A kako ti vidis da je to sve i dalje neozbiljno, de molim te mi objasni?ZmajOdBosne33 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 13:21I poslije ovog SP ocekujem dosta tekstova o nasoj neozbiljnosti i nonsalanciji i dopustanju i hodanju porodica i cega sve tokom dana kad nisu utakmice. Mislio sam da ce to Barbarez i ono rijesiti, ali vidim da je to i dalje neozbiljno. Zatvori se u karantin i odmaraj i pripremaj i psihicki i fizicki za utakmicu.
Znas li da je kompletan ovaj boravak na prvenstvu u biti jedan vid karantina, izolacije, gdje si smjesten u bazu i nema lelemudanja gdje pozelis i kad pozelis? Jelde da nisi znao.
Znas li da porodice ne mogu dolaziti u bazu/hotel kad god pozele, nego imaju jasno definisani termini kad se dolazi u posjeti i obicno to bude dan nakon utakmice, barem koliko sam ja pratio i kod ranijih prvenstava i kod mnogih reprezentacija. Jelde da nisi ni to znao?
Znas li da tokom karantina postoje termini kad se igraci i SS sastaju i zajedno gledaju utakmice protivnika, analiziraju prekide, igru odbrane, kretanje napada, uocavaju mane protivnika. Pa ima vrijeme kad se druze, igraju igrice i pizde materine, jacaju timski duh...
Sta vi mislite, samo odrade neki trening i onda gledaju gdje izaci. Najbitnije je odmah pljuvati i pametovati o onome o cemu nemamo pojma samo zato jer nam niko ne podnosi izvjestaj plana i programa aktivnosti reprezentativaca, nek se poleti popovati da su uzeli 2 dana odmora, zamisli, i to neprovjereno.
Pa kako, ali KAKO, vise ne prestanete pametovati i pocnete pisati o onome o cemu ste upuceni, a ne samo neka se pise i pljuje.