Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026

We are 26
Beduin
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026

Post Postao/la Beduin » 18 jun 2026, 08:24

Goalgetter je napisao/la:
18 jun 2026, 08:02
Sheyi je napisao/la:
17 jun 2026, 23:53
Boga mi dosta slika nasi ubacuju na ovoj grupi, ni blizu nije bilo ovoliko kad se igralo u Torontu, ako to ista znaci za sutra ;)
Usudio bih se reci da ce biti duplo vise ljudi nego u Torontu :)
Znaci oko 60k po Bahinoj procjeni :mrgreen:

Ja se samo nadam da ce dobar dio nasih biti jedni pokraj drugih radi atmosfere i navijanja. I valjda ih vise bude znalo himnu otpjevati.
A tek ako preveslaju dj-a da pusti Poljem se siri miris ljiljana pa da se u glas otpjeva, bila bi lijepa slika/spica Svjetskog prvenstva.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 18 jun 2026, 08:31

Beduin je napisao/la:
18 jun 2026, 08:24
Sheyi je napisao/la:
Boga mi dosta slika nasi ubacuju na ovoj grupi, ni blizu nije bilo ovoliko kad se igralo u Torontu, ako to ista znaci za sutra ;)

Ja se samo nadam da ce dobar dio nasih biti jedni pokraj drugih radi atmosfere i navijanja. I valjda ih vise bude znalo himnu otpjevati.
A tek ako preveslaju dj-a da pusti Poljem se siri miris ljiljana pa da se u glas otpjeva, bila bi lijepa slika/spica Svjetskog prvenstva.
Zna li se koja je nasa pjesma za gol, take me to America bi jedino imalo smisla.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 jun 2026, 08:57

Sheyi je napisao/la:
18 jun 2026, 08:31
Beduin je napisao/la:

Zna li se koja je nasa pjesma za gol, take me to America bi jedino imalo smisla.
Da, s obzirom koliko je postala popularna sirom svijeta trebala bi se vise furati na prvenstvu. Tek je pocelo, tek jednu tekmu odigrali gdje nisi mogao ni doci do izrazaja od domacina, vrijeme je da i nasi navijaci dodju do izrazaja.
Hrvatska sinoc bas sramota, narocito jer je protivnik brutalan.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Radnicki1921
Kontakt:

Post Postao/la Radnicki1921 » 18 jun 2026, 09:19

Beduin je napisao/la:
18 jun 2026, 08:57
Sheyi je napisao/la:
18 jun 2026, 08:31
Beduin je napisao/la:

Da, s obzirom koliko je postala popularna sirom svijeta trebala bi se vise furati na prvenstvu. Tek je pocelo, tek jednu tekmu odigrali gdje nisi mogao ni doci do izrazaja od domacina, vrijeme je da i nasi navijaci dodju do izrazaja.
Hrvatska sinoc bas sramota, narocito jer je protivnik brutalan.

evo je nasa

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 18 jun 2026, 09:43

Sheyi je napisao/la:
moralo bi biti, barem na stadionu

što se grada tiče LA je ogroman i za razliku od toronta nema neki smislen downtown gdje bi se svi sastali, ono što se u LA zove downtown je ogavno. mali dio ispred staplesa (ili kako god se dvorana sada zove) i par kafana na trgu ispred, ostalo za skloniti se odatle.
raja su se sigurno rasplinila naokolo, venice beach, rodeo drive, gelndale, chinese theatre, third street i santa monica pier i sve ostalo, posebno ko nije bio tamo

videjećemo večeras. ono u torontu je bio malo otrežnjujuće, da ne kažem razočaravajuće, možda se iznenadimo

Halix131
Kontakt:

Post Postao/la Halix131 » 18 jun 2026, 10:41

Jest merak kad svicarac na presici spominje i am from Bosnia :opaopa: :bih:
Zadnja izmjena: Halix131, dana/u 18 jun 2026, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 18 jun 2026, 10:54

Halix131 je napisao/la:
17 jun 2026, 14:56
Ne znam da li je ko pisao, imali smo najmanje dodavanja od svih reprezentacija i najmanji postotak jer su bila izbijanja duge lopte...
Pa to je i poslijedica ne igranja Dzeke/Tabakovica. Jer nismo imali igraca koji će tu dugu loptu zadrzati i odloziti na stranu gdke ćemo poceti napada na protivnickoj polovini. Barbarez je procijenio da nam Vezni red nije dovoljno kvalitetan da od njih pocinju akcije, vec koristi duge lopte (a Muharemovic je fantastican u tome) - tako igramo protiv bilo kojeg ozbiljnijeg protivnila, samo sto je do sada imao Dzeku ili Harisa pa je to mogao igrati. Jovo ipak nije taj nivo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 18 jun 2026, 23:10

Ako opet tahirovic pocne nismo ni zalsuzili prolaz
=\_1921_/=

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 18 jun 2026, 23:29

Svaka cast Barbarezu sto je uopste sa ovakvom igrom i izborio SP,jer realno mi smo ovako igrali citave kvalifikacije.Veliku vecinu utakmice ne znas ni ko pije, ni ko placa,ni gdje ko stoji ,ni gdje ko treba da stoji,nista.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 jun 2026, 23:37

Glavu gore probati dobiti Katar i nadati se da su 4 boda dovoljna za drugi krug.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 19 jun 2026, 00:20

Posto se u onu temu utakmice strasno puno pise, sere i katastrofizira do maksimuma napisat cu ovdje par stvari vezano koje su meni zapale za oko u vezi utakmice sa Svicarskom. Nekad sutra cu pogledat mec ponovo ali ovo mi je na prvu sve zapalo za oko.

Sve u svemu, jako gutava utakmica gdje su Svicarci svjesno koristili nadmoc u veznom redu, mi kada smo poceli i pokusali da kroz sredinu igramo i uspjeli par puta, prodisali smo i to je otprilike trajalo do prvog gola koji smo primili naprosto jednom losom reakcijom: neociscena lopta, lik uspije perfektan volej uhvatiti, to je to. To je pokrenulo malo momentum Svicarcima i onda crveni karton je uzrokovao potpuni raspad gdje im se vezni red jos vise digao i to je bilo to. Iskreno, zao mi je Tarika jer nije bio strasno daleko od lopte, po meni, mogao je i pustiti da izadje 1v1 jer na 2:0 ne bi nam nista bilo puno gore nego 1:0, on bi ostao cist za sljedecu utakmicu, a i ko zna mozda bi Vasilj odbranio. Ali OK, protiv Katara mislim da i Radeljic moze odgovorit zadatku.

Malo konkretnije o veznom redu:

Svicarci su vrlo pametno radili dvije stvari, napunili su vezni red sa 4 igraca (u neki dijamant oblik, izgleda ugledaju se na Papeta iz 2014 ;) ), stvorili brojcanu nadmoc gdje su onda njihovi bekovi izlazili visoko i tjerali Alajbegovica da se povremeno vraca nazad kako bi Dedic mogao lakse markirati Ndoyea a Katic moze cuvati prostor. Sreca da je Ndoye sve sto je radio upropastio. Prvih pola sata otprilike su vrlo jednostavno udvajali Dedica kad god bi mi pokusali buildup preko njega (sto se stalno dogadjalo, uglavnom je islo Vasilj -> Katic -> Dedic), gdje bi Dedic morao pokusat napamet gadjati Dzeku dugim loptama gdje mahom nismo bili uspjesni. Sredinom prvog poluvremena smo pokusali kreirat nesto kroz sredinu, par pasova Sunjica je proslo prema naprijed, gdje smo uspjeli sacuvat loptu i tu se nekako i momentum utakmice izjednacio.

To je realno trajalo nekad do prvog gola, ali ja bih rekao da je na kraju nama presudilo ono sto nam je bilo sudjeno da presudi eventualno: vezni red. Nismo bili u stanju kreirati konzistentno kreirati kroz sredinu, oni su nam zatvarali krila, Tahirovic je trebao puno prije izaci iz igre jer po meni nije u ofanzivi nista donio (imao je i onu jednu upropastenu priliku kada mu je Dzeko poslao loptu ako se ne varam) a Basic je djelovao solidnije (doduse, to je mozda i dijelom cisto jer je bio svjeziji).

Nisam ocekivao pobjedu ali sam se nadao kao i svaki navijac. I dalje mislim da Katar mozemo pobijedit prvenstveno jer su uzasni u branjenju prekida, jer objektivno nemaju kvalitet da se nose s nasim krilima i mislim da trebamo probat sa Mahmicem kao drugim napadacem mozda, odnosno nekom vrstom 10ke i mozda cak dvojicom napadaca pored toga, ultra ofanzivno, ali realno ako ikoga trebamo moc dominirati posjedom i dizati gol razliku onda je Katar.

Da, jos jednu stvar, za razliku od meca protiv Kanade, gdje smo po mom misljenju uspijevali u duelima da fizicki pariramo, imam osjecaj da su nas Svicarci u mnogo navrata razbili. Alajbegovic je vise puta gubio loptu kada je lagano gurnut (ne mislim da su nuzno faulovi, ali ili je on jos fizicki nerazvijen za fudbal na ovom nivou, ili previse voli da se baca i pokusava iznudit faulove), Bajraktarevic je mislim skoro svaki dribling kompletno fizicki raznesen, Dedic je takodjer par puta izgubio duele, doduse kod njega je mnogo gore bilo sto je jednom ili dva puta samo potpuno izgubio korak pri driblingu. Doduse, ostatak ekipe je relativno OK djelovao, Sunjic se pogotovo dobro nosio (bolje nego 10cm veci Tahirovic), stoperi standardno dobro.

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 19 jun 2026, 01:49

viKK je napisao/la:
19 jun 2026, 00:20
Posto se u onu temu utakmice strasno puno pise, sere i katastrofizira do maksimuma napisat cu ovdje par stvari vezano koje su meni zapale za oko u vezi utakmice sa Svicarskom. Nekad sutra cu pogledat mec ponovo ali ovo mi je na prvu sve zapalo za oko.

Sve u svemu, jako gutava utakmica gdje su Svicarci svjesno koristili nadmoc u veznom redu, mi kada smo poceli i pokusali da kroz sredinu igramo i uspjeli par puta, prodisali smo i to je otprilike trajalo do prvog gola koji smo primili naprosto jednom losom reakcijom: neociscena lopta, lik uspije perfektan volej uhvatiti, to je to. To je pokrenulo malo momentum Svicarcima i onda crveni karton je uzrokovao potpuni raspad gdje im se vezni red jos vise digao i to je bilo to. Iskreno, zao mi je Tarika jer nije bio strasno daleko od lopte, po meni, mogao je i pustiti da izadje 1v1 jer na 2:0 ne bi nam nista bilo puno gore nego 1:0, on bi ostao cist za sljedecu utakmicu, a i ko zna mozda bi Vasilj odbranio. Ali OK, protiv Katara mislim da i Radeljic moze odgovorit zadatku.

Malo konkretnije o veznom redu:

Svicarci su vrlo pametno radili dvije stvari, napunili su vezni red sa 4 igraca (u neki dijamant oblik, izgleda ugledaju se na Papeta iz 2014 ;) ), stvorili brojcanu nadmoc gdje su onda njihovi bekovi izlazili visoko i tjerali Alajbegovica da se povremeno vraca nazad kako bi Dedic mogao lakse markirati Ndoyea a Katic moze cuvati prostor. Sreca da je Ndoye sve sto je radio upropastio. Prvih pola sata otprilike su vrlo jednostavno udvajali Dedica kad god bi mi pokusali buildup preko njega (sto se stalno dogadjalo, uglavnom je islo Vasilj -> Katic -> Dedic), gdje bi Dedic morao pokusat napamet gadjati Dzeku dugim loptama gdje mahom nismo bili uspjesni. Sredinom prvog poluvremena smo pokusali kreirat nesto kroz sredinu, par pasova Sunjica je proslo prema naprijed, gdje smo uspjeli sacuvat loptu i tu se nekako i momentum utakmice izjednacio.

To je realno trajalo nekad do prvog gola, ali ja bih rekao da je na kraju nama presudilo ono sto nam je bilo sudjeno da presudi eventualno: vezni red. Nismo bili u stanju kreirati konzistentno kreirati kroz sredinu, oni su nam zatvarali krila, Tahirovic je trebao puno prije izaci iz igre jer po meni nije u ofanzivi nista donio (imao je i onu jednu upropastenu priliku kada mu je Dzeko poslao loptu ako se ne varam) a Basic je djelovao solidnije (doduse, to je mozda i dijelom cisto jer je bio svjeziji).

Nisam ocekivao pobjedu ali sam se nadao kao i svaki navijac. I dalje mislim da Katar mozemo pobijedit prvenstveno jer su uzasni u branjenju prekida, jer objektivno nemaju kvalitet da se nose s nasim krilima i mislim da trebamo probat sa Mahmicem kao drugim napadacem mozda, odnosno nekom vrstom 10ke i mozda cak dvojicom napadaca pored toga, ultra ofanzivno, ali realno ako ikoga trebamo moc dominirati posjedom i dizati gol razliku onda je Katar.

Da, jos jednu stvar, za razliku od meca protiv Kanade, gdje smo po mom misljenju uspijevali u duelima da fizicki pariramo, imam osjecaj da su nas Svicarci u mnogo navrata razbili. Alajbegovic je vise puta gubio loptu kada je lagano gurnut (ne mislim da su nuzno faulovi, ali ili je on jos fizicki nerazvijen za fudbal na ovom nivou, ili previse voli da se baca i pokusava iznudit faulove), Bajraktarevic je mislim skoro svaki dribling kompletno fizicki raznesen, Dedic je takodjer par puta izgubio duele, doduse kod njega je mnogo gore bilo sto je jednom ili dva puta samo potpuno izgubio korak pri driblingu. Doduse, ostatak ekipe je relativno OK djelovao, Sunjic se pogotovo dobro nosio (bolje nego 10cm veci Tahirovic), stoperi standardno dobro.
ne radi se o rezultatu. do 75te se treba analizirati. gol smo im haman poklonili. ali prvo poluvrijeme nas nije bilo osim 2 akcije. drugo pv do 75te tu je bilo malo fudbala s nase strane....ne moze se igrati s tahirovicem i sunjicem u veznom, trebaju tri vezna a samo sunjic smije igrati. svi izgledaju katastrofalni u ovoj formaciji a u klubovima bolje, haman svi ispadaju kao amateri pa se neko duzan treba zapitati. nismo mi brazil ali nismo ni amateri. kako to da alajbegovic izgleda kao da ne zna lopte igrati? sve je ovo do postave.

znaci kad ti je vezni red ovakvog kvaliteta, sta ih silujes jos kad napravis manjak igraca u sredini? to mi nije jasno. dedic igrao sam na desnoj strani od 25te minute, bez ofanzivnog krila? gdje ima toga? mozes ti analizirati igru svicarske, ako nonstop imamo rupe po terenu , demir krene na presing priziva ostatak igraca a oni stali, ili kasne, svica odigra dva pasa pa imaju 20 metara ispred sebe. ovo nema veze s vezom

a jos nesta, sejo znaci kapa do poda za prvu tekmu, ali se brat ne moze sastaviti s loptom, odigrati jedan pas da valja, protiv kanade je vec imao propusta, pa mu oprosteno bilo, nmz drug vise lijevog beka igrati nema sanse

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 19 jun 2026, 02:01

dena24 je napisao/la:
19 jun 2026, 01:49
ne radi se o rezultatu. do 75te se treba analizirati. gol smo im haman poklonili. alo prvo pv nas nije bilo osim 2 akcije. drugo pv do 75te tu je bilo malo fudbala s nase strane....ne moze se igrati s tahirovicem i sunjicem u veznom, trebaju tri vezna a samo sunjic smije igrati. svi izgledaju katastrofalni u ovoj formaciji a u klubovima bolje, haman svi ispadaju kao amateri pa se neko duzan treba zapitati. nismo mi brazil ali nismo ni amateri. kako to da alajbegovic izgleda kao da ne zna lopte igrati? sve je ovo do postave.

znaci kad ti je vezni red ovakvog kvaliteta, sta ih silujes jos kad napravis manjak igraca u sredini? to mi nije jasno. dedic igrao sam na desnoj strani od 25te minute, bez ofanzivnog krila? gdje ima toga? mozes ti analizirati igru svicarske, ako nonstop imamo rupe po terenu , demir krene na presing priziva ostatak igraca a oni stali, ili kasne, svica odigra dva pasa pa imaju 20 metara ispred sebe. ovo nema veze s vezom

a jos nesta, sejo znaci kapa do poda za prvu tekmu, ali se brat ne moze sastaviti s loptom, odigrati jedan pas da valja, protiv kanade je vec imao propusta, pa mu oprosteno bilo, nmz drug vise lijevog beka igrati nema sanse
Ja mislim da je sve jako jednostavno, Tahirovic i Sunjic nisu dovoljno dobri veznjaci, to je to. Da li je rjesenje dodat jos jednog ofanzivnijeg veznjaka medju njih zarad jednog napadaca? Vjerovatno, ali to se treba tek probat uigrat. Mozda se moze istestirat i protiv Katra vec. Sve sto smo dosad vidjeli je vrlo jasno pokusaj da se odigra defanzivna igra i da se golovi daju skoro na neki ho-ruk, duga lopta na Dzeku, otvaranje krila, Memic istrci kontru, prekid i slicno. Ja iz ovoga sto je protiv Svicarske prikazano ne vidim nista drugaciji pristup nego to. Svicarci su malo vise dali nam prostora s loptom cisto jer nisu brzi kao Kanadjani ali nas pristup nije bio nista vise ciljano ofanzivan.

Ono sto meni na prvu nije jasno je zbog cega prelazak na neku 3-5-2 formaciju, makar iz onog sto sam uspio vidjet, jer Memic i Alajbegovic su prakticno igrali jedan kraj drugog kao dva krila u napadu, s druge strane Dedic je kao sto kazes imao citav prostor ispred sebe gdje mu je jedino neko od napadaca mogao izlazit da odigra pas sa njim, Tahirovic i Sunjic su tu bili beskorisni. A u odbrani smo se na kraju pola vremena i branili sa sestoricom pozadi jer se Alajbegovic vracao skupa sa Memicem.

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 19 jun 2026, 02:19

viKK je napisao/la:
19 jun 2026, 02:01
dena24 je napisao/la:
19 jun 2026, 01:49
ne radi se o rezultatu. do 75te se treba analizirati. gol smo im haman poklonili. alo prvo pv nas nije bilo osim 2 akcije. drugo pv do 75te tu je bilo malo fudbala s nase strane....ne moze se igrati s tahirovicem i sunjicem u veznom, trebaju tri vezna a samo sunjic smije igrati. svi izgledaju katastrofalni u ovoj formaciji a u klubovima bolje, haman svi ispadaju kao amateri pa se neko duzan treba zapitati. nismo mi brazil ali nismo ni amateri. kako to da alajbegovic izgleda kao da ne zna lopte igrati? sve je ovo do postave.

Ja mislim da je sve jako jednostavno, Tahirovic i Sunjic nisu dovoljno dobri veznjaci, to je to. Da li je rjesenje dodat jos jednog ofanzivnijeg veznjaka medju njih zarad jednog napadaca? Vjerovatno, ali to se treba tek probat uigrat. Mozda se moze istestirat i protiv Katra vec. Sve sto smo dosad vidjeli je vrlo jasno pokusaj da se odigra defanzivna igra i da se golovi daju skoro na neki ho-ruk, duga lopta na Dzeku, otvaranje krila, Memic istrci kontru, prekid i slicno. Ja iz ovoga sto je protiv Svicarske prikazano ne vidim nista drugaciji pristup nego to. Svicarci su malo vise dali nam prostora s loptom cisto jer nisu brzi kao Kanadjani ali nas pristup nije bio nista vise ciljano ofanzivan.

Ono sto meni na prvu nije jasno je zbog cega prelazak na neku 3-5-2 formaciju, makar iz onog sto sam uspio vidjet, jer Memic i Alajbegovic su prakticno igrali jedan kraj drugog kao dva krila u napadu, s druge strane Dedic je kao sto kazes imao citav prostor ispred sebe gdje mu je jedino neko od napadaca mogao izlazit da odigra pas sa njim, Tahirovic i Sunjic su tu bili beskorisni. A u odbrani smo se na kraju pola vremena i branili sa sestoricom pozadi jer se Alajbegovic vracao skupa sa Memicem.
ti mozes taj stil grcke 2004te igrate ako si odlican u defanzivi, a mi to nismo. mozemo se katica i muharemovica zahvaliti sto nismo primili vise golova.

dedic uopste nije taj tip beka, on je ofanzivni bek, koji brzinom stigne kontranapade, ali nije on taj koji ce zatvoriti desnu stranu, momak se borio jedan na jedan protiv kanade pa i sad, pa ce kad tad ispasti iz pozicije, nije on imao kome dodati naprijed niti pretrcati.

ovom formacijom mi nemam strukture nikako, svak ispada slabiji. ako imas igraca tipa alajbegovica ili bajraktarevica, kakvi god da su, moras im sloziti 1 na 1 situacije kao u salzburugu ili eindhovenu. Ali ne mozes ti doci do toga kad imas dva vezna koja znaju samo odigrati siguran pas nazad, sunjic barem zna zatvoriti neke rupe, a o tahirovicu ne bi sad previse, momka sam branio ali fakat on nije za profesionalce, ali ako ubacis treceg veznog barem dobijes jedno opciju za dodavanje u sredini. ovo s dva napadaca je prekucano, mora dzeko na klupu pa da ulazi zadnjih 30 minuta nema druge. ne moze on stici taj tempo vise.

samo sto je najgore, protiv katara, vjerovatno moramo igrati s dva napadaca, i oni ce se povuci nazad pa ubaci lopte do mile majke

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 19 jun 2026, 08:23

kuhaš sa sastojcima koje imaš
po meni je ovo do sada skroz očekviano. možda je malo razočaravajuće koliko su esmir i kerim loši, ali biće bolje slijedeći put. nadajmo se da će tarik dobiti samo jednu utakmicu kazne

katar je za podvoz, nisu ništa bolji nego prije četiri godine a tada su bili najgori tim od zaira 1974 naovamo. nemam pojma možemo li ih pritisnuti i šta možemo bez veznih igrača koji su u stanju stati na loptu ali naopako bilo da njih ne možemo pobijediti, a onda šta bude. sad svi pričaju o njemačkoj, ja uopšte nisam siguran da će oni dobiti svoju grupu ali otom potom. elem i za nas i za švabe, prvo skoči pa reci hop!

Xaniesta
Kontakt:

Post Postao/la Xaniesta » 19 jun 2026, 08:56

Od nasih obecavajucih prilika pamtim kada se Dzeko izvukao na 40m od njihovog gola i tako smo napravili visak.
Druga je kada je Kolasinac iz drugog plana utrcao i izasao gotovo 1-1.

Napad i vezni red su nam bili predaleko. Po meni je bolje ici s jednim napadacem, a uvesti dodatnog veznog. Jos kad dodamo da imamo 2 klasicna krila, s 2 napadaca mi fakticki imamo 2 igraca u veznom redu. Xavi i Iniesta se ne bi snasli, a kamoli nasa dva.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 jun 2026, 08:58

Dobit Katar i nadati se da je to dovoljno za drugi krug.

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 19 jun 2026, 09:06

jasno je ko dan da nije sve bajka,da nije uredu,ali kome nije jasno da mi nemamo kvalitet za bolje rezultate protiv ove dvije reprezentacije,onda je samo pljuvac i nista drugo.ja niti vidim na klupi,ni na sirem spisku ni nepozvane potencijalne igrace da bi sinoc mogli ista promjeniti.Dobiti Katar i uzivati jos sedmicu dvije u ovom ljetu.sad treba podrska ako nikad

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 19 jun 2026, 10:06

Direktorcic je napisao/la:
19 jun 2026, 09:06
jasno je ko dan da nije sve bajka,da nije uredu,ali kome nije jasno da mi nemamo kvalitet za bolje rezultate protiv ove dvije reprezentacije,onda je samo pljuvac i nista drugo.ja niti vidim na klupi,ni na sirem spisku ni nepozvane potencijalne igrace da bi sinoc mogli ista promjeniti.Dobiti Katar i uzivati jos sedmicu dvije u ovom ljetu.sad treba podrska ako nikad
Bas tako yebote, realnost je da nemamo kvalitetnih igraca da se nosimo sa najboljim u Evropi, mi smo rang Ceske Rumunije Grcke

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jun 2026, 10:20

Posto je bilo iscudjavanja da ne kazem ismijavanja protiv Kanade, moramo svi zaista pohvaliti navijace sinoc :bih: Gledam ove snimke vecina nasi na stadionu,,,a bgm ni navijanje nije bilo lose, zvizduci i pritisak kad svica ima loptu ko da je u zenici....a i dosta pjesama se bas culo na prenosu :bih: :bih:
=\_1921_/=

Odgovori

Natrag na “FIFA WORLD CUP 2026”

Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Scholl i 30 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []