Drugi grije klupu u danskom Brondby dok u repci je u prvih 11 svaku tekmu
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermedin Demirović
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Brane li još uvijek trnokopa demirovi svjedoci
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kako ne vidite da Ermedin otvara linije,razigrava i vrsi pritisak.To samo posebni strucnjaci vide a ne mi smrtnici
Rezultat i ucinak nebitni,imaju veci poznavaoci koji vide nesto sto mi ne vidimo
Rezultat i ucinak nebitni,imaju veci poznavaoci koji vide nesto sto mi ne vidimo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Druze ti si glupNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:44Kako ne vidite da Ermedin otvara linije,razigrava i vrsi pritisak.To samo posebni strucnjaci vide a ne mi smrtnici
-
crvenidjavol98
- Kontakt:
Ne znam koliko puta jos Demirovic treba da nam nanese stetu kako bi strucni stab shvatio da za njega jednostavno ne smije imati mjesta u pocetnih 11. S njim smo igrac manje na terenu.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ovaj nije mogao procepiti protiv San Marina gdje je bio glavni napadac, ne znam zasto ljudi ista vise ocekuju od njega.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Da se prisjetimo samo kako je bogalja šansu protiv kanade bacio niz vodu
20 dodira lopte veceras u 86 minuta. Slabo
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Evo ti qurac yebo te on levatinob00t je napisao/la: ↑19 jun 2026, 01:00Druze ti si glupNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 jun 2026, 00:44Kako ne vidite da Ermedin otvara linije,razigrava i vrsi pritisak.To samo posebni strucnjaci vide a ne mi smrtnici
Rezultat i ucinak nebitni,imaju veci poznavaoci koji vide nesto sto mi ne vidimo![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Menalo je mogao pružiti više na ovom SP-u od Demirovica, ali nije ni pozvan. Kakva nepravda...
Nije to za svakog znate, upisati se u strijelce na svjetskom prvenstvu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
haj sad reci nestoEdincapitano je napisao/la: ↑15 jun 2026, 08:41Niko ne gleda Mahmica u mrtvoj Ceskoj ligi, moras biti dobro lud da to pratisBosniacum Lilium je napisao/la: ↑15 jun 2026, 08:31da bosna je prepuna veznog reda sa igracima svjetske klase poput ivana basica nisam znao, ja gledam utakmice ti gledas highlight videa momak je u tim sezone u ceskoj dje igra pola ekipa ceske reprezentacije vrijedi 5M 21 mu godina uskoro kad bude dominirao citirat cu te imas jos sansu ovo da izbrises a taj pas sto ismijavas je jedina dobra dodavanja lopte za napad sto ja pamtim od repke u poslednje 4 utakmiceEdincapitano je napisao/la: ↑15 jun 2026, 08:24
Mahmic jedan dobar pas protiv Makedonije i sada je raji postao novi Xavi![]()
![]()
Basic je za Mahmica, Iniesta. Zna Barbarez sta radi i zato igra Basic a Mahmic je na klupi, mozda moze upasti jedno 5 minuta kad je nas pravi vezni red umoran, ali nikako od prve minute.![]()
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pa usao je zadnji 5 minuta? Jest pogodio dobar gol, svaka cast, ali i dalje je zelen da igra u prvih 11.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑19 jun 2026, 02:28haj sad reci nestoEdincapitano je napisao/la: ↑15 jun 2026, 08:41Niko ne gleda Mahmica u mrtvoj Ceskoj ligi, moras biti dobro lud da to pratisBosniacum Lilium je napisao/la: ↑15 jun 2026, 08:31
da bosna je prepuna veznog reda sa igracima svjetske klase poput ivana basica nisam znao, ja gledam utakmice ti gledas highlight videa momak je u tim sezone u ceskoj dje igra pola ekipa ceske reprezentacije vrijedi 5M 21 mu godina uskoro kad bude dominirao citirat cu te imas jos sansu ovo da izbrises a taj pas sto ismijavas je jedina dobra dodavanja lopte za napad sto ja pamtim od repke u poslednje 4 utakmice![]()
Basic je za Mahmica, Iniesta. Zna Barbarez sta radi i zato igra Basic a Mahmic je na klupi, mozda moze upasti jedno 5 minuta kad je nas pravi vezni red umoran, ali nikako od prve minute.![]()
Vi kao ne kontate da Barbarez gleda njega svaki trening? Mislis da nebi igrao ako je toliko puno bolji od recimo Amira ili Basica? Jer ocito Barbarez gura druge prije. Momak mozda ima buducnosti ali izgleda da nije zreo za ovo SP.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ovo je za tebeEdincapitano je napisao/la: ↑19 jun 2026, 02:35Pa usao je zadnji 5 minuta? Jest pogodio dobar gol, svaka cast, ali i dalje je zelen da igra u prvih 11.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑19 jun 2026, 02:28haj sad reci nestoEdincapitano je napisao/la: ↑15 jun 2026, 08:41
Niko ne gleda Mahmica u mrtvoj Ceskoj ligi, moras biti dobro lud da to pratis![]()
Vi kao ne kontate da Barbarez gleda njega svaki trening? Mislis da nebi igrao ako je toliko puno bolji od recimo Amira ili Basica? Jer ocito Barbarez gura druge prije. Momak mozda ima buducnosti ali izgleda da nije zreo za ovo SP.
PeppermintSA je napisao/la: ↑19 jun 2026, 02:39Ja bih ovdje samo nekoliko stvari.
1. Kad se spominjala mogućnost pozivanja nekih novih igrača za SP, ovdje se dizala i kuka i motika kako se treba ići po zaslugama - idu oni koji su izborili plasman. Tako je bilo i 2014., pa se cijela reprezentacija minirala jer onaj polovnjak Zukanović nije poveden. Evo, sad su otišli oni koji su izborili plasman, od kojih je brdo povrijeđeno i povedeno je da statira u kukuruzu i valjda osjeti atmosferu je se pokazalo da naša reprezentacija očigledno nije takmičarska selekcija nego zemljoradnička zadruga u kojoj postoje nekakve zasluge - ne daj bože da se Demirović uvrijedi zbog klupe ili da se da prilika Mahmiću jerbo nije prošao kvalifikacije - pokvariće se atmosfera. J e b a l a vam atmosfera materušinu.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Gleda on qrc mojEdincapitano je napisao/la: ↑19 jun 2026, 02:35Pa usao je zadnji 5 minuta? Jest pogodio dobar gol, svaka cast, ali i dalje je zelen da igra u prvih 11.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑19 jun 2026, 02:28haj sad reci nestoEdincapitano je napisao/la: ↑15 jun 2026, 08:41
Niko ne gleda Mahmica u mrtvoj Ceskoj ligi, moras biti dobro lud da to pratis![]()
fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
- Wilshere10
- Kontakt:
Podrska velikom majstoru Ermedinu D. Nema sumnje da ce protiv Katara explodirati. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Trenutno korisnika/ca: Bosnjo22, SamoTi4000, soccerfan, StevieG8 i 48 gostiju.