rimljanin90 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 16:37
SamoTi4000 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 16:18
rimljanin90 je napisao/la: ↑19 jun 2026, 16:11
Mikic je provjeren igrac u ligi jos plus imas par ovih pojacanja sto su dosla a doci ce ih jos. Nisi nikog izgubio od neke vaznosti. I da zekic je madjionicar za svakog trenera od prosle godine
Ako ćemo se držati činjenica,onda je Mikić rotacijski igrač Zrinjskog,nikako glavni igrač.
Pojačanja što su došla su mačići u vreći i od 10 takvih se ubode sa jednim.
Eto ti nabroj u zadnjih 5 godina sa kojim anonimus igračem smo uboli.
Od važnosti si izgubio i ono malo što si imao tj napadače Karlosa i Renana i u tom segmentu smo dosta slabiji,a ovaj junior ne može biti dostojna zamjena.
Dakle komentarišem tvoj sastav,a ne šta bi bilo kad bi bilo.
Vezano za Zekića,kondiciono smo izrazito loši bili za njegovog vakta,a često smo i defanzivno bili na vjetrometini.
Samo sto se tice prosle sezone uboli smo sa dva anonimusa, jatta i guliashvili

. A sta ja komentarisem sta bi bilo kad bi bilo?
Karlos je jedini gubitak za ekipu ali i to je igrac koji je odigrao 10 utakmica. A cekaj ova pojacanja sto nisu "macici u vreci" poput menala, ljajica i ristovskog su sada pokazali mnogo toga?
I gdje pise da sam za mikica rekao da je glavni igrac, potpisivanjem njega nisi nista izgubio, zabije koji go, udje s klupe nama dosta. Bolan sa zekicem si najblizi tituli bio sa najgorim sudjenjem i sa jakim konkurentima.
Sa Jattom si ubo što se tiče finansijske strane jer su ga složili dalje,osim toga Jatta je došao u akademiju,a ne kao pojačanje direktno u prvi tim.
Ubo si sa mladim reprezentativcem Gruzije,a priznat ćeš da je to nešto drugo u odnosu na pojačanja iz hrvatskih niželigaša i ovaj iz Aluminija.
Ne sporim da i oni mogu biti pojačanja,ali na osnovu dosadašnjeg iskustva oni su mačci u vreći.
Šta bi bilo kad bi bilo su ta buduća pojačanja koja najavljuješ,a da ne znamo ništa o njima dakle samo pretpostavka.
Pojačanja ala Menalo,Ristovski,Ljajić su čisto gomilanje igračkog kadra i stvaranje disbalansa u ionako ne funkcionalnoj ekipi.
Ako ćemo kao parametar uzeti stil i način Zekićevog fudbala ni jedan se ne uklapa u njegov sistem,a zbog toga je u prvom mandatu i škripalo sa upravom.
Za Mikića sam ja rekao da je bio u Zrinjskom rotacijski igrač,a ne glavni,nisam tebi to gurao u rečenicu,a kao takvog ga vidim i kod nas.
Opet kažem,referišem se na trenutni sastav,i moje mišljenje je da nećeš ni ove godine imati ništa bolje suđenje nego ranijih sezona,a samim tim i igrački kadar nije dovoljno dobar za nešto više od trećeg mjesta.