinama pod lupom krovnih fudbalskih organizacija, svako malo dobija suspenzije, kazne i zabrane, a niko nista u nasoj drzavi ne radi po pitanju njihovog kriminala. Niko ni da se zapita zasto ih stalno klempaju...
Cak im drzava daje pare. Da skandal bude veci oni kao klub koji skoro da i nema navijace u Kantonu Sarajevo dobijaju milione od tog istog kantona i zatim krse zakon i bave se finansijskim malverzacijama i utajom poreza sve sa javnim novcem.
Vjerovatno su upravo oni uvukli Velez u ovo, mada je i to slicna situacija gdje dobijaju milione od drzave i onda rastaljuju te pare, kradu igrace i trenere, prijavljuju ih na minimalac itd.
Gdje prestaje logika, tu pocinje BiH.
Opusten sam.
Daj sad ovako nesto sad I za Slogu I Velez, vidim da si upucen oko nasih klubova.
since 1973
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma znam buraz ali baš debilno ubjeđivanje, eto potpisao si nekog top igrača i to niko ne zna osim par ljudi u klubu pa hajd čovjek bi i razumio jednog ali onaj frajko napisa neki dan petoricu i to pojačanja, znaći vrhunski igrači a samim tim popularni i svu medijsku pažnju koju nose sa sobom i sad se to uspjelo sakriti, ono nije Željezničar tamo neko Posušje ili Sloga pa da nikog ne interesuje ali ovo je baš odron ubjeđivanje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2026, 13:00Nema mahale, ali forumaši znaju sveDoktorXabaras je napisao/la: ↑18 jun 2026, 12:32Je.bote lik napiše nema više mahale i onda u sljedećoj rećenici napiše šta če se desiti u narednih 7 dana.![]()
Za ozbiljne medicine.![]()
I ne znam što se toliko lože na tu priču da nema mahale? Za sve svjetske klubove možeš saznati prije zvaničnog potpisa ko im dolazi, sigurno je to mjerilo jel rade kvalitetno ili ne![]()
Doktor za retardaciju.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ironija. Pogledaj sta sam na nasoj temi napisao kad se potegla ta rasprava. Druga stvar je sto se ovdje zajebavam, ali vi ste trenutno po organizaciji za nas svemirski brod. To sto Mirvic utajuje poreze i bavi se malverzacijama nije do Mirvica, svaki biznismen bi isto radio, nego do drzave koja mu dopusta da to radi. Mi da smo pametni isto bi se ponasali, umjesto sto ovako prijavljujemo bruto plate od 30k kao budale.
@DoktorXabaras cuo sam da je nesto s Posusjem, ali i dalje mi nije jasno kakav je to dug i kakve su to pare da ih ne mogu isplatiti. Neka kompenazacijica od mozda 100k pretpostavljam? Ako ima jos nekih drugih stvari koje se ne znaju, a ne bi me cudilo, to je vec druga prica, ali samo Posusje su do sad mogli rijesiti.
-
ludilompredozirani
- Kontakt:
Izgleda da smo mi usli u premier ligu al Engleske
Ili ipak u jednu od najlosijih liga u Evropi
Ili ipak u jednu od najlosijih liga u Evropi
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Pact1921, svrakino1921 i 13 gostiju.

.png)