Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Sindikat12
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Sindikat12 » 18 jun 2026, 23:29

60 min smo top odigrali I onda raspad… desava se.. idemo dalje mislim da uzimamo Katar i onda ce opet pojedinim Sergej biti najbolji.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 jun 2026, 23:32

Realno ogranicena ekipa. Realno ogranicen selektor.

Meni samo zao kad vidim kako ginu ovi ostali pa izvlace nekvalitet, a mi nekako blijedi i nikakvi. I onda price o nasem duhu nastalom na ratu, bas nidje veze. Slag na tortu ovaj novinar sto ne postavlja pitanja vec im se zahvaljuje. Sve ovo kada saberes dobijes taj neki nas mentalitet gdje mi i imamo neki kvalitet, ali i neku neozbiljnost u pristupu.
Celik!3,2,2.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 18 jun 2026, 23:33

Telalovic je napisao/la:
18 jun 2026, 23:28
let3 je napisao/la:
18 jun 2026, 23:22
Moze li mu iko reci da krene protiv Katara sa tri veznjaka, da dobijemo tu sredinu. To nam je odlucujuca.
Stavi tog Mahmica ili Hadziahmetovica, dodaj malo pomoci jadniku Tahirovicu i Sunjicu, satrase se ljudi a ionako su slabi.

I nemojte sad pljuvanja po covjeku, ko da je zlocinac. Ispostujte ga bar dok traje SP, pa ga kasnije tjerajte po forumu.
Kako bilo stareci magarcu hercegovackkm jebbem mu unuce od kile. I njemu i svima koji ga podrzavaju.
Ovdje danas i juce cista ludnica bila i onda ovaj vicin ridjobradi pushikurrac naredi igracima da ne izlaze iz nasega sesnaesterca! Jebbem mu zadnjih 20 novorodjencadi uwfamiliji. I njemu i svima koji ga podrzavaju.

p.S.
JA I DALJE ISPRED STADIONA JEBBEM I CEKAM DA SE JAVI NEKO OD OVIH ONLINE HEROJA DA ME UŠUTKAJU 🤗
Znaci bio si na utakmici pa si ljut

Garant si dao zadnje pare na kartu sto si izvuko ispod materinog lesa nakon sto se predozirala, keru raspali
naprijed rejal

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 18 jun 2026, 23:35

Strucnjak nisi i ne trazimo to od tebe. Zahvalni smo sto smo na prvenstvu,izbacili smo Wales i Italiju. To je za naklona do poda.

Ali daj molim te da ne padnemo na svjetskom bez ispaljenog metka, da odigramo tri utakmice da ne napadamo,da ne igramo napadacki, da ne tezimo da se nadigravamo i da ne stojimo i trecu utakmicu za redom svih 11 u nasih 40 metara 80 minuta. Daj da izidjemo,napadnemo ovaj Qatar kao da smo Brazil.

Vasilj

Dedic-Katic-Radeljic-Kolasinac
Sunjic-Basic
Esmir-Mahmic-Kerim
Dzeko

Jel tesko?

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 18 jun 2026, 23:38

Opet ide .. sta treba da uradi Mahmic da dobije sansu prije Basica, Sunjica, Tahitovica, Amira ….a doktor je sredine terena za ovu cetvorku

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 18 jun 2026, 23:42

Treba sam dobro razmisliti šta će poslije turnira, ova ekipa ja posložena da igra antifudbal, ne može je za tri dana pretvoriti u Barcelonu.

Ona motivacija koja je bila temelj ovoga što je izgradio dosad ispuhat će nakon Svjetskog prvenstva i morat će se lopta spustiti na zemlju i nešto probati odigrati.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 jun 2026, 23:43

