Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

babino
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la babino » 20 jun 2026, 08:22

Juventinisimo je napisao/la:
20 jun 2026, 02:36
Ovdje stvarno ima ljudi koji su bolesni..necu se mjesati u rad Admina/moderatora ali brate dragi...ovaj yebe od do...pa zasto je jos uvijek tu?

Barba u srijedu vodi Bosnu po PRVI puta u sesnaestinu svjetskog prvenstva....u top 32 repke svijeta...pa vi gledajte...ja cu da slavim u Seattleu...

Sve je spremno, ulaznice, avion, smjestaj, ljiljani.. :kafa:

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
sve ok i sretno na tekmi, ali vec smo bili medju 32 ekipe:-)
ne sumnjam da cemo i sada, a sa amerima cemo se dobro ponosati, sve je moguce pa i historija da idemo prvi put u top 16.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jun 2026, 08:23

Sergej Sergej Sergej Barbarez. Idemo dobit Katar :bih: :bih: :bih:

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 20 jun 2026, 08:24

Badgley je napisao/la:
20 jun 2026, 07:51
Dobit cemo Katar ali ispadamo zbog gol razlike. Mislim da je realno samo da Češka bude gora od nas.
Bice treceplasiranih sa 3 boda. Mi ako prodjemo cemo imati 4. Dovoljno je da pobjedimo i onda smo fix treci

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 jun 2026, 08:29

Ljudi i dalje misle, da ako igramo sa dva napadača, da smo ofanzivniji od postave sa jednim napadačem.

Dva napadača su neutralisana, ako igraš bez veznog reda, i to je sami neutrališemo.
Ovakva postava kao protiv Švicarske, ne smije više nikada izaći na teren. Sergej im dovoljno vremena da se dohaviza. Pa 5-6 ih u SŠ sjedi, nije moguĉe da niko ništa ne zna.

‐---‐---------------‐----------------Džeko-------‐------‐---------------------------
Alajbegović--------------------------------------------------Bajraktarević
----------------Hadžiahmetović---------------Mahmić--------------------
‐----‐----------------------------------Šunjić----------------------------------------
Kolašinac-------Hadžikadunić-----------Katić-----------------Dedić
--------------------------------------Vasilj-------------------------------------------

Moja želja da ovo izvede!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 jun 2026, 08:39

emir79 je napisao/la:
20 jun 2026, 08:29
Ljudi i dalje misle, da ako igramo sa dva napadača, da smo ofanzivniji od postave sa jednim napadačem.

Dva napadača su neutralisana, ako igraš bez veznog reda, i to je sami neutrališemo.
Ovakva postava kao protiv Švicarske, ne smije više nikada izaći na teren. Sergej im dovoljno vremena da se dohaviza. Pa 5-6 ih u SŠ sjedi, nije moguĉe da niko ništa ne zna.

‐---‐---------------‐----------------Džeko-------‐------‐---------------------------
Alajbegović--------------------------------------------------Bajraktarević
----------------Hadžiahmetović---------------Mahmić--------------------
‐----‐----------------------------------Šunjić----------------------------------------
Kolašinac-------Hadžikadunić-----------Katić-----------------Dedić
--------------------------------------Vasilj-------------------------------------------

Moja želja da ovo izvede!
Slazem se sa taktikom Emire 100% ali ce igrati Radeljic kao ljevak i umjesto Amira - Tahirovic ili Basic. Čak Ivan prije jer je bolji na pasu prema naprijed.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

emir_

Post Postao/la emir_ » 20 jun 2026, 09:17

Joj kad krenemo polahko, lagano, dodaj, vrati, čekaj :urnebes:
4-IN-A-ROW

Zhustri
Kontakt:

Post Postao/la Zhustri » 20 jun 2026, 09:34

Gledam jučer Australiju. Ganjaju rezultat, ali su pod pritiskom. Niko se i ne sjeti vratiti golmanu da on započne akciju. Sav fokus je što prije dovući loptu u protivničku polovinu.

Realno potrebno je vratiti golmanu ponekad, ali to radimo previše i umrtvimo igru.

Barbarez vjeruje u svoj sistem i mislim da će opet Mahmić ostati na klupi, ali ono šta mi imamo je ubitačno za Katar. To su Džeko i Demirović, dva gorostasa od koje će se Katarani odbijati kao ping pong loptice.

Nekako imam osjećaj da će biti minimalno 3:0 za nas.

Mislim d abi Mahmić mogao konkurisati za prvu postavu, ali Barba će opet staviti svoga miljenika.

Naš plan je bio uzeti Kanadi bod, Švica šta bude, a Katar idemo na pobjedu, to se od prilike i dešava. Imamo gol više u svojoj mreži iz penala koji nije postojao, ali otom potom.

Svim srcem sam uz Barbareza, Spahu...stručni štab i ove momke koji ovdje bildaju iskustvo za Evropsko prvenstvo.

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 20 jun 2026, 10:01

Dobro da Skotska sinoc izgubila, zadnje kolo igraju Brazilom tamo da ostaju na 3 boda, prakticki vec ispali, isto grupa gdje je Koreja, Ceska mislim da česi ne mogu dobiti Meksiko i nece imati vise od 3 boda,...ima jos tih grupaa koje nece ni do 3.

Tako da sa 4 bodaa prolazimo 100%, a poslije je sve moguce, jedna utakmicaa nikom nece biti lako jer sekunda i sitnica moze odluciti.

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 20 jun 2026, 10:18

PointBlank je napisao/la:
20 jun 2026, 08:21
Marokanci58 je napisao/la:
20 jun 2026, 01:06
Zbog one reakcije nakon gola Mahmić nece vise minute dobiti kod ekomanijaka nikada.
Ne bi me cudilo..
Tolika djeca da ne valjaju.. Ahmedhodzic, tad nekad i Hadzikadunic, pa Huseinbasic, Karic, pa evo sad i Mahmic..

Nesto jeste, a sta je, jos necemo saznati dok ne pukne tikva
Ma vjeruj da mnogi trpe od onog cirkusa na Koševu još svašta poput Bajraktarevića, Dedića itd ali nece nista zbog navijača i SP i države. Vidjeces kad se sve zavrsi pa liga nacija kada bude..
I Spahić i Barbarez su igračke legende ali ovako nakon svega siledzije i nasilnici kojima moras reci da je mlijeko crno ako oni kazu.

Pogledaj samo Alajbegovića totalno se povukao iza svih usamio se.
BRATSTVO GRAČANiCA

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 20 jun 2026, 10:24

Na osnovu cega Mahnic ne valja, znate li vi da je on dobio poziv za svjetsko iako nikada ranije nije bio dio tima. Pa mozda zato ne igra zeljenu minutazu jer nemas se sad uigravat, a tek mijenjat sad kompletan sistem jer se on ne bi istakao u ovom sistemu sa ovakvim veznjacima. Vi pricate nebuloze da smo presli sad na Mundijalu na 4 2 3 1 znate li vi kako bi mi ispusili ovdje gore nego Turska.
#CarsijaOdjebi

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 20 jun 2026, 10:34

20 jun 2026, 10:18
Zbog one reakcije nakon gola Mahmić nece vise minute dobiti kod ekomanijaka nikada.
Ne bi me cudilo..
Tolika djeca da ne valjaju.. Ahmedhodzic, tad nekad i Hadzikadunic, pa Huseinbasic, Karic, pa evo sad i Mahmic..

Ma vjeruj da mnogi trpe od onog cirkusa na Koševu još svašta poput Bajraktarevića, Dedića itd ali nece nista zbog navijača i SP i države. Vidjeces kad se sve zavrsi pa liga nacija kada bude..
I Spahić i Barbarez su igračke legende ali ovako nakon svega siledzije i nasilnici kojima moras reci da je mlijeko crno ako oni kazu.

Uvijek sam se pitao zašto ljudi imaju toliku potrebu da lažu, potvaraju…zašto toliko vole trač?!
Sto se tiče nekih imena koje si spomenuo, ovaj poraz je dobro dosao da se spuste malo na zemlju i da je vrijeme slavlja zbog prolaska baraža i plasmana na SP davno prošlo.
Sto se tiče nekih drugih imena, pa glupo ih je spominjati jer nisu reprezentativci niti na turniru.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 20 jun 2026, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 20 jun 2026, 10:35

20 jun 2026, 10:18
Ne bi me cudilo..

Apsolutna i jedina istina.
Igraci trpe nevjerovatbe stvari samo zbog mira u kuci i naseg naroda da nas ne sekiraju.
Sreca pa se ovi mlađi igraci drze zajedno, cijelu noc su skupa Kerim, Esmir, Arjan,Ermin, Amar, Tarik...

Bendzo, Ermedin, ba Ivana i oba Nikole su druga struja koja je uz ss.
Jovo drze vezu izmedju ove dvije grupe da se sve ne raspadne.
Nicija nije do zore, promijene su blizu .
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 20 jun 2026, 10:41

Rodju je napisao/la:
20 jun 2026, 08:09
JohnCleese je napisao/la:
20 jun 2026, 00:34
Sheyi je napisao/la:
20 jun 2026, 00:28

Bruda mislim da nam je to najmanji problem, sve da ima ikakve veze i istine u tvojim insinuacijama
Ovo je jako bitno.
Kazu sve bi se nekako smirilo da se nisu pocele spominjati agencije...
Mahmic valjda rekao dzaba sam ga dao kad smo izgubili mozemo polako sa prvom niskobudzetnom agencijom kuci...
Ovi nasi menadzeri iz strucnog staba odmah povezali prevoznu agenciju sa ovim svojim agencijama i ybg ode sve...
Ne znam opet ako lazu mene lazemni ja vas....
Šupčino.
Zato sto nisam trebao pustati u javnost ove istina nezvaicne informacije???
Zelja mi je dobrobit reprezentacije i vracanje ljudi od sporta u i oko repke tipa Husarica, Sinanovica...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jun 2026, 11:26

Ovo je jako bitno.
Mahmic valjda rekao dzaba sam ga dao kad smo izgubili mozemo polako sa prvom niskobudzetnom agencijom kuci...
Ovi nasi menadzeri iz strucnog staba odmah povezali prevoznu agenciju sa ovim svojim agencijama i ybg ode sve...
I ti poceo valjati gluposti opasno.
Sta ima informator, odmah ti javili ljudi direktno iz kampa o agencijama, menadzerima, sta je Mahmic rekao strucnom stabu (zamisli ti Mahmic tek dosao i odmah rekao Sergeju bezze sam dao gol). 🤣
Pa grob vas j3bo vise, hocetel ikad prestati? Ikada?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 20 jun 2026, 13:11

Čovjek evidentno trola, a vi se kačite na to.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 20 jun 2026, 13:12

Najbolje da bude oflajn i ne zna šta se piše.

slika

slika

slika

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 20 jun 2026, 14:00

PeppermintSA je napisao/la:
19 jun 2026, 13:56
Ne sumnjam da ću biti prozvan hejterom, ali ne bi bilo na odmet da malo spustimo loptu u pogledu vaza o izgradnji reprezentacije i cilju da se plasiramo na idući Euro. Mi smo 60-i-neki na FIFA-inoj listi. Bodove ne skupljamo jer utakmice ne pobjeđujemo - u posljednjih 7 utakmica nemamo pobjede, odnosno imamo 2 pobjede u posljednih 12, od kojih je jedna protiv Malte u prijateljskoj.

U ligi nacija imamo zajebanu grupu - Švedska, Poljska i Rumunija. A onda ide izvlačenje za Euro u kojem ćeš u najboljem slučaju biti treći šešir. Uopste nisam optimističan.
Naravno bit ce teska borba za euro
To sto smo pobjedili Italiju na penale ne znaci da smo neka sila
BUCA POTOK

FUDBALSKI KLUB SARAJEVO

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 20 jun 2026, 14:47

20 jun 2026, 10:41
Rodju je napisao/la:
20 jun 2026, 08:09

Ovo je jako bitno.
Šupčino.
Zato sto nisam trebao pustati u javnost ove istina nezvaicne informacije???
Zelja mi je dobrobit reprezentacije i vracanje ljudi od sporta u i oko repke tipa Husarica, Sinanovica...
Da baš zato. Ko si ti, šta si ti, piskaraš na nekom forumu, sjediš u nekoj rupčagi i glumiš insajdera. Sram te bilo.
Ako ti je želja dobrobit, prestani pisati gluposti.

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 20 jun 2026, 15:13

Sheyi je napisao/la:
20 jun 2026, 00:28
Diadora je napisao/la:
20 jun 2026, 00:25
Ljudi sada ozbiljno. Za koje agencije rade milenkovic, hrgovic,bajramovic itd? U kojim Ivica dzidic ima svoje papke umjesane?
Bruda mislim da nam je to najmanji problem, sve da ima ikakve veze i istine u tvojim insinuacijama
Ovo je jako bitno.
laž, sumnjam da momčadija zna za tu riječ

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 20 jun 2026, 15:16

Ma ja ljudi od sporta su ovi papci sto bi g.uze dali za klik, ali nisu Barbarez, Spaha i ostali hahah aj odyebi klosarcino

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, alacious, Beduin, Goalgetter, tuzlanskinacin, visarionovich i 52 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []