Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
KockarVicin007
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Kakva blasfemija dotičnog forumaša
Hajde da on trci kao u vakat Besic. Pa da se vidi to, da ukliže, odnese loptu, digne publiku i igrače na noge. Nego apsolutno ništa. Jedino trčanje mu je da se sakrije od lopte.Sveti je napisao/la: ↑20 jun 2026, 01:09Joj Hureme dragi, pogledaj ta njegova "otkrivanja", lik bukvalno trci prema prostoru u kojem ZNA da mu suigrac ne moze dat loptu, ili se vec unaprijed pripremi za neku alibi pas nazad za vasilja ili stopere, nemoj zayebavat ba. Nije on dezurni krivac u tom kontekstu u kojem ga ti predstavljas, vec je raji pun qrac njegove anemije na terenu. Okej trci, i sta jos osim toga? Bukvalno nam pate i potentna krila i bekovi jer vezni red nije u stanju da napravi dva pasa bez ispucavanja. Da li je rjesenje jos jedan igrac u vezi, ne znam, ali je cinjenica da igrac koji ima ulogu kreatora napravi jedan pas prema naprijed i 20 prema nazad ne moze se pohvalit dobrom igrom
-
FerdinandF
- Kontakt:
Hurem je ili Tahirovic lično, ili rodbina.jasmin10 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 10:59Hajde da on trci kao u vakat Besic. Pa da se vidi to, da ukliže, odnese loptu, digne publiku i igrače na noge. Nego apsolutno ništa. Jedino trčanje mu je da se sakrije od lopte.Sveti je napisao/la: ↑20 jun 2026, 01:09Joj Hureme dragi, pogledaj ta njegova "otkrivanja", lik bukvalno trci prema prostoru u kojem ZNA da mu suigrac ne moze dat loptu, ili se vec unaprijed pripremi za neku alibi pas nazad za vasilja ili stopere, nemoj zayebavat ba. Nije on dezurni krivac u tom kontekstu u kojem ga ti predstavljas, vec je raji pun qrac njegove anemije na terenu. Okej trci, i sta jos osim toga? Bukvalno nam pate i potentna krila i bekovi jer vezni red nije u stanju da napravi dva pasa bez ispucavanja. Da li je rjesenje jos jedan igrac u vezi, ne znam, ali je cinjenica da igrac koji ima ulogu kreatora napravi jedan pas prema naprijed i 20 prema nazad ne moze se pohvalit dobrom igrom
- Beduin
- Kontakt:
Benjo je ispucao svaki moguci bonus koji postoji na dunjaluku i tacka. Treba biti realan.
I Demirovic je, ali za razliku od Benje na klupskom nivou igra odlican fudbal i nadas se da ce napokon procepiti, mozda u drugom sistemu i formaciji pa ako ne ide od LN ozbiljno i njega primiriti a klupi, dok Benjo ni na kojem nivou ne dipronosi loptanju.
I Demirovic je, ali za razliku od Benje na klupskom nivou igra odlican fudbal i nadas se da ce napokon procepiti, mozda u drugom sistemu i formaciji pa ako ne ide od LN ozbiljno i njega primiriti a klupi, dok Benjo ni na kojem nivou ne dipronosi loptanju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Sindikat12
- Kontakt:
Nijedan drugi veznjak nije ovoliko isforsiran kao on. Pa on je starter svaki utakmicu (osim Italije kuci) kad su Basic, Gigovic, Amir dobili takve sanse? Njegov doprinos ofanzivno je katastofalan nista nam ne nudi, pa daj sansu nekom drugom istrpi ga. Ovo sad nikome ne godi ni samom Benji koji je grohno mentalno….hurem je napisao/la: ↑20 jun 2026, 00:49Vidim, ali vidim i druge veznjake i gdje griješe a gdje ne.FerdinandF je napisao/la: ↑20 jun 2026, 00:38Buraz, pet pasova prema naprijed, otkrivanje koje je zapravo sakrivanje, defanziva uglacnom ispadanje i tečanje u prazno. I to je tako gorovo svaku utakmicu, i to vide ama baš svi, samo ti to ne vidiš
U tome je razlika.
Nakon Memica, kod prvog gola je zakazao i Bašić. Navodim samo jedan primjer.
@vendeta, to jednostavno nije tačno. I ranije sam to pisao..mali milion puta se znao nuditi za loptu.
Obratite samo pažnju koliko on pretrci izmedju dva 16-erca, pa desno, lijevo...tu mu čak ni Sunjic ne parira a kamoli ostali naši veznjaci..
Tako je bilo u ove dvije utakmice.
Tako je bilo protiv Walesa..
To je njegova uloga na terenu...on se najviše umara.
A takvi su i protivnici da zahtjevaju takvu ulogu i igru.
I ja bih volio da krenemo s trećim veznjakom pa da tu ima vise prostora i za primiti i odigrati pas.
Jesam li zadovoljan njegovim predstavama?! - nisam.
Moja poenta je da on nije kriv za 4 gola sinoć - a najviše ga se pljuje.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Pljuje ga se najviše zato što je on jedan od naših nekoliko prosječnih veznjaka,a samo on igra. Ne sakriva se on,nit bježi od lopte međutim kada je primi ne donese apsolutno ništa. On,Amir,Gigović su sve igrači u pet deka, međutim 3-4 progresivna pasa bi nama bila napredak. Tahirović jednostavno ima preveliku minutažu u odnosu na ono šta donosi.hurem je napisao/la: ↑20 jun 2026, 00:49Vidim, ali vidim i druge veznjake i gdje griješe a gdje ne.FerdinandF je napisao/la: ↑20 jun 2026, 00:38Buraz, pet pasova prema naprijed, otkrivanje koje je zapravo sakrivanje, defanziva uglacnom ispadanje i tečanje u prazno. I to je tako gorovo svaku utakmicu, i to vide ama baš svi, samo ti to ne vidiš
U tome je razlika.
Nakon Memica, kod prvog gola je zakazao i Bašić. Navodim samo jedan primjer.
@vendeta, to jednostavno nije tačno. I ranije sam to pisao..mali milion puta se znao nuditi za loptu.
Obratite samo pažnju koliko on pretrci izmedju dva 16-erca, pa desno, lijevo...tu mu čak ni Sunjic ne parira a kamoli ostali naši veznjaci..
Tako je bilo u ove dvije utakmice.
Tako je bilo protiv Walesa..
To je njegova uloga na terenu...on se najviše umara.
A takvi su i protivnici da zahtjevaju takvu ulogu i igru.
I ja bih volio da krenemo s trećim veznjakom pa da tu ima vise prostora i za primiti i odigrati pas.
Jesam li zadovoljan njegovim predstavama?! - nisam.
Moja poenta je da on nije kriv za 4 gola sinoć - a najviše ga se pljuje.
Bendžamin ima najveći defensive awareness od svih naših veznjaka i vjerovatno zato igra kod Barbareza.
Ofanzivno je limitiran igrač to je svima jasno.
I cak mislim da ne bi priili gol da je on ostao na terenu.
Ofanzivno je limitiran igrač to je svima jasno.
I cak mislim da ne bi priili gol da je on ostao na terenu.
Samo naprijed Saraj'vo!
evo brate pisu i navijaci brondbija da jedva cekaju da ga prodaju.Beduin je napisao/la: ↑20 jun 2026, 11:31Benjo je ispucao svaki moguci bonus koji postoji na dunjaluku i tacka. Treba biti realan.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Benjamina Tahirovića pojedinci brane jer smatraju da time brane Barbareza. Tahirović je zaštitni znak Barbarezovog mandata, odigrao je 24/24 utakmice, tako da je na neki način sinonim za njegov mandat.
Jednom kad/ako Barbarez odluči da Tahirović više ne treba biti starter, ta će se ploča okrenuti i ide priča kako tako i treba biti, kako je igrao sve do momenta kad je trebao i kad više nije, izbačen je.
Mislim, smiješno.
Jednom kad/ako Barbarez odluči da Tahirović više ne treba biti starter, ta će se ploča okrenuti i ide priča kako tako i treba biti, kako je igrao sve do momenta kad je trebao i kad više nije, izbačen je.
Mislim, smiješno.
Apsolutno jedini razlog zašto ga hurem brani.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑20 jun 2026, 12:22Benjamina Tahirovića pojedinci brane jer smatraju da time brane Barbareza. Tahirović je zaštitni znak Barbarezovog mandata, odigrao je 24/24 utakmice, tako da je na neki način sinonim za njegov mandat.
Mislim, smiješno.
bravo, onda bice eto zasto je igraoizdzezveubrazil je napisao/la: ↑20 jun 2026, 12:22Benjamina Tahirovića pojedinci brane jer smatraju da time brane Barbareza. Tahirović je zaštitni znak Barbarezovog mandata, odigrao je 24/24 utakmice, tako da je na neki način sinonim za njegov mandat.
Mislim, smiješno.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma uvijek ce se jedan igrac prozivat i na njem ce se koplja lomit. Prvo Visca, pa Civic, sad Tahirovic. Uvijrk onaj najgori naj.ebe
Ovu zadnju utakmicu su gori bili Memic (direktni krivac za prvi gol samim tim i poraz) i Demirovic(nije dotakao lopte), ali kad se jedan igrac uzme na zub on je uvijek kriv.
Ovu zadnju utakmicu su gori bili Memic (direktni krivac za prvi gol samim tim i poraz) i Demirovic(nije dotakao lopte), ali kad se jedan igrac uzme na zub on je uvijek kriv.
Zato sto je neizostavan u ekipi. Da njegove minute prate njegov kvalitet, tema bi bila mirnija.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Kad smo to mi potonuli kad je on izašao, osim Švicarske?
Pa da mozes tvrditi tako da je to kao neko pravilo?
Pa da mozes tvrditi tako da je to kao neko pravilo?
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, dubrovnik, Kobayashi i 5 gostiju.