Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
All time choke Turaka
Otprilike da Kanada izgubi 6-0, a mi da dobijemo minimum 4-0.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Turci su presmiješna reprezentacija svakako. Jbt imaju samo jedan nastup više od nas na svjetskim prvenstvima u 100 godina postojanja repke.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
QF
BiH - CRO

BiH - CRO
Samo sto Dzeko nije Hakan Sukun, a Fethullah Gulen nije bio Fikret Abdic. Tako da ti je paralela sumnjiva.qaa18 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 14:50Ejh, sad ulazimo vec u offtopic ali Turci su oduvijek imali diktaturu, sa svakom vladavinom im je tako.Finn je napisao/la: ↑20 jun 2026, 13:23Nije izdao drzavu, nego diktatora na celu drzave.qaa18 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 13:07Ovo sa Hakanom je kod njih politicko pitanje, oni su to grubo rijesili, Hakan vise ne postoji za njih, u smislu drzavotvornosti ih razumijem, ali u sportskom smislu ne, zar je tesko reci: bio je najbolji turski igrac, najbolji strijelac itd itd. Izdao je drzavu pa je zato izdajnik, i to je to.
Cudi me da su Ameri dozvolili da se pojavi ovaj pozdrav na ekranima, buduci da se Kramp dobro slaze s Brkom.
Da odgovorim i drugom kolegi: zamisli sad Dzeko podrzi Fikreta Abdica u smislu drzavnog udara, pa u Krajini bi trazila da ga ubiju a ne samo zabrane spominjati, izdaja je yebena stvar,kod nas ljude iz Trojke zovu izdajnicima, zbog 4 godine mandata a tamo se radilo o cijeloj drzavi braco, kompleksno je to u Turaka.
Hakanov najveci grijeh je bio sto je podrzavao Gulena (koji je nekad bio zajedno u istoj stranici sa Erdoganom, ova ga sa svojim autoritetom i doveo na vlast
To samo pokazuje da je Turska diktatorska drzava.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 20 jun 2026, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.
A ako Kanada dobije Svicu i hipoteticki budemo imali bolju gol razliku, ne mozemo biti drugi jer nas je Svica dobila tj. tad se gleda medjusobno jel?
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ono što su Turci uradili legendarnom Šukuru je odvratno. Inače, sva ta priča o izdajništvu, gulenovcima itd je presmiješna. Brko Erdoan ismislio državni udar da bi se mogao obračunati sa vojnim vrhom koji mu je stajao na putu da sve više islamizuje i reosmanizuje državni aparat laičke turske republike.
Turci su pogan i divljacki narod i nema se sta raspravljat i cudit o postupcima
Samo jedni druge krive i uopšte ne žive
Da.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Turci su dobili što su zaslužili, zasluzeno su ispali. Idemo dalje
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Wilshere10
- Kontakt:
Turcu ispali, Erdogan razbio teroriste u drzavi, idemo dalje. Podrska veceras trecem najboljem spicu na WC. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Ko su prva dva?Wilshere10 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 16:13Turcu ispali, Erdogan razbio teroriste u drzavi, idemo dalje. Podrska veceras trecem najboljem spicu na WC.![]()
Tu je i 1:0 dovoljno protiv Katar .. 3:5 je bolja gol razlika od 2:4 jer se u tim slučaju gleda ko je dao vise golova ..napapijri1987 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 07:31Sta fali njihovom remiju 0-0. Australija druga Paragvaj treci ali sa negativnom gol razlikom. Uz nasu pobjedu 2-0 mi ispred njihrossonero85 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 07:30Navijamo kontra Češke, Škotske, Ekvadora i kontra remija Paragvaj - Australija![]()
![]()
-
napapijri1987
- Kontakt:
Hvala. Nista onda idemo na Amere i da vidimo kakav je LeBron James sokera.AnelMid je napisao/la: ↑20 jun 2026, 16:29Tu je i 1:0 dovoljno protiv Katar .. 3:5 je bolja gol razlika od 2:4 jer se u tim slučaju gleda ko je dao vise golova ..napapijri1987 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 07:31Sta fali njihovom remiju 0-0. Australija druga Paragvaj treci ali sa negativnom gol razlikom. Uz nasu pobjedu 2-0 mi ispred njihrossonero85 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 07:30Navijamo kontra Češke, Škotske, Ekvadora i kontra remija Paragvaj - Australija![]()
![]()
Ako nam dodijele onog brata sto nam je sudio u rumuniji, imamo sanse protiv amera.
ovo je tacno. a najzalosnije u svemu je da je Brko kripto cionista....samo laje za javnost, a ovamo uredno idu poslovi sa genocidasem natanjahuomPeppermintSA je napisao/la: ↑20 jun 2026, 15:47Ono što su Turci uradili legendarnom Šukuru je odvratno. Inače, sva ta priča o izdajništvu, gulenovcima itd je presmiješna. Brko Erdoan ismislio državni udar da bi se mogao obračunati sa vojnim vrhom koji mu je stajao na putu da sve više islamizuje i reosmanizuje državni aparat laičke turske republike.
strah me da se turci ne vrate starom obicaju, vrbovanja mladih bosnjaka, da ih tamo odvedu sa 13-14 godina. imamao masu takvih primjera u kosarci. konkretno, mi da smo imali biberovica, kao najsvjeziji primjer, mi bi proslo Euro isli do 1/4, mozda i do 1/2....turski dumani su nas kostali veceg rezultata (da na zanemarimo sad ponasanje porodice sandzoturcina)
Zadnja izmjena: Velizar, dana/u 20 jun 2026, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ako prođemo grupu protiv terorista u 2 ujutro
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Meni je pao u ocima kad je dosao na svadbu Baketove kcerke,Velizar je napisao/la: ↑20 jun 2026, 17:01ovo je tacno. a najzalosnije u svemu je da je Brko kripto cionista....samo laje za javnost, a ovamo uredno idu poslovi sa genocidasem natanjahuomPeppermintSA je napisao/la: ↑20 jun 2026, 15:47Ono što su Turci uradili legendarnom Šukuru je odvratno. Inače, sva ta priča o izdajništvu, gulenovcima itd je presmiješna. Brko Erdoan ismislio državni udar da bi se mogao obračunati sa vojnim vrhom koji mu je stajao na putu da sve više islamizuje i reosmanizuje državni aparat laičke turske republike.
strah me da se turci ne vrate starom obicaju, vrbovanja mladih bosnjaka, da ih tamo odvedu sa 13-14 godina. imamao masu takvih primjera u kosarci. konkretno, mi da smo imali biberovica, kao najsvjeziji primjer, mi bi proslo Euro isli do 1/4, mozda i do 1/2....turski dumani su nas kostali veceg rezultata (da na zanemarimo sad ponasanje porodice sandzoturcina)
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!