Najbolje remi Kanade i Katra, onda imamo sanse i za drugo mjesto - eventualnom pobjedom u zadnjem kolu
18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Bilo bi dobro i kada bi Katar izgubio veceras, jer bi sa eventualnim remijem, njima mozda i bod odgovarao (mozda bi racunali da mogu proci sa 3 remija). Svakako bi bili u boljoj pocetnoj poziciji pred nas mec.
Mi njih kakogod moramo pobijediti, bicemo i mi tu pod pritiskom, vidjecemo kako ce to izgledati
Mi njih kakogod moramo pobijediti, bicemo i mi tu pod pritiskom, vidjecemo kako ce to izgledati
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Prijateljske+ove dvije na sp mi nesto ne ulijevaju nadu da mi sigurno mozemo pobjediti Katar.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ako Katar pobjedi, mozemo pjevati borbene. Mi smo druga najgora ekipa na SP, ponajvise zahvaljujuci Pokerasu , Tahirovicu i Demirovicu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Čekam Tobetovu analizu.. levati ni do tramvajske ne znaju doći.
The saddest thing in life is wasted talent.
mi apsolutno nismo nikakav pressing pravili na njihove igrace, ljudi imali prostor da setaju po teren, taman nam malo krenulo kad on hydration break, barbarez je fakticno ugasio kerima zbog ocajan vezni red, ja stvarno znaci stvaro nerazumijem ovog guranje Tahirovica.Appollon je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:11Napokon da se neko razumije u fudbal_dreamer_ je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:06Fudbal je nauka a nas vodi skolarac. Mi ne znamo iznijeti loptu jer nemamo sistem, ako u 90% situacija igrac s loptom na boku ostane sam, to onda vise nije do igraca, nego do sistema. Mi nismo toliki parmaci individualno ali tako izgledamo.
Brza kombinatorika ne postoji, poneki jalov dupli pas. Opet tvrdim da je to do sistema, nismo individualno toliko losi ali jednostavno kretnja igraca bez lopte je uzasna, a i to je nedostatak sistema.
Visak skoro nikako ne stvaramo kroz pas igru, vise je to na individualni kvalitet dzeke, alajbegovica i bajraktarevica. Ova zadnja dvojica su izgorili i zato bukvalno ne postojimo u fazi napada. Svaka repka svaki napad nam se stigne postaviti.
I dalje stojim iza toga da mi sa Barbom apsolutno nemamo buducnost.
Zadnja izmjena: SanaBosna, dana/u 18 jun 2026, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
I jos svrsavaju i pisu kakose dobro branimoHerson je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:13Teško je to muflonima objasniti. Bukvalno je i Mbappe mogao biti u napadu večeras i sve bi isto ostalo.rishovski je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:09Ma nemas ti luksuz ni za jednog napadaca kad imaš sredinu terena kakvu imas.. Da imas Ronalda iz najboljih dana ne bi mogao nista uradit osim trčat da proba stići nekog protivnickog stopera.Ne postoji zadnji pas,ne mozes zadrzat loptu i samim tim ne moze ni dati neku kvalitetnu loptu napadaču ili napadačima..Wolffire je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:03Najgore mi od svega pada sto mi primamo preglup gol kad imamo kontrolu i napadamo.
U ovome svemu nikog nemam za izdvojiti. Memicu svaka cast za zalaganje ali brate mili kontra u prvom imao je sav prostor ispred sebe. Da ne pricam o greskama i golovima.
Ponekad izgledamo kao teski amateri. Dedic je bio na vjetrometini ali gdje mu je nestala brzina. Kerim i Esmir odsutni iz utakmice.
Mahmicu svaka cast. Nadam se da cemo mijenjati formaciju nemamo mi luksuz za dva spica.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Kad vec spominjete crnce Precious Ugwu je trenutno jedini koji moze igrat za nas, desni stoper i zadnji vezni. Mama bosanka trenutno igra za u21 Holandije.
Ovi nasi novinari se boje postaviti "skakljivo" pitanje, kakav strah kod novinara.
Dzeko je kicma ove ekipe, sve dok je igrao imali smo barem njega koji je znao stati na loptu na sredini( sto treba da je posao Tahirovica i Basica, ali oni to ne umiju).
Ne znam na osnovu cega toliki optimizam da cemo dobiti Katar. Zadnjih 6 utakmica smo bez pobjede, utakmicu prije toga dobili Rumuniju i to sa igracem manje. Sve dobro sto smo vidjeli od ove ekipe bilo je kad smo underdog i kad se od nas ocekuje da se branimo. Nasuprot tome kad trebamo napasti sve je na neku guzvu ili prekid (Dzeko protiv Velsa, Tabakovic protiv Italije).AmorVincitOmnia je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:07Ako je stvarno tako onda treba biti optimista, mozemo dobiti Katar i bez Muharemovica, bolji smoLenyYoro15 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:04Ma brate dobiješ i prolaziš. Sa 4 boda si ili 2. mjesto ili sigurno među 8 najboljih trećih.AmorVincitOmnia je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:03
![]()
I ja sam optimista ali volio bi da neko napise tacno kakve su kalkulacije za prolazak dalje.
Prolazit će timovi sa 3 boda i gol razlikom 0.
Nasa igra se svodi na nabijanje lopte Dzeki pa da Demirovic ili krila nesto stignu, ne mozemo da iznesemo loptu dodavanjima protiv bilo kakvog ozbiljnije presinga. Kad krenemo mi u presing uvijek su to situacije gdje protivnik spusti jednog ili dva igraca u zadnju liniju i vec s 2 dodavanja su iza nase sredine. Ako uzmemo loptu tranzicije nigdje, jedno krilo se zaleti i izgubimo loptu.
Najkrace moguce receno mi nemamo prednost ni u jednoj fazi igre. Kanada i Svicarska su nas igrom rutinirali i bili su bolji u svim aspektima.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ovo je moralo doc nekad nazalost, sve je ovo test. Ne gubit glavu, naucit i pobijedit aBd.
Walk on
Ako Katar pobijedi, moglo bi se na kraju desiti da svaka reprezentacija ima po četiri boda, a mi bi tu izvisili zbog gol razlike i kartona. Znači, definitivno ne pobjeda Katara večeras.
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Daj molim te izbaci vise ovog Memica,pa covjek od Italije nema dobrog poteza.
Nosi ga je.bo te igrač glupi koji vraca u peterac
Nosi ga je.bo te igrač glupi koji vraca u peterac
Mi jedva dobijemo San Marino a ljudi sigurni u pobjedu protiv Katar. Sigurno ce ga Gazela Demirovic dati

-
Direktorcic
- Kontakt:
samo je lud ocekivao da cemo mi neke mega rezultate ovdje napraviti,ja sam sretan sto smo ovdje uopste i sto pokazujemo svima da jedna velika drzava postoji
Fudbalski naravno da treba biti bolje,nema tu price puno
Fudbalski naravno da treba biti bolje,nema tu price puno
I ovog degenerika Malica u studiju nabijem na **** od 19 cm. Jako nervira samom pojavo
Otac ga ****.
Otac ga ****.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Yebem li ti najmilije ono hrasnicko govedo
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Trenutno korisnika/ca: darker10, DzaniMehmet, KockarVicin007, LeCoq, Napapijri, rishovski, unavita i 63 gosta.