Druze sa sunjicem I tahirom mi nismo San Marino mogli dobiti. Katarski igraci su svi tu negdje kvalitetom tj nivo paname, makedonije itd. Bez njih dvojice mi zapravo mozemo igrati fudbal cak I sa jacim od sebe, vels npr.LjutaPaprika je napisao/la: ↑20 jun 2026, 03:13Ja mislim da bismo Katar dobili i s ovom formacijom. Njima fale zadnji vezni i lijevi bek, koji im je protiv Kanade bio najbolji igrač.
Neka individualna akcija će prije ili kasnije proći, a onda ćemo se vjerovatno povući u naš šesnaesterac i braniti rezultat.
24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
-
rossonero85
- Kontakt:
Zovu me moji italijanski prijatelji i podjebavaju u fazonu: Od koga smo mi izgubili i ko nas je izbacio sa Mundijala 
Upravo zato bih volio da protiv Katara odigramo jednu izuzetno napadačku, agresivnu i kurchevitu utakmicu i da pokažemo Italijanima i čitavom svijetu da nismo zalutali na Svjetsko prvenstvo.
Upravo zato bih volio da protiv Katara odigramo jednu izuzetno napadačku, agresivnu i kurchevitu utakmicu i da pokažemo Italijanima i čitavom svijetu da nismo zalutali na Svjetsko prvenstvo.
Ja mislim da mi trebamo igrat 451.
Spic demirovic a Mahmica ubacit u sredinu. Esmir kerim memic, to sad neznam sta ce barba uradit.
Bio bi zadovoljan da pobjedimo sa 2-0
Ubacio bi dzeka od 65 minute al ako bi bio rezultat negativan i ako je Haris spreman onda se prebacit na 4-3-3
Haris demir dzeko
Hadziahmetovic sunjic tahir
I to je to
Al idalje smatram da je nama problem najveci moc trcanja lose smo kondiciono spremljeni.
Agresivnost
Zelju
Visinu
Al jednostavno kracija jeste tanka al smatram da je to lose vise radi te brzine i kondicije.
Moramo imat jos 3 niza igraca, nesto ko memic i demir.
Tahir sunjic hadziahmetovic katic seo basic mahmic dedic sve su to igraci koji su spori. Cak i alajbegovic je bajraktarevic su igraci koji su jedva iznad vode sa brzinom bez lopte
Spic demirovic a Mahmica ubacit u sredinu. Esmir kerim memic, to sad neznam sta ce barba uradit.
Ubacio bi dzeka od 65 minute al ako bi bio rezultat negativan i ako je Haris spreman onda se prebacit na 4-3-3
Haris demir dzeko
I to je to
Al idalje smatram da je nama problem najveci moc trcanja lose smo kondiciono spremljeni.
Agresivnost
Zelju
Visinu
Al jednostavno kracija jeste tanka al smatram da je to lose vise radi te brzine i kondicije.
Tahir sunjic hadziahmetovic katic seo basic mahmic dedic sve su to igraci koji su spori. Cak i alajbegovic je bajraktarevic su igraci koji su jedva iznad vode sa brzinom bez lopte
kako nisu kondicioni spremljeni, pa izasli su direkt iz sezonePitar6785 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 06:09Ja mislim da mi trebamo igrat 451.
Haris demir dzeko
I to je to
Agresivnost
Zelju
Visinu
-
termoelektrana
- Kontakt:
Ako pobjedimo Katar, kao trećeplasirani idemo na Ameriku, koja je evo sa ispadanjem Turske osigurala prvo mjesto, ne mora se forsirat protiv njih uopće, i imaju 12 dana za analizu nas, naravno ukoliko pobjedimo...
-
adrenaline323
- Kontakt:
Niski su ovi igrači Qatara, treba poceti sa Dzekom i Lukicem ili Tabakovicem ako je spreman
Izasli su oni durektno iz sezone, prije 25 dana, a neki i prije 35 dana. Nasi igraci nisu navikli da nemaju 20-30 dana slobodno da odmore preko ljeta. Takodje nasi igraci su poprilicno losim klubovima koji neigraju bitnu ulogu u prvenstvima vecina njih il se bore za opstanak ili zlatnu sredinu i ako se izbori evropa to je extra, sto znaci po automatizmi da dosta njih neigra evropu ili ako igra to je 2-4 utakmice godisnje i to je to.dena24 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 06:40kako nisu kondicioni spremljeni, pa izasli su direkt iz sezonePitar6785 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 06:09Ja mislim da mi trebamo igrat 451.
Haris demir dzeko
I to je to
Agresivnost
Zelju
Visinu
Vasilj se borio za opstanak do zadnjeg kola i cisto radi te borbe i zato sto je imao tu napetost je u formi i on igra
Demir on se borio i izborio u prezadnjem kolu za trece mjesto koje vodi u lp ili grupu le
Dzeko katic borba za ulazak u prvu ligu kao i hadziahmetovic, radeljic nizasta se nije borio vec 5 mjeseci, bajrektarevic isto, alajbegovic isto, kolasinac ok,burnic nizasta benjo bio klupa u klubu koji nista neganja, bezic isto DEDIC OK, bazdar 0 bodova JOVO je pozitivan, znaci jednostavno nasi igraci nisu top igraci i glavni razlog sto igraju u lijevim klubovima i sto repka igra uzasno sporo neuigrano je to sto i nemogu da trce.
Pa kaži svojim prijateljima da smo izgubili od Švicarske. Možeš im reći da smo još uvijek na SVJETSKOM i da kanimo još ostati.rossonero85 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 04:28Zovu me moji italijanski prijatelji i podjebavaju u fazonu: Od koga smo mi izgubili i ko nas je izbacio sa Mundijala
Upravo zato bih volio da protiv Katara odigramo jednu izuzetno napadačku, agresivnu i kurchevitu utakmicu i da pokažemo Italijanima i čitavom svijetu da nismo zalutali na Svjetsko prvenstvo.![]()
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ako pobjedimo vidjet cemo nadam se pobjedi kakvoj, takvoj pa onda na amere udariti i potuci se sa njima muski.Edincapitano je napisao/la: ↑19 jun 2026, 21:34Cuj slabe sanse, s pobjedom protiv Katara, nasa sansa da idemo dalje je 99,2 posto po statistici, googlaj ako mi ne vjerujes.KosevoZove je napisao/la: ↑19 jun 2026, 21:26Jeste i da se drugi rezultati poklope, iskreno slabe sanse imamo za prolaz dalje, kako god trebamo biti ponosni sto smo se uopste plasirali.![]()
Sigurno idemo dalje s 4 boda.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
rossonero85
- Kontakt:
Čekam svojih pet minuta poslije pobjede protiv Katara da im se naklatim na kosti.Beledija je napisao/la: ↑20 jun 2026, 07:54Pa kaži svojim prijateljima da smo izgubili od Švicarske. Možeš im reći da smo još uvijek na SVJETSKOM i da kanimo još ostati.rossonero85 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 04:28Zovu me moji italijanski prijatelji i podjebavaju u fazonu: Od koga smo mi izgubili i ko nas je izbacio sa Mundijala
Upravo zato bih volio da protiv Katara odigramo jednu izuzetno napadačku, agresivnu i kurchevitu utakmicu i da pokažemo Italijanima i čitavom svijetu da nismo zalutali na Svjetsko prvenstvo.![]()
Biće im ponovo repriza ovih scena hahahahaha
5:30
12:30
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
Do utakmice centarsuteve i kornere od sabaha do aksama uvjezbavati. Lukica i Radeljica staviti zbog visine, a Harisa zadnji pola sata ubaciti.
Vasilj
Kolasinac - Radeljic - Katic - Dedic
Memic - Hadziahmetovic - Basic - Alajbeg
Bajraktar - Dzeka
Posle menjati Dzeka sa Lukicem, Bajraktara sa trnokopom, te Basica i Hadziju sa Tahirom i Mahmicem.
Recept za uspeh. Ali nema nista od toga.
Kolasinac - Radeljic - Katic - Dedic
Memic - Hadziahmetovic - Basic - Alajbeg
Bajraktar - Dzeka
Posle menjati Dzeka sa Lukicem, Bajraktara sa trnokopom, te Basica i Hadziju sa Tahirom i Mahmicem.
Recept za uspeh. Ali nema nista od toga.
I opet se stavljaju u prvih 11 Tahirbeg i Demiraga.O Memicu nesmijem jer on je brz.Ali mali Bajraktarevic se ufuro mora neko sa njim pricat.
Zaboravljaju ljudi da mi još nismo kako treba krenuli i uspjeli da pobijedimo a dokaz je ta utakmica kući sa San Marinom.Diadora je napisao/la: ↑20 jun 2026, 03:38Druze sa sunjicem I tahirom mi nismo San Marino mogli dobiti. Katarski igraci su svi tu negdje kvalitetom tj nivo paname, makedonije itd. Bez njih dvojice mi zapravo mozemo igrati fudbal cak I sa jacim od sebe, vels npr.LjutaPaprika je napisao/la: ↑20 jun 2026, 03:13Ja mislim da bismo Katar dobili i s ovom formacijom. Njima fale zadnji vezni i lijevi bek, koji im je protiv Kanade bio najbolji igrač.
Neka individualna akcija će prije ili kasnije proći, a onda ćemo se vjerovatno povući u naš šesnaesterac i braniti rezultat.
4-IN-A-ROW
Ma imas sto solucija koje su bolje od onog sto ce Barba izvest ,al ako nas bude pratio i promil srece koji nas prati kroz kvale dobijamo Katar
Ono sto je opasno kod toga,a o tom cemo pricat poslije prvenstva je to da ce se stec dojam kao da je sve ok i dobro,a nije.Tako da bi ,ako se neke stvari adekvatno ne adresiraju,u Ligi nacija odnosno kvalifikacijama za naredni Euro moglo uslijedit bolno prizemljenje.
Ma dozivjet cemo mi to prizemljenje svakako. Nema ovdje mnogo kvaliteta. Raja je upravu, dosta dugo igramo kukavicki i vise odbrambreno, ne ide to uz nas. Moraju napasti, vezati igru, napuniti Katar kao sto su Iran 14' u Brazilu. Vrijeme je da ih Barba napali da odigraju utakmicu na golove, da budu efikasniji nego inace. I navijacima je dosta ovog haramballa.darker10 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 09:21Ma imas sto solucija koje su bolje od onog sto ce Barba izvest ,al ako nas bude pratio i promil srece koji nas prati kroz kvale dobijamo Katar![]()
Ono sto je opasno kod toga,a o tom cemo pricat poslije prvenstva je to da ce se stec dojam kao da je sve ok i dobro,a nije.Tako da bi ,ako se neke stvari adekvatno ne adresiraju,u Ligi nacija odnosno kvalifikacijama za naredni Euro moglo uslijedit bolno prizemljenje.
Pa mislim ako neće sad, kada će?
Ubaci igrače koji znaju lopte a do srijede ima vremena za mini pripreme jbt
Ubaci igrače koji znaju lopte a do srijede ima vremena za mini pripreme jbt
4-IN-A-ROW
Mora apsolutno .Najgora stvar bi bila da ispadnemo sa ovim haramballom.Bas bi bilo dojma da smo ispali bez ispaljenog metka i ostavilo bi gorak okus u ustima.PSV je napisao/la: ↑20 jun 2026, 09:26
Ma dozivjet cemo mi to prizemljenje svakako. Nema ovdje mnogo kvaliteta. Raja je upravu, dosta dugo igramo kukavicki i vise odbrambreno, ne ide to uz nas. Moraju napasti, vezati igru, napuniti Katar kao sto su Iran 14' u Brazilu. Vrijeme je da ih Barba napali da odigraju utakmicu na golove, da budu efikasniji nego inace. I navijacima je dosta ovog haramballa.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Prizemljenje već doživljavaju svi koji su mislilo da mi svojim individualnim kvalitetom zaslužujemo biti tu gdje jesmo,a ne da smo samim plasmanom već debelo premašili očekivanja.PSV je napisao/la: ↑20 jun 2026, 09:26
Ma dozivjet cemo mi to prizemljenje svakako. Nema ovdje mnogo kvaliteta. Raja je upravu, dosta dugo igramo kukavicki i vise odbrambreno, ne ide to uz nas. Moraju napasti, vezati igru, napuniti Katar kao sto su Iran 14' u Brazilu. Vrijeme je da ih Barba napali da odigraju utakmicu na golove, da budu efikasniji nego inace. I navijacima je dosta ovog haramballa.
Potencijala imamo,a sad i dosta mladih i relativno mladih igrača koji imaju iskustvo igranja SP, ali naši najveći talenti još nisu na nivou da igraju vrhunski u kontinuitetu.
Već smo nešto ostvarili,a imamo na čemu graditi.
Trenutno korisnika/ca: bh22, Edincapitano, Goalgetter, Principatus, signalidunapark, Soli, Zglavkar i 80 gostiju.