Necu reci da smo zalutuali, nismo neki Curacao, ali mi smo samim plasmanom na SP ostvarili podvig. Ovo sad sto igramo je bonus. Usput smo sjebali Italiju :mrgreen:
Nije ovo ekipa za ovog nivoa, fali nam kvalitet u sredini da bi se nosili sa Svicom i slicnim selekcijama. Ali fali nam i formacija u kojoj bi imali vise veznjaka i nadomjestili nekvalitet.
Veceras smo igrali poprilicno ziheraski, defanzivno, cuvali taj bod i nadali se nekom cudu...ali cuda su se vec desila protiv Velsa i Italije :!: pa ne moze vazda yebiga, moraju nesto i odigrati, napasti u neka doba, probati zabiti taj gol...ne moze se citavu tekmu biti u krilu Vasilja i ziviti od prekida, kornera i sl.
Mi smo obje tekme biti totalno podređeni na terenu. Protiv Katara ce morati Barbarez nesto mijenjati, ne samo u sastavu zbog Muharemovica, vec i formaciju. Ne ide sa ovom 442, da ga yebes ne ide.

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 18 jun 2026, 23:47

Sveti je napisao/la:
18 jun 2026, 23:33
Telalovic je napisao/la:
18 jun 2026, 23:28
let3 je napisao/la:
18 jun 2026, 23:22
Moze li mu iko reci da krene protiv Katara sa tri veznjaka, da dobijemo tu sredinu. To nam je odlucujuca.
Stavi tog Mahmica ili Hadziahmetovica, dodaj malo pomoci jadniku Tahirovicu i Sunjicu, satrase se ljudi a ionako su slabi.

I nemojte sad pljuvanja po covjeku, ko da je zlocinac. Ispostujte ga bar dok traje SP, pa ga kasnije tjerajte po forumu.
Kako bilo stareci magarcu hercegovackkm jebbem mu unuce od kile. I njemu i svima koji ga podrzavaju.
Ovdje danas i juce cista ludnica bila i onda ovaj vicin ridjobradi pushikurrac naredi igracima da ne izlaze iz nasega sesnaesterca! Jebbem mu zadnjih 20 novorodjencadi uwfamiliji. I njemu i svima koji ga podrzavaju.

p.S.
JA I DALJE ISPRED STADIONA JEBBEM I CEKAM DA SE JAVI NEKO OD OVIH ONLINE HEROJA DA ME UŠUTKAJU 🤗
Znaci bio si na utakmici pa si ljut

Garant si dao zadnje pare na kartu sto si izvuko ispod materinog lesa nakon sto se predozirala, keru raspali
Joj brate orevise ti glupo to

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 18 jun 2026, 23:49

Ja mu samo Tahirovića ne mogu halaliti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 18 jun 2026, 23:53

Na sredini terena je pod moranje nesto promijeniti.

Mahmic zasluzuje sansu. Katar je dobra prilika.

Ne bih nikada pomisiio da ce Barbarez sa Tahirovicem biti ovako tvrdoglav. Previse kosta sviju nas. Odbranu igramo vrhunski. Al sta vrijedi kada nam olako dolaze do gola. Jedna lopta ce uci.

Protiv Aus i Svi sve isto. I daleko slabije od baraz utakmica.

Ovo sa Dzekom bas nam nije trebalo. Van forme je, a onako baraz odigrati. Valjda nas ne kosta na kraju ...

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 18 jun 2026, 23:56

Nije mi ga žao. 442 sa Demirovicem i Tahirovicem iz utakmice u utakmicu, ne ide ybga. Rekao sam i prije ove utakmice da se ne citiram sada bez veze. Pojačaj vezni red selektore i ne glumi stratega koji svakako nisi. Ako ti vec mora igrati Tahirovic, onda stavi barem jednog ili dva igraca uz njega da može iznjeti loptu iz naše polovine, jer on sam očigledno to ne može dragi selektore. Ne bude li promjenio sredinu terena, nećemo dobit ni Katar.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 19 jun 2026, 00:07

izdzezveubrazil je napisao/la:
18 jun 2026, 23:42
Treba sam dobro razmisliti šta će poslije turnira, ova ekipa ja posložena da igra antifudbal, ne može je za tri dana pretvoriti u Barcelonu.

Ona motivacija koja je bila temelj ovoga što je izgradio dosad ispuhat će nakon Svjetskog prvenstva i morat će se lopta spustiti na zemlju i nešto probati odigrati.
:clap:

To je to!
Barba halali sto smo sumnjali.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 19 jun 2026, 00:12

Coolpanda24 je napisao/la:
18 jun 2026, 23:29
Ghuraba je napisao/la:
18 jun 2026, 23:25
Do 70. minute je sve bilo kako treba, pametno je mijenjao formacije i to je izgledalo dosta dobro. Taman kad smo svi pomislili da mi preuzimamo inicijativu, dosla je kardinalna greska Memica. Uvijek sam pisao da on nije bek, jer svakom igracu treba vremena da mu na novoj poziciji neke stvari udje u automatizam (ono njegovo igranje glavom na penal). Kad je Muharemovic napravio penal, Barbarez je napravio grozne izmjene. Sta ce ti napadac, vec gubis 2-0, u 85 minuta nisi imao sut na gol i bas ces u preostalih 10 s igracem manje dati dva. Morao je uvesti Radeljica umjesto mrtvog Kolasinca i Burnica umjesto Memica. Ova go razlika je jezivo velika i sad sanse da budemo drugi fakticki ne postoje, a s -3 i pored pobjede u zadnjoj utakmici (osim ako ih bas ne razvalimo, a svi znamo da necemo) moze biti nedovoljno da prodjemo kao treci.
Memić ne večeras haman pa promijenio 4 pozicije, od desnog krila do lijevog, od lijevog beka do desnog… ko bi to ba sve ispratio.
Bukvalno tako. I na to jos dodaj lijevog vingbeka, pa bi se moglo reci da je i 5 pozicija promijenio. Dobro mu se nije zamantalno od silnih promjena, koliko je samo razlicitih igraca cuvao. I onda ljudi od njega ocekuju da probija kako pozeli, da centrira kao da baca rukom, da pozadi pozatvara sve itd. I sve to pored saigraci koji nisu u stanju povezati tri pasa.

Jednostavno nemamo veznog reda koji ce i krila i bekove uciniti konkretnijim u napadu. Em nemamo kvaliteta u vezi, em nemamo ni kvaniteta jer igramo samo s dvojicom. U napadu ni Demirovic ne uradi nista jer ni ne dobije nista, Dzeko na klasu nesto i pokusa, ali njegovo je 50-60 minuta i kapak.

Meni je bilo nevjerovatno koliko se nasi ne snalaze kad su nakon prvog gola skontali da ce morati nesto uraditi i u napadu. Kao da na treninzima sve vrijeme pripremaju neki podredjeni polozaj, pa da iz toga pokusaju nesto preko kontri.

Protiv Katara bez Muharemovica je idealna prilika da se nesto promijeni, jer tu moramo napadati i dominirati. Ako je veceras izgledalo dosta dobro s 5 pozadi, onda nek to ponovi i u srijedu.

Hadzikadunic - Katic - Kolasinac
Dedic - Sunjic - Basic/Amir - Memic
Mahmic
Demirovic - Dzeko

Za drugo poluvrijeme ima i Tabakovica, i Alajbegovica i Bajraktarevica.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 jun 2026, 00:17

On mora nesto ucinit po pitanju iznosenja lopte pod pritiskom. Yebote kolko puta nam lopta ide na beka i on onda nema kome loptu da dadne jer nam veznjaci pojma nemaju kako da otvaraju prostor niti kako da se kvalitetno ponude kao opcija
naprijed rejal

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 19 jun 2026, 00:20

PasodelMar je napisao/la:
18 jun 2026, 23:56
Nije mi ga žao. 442 sa Demirovicem i Tahirovicem iz utakmice u utakmicu, ne ide ybga. Rekao sam i prije ove utakmice da se ne citiram sada bez veze. Pojačaj vezni red selektore i ne glumi stratega koji svakako nisi. Ako ti vec mora igrati Tahirovic, onda stavi barem jednog ili dva igraca uz njega da može iznjeti loptu iz naše polovine, jer on sam očigledno to ne može dragi selektore. Ne bude li promjenio sredinu terena, nećemo dobit ni Katar.
I mene samo zanima jel fakat uvjeren da je ovo najbolje sto mozemo ili ne zna bolje od ovog.. Ne postoji 4 4 2 u ozbiljnom fudbalu, mi smo taoci nekih igraca i selektorovih izbora, okej mogu zivjeti s tim doveo nas je na svjetsko svojim izborima i uz dozu srecu koja ti treba za takvo nesto, ali kako dalje? Ja bih vise volio da igramo s 3 u sredini i jednim napadacem pa nek igraju tri tahirovica i demirovic svaku :mrgreen:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 19 jun 2026, 00:27

bhfanatic14 je napisao/la:
18 jun 2026, 23:08
Telalovic je napisao/la:
18 jun 2026, 22:43
Pogini da slavimo **** ti sina u shupak
Ridjobrado krme u dvije godine pobjedio samo mrtvu rumuniju koja je igrala sa igracima iz rumunske lige, i san marino ! U dvije godine ! Makedonija, panama,slovenija, nikog ne moze nadigrat. U regularnom vremenu nikog ne moze dobit. 1 gol jedva ako se dadne nakon kornera po utakmici. Ridjobrado magare napravio "taktiku" da mu najbolji stoper dobije crveni jer je vezni red promaja 90 minuta. Levat sa bijelog brijega sa kupljenom Diplomom iz jablanice. Bajramovic pravi taktiku i trening, ostali "staff" svi rade za menadzerske agencije. Najgora repka na Sp bez premca . Zalosno. Klijent barbareza, bendzamin igra sve 25 utakmice bez stida bez kluba za repstaciju. To je bolesna Bosna .
Evo i kaspera, docekao priliku da se javi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 19 jun 2026, 00:27

Poraz je lekcija za ljude poput Barbareza, sjecamo se debkla protiv Njemacke.. Uvijek dodje nesto novo da se nauci, a mi nismo Francuska da sve znamo i da imamo skor 15 utakmica bez poraza. Jednostavno nismo gubili utakmice i nije se nista konkretno mijenjalo , a ovaj poraz ce sigurno nesto promijeniti

Sta ce promijeniti, kad su ga rezultati isli?
Ne bih ni ja nista mijenjao, osim sto bi doveo par novih igraca
Medjutim svjetsko su izborili i nije fer da se neki drugi zovu
slika

slika

slika

slika
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 19 jun 2026, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Soli
Kontakt:

Post Postao/la Soli » 19 jun 2026, 00:30

Jedno 20 minuta prvog poluvremena desno uz Dedica nije bilo nikog, možda griješim.

Ovo sa Tahirom je izgubilo svaki smisao, ako ima neko da javi Barbi da će Tahir bolji transfer napraviti s klupe.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 19 jun 2026, 00:30

Sveti je napisao/la:
19 jun 2026, 00:17
On mora nesto ucinit po pitanju iznosenja lopte pod pritiskom. Yebote kolko puta nam lopta ide na beka i on onda nema kome loptu da dadne jer nam veznjaci pojma nemaju kako da otvaraju prostor niti kako da se kvalitetno ponude kao opcija
Tvoj krezubi ahbab Madal je ovdje redom ismijavao ljude ubacivanjem dodatnog igrača u veznom redom, a zapravo je to jedino logično riješenje da se konačno stvori balans na sredini i poveze napad sa odbranom. Krećemo svaku utakmicu sa igračem manje na sredini naspram protivnika a viškom u napadu, tako da su te greške koje ti navodiš rezultat deficita igrača kojem možeš loptu dodati. To je i razlog zašto momentalno gubimo loptu u posjedu jer nas napadaju konstantno sa igračem više. Da ne govorim o tome koliko su igrači Kanade i Svicarske brži i fizički spremniji od Tahirovica, Bašića i Šunjica.

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 19 jun 2026, 00:31

Trebalo nam je pola sata da skontamo sta igramo nakon one pauze....
Seo,Memic i Kerim na istoj strani terena se sudaraju :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: al87, bh22, Bing [Bot], FerdinandF, Fouzi1, Google [Bot], greenwood, kouadio, LeCoq, lisander, Matterhorn22, Mostarska, PeppermintSA, Rio12345, s4mke, soxx, tuzlanskinacin, VivaLaLiberta i 130 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []