18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moze li neko postaviti par internet stranica koje rade streaming ove utakmice veceras? Htio sam preko mojawebtv da pogledam preko FTV, medjutim, iz inostranstva, iako sam uplatio, ne prikazuje mi niti Arene, niti FTV a Nijemci ne prenose ovu utakmicu veceras preko drzavnih kanala.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Ubjedljivo ali bitno je da Sergej vidi sta radi.boki86 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 14:32Ne mora ti niko to govoriti pored svojih ociju. Memic je najpodcjenjeniji igrac ove generacije, odlican u oba smjera.RollingPaper je napisao/la: ↑18 jun 2026, 14:09Kaze mi covjek sto radi kao fudbalski skaut u Slovackoj, da Memic mora igrati jer pokriva sporog Kolasinca na lijevom beku. Zato se zatvara mjesto Alajbegovicu.
A ovde ljudi i dalje pljuju Barbareza, ko da on mrzi Kerima.
Skroz je ok argument da Kerim mora startati ali ljudi uopste ne vide sta se gubi time, gubimo puno. Kanada nije bila za Kerima od prve, Katar jeste. Za veceras cemo vidjeti, moguce i da starta.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
napapijri1987
- Kontakt:
Haha do mene je. Zaboravio sam koliko je sati tamonapapijri1987 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 16:08Utakmica je za pet sati. U LA je sada 7 ujutru.
Cekaj da ljudi ustanu jbm![]()
-
Matterhorn22
- Kontakt:
torontu je bilo u 15, a u LA u 12
Znal se kakva je vrijeme i temperatura danas? To je bas uzasan termin za igranje.
Poslao sam ti u pp.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑18 jun 2026, 16:01Moze li neko postaviti par internet stranica koje rade streaming ove utakmice veceras? Htio sam preko mojawebtv da pogledam preko FTV, medjutim, iz inostranstva, iako sam uplatio, ne prikazuje mi niti Arene, niti FTV a Nijemci ne prenose ovu utakmicu veceras preko drzavnih kanala.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Druze, ako zivis u njemackoj i imas Aplikaciju od Mc Donaldsa, imas tu kao Voucher Kod za dva mjeseca besplatno Magenta TV, i poslje prvenstva samo otkazes, oni sve utakmice prenose. Slika u 4k ko mlijeko, treba ti sami kucni wifi i Smart-TV ili amazon Stick ili Konzola preko koje mozes instalirat Magenta TV App.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑18 jun 2026, 16:01Moze li neko postaviti par internet stranica koje rade streaming ove utakmice veceras? Htio sam preko mojawebtv da pogledam preko FTV, medjutim, iz inostranstva, iako sam uplatio, ne prikazuje mi niti Arene, niti FTV a Nijemci ne prenose ovu utakmicu veceras preko drzavnih kanala.
Sretno.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Zivim, ali nemam TV u stanu, ne gledam skoro pa nikako pa nisam kupio. U svakom slucaju, hvala.EdoMedo je napisao/la: ↑18 jun 2026, 16:27Druze, ako zivis u njemackoj i imas Aplikaciju od Mc Donaldsa, imas tu kao Voucher Kod za dva mjeseca besplatno Magenta TV, i poslje prvenstva samo otkazes, oni sve utakmice prenose. Slika u 4k ko mlijeko, treba ti sami kucni wifi i Smart-TV ili amazon Stick ili Konzola preko koje mozes instalirat Magenta TV App.
Sretno.
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Kad veceras eksperti pocnu da psuju i da govore kako su oni znali da to nece ici tako(u slucaju poraza) ili kako imamo vrh tim za veliko finale(u slucaju pozitivnog rezultata).
Kako god zavrsilo ovo igraci su moji heroji jer su mi uljepsali ovo ljeto i ovo prvenstvo.
Kako god zavrsilo ovo igraci su moji heroji jer su mi uljepsali ovo ljeto i ovo prvenstvo.
RacioEmocionalan je napisao/la: ↑18 jun 2026, 16:28Zivim, ali nemam TV u stanu, ne gledam skoro pa nikako pa nisam kupio. U svakom slucaju, hvala.EdoMedo je napisao/la: ↑18 jun 2026, 16:27Druze, ako zivis u njemackoj i imas Aplikaciju od Mc Donaldsa, imas tu kao Voucher Kod za dva mjeseca besplatno Magenta TV, i poslje prvenstva samo otkazes, oni sve utakmice prenose. Slika u 4k ko mlijeko, treba ti sami kucni wifi i Smart-TV ili amazon Stick ili Konzola preko koje mozes instalirat Magenta TV App.
Sretno.
u tom slucaju mozes i na Telefon instalirat tu Aplikaciju i na telefonu gledat preko mobilne mreze.
Pobjeda 1-2 zabija Džeko i Demirović ali će pripisati kao autogol. DžeKo postaje drugi najstariji strijelac na SP 
Zadnja izmjena: CAZIN, dana/u 18 jun 2026, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
Temperatura može biti i 25 stepeni ali džaba kada je vlažnost zraka loša i napravi sparinu da ne možeš disati... Važnije je imati vlažnost zraka pa neka je i 32 stepena.
- invincible1921
- Kontakt:
Ne bih da licitiram ciframa,,,ali mislim da ce bit invazija,,,znam brat bratu 20 ljudi sto su otisli iz Sarajeva na tekmu, a i jos bar desetak iz dijaspore...znaci ima da izgori sve
=\_1921_/=
- Beduin
- Kontakt:
To je to. I prije Kanade sam isto rek'o, ponosan na ovaj tim, neka se bore i predstave nas u sto boljem svjetlu, ako uspiju nadmasiti ocekivanja i proci u dalji krug to je samo bonus.kinder_jaje je napisao/la: ↑18 jun 2026, 16:29Kad veceras eksperti pocnu da psuju i da govore kako su oni znali da to nece ici tako(u slucaju poraza) ili kako imamo vrh tim za veliko finale(u slucaju pozitivnog rezultata).
Ali pljuvati ih i biti negativan, to je bezobrazno. Ponos drvaze su, makar na kratko ujedinili region, skrenuli paznju na sebe, drzavu, sta hoces vise.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Evo, pomogao mi je @perun cini mi se. Hvala jos jednom sa dodatnim prijedlogom.EdoMedo je napisao/la: ↑18 jun 2026, 16:32u tom slucaju mozes i na Telefon instalirat tu Aplikaciju i na telefonu gledat preko mobilne mreze.![]()
Temperaura je oko 20 i ne osjeti se neka velika vlaznost ni sparina. Puno bolje vrijeme nego proslih dana.
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Zato nikad poslije bilo koje utakmice ne ulazim na forum jer onda moram citati razne eksperte kako su oni sve znali i da imamo pokerasa na klupi.Beduin je napisao/la: ↑18 jun 2026, 16:41To je to. I prije Kanade sam isto rek'o, ponosan na ovaj tim, neka se bore i predstave nas u sto boljem svjetlu, ako uspiju nadmasiti ocekivanja i proci u dalji krug to je samo bonus.kinder_jaje je napisao/la: ↑18 jun 2026, 16:29Kad veceras eksperti pocnu da psuju i da govore kako su oni znali da to nece ici tako(u slucaju poraza) ili kako imamo vrh tim za veliko finale(u slucaju pozitivnog rezultata).
Ali pljuvati ih i biti negativan, to je bezobrazno. Ponos drvaze su, makar na kratko ujedinili region, skrenuli paznju na sebe, drzavu, sta hoces vise.![]()
Taj pokeras je covjek koji je imao muda do poda i kao igrac i kao selektor danas.
Projektor je vec spreman i slijedi uzivanje i navijanje za moju jedinu i najdrazu domovinu.
- invincible1921
- Kontakt:
Beduin je napisao/la: ↑18 jun 2026, 16:41To je to. I prije Kanade sam isto rek'o, ponosan na ovaj tim, neka se bore i predstave nas u sto boljem svjetlu, ako uspiju nadmasiti ocekivanja i proci u dalji krug to je samo bonus.kinder_jaje je napisao/la: ↑18 jun 2026, 16:29Kad veceras eksperti pocnu da psuju i da govore kako su oni znali da to nece ici tako(u slucaju poraza) ili kako imamo vrh tim za veliko finale(u slucaju pozitivnog rezultata).
Ali pljuvati ih i biti negativan, to je bezobrazno. Ponos drvaze su, makar na kratko ujedinili region, skrenuli paznju na sebe, drzavu, sta hoces vise.![]()
Svaki dan vidis ljude u dresovima i sa zastavama, posebno sa ljiljanima....a tek koliko su radosti donijeli da ljudi ovaj mjesec ni o cemu ne misle vec o utakmicama....sta imamo dalje pricat....mi smo vec svjetski prvaci
Sto se tice utakmice, ubjedjen sam u barem 4 boda iz naredne dvije, ali kako god, znam da ce momci ostavit srce na terenu, pa sta bude nek bude.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: alacious, bordobijeli, CAGarfia, darker10, Edincapitano, edvaE2, Google Adsense [Bot], JimmyPage, lol89, Matterhorn22, Principatus, s4mke, Sveti, tuzlanskinacin i 85 gostiju.