Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026

We are 26
denimen99
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026

Post Postao/la denimen99 » 19 jun 2026, 10:28

Fale nam Adi I Dal.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jun 2026, 10:29

jestamaji je napisao/la:
19 jun 2026, 08:23
kuhaš sa sastojcima koje imaš
po meni je ovo do sada skroz očekviano. možda je malo razočaravajuće koliko su esmir i kerim loši, ali biće bolje slijedeći put. nadajmo se da će tarik dobiti samo jednu utakmicu kazne

katar je za podvoz, nisu ništa bolji nego prije četiri godine a tada su bili najgori tim od zaira 1974 naovamo. nemam pojma možemo li ih pritisnuti i šta možemo bez veznih igrača koji su u stanju stati na loptu ali naopako bilo da njih ne možemo pobijediti, a onda šta bude. sad svi pričaju o njemačkoj, ja uopšte nisam siguran da će oni dobiti svoju grupu ali otom potom. elem i za nas i za švabe, prvo skoči pa reci hop!
Ovaj poraz moze donijeti puno toga, ako je i Barbarez konacno uvidio neke stvari.

Po meni je kao prvo bespotrebno da se svjesno branis u 30 metara, cim smo malo izasli u presing i stali visocije to je puno bolje izgledalo. Takodjer ako cemo se vec branit onda apsolutno ne vidim potrebu za dva spica.

Sto se tice igraca,,,,,reko sam sinoc i evo recu opet, ako Tahirovic opet pocne mec, onda vala nek ne treazi nikakve izgovore u slucaju nepovoljnog rezultata
=\_1921_/=

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 19 jun 2026, 15:45

Prije Mundijala: Sa Kanadom X, Katar dobit, sa Švicom “šta bude”

Eto 2/3, ne znam šta se žalimo. 2-3 razlike dobit Katar i za mene više nego uspješno prvenstvo.

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 19 jun 2026, 16:07

Sensei je napisao/la:
19 jun 2026, 15:45
Prije Mundijala: Sa Kanadom X, Katar dobit, sa Švicom “šta bude”

Eto 2/3, ne znam šta se žalimo. 2-3 razlike dobit Katar i za mene više nego uspješno prvenstvo.
niko normalan se ne zali na ove rezultate, osim ove budale operisane od realnost, ali nemamo igru znaci nikako. et malo generalno

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 19 jun 2026, 16:10

Nemojte zaboraviti svi koji bljujete vatru po momcima, ovo je keipa koja je na putu do ovdje kao totalni autsajder izbacila i Wels i Italiju. Tako da braco, ako nam se potrefe protivnici u 16tini mi mozemo u 8minu a dalje cemo vidjeti zasto ne pokusati i dalje. Samo hladne glave treba igrati polako jer nista nije sigurno i za sve se izboriti.
#CarsijaOdjebi

Atlanta
Kontakt:

Post Postao/la Atlanta » 19 jun 2026, 16:27

tuzlanskinacin je napisao/la:
19 jun 2026, 16:10
Nemojte zaboraviti svi koji bljujete vatru po momcima, ovo je keipa koja je na putu do ovdje kao totalni autsajder izbacila i Wels i Italiju. Tako da braco, ako nam se potrefe protivnici u 16tini mi mozemo u 8minu a dalje cemo vidjeti zasto ne pokusati i dalje. Samo hladne glave treba igrati polako jer nista nije sigurno i za sve se izboriti.
.
Zadnja izmjena: Atlanta, dana/u 20 jun 2026, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 19 jun 2026, 16:29

Atlanta je napisao/la:
19 jun 2026, 16:27
Haj da prvo pobjedimo Katar brate, pa onda da pravimo te racunice
Znam kazem samo hladna glava i smireno, nista nije sigurno ni Katar, a tek poslije njega ko god bio ali kako nije za nas nije ni za druge i nema sažaljevanja igrati igrati i igrati samo jace i bolje.
#CarsijaOdjebi

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 19 jun 2026, 17:16

2014 smo imali 10-11 igrača i znali smo da nas niko ne može nabiti, ali pape i sudija su usrali stvar plus smo morali na argentinu
2026 imamo 4-5 igrača ali zahvaljujući tankoj grupi i SP sa milion timova sve je moguće, od nakantavanja do prolaza u šesnaestinu

moj osjećaj je da smo i 2014 i 2026 (barem do sada) malo podbacili. konačni račun svodimo na kraju

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 19 jun 2026, 17:20

Ja ocekujem da cemo Katar dobiti jer ono su poluamateri i koliko god nas vezni red bio grozan mi ono dobijamo. Naravno, glavni uslov je da se napad postavi maksimalno ozbiljno i nadam se da ce ih ovaj poraz sad motivirat da se bukvalno iskale na Katarskom golu. Ali bez petljanja, finti i rabona već maksimalno ozbiljno, kao da nam o gol razlici ovisi plasman.

Ono sto se tek treba vidjet u toj utakmici je koliko smo se od one utakmice protiv San Marina prije godinu dana ofanzivno naostrili i jesmo li u stanju ustvari napunit im mrezu. Tada smo u Zenici izasli u postavi bez ikakve sirine, sa Hajradinovicem i Gigovicem na "krilima", a kad smo igrali u gostima s njima tek smo procepili kad smo imali dva krila na terenu i adekvatnu sirinu. Ove prijateljske gdje smo imali vecinu posjeda ali nismo bili ucinkoviti ne bih uzimao kao ikakvo mjerilo s obzirom na tempo i uvjete utakmica.

Ja ocekujem da cemo ako ista preko krila puno sansi stvorit i da ce makar jedna uc. Sto se Katara u suprotnom pravcu tice, onog Afifa ako zatvoris, koji je jedini iole ozbiljan igrac medju njima, ne mogu oni meda naprijed.

Opet, ovako ja razmisljam, igraci opet moraju da se postave maksimalno ozbiljno i ne puste da ih na nekakvu glupu kontru uzmu. Ali i bez Tarika oni nama ne smiju nikakvu prijetnju pravit.

E sad, sesnaestina finala.. Sta bude bude. Igra se jedna utakmica, pa kako god proc, a ako ne, skidam kapu momcima svakako.

RaZuti
Kontakt:

Post Postao/la RaZuti » 19 jun 2026, 17:46

viKK je napisao/la:
19 jun 2026, 17:20
Ja ocekujem da cemo Katar dobiti jer ono su poluamateri i koliko god nas vezni red bio grozan mi ono dobijamo. Naravno, glavni uslov je da se napad postavi maksimalno ozbiljno i nadam se da ce ih ovaj poraz sad motivirat da se bukvalno iskale na Katarskom golu. Ali bez petljanja, finti i rabona već maksimalno ozbiljno, kao da nam o gol razlici ovisi plasman.

Ono sto se tek treba vidjet u toj utakmici je koliko smo se od one utakmice protiv San Marina prije godinu dana ofanzivno naostrili i jesmo li u stanju ustvari napunit im mrezu. Tada smo u Zenici izasli u postavi bez ikakve sirine, sa Hajradinovicem i Gigovicem na "krilima", a kad smo igrali u gostima s njima tek smo procepili kad smo imali dva krila na terenu i adekvatnu sirinu. Ove prijateljske gdje smo imali vecinu posjeda ali nismo bili ucinkoviti ne bih uzimao kao ikakvo mjerilo s obzirom na tempo i uvjete utakmica.

Ja ocekujem da cemo ako ista preko krila puno sansi stvorit i da ce makar jedna uc. Sto se Katara u suprotnom pravcu tice, onog Afifa ako zatvoris, koji je jedini iole ozbiljan igrac medju njima, ne mogu oni meda naprijed.

Opet, ovako ja razmisljam, igraci opet moraju da se postave maksimalno ozbiljno i ne puste da ih na nekakvu glupu kontru uzmu. Ali i bez Tarika oni nama ne smiju nikakvu prijetnju pravit.

E sad, sesnaestina finala.. Sta bude bude. Igra se jedna utakmica, pa kako god proc, a ako ne, skidam kapu momcima svakako.
Vala tu ako možemo do penala dogurati, imamo se čemu nadati iskreno. Ali mi padamo u 45. minuti i padamo u 80+. U baražu nismo, ali uopšteno bez obzira na selektora, ovo nam je "treća četvrtina" u fudbalu

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 19 jun 2026, 18:01

Oj mati moja mila ,ja ne znam kako neko nakon sto je pogledao ove dvije utakmice moze razmisljat o nekakvoj osmini finala :rol:

De da se nekako doguramo bar do sesnaestine.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 19 jun 2026, 18:30

darker10 je napisao/la:
19 jun 2026, 18:01
Oj mati moja mila ,ja ne znam kako neko nakon sto je pogledao ove dvije utakmice moze razmisljat o nekakvoj osmini finala :rol:

De da se nekako doguramo bar do sesnaestine.
Ev ja mogu, mzd grijesim ali zasto se ne pofajtat da nam fali kvalitet u odredjenim dijelovima terena apsolutno ali 90 minuta i ko duze izdrzi borbu i tjt a Amerikanci i Australija su ekipe s kojima ss moze igrati ako oni budu protivnici.
#CarsijaOdjebi

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 jun 2026, 20:00

Od cega zavisi hoce li nam biti Australija/USA protivnik ili Njemacka kao 3. ekipi u nasoj grupi?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jun 2026, 20:26

Nakon 20tak sati downa, vratila se euforija :D

Bez imalo pretjerivanja zasto ne bi nakon sto se napunimo sampouzdanjem protiv katara izbacili Amere :D Dzeko veci igrac nego svi ameri zajedno ikad :D
=\_1921_/=

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 19 jun 2026, 20:36

invincible1921 je napisao/la:
19 jun 2026, 20:26

Bez imalo pretjerivanja zasto ne bi nakon sto se napunimo sampouzdanjem protiv katara izbacili Amere :D Dzeko veci igrac nego svi ameri zajedno ikad :D
Sta ce kosarkasi protiv nas :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 20 jun 2026, 00:15

DamirT je napisao/la:
19 jun 2026, 20:36
invincible1921 je napisao/la:
19 jun 2026, 20:26

Sta ce kosarkasi protiv nas :mrgreen:
Jedini pozitivna stvar ako dobijemo Katar je sto cemo docekati juli u Evropi pardon na Mundijalu ako bi igrali 03.07. protiv Amerike, mogli bi se loziti 8 dana :mrgreen:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 20 jun 2026, 05:15

rossonero85 je napisao/la:
20 jun 2026, 05:09
Ovo ko pregleda, citav zivot ce mu krenuti naopacke :rol:
Baho maher

rossonero85
Kontakt:

Post Postao/la rossonero85 » 20 jun 2026, 05:22

Torres_9 je napisao/la:
20 jun 2026, 05:15
rossonero85 je napisao/la:
20 jun 2026, 05:09
Ovo ko pregleda, citav zivot ce mu krenuti naopacke :rol:
Baho maher
Stari prodavač magle :mrgreen:

Hvala partnerima i sponzorima na podršci projektu:
BH Telecom | Aminess Hotels & Resorts | Heidelberg Materials | UniCredit Bank | BIHAMK | Violeta | Lasta | ATT Oil | eSIMFly

🎬 Produkcija: MarqetHub.io

🔔 Pretplatite se na kanal i pratite Bahinu mundijalsku priču kroz Svjetsko prvenstvo 2026!

Nafatao gomilu sponzora kako bi intervjuisao bosansku dijasporu po Americi 😅

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 20 jun 2026, 08:31

Mi cemo tako zijanit na gol razliku na kraju da ce bit bolno :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FIFA WORLD CUP 2026”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []