Benjamin Tahirović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

KockarVicin007
Kontakt:

Re: Benjamin Tahirović

Post Postao/la KockarVicin007 » 20 jun 2026, 09:20

Kakva blasfemija dotičnog forumaša

emir_

Post Postao/la emir_ » 20 jun 2026, 09:26

Makedonija, Panama, Kanada, Švica

Dosta je to Benjamine.
4-IN-A-ROW

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 20 jun 2026, 10:33

emir_ je napisao/la:
20 jun 2026, 09:26
Makedonija, Panama, Kanada, Švica

Dosta je to Benjamine.
Mislim da je Barba u fazonu, evo nek jos Qatar proba pa cemo vidjeti :D Da ne bismo jumping to conclusion :D

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 jun 2026, 10:59

Sveti je napisao/la:
20 jun 2026, 01:09
Joj Hureme dragi, pogledaj ta njegova "otkrivanja", lik bukvalno trci prema prostoru u kojem ZNA da mu suigrac ne moze dat loptu, ili se vec unaprijed pripremi za neku alibi pas nazad za vasilja ili stopere, nemoj zayebavat ba. Nije on dezurni krivac u tom kontekstu u kojem ga ti predstavljas, vec je raji pun qrac njegove anemije na terenu. Okej trci, i sta jos osim toga? Bukvalno nam pate i potentna krila i bekovi jer vezni red nije u stanju da napravi dva pasa bez ispucavanja. Da li je rjesenje jos jedan igrac u vezi, ne znam, ali je cinjenica da igrac koji ima ulogu kreatora napravi jedan pas prema naprijed i 20 prema nazad ne moze se pohvalit dobrom igrom
Hajde da on trci kao u vakat Besic. Pa da se vidi to, da ukliže, odnese loptu, digne publiku i igrače na noge. Nego apsolutno ništa. Jedino trčanje mu je da se sakrije od lopte.

FerdinandF
Kontakt:

Post Postao/la FerdinandF » 20 jun 2026, 11:20

jasmin10 je napisao/la:
20 jun 2026, 10:59
Sveti je napisao/la:
20 jun 2026, 01:09
Joj Hureme dragi, pogledaj ta njegova "otkrivanja", lik bukvalno trci prema prostoru u kojem ZNA da mu suigrac ne moze dat loptu, ili se vec unaprijed pripremi za neku alibi pas nazad za vasilja ili stopere, nemoj zayebavat ba. Nije on dezurni krivac u tom kontekstu u kojem ga ti predstavljas, vec je raji pun qrac njegove anemije na terenu. Okej trci, i sta jos osim toga? Bukvalno nam pate i potentna krila i bekovi jer vezni red nije u stanju da napravi dva pasa bez ispucavanja. Da li je rjesenje jos jedan igrac u vezi, ne znam, ali je cinjenica da igrac koji ima ulogu kreatora napravi jedan pas prema naprijed i 20 prema nazad ne moze se pohvalit dobrom igrom
Hajde da on trci kao u vakat Besic. Pa da se vidi to, da ukliže, odnese loptu, digne publiku i igrače na noge. Nego apsolutno ništa. Jedino trčanje mu je da se sakrije od lopte.
Hurem je ili Tahirovic lično, ili rodbina.

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 20 jun 2026, 11:29

Shevko je napisao/la:
20 jun 2026, 02:30
Moze nas sve redom demantovati kada se na terenu bude pojavio sa utrpanim dresom u šorcu.
kad sam ovo vidio kod gigovica mislio sam da je to njega barba nagovorio pa kad ga igrac povuce za dres da to sudija bolje vidi haha

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jun 2026, 11:31

Benjo je ispucao svaki moguci bonus koji postoji na dunjaluku i tacka. Treba biti realan.
I Demirovic je, ali za razliku od Benje na klupskom nivou igra odlican fudbal i nadas se da ce napokon procepiti, mozda u drugom sistemu i formaciji pa ako ne ide od LN ozbiljno i njega primiriti a klupi, dok Benjo ni na kojem nivou ne dipronosi loptanju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 20 jun 2026, 11:33

hurem je napisao/la:
20 jun 2026, 00:49
FerdinandF je napisao/la:
20 jun 2026, 00:38
Buraz, pet pasova prema naprijed, otkrivanje koje je zapravo sakrivanje, defanziva uglacnom ispadanje i tečanje u prazno. I to je tako gorovo svaku utakmicu, i to vide ama baš svi, samo ti to ne vidiš
Vidim, ali vidim i druge veznjake i gdje griješe a gdje ne.
U tome je razlika.
Nakon Memica, kod prvog gola je zakazao i Bašić. Navodim samo jedan primjer.

@vendeta, to jednostavno nije tačno. I ranije sam to pisao..mali milion puta se znao nuditi za loptu.
Obratite samo pažnju koliko on pretrci izmedju dva 16-erca, pa desno, lijevo...tu mu čak ni Sunjic ne parira a kamoli ostali naši veznjaci..
Tako je bilo u ove dvije utakmice.
Tako je bilo protiv Walesa..
To je njegova uloga na terenu...on se najviše umara.
A takvi su i protivnici da zahtjevaju takvu ulogu i igru.

I ja bih volio da krenemo s trećim veznjakom pa da tu ima vise prostora i za primiti i odigrati pas.

Jesam li zadovoljan njegovim predstavama?! - nisam.

Moja poenta je da on nije kriv za 4 gola sinoć - a najviše ga se pljuje.
Nijedan drugi veznjak nije ovoliko isforsiran kao on. Pa on je starter svaki utakmicu (osim Italije kuci) kad su Basic, Gigovic, Amir dobili takve sanse? Njegov doprinos ofanzivno je katastofalan nista nam ne nudi, pa daj sansu nekom drugom istrpi ga. Ovo sad nikome ne godi ni samom Benji koji je grohno mentalno….

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 20 jun 2026, 11:41

hurem je napisao/la:
20 jun 2026, 00:49
FerdinandF je napisao/la:
20 jun 2026, 00:38
Buraz, pet pasova prema naprijed, otkrivanje koje je zapravo sakrivanje, defanziva uglacnom ispadanje i tečanje u prazno. I to je tako gorovo svaku utakmicu, i to vide ama baš svi, samo ti to ne vidiš
Vidim, ali vidim i druge veznjake i gdje griješe a gdje ne.
U tome je razlika.
Nakon Memica, kod prvog gola je zakazao i Bašić. Navodim samo jedan primjer.

@vendeta, to jednostavno nije tačno. I ranije sam to pisao..mali milion puta se znao nuditi za loptu.
Obratite samo pažnju koliko on pretrci izmedju dva 16-erca, pa desno, lijevo...tu mu čak ni Sunjic ne parira a kamoli ostali naši veznjaci..
Tako je bilo u ove dvije utakmice.
Tako je bilo protiv Walesa..
To je njegova uloga na terenu...on se najviše umara.
A takvi su i protivnici da zahtjevaju takvu ulogu i igru.

I ja bih volio da krenemo s trećim veznjakom pa da tu ima vise prostora i za primiti i odigrati pas.

Jesam li zadovoljan njegovim predstavama?! - nisam.

Moja poenta je da on nije kriv za 4 gola sinoć - a najviše ga se pljuje.
Pljuje ga se najviše zato što je on jedan od naših nekoliko prosječnih veznjaka,a samo on igra. Ne sakriva se on,nit bježi od lopte međutim kada je primi ne donese apsolutno ništa. On,Amir,Gigović su sve igrači u pet deka, međutim 3-4 progresivna pasa bi nama bila napredak. Tahirović jednostavno ima preveliku minutažu u odnosu na ono šta donosi.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 20 jun 2026, 11:45

Bendžamin ima najveći defensive awareness od svih naših veznjaka i vjerovatno zato igra kod Barbareza.

Ofanzivno je limitiran igrač to je svima jasno.

I cak mislim da ne bi priili gol da je on ostao na terenu.
Samo naprijed Saraj'vo!

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 20 jun 2026, 12:16

Beduin je napisao/la:
20 jun 2026, 11:31
Benjo je ispucao svaki moguci bonus koji postoji na dunjaluku i tacka. Treba biti realan.
I Demirovic je, ali za razliku od Benje na klupskom nivou igra odlican fudbal i nadas se da ce napokon procepiti, mozda u drugom sistemu i formaciji pa ako ne ide od LN ozbiljno i njega primiriti a klupi, dok Benjo ni na kojem nivou ne dipronosi loptanju.
evo brate pisu i navijaci brondbija da jedva cekaju da ga prodaju.

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 20 jun 2026, 12:22

Benjamina Tahirovića pojedinci brane jer smatraju da time brane Barbareza. Tahirović je zaštitni znak Barbarezovog mandata, odigrao je 24/24 utakmice, tako da je na neki način sinonim za njegov mandat.

Jednom kad/ako Barbarez odluči da Tahirović više ne treba biti starter, ta će se ploča okrenuti i ide priča kako tako i treba biti, kako je igrao sve do momenta kad je trebao i kad više nije, izbačen je.

Mislim, smiješno.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 20 jun 2026, 12:36

izdzezveubrazil je napisao/la:
20 jun 2026, 12:22
Benjamina Tahirovića pojedinci brane jer smatraju da time brane Barbareza. Tahirović je zaštitni znak Barbarezovog mandata, odigrao je 24/24 utakmice, tako da je na neki način sinonim za njegov mandat.

Jednom kad/ako Barbarez odluči da Tahirović više ne treba biti starter, ta će se ploča okrenuti i ide priča kako tako i treba biti, kako je igrao sve do momenta kad je trebao i kad više nije, izbačen je.

Mislim, smiješno.
Apsolutno jedini razlog zašto ga hurem brani.

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 20 jun 2026, 12:38

izdzezveubrazil je napisao/la:
20 jun 2026, 12:22

Mislim, smiješno.
bravo, onda bice eto zasto je igrao

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 20 jun 2026, 12:40

Ma uvijek ce se jedan igrac prozivat i na njem ce se koplja lomit. Prvo Visca, pa Civic, sad Tahirovic. Uvijrk onaj najgori naj.ebe :D

Ovu zadnju utakmicu su gori bili Memic (direktni krivac za prvi gol samim tim i poraz) i Demirovic(nije dotakao lopte), ali kad se jedan igrac uzme na zub on je uvijek kriv.

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 20 jun 2026, 12:44

Zato sto je neizostavan u ekipi. Da njegove minute prate njegov kvalitet, tema bi bila mirnija.

s4mke
Kontakt:

Post Postao/la s4mke » 20 jun 2026, 12:49

Kajzer10 je napisao/la:
20 jun 2026, 12:44
Zato sto je neizostavan u ekipi. Da njegove minute prate njegov kvalitet, tema bi bila mirnija.
nekima je to problem shvatiti

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 20 jun 2026, 13:11

Varta je napisao/la:
19 jun 2026, 12:36
bitno je da nađe klub gdje će biti nezamjenjiv
slika
I found freedom. Losing all hope was freedom.

emir_

Post Postao/la emir_ » 20 jun 2026, 13:19

Tele33 je napisao/la:
20 jun 2026, 11:45
Bendžamin ima najveći defensive awareness od svih naših veznjaka i vjerovatno zato igra kod Barbareza.

Ofanzivno je limitiran igrač to je svima jasno.

I cak mislim da ne bi priili gol da je on ostao na terenu.
Ovo je tačno. Lik je enigma. Ali kad izađe mi potonemo :urnebes:
4-IN-A-ROW

FerdinandF
Kontakt:

Post Postao/la FerdinandF » 20 jun 2026, 14:01

Kad smo to mi potonuli kad je on izašao, osim Švicarske?
Pa da mozes tvrditi tako da je to kao neko pravilo?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, dubrovnik, Kobayashi i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []