BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH Talenti u Evropi
Calcio i Miraleme nemojte i vi sad mjenjati temu...imate temu Naši igrači u dresovima drugih država
-
- Kontakt:
GOLMAN: Jasmin Fejzic (Greuther Fuerth - 2. Bundesliga GER)
GOLMAN: Jasmin Fejzic (Greuther Fuerth - 2. Bundesliga GER)
Decko brani u njemackoj, ovu sezonu je branio u braunschweigu u 3. ligi, sad je se opet vratio u redove ambicioniranog 2.-ligasha Fuertha koji ga je bio pozajmio braunschweigu na godinu dana. u fuerthu bi trebao da se bori za mjesto medju stativama sa bivsim U-21 golmanom njemacke mlade reprezentacije.
mali je beton! ima 23 godine, visok je oko 195, veoma, veoma pouzdan, dobar i u izlazenju i na liniji, i sto je najzvaznije, ispekao je zanat u njemackoj, a znalcima je opste-poznato da bi svaki golman iz njemacke 1.-3. lige mogao biti reprezentativac maltene svake zemlje u evropi i svijetu. ovo je cak jednom i jedan selektor engleske prije nekoliko godina rekao, ne sjecam se koji.
mnogo bolji nego supic, a hasagicu je po mom misljenju ravnopravan.
Ciro, vidje li ti ovog momka ikada?
Decko brani u njemackoj, ovu sezonu je branio u braunschweigu u 3. ligi, sad je se opet vratio u redove ambicioniranog 2.-ligasha Fuertha koji ga je bio pozajmio braunschweigu na godinu dana. u fuerthu bi trebao da se bori za mjesto medju stativama sa bivsim U-21 golmanom njemacke mlade reprezentacije.
mali je beton! ima 23 godine, visok je oko 195, veoma, veoma pouzdan, dobar i u izlazenju i na liniji, i sto je najzvaznije, ispekao je zanat u njemackoj, a znalcima je opste-poznato da bi svaki golman iz njemacke 1.-3. lige mogao biti reprezentativac maltene svake zemlje u evropi i svijetu. ovo je cak jednom i jedan selektor engleske prije nekoliko godina rekao, ne sjecam se koji.
Aganović ide u Šalke 04?
U sjeni velikih transfera, u Bundesligu bi, na «mala vrata» mogao ući nekadašnji kapiten omladinske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Admir Aganović, koji je od januara član belgijskog FC Dendera. Njegove igre, te šest golova u proljetnom dijelu prvenstva i tri u baražu nisu ostali nezapaženi. Iskusni «lisac» Feliks Magat, novi trener Šalkea 04, navodno je pokazao ozbiljno interesovanje za ovog našeg fudbalera, ali nije i jedini. Aganović je «zapeo za oko» i novom treneru Bajera iz Leverkuzena, Jupu Hajnkesu. U Gelzenkirhenu i Leverkuzenu, niko nije mogao ili nije htio ni potvrditi niti demantovati tu vijest. I sam Aganović je bio više nego zagonetan.
- Ja sam sad, napokon, na odmoru i ništa ne znam. Vidite to sa mojim menadžerom - kratak je bio Aganović.
U telefonskom razgovoru, Cvijan Milošević, Aganovićev menadžer, bio je nešto konkretniji, ali ipak nedorečen.
- Čuo sam da se interesuju za njega. Pored pomenutih, pominju se još neki klubovi, ali ne bih o tome. Još uvijek mi se niko nije javio i sve je to nezvanično - rekao je Milošević.
Može se zaključiti da bi Aganović uskoro mogao krenuti Džekinim stopama i to kod Feliksa Magata na ''brušenje''.
U sjeni velikih transfera, u Bundesligu bi, na «mala vrata» mogao ući nekadašnji kapiten omladinske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Admir Aganović, koji je od januara član belgijskog FC Dendera. Njegove igre, te šest golova u proljetnom dijelu prvenstva i tri u baražu nisu ostali nezapaženi. Iskusni «lisac» Feliks Magat, novi trener Šalkea 04, navodno je pokazao ozbiljno interesovanje za ovog našeg fudbalera, ali nije i jedini. Aganović je «zapeo za oko» i novom treneru Bajera iz Leverkuzena, Jupu Hajnkesu. U Gelzenkirhenu i Leverkuzenu, niko nije mogao ili nije htio ni potvrditi niti demantovati tu vijest. I sam Aganović je bio više nego zagonetan.
- Ja sam sad, napokon, na odmoru i ništa ne znam. Vidite to sa mojim menadžerom - kratak je bio Aganović.
U telefonskom razgovoru, Cvijan Milošević, Aganovićev menadžer, bio je nešto konkretniji, ali ipak nedorečen.
- Čuo sam da se interesuju za njega. Pored pomenutih, pominju se još neki klubovi, ali ne bih o tome. Još uvijek mi se niko nije javio i sve je to nezvanično - rekao je Milošević.
Može se zaključiti da bi Aganović uskoro mogao krenuti Džekinim stopama i to kod Feliksa Magata na ''brušenje''.
Je li iko pratio ovo prvenstvo za mlade što se igra u Švedskoj, igra li za Švedsku onaj Deni Avdić. je li ubilježio nastup, nisam gledao njihovu utakimicu sa Srbijom do kraja samo prvo poluvrijeme i tada nije igrao.
SAMO ŽELJO
Deni Avdic nije ni blizu prve 11-torke ove fenomenalne swe-reprezentacije.bajrami Emir je nosioc igre sa Kosova 

- MentalitaUltras
- Kontakt:
BINJACKA je napisao/la:Deni Avdic nije ni blizu prve 11-torke ove fenomenalne swe-reprezentacije.bajrami Emir je nosioc igre sa Kosova
Emir je pola Kosovar a pola Bosanac

вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
Emir Bajrami je Albanac iz AlbanijeMentalitaUltras je napisao/la:BINJACKA je napisao/la:Deni Avdic nije ni blizu prve 11-torke ove fenomenalne swe-reprezentacije.bajrami Emir je nosioc igre sa Kosova
Emir je pola Kosovar a pola Bosanac
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
ja ne znam zašto svi govore da je ovaj Pandžin transfer najskuplji otkako se igra Premier liga... zar nije najskuplji Hrgovićev u Wolfse?
Husejinovićev transfer je najskuplji iz PL 

Govore da je Pandžin najskuplji transfer koje je Sarajevo napravilo,a Hrgovicev je najveci.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Šta znači najveći ?neno#4 je napisao/la:Govore da je Pandžin najskuplji transfer koje je Sarajevo napravilo,a Hrgovicev je najveci.....
Pandža je prešao u Dinamo za 500.000 KM po Sanu,po --- SPAM --- -"650 tisuća eura od čega bi klubu s Koševa pripalo 300 tisuća"
Husejinović za 900.000 €
Hrgović za 800.000 €...
Pustite priče što pričaju Pandžini menadžeri.
Procitaj malo bolje sta sam napisao pa komentiraj..moze???ra1981 je napisao/la:Šta znači najveći ?neno#4 je napisao/la:Govore da je Pandžin najskuplji transfer koje je Sarajevo napravilo,a Hrgovicev je najveci.....
Pandža je prešao u Dinamo za 500.000 KM po Sanu,po --- SPAM --- -"650 tisuća eura od čega bi klubu s Koševa pripalo 300 tisuća"
Husejinović za 900.000 €
Hrgović za 800.000 €...
Pustite priče što pričaju Pandžini menadžeri.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
S Kajzerice u Maksimir: Dalibor Pandža potpisao za Lokomotivu
Za mladog napadača Sarajeva se zanimao i Hajduk, ali Lokomotiva je očito bila konkretnija i dovela ga na Kajzericu koja bi mu trebala biti odskočna daska za Dinamo
Mladi napadač Sarajeva Dalibor Pandža stavio je u petak autogram na sedmogodišnju ugovornu obavezu s Lokomotivom. Osamnaestogodišnji napadač i jedan od najvećih talenata u susjednoj državi ima tri nastupa za U19 reprezentaciju BiH, a vrijednost transfera navodno se kreće oko 650.000 eura.
Za Pandžu se zanimao i Hajduk, ali Lokomotiva je očito bila konkretnija i dovela ga na Kajzericu koja bi mu trebala biti odskočna daska za Dinamo.
Za mladog napadača Sarajeva se zanimao i Hajduk, ali Lokomotiva je očito bila konkretnija i dovela ga na Kajzericu koja bi mu trebala biti odskočna daska za Dinamo
Mladi napadač Sarajeva Dalibor Pandža stavio je u petak autogram na sedmogodišnju ugovornu obavezu s Lokomotivom. Osamnaestogodišnji napadač i jedan od najvećih talenata u susjednoj državi ima tri nastupa za U19 reprezentaciju BiH, a vrijednost transfera navodno se kreće oko 650.000 eura.
Za Pandžu se zanimao i Hajduk, ali Lokomotiva je očito bila konkretnija i dovela ga na Kajzericu koja bi mu trebala biti odskočna daska za Dinamo.
SAMO ŽELJO
-
- Kontakt:
Jos jedan veliki talenat i nada Bosne,nadajmo se da ce postati jos bolji od Dzeke http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=18455
Adnan Gabeljic!Pogledajte ga na youtube.Podsjeca na Zlatana Ibrahimovica!
12.9.2009.
Re: GOLMAN: Jasmin Fejzic (Greuther Fuerth - 2. Bundesliga GER)
Jest, jest, igro u 3. ligi Njemacke i bolji od Hasagica. Ljudi fakat podcjenjuju Kenu, on je ekstra golman. Samo sto je dosta cesto povrijedjen.hooligan_SA je napisao/la:GOLMAN: Jasmin Fejzic (Greuther Fuerth - 2. Bundesliga GER)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Jest, jest, igro u 3. ligi Njemacke i bolji od Hasagica. Ljudi fakat podcjenjuju Kenu, on je ekstra golman. Samo sto je dosta cesto povrijedjen.hooligan_SA je napisao/la:GOLMAN: Jasmin Fejzic (Greuther Fuerth - 2. Bundesliga GER)
Slazem se. Ja imam isti utisak da dobar dio navijaca na ovom forumu zele zamjenu za Hasagica. On je jedan jako bitan igrac nase reprezentacija i treba ga zadrzati jos najmanje 5 godina.
Hoćemo Alaima i Mujkića za golmaneTarik14 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Jest, jest, igro u 3. ligi Njemacke i bolji od Hasagica. Ljudi fakat podcjenjuju Kenu, on je ekstra golman. Samo sto je dosta cesto povrijedjen.hooligan_SA je napisao/la:GOLMAN: Jasmin Fejzic (Greuther Fuerth - 2. Bundesliga GER)
Slazem se. Ja imam isti utisak da dobar dio navijaca na ovom forumu zele zamjenu za Hasagica. On je jedan jako bitan igrac nase reprezentacija i treba ga zadrzati jos najmanje 5 godina.

Mujkic je solidan golman i mislim da sigurno moze biti dobra zamjana ali ni govora o Alaimu.
-
- Kontakt:
Neznam zasto ovdje na forumu nedaju da se postavi link sa druge stranice, htio sam postaviti nesto o momku iz Zeljeznicara Mahiru Karicu koji ima 17 godina i potpiso je ugovor sa Slavijom iz Paraga igro je za u 17 i u 19 bih i ljudi iz Zelje kazu da je najveci talenat u povijesti Zelje a znamo ko je sve igro za Zelju i pise jos da su ga pratili skauti iz Schalkea,Leverkusena,Mainza i Freiburga ali da je Slavija bila najbrza i najkorektnija.bh fanatik je napisao/la:Jos jedan veliki talenat i nada Bosne,nadajmo se da ce postati jos bolji od Dzeke http://www.****/tekst.aspx?id=18455
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.