Kao što će Ameri protiv nas uraditi
24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
....i krivih drva nikad neće nestati
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ma nema šanse da Belgija prođe Senegalce
Brine me vezni red spanije protiv naseg
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Otvoren put do QF a tamo Španija ili Portugal koji će biti izmoreni zbog svog međusobnog duela.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ermedin DemirovicConfiance je napisao/la: ↑20 jun 2026, 17:52Ma idemo kao treci aBd, ne bi trebalo da bude problema sa Katarom. Najbolja bi bila neka rutinska pobjeda, 1 do 2 razlike bez prevelike potrosnje energije, i sto je bitnije bez povreda ili dupliranja kartona. Ne znam koliko ih ima opterecenih kartonima, vjerovatno 3-4 igraca. Bila bi steta da ih zuti karton protiv Katara udalji od meca u narednoj fazi. Koliko god taj poraz protiv Svicarske tesko pao, jer je prema prikazanom na terenu bio previsok, moze se iz njega izvuci nekoliko zakljucaka, tako da sa te strane mozda i nije lose sto se dogodio. A sa pobjedom protiv Katara bi imali 8 dana do meca sa Amerikancima, vratila bi se pozitivna atmosfera i maksimalno odmorni bi bili za taj mec. A u 1 utakmici na 90 minuta, sve je moguce. Nece ni ovi juriti kao ludi, sigurno ce i oni biti obazriviji
Edin Dzeko
Jovo Lukic
Nikola Katic
Amar Dedic
su igraci koji ako dobiju zuti karton protiv Katara, nece igrati u eventualnoj knockout fazi.
Željezničar über alles
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ovaj put je stvarno bilo preko 30k nasih, nevjerovatna brojka.
Ma normala, šta će Olise protiv Kolašinca ili Benje ako se malo krene uvlačiti u sredinu. Kornjača se neće vidjeti pored Katića kao ni Dembele kada ga Isus zaganja na terenu
- Wilshere10
- Kontakt:
Kad razbijemo sokeraše:

Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Brišu se kartoni nakon grupa
- signalidunapark
- Kontakt:
Neće znati šta ih je snašlo kad stanemo s 10 iza lopte.
Brisu se kartoni poslije grupne faze.lakilone je napisao/la: ↑20 jun 2026, 18:26Ermedin DemirovicConfiance je napisao/la: ↑20 jun 2026, 17:52Ma idