Eto jedno sastajanje s loptom naseg trebalo bi najboljeg igracaizdzezveubrazil je napisao/la: ↑20 jun 2026, 12:27Pa je li odlično podvalio Džeki loptu, kad je ovaj centrirao a moćni Benga promašio loptu u prvom poluvremenu?
Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Kerim Alajbegović
Momak je uzasno odigrao. U 2 utakmice Memic je za klasu iznad obojice odigrao.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Iskreno, nije. Memic se krivi opravdano zbog golova. Bajraktarevic zbog qrcobolje. Alajbegovic je po meni dosta sebican bio u par navrata, na stranu onaj pas u prostor u jednom napadu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma to ti je do formacije sto je los i sebican. Najjaci argument.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Mi nemamo akcija, da bi se teretilo ijednog igrača za nešto u tom kontekstu.
-
signalidunapark
- Kontakt:
Godine mlade, godine lude...to je jedini razlog mrljave igre.
Ima ogroman talent, drskost i fudbalski IQ, ali ne i iskustvo i staloženost da napravi pravu stvar u pravom trenutku. Sličan problem ima i Bajraktarević. Obojici treba još "pure" i još sezona dvije u PSV-u, i Bayeru da se bubice istrijebe. Ne sumnjam u njih, jer obojica će imati velike karijere. Uopće se ne brinem.
Ima ogroman talent, drskost i fudbalski IQ, ali ne i iskustvo i staloženost da napravi pravu stvar u pravom trenutku. Sličan problem ima i Bajraktarević. Obojici treba još "pure" i još sezona dvije u PSV-u, i Bayeru da se bubice istrijebe. Ne sumnjam u njih, jer obojica će imati velike karijere. Uopće se ne brinem.
Lošiji je od Memica, koji je direktan krivac za dva gola, jer je pokušao da dribla. 
Procitaj opet. Nije losiji od njega, nego jednako los. Ne mora svaki napad peljati loptu dok ga trojica ne okruze. Ne vidim problem ako se kaze da je los nekad, sasvim normalna stvar za fakticki dijete od 18 godina.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa već sam napisao da je los, ali najmanje los od ostalih. Esmir gubi loptu, dobijamo crveni. Amar kriv za dva gola. Ne vidim kako je moguće da je Kerim lošiji od toga.
Daleko ispod svojih mogućnosti je odigrao protiv Švice. Iskupit će se protiv Katara.
Ma vjerujem da smo svi ocekivali drugaciji doprinod Kerima i Esmira na prvenstvu, ja sam ocekivao ce konstatno da siluju protivnicku odbranu i da cemo biti hit sa ta dva krila, ali dobro. Profulio sam i zato sam vise razocaran, ocekivanja su mi bila previsoka, mozda neopravdano
Isto sve, ali neka natamburaju Katar i eto hajpa opet.Sheyi je napisao/la: ↑20 jun 2026, 14:15Ma vjerujem da smo svi ocekivali drugaciji doprinod Kerima i Esmira na prvenstvu, ja sam ocekivao ce konstatno da siluju protivnicku odbranu i da cemo biti hit sa ta dva krila, ali dobro. Profulio sam i zato sam vise razocaran, ocekivanja su mi bila previsoka, mozda neopravdano![]()
Pa ja mislim da bi sa ovakvom timskom fudbalskom filozofijom i vinicius imo problema da nesto napravi. Dva vezna ti naprave ukupno 3 okomita pasa za cijelu utakmicu, plus smo 80 minuta bili svi u vasiljevom krilu, sta tu krila, bekovi i napadaci mogu da napraveSheyi je napisao/la: ↑20 jun 2026, 14:15Ma vjerujem da smo svi ocekivali drugaciji doprinod Kerima i Esmira na prvenstvu, ja sam ocekivao ce konstatno da siluju protivnicku odbranu i da cemo biti hit sa ta dva krila, ali dobro. Profulio sam i zato sam vise razocaran, ocekivanja su mi bila previsoka, mozda neopravdano![]()
naprijed rejal
Bravo. Samo potpuna neznalica može misliti da je slučajno to sto nam je cijeli ofanzivni dio u qrcu.Sveti je napisao/la: ↑20 jun 2026, 14:18Pa ja mislim da bi sa ovakvom timskom fudbalskom filozofijom i vinicius imo problema da nesto napravi. Dva vezna ti naprave ukupno 3 okomita pasa za cijelu utakmicu, plus smo 80 minuta bili svi u vasiljevom krilu, sta tu krila, bekovi i napadaci mogu da napraveSheyi je napisao/la: ↑20 jun 2026, 14:15Ma vjerujem da smo svi ocekivali drugaciji doprinod Kerima i Esmira na prvenstvu, ja sam ocekivao ce konstatno da siluju protivnicku odbranu i da cemo biti hit sa ta dva krila, ali dobro. Profulio sam i zato sam vise razocaran, ocekivanja su mi bila previsoka, mozda neopravdano![]()
Ja nisam mislio na golove ili asistencije. Ja mislim na opceniti ucinak na terenu dakle ako primi loptu da makar izbori aut pa tako prenesemo igru na njihovu polovinu, da dobije duele, da pri prenosenju predribla nekog pa nas izvuce iz pritiska itd Nije nista od toga radio.Sveti je napisao/la: ↑20 jun 2026, 14:18Pa ja mislim da bi sa ovakvom timskom fudbalskom filozofijom i vinicius imo problema da nesto napravi. Dva vezna ti naprave ukupno 3 okomita pasa za cijelu utakmicu, plus smo 80 minuta bili svi u vasiljevom krilu, sta tu krila, bekovi i napadaci mogu da napraveSheyi je napisao/la: ↑20 jun 2026, 14:15Ma vjerujem da smo svi ocekivali drugaciji doprinod Kerima i Esmira na prvenstvu, ja sam ocekivao ce konstatno da siluju protivnicku odbranu i da cemo biti hit sa ta dva krila, ali dobro. Profulio sam i zato sam vise razocaran, ocekivanja su mi bila previsoka, mozda neopravdano![]()
U napadu je kriminal sto ono nije dodao Dzeki na vrijeme. Korneri uzas. Opcenito i to prilika sto je imao u napadu je sve sjebao.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Upravo ovo. Neka budu Vinicius s jedne a s druge Olise teško bi šta napravili. A ni Esmir ni Kerim nisu ni blizu nivoa ove dvojice.Sveti je napisao/la: ↑20 jun 2026, 14:18Pa ja mislim da bi sa ovakvom timskom fudbalskom filozofijom i vinicius imo problema da nesto napravi. Dva vezna ti naprave ukupno 3 okomita pasa za cijelu utakmicu, plus smo 80 minuta bili svi u vasiljevom krilu, sta tu krila, bekovi i napadaci mogu da napraveSheyi je napisao/la: ↑20 jun 2026, 14:15Ma vjerujem da smo svi ocekivali drugaciji doprinod Kerima i Esmira na prvenstvu, ja sam ocekivao ce konstatno da siluju protivnicku odbranu i da cemo biti hit sa ta dva krila, ali dobro. Profulio sam i zato sam vise razocaran, ocekivanja su mi bila previsoka, mozda neopravdano![]()
Jedino što još treba da nauči a to je da se brže oslobađa lopte jer nam je u onoj situaciji možda čist gol upropastio nepotrebnim driblinzima ali mlad je i popravit će to.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Mislim da momku nemamo sta zamjeriti. Postavka igre sto kazete, a uz to momcina je igrao za u19 prosle godine u ovo doba. On nema ni 50 utakmica u profi fudbalu. Isto vazi za Esmira, ne racunam MLS. Liga koja nema sistem ispadanje/promocija nije ozbiljna liga
Prvo im je veliko takmicenje, nije zadnje ubjedjen sam u to.
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
Naravno da nemamo. Samo treba napisati sta je cinjenica - go qurac je bio.Atlanta je napisao/la: ↑20 jun 2026, 16:14Mislim da momku nemamo sta zamjeriti. Postavka igre sto kazete, a uz to momcina je igrao za u19 prosle godine u ovo doba. On nema ni 50 utakmica u profi fudbalu. Isto vazi za Esmira, ne racunam MLS. Liga koja nema sistem ispadanje/promocija nije ozbiljna liga
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Goalgetter
- Kontakt:
Bayer Leverkusen doveo Moreiru iz Lyona za 30 miliona, igra lijevo krilo kao i Kerim.
Da li ga mozda planiraju umjesto Grimalda, nisam ga gledao do sada, ali ako ga dovode za Kerimovu poziciju onda je njegov odlazak vec siguran.
Da li ga mozda planiraju umjesto Grimalda, nisam ga gledao do sada, ali ako ga dovode za Kerimovu poziciju onda je njegov odlazak vec siguran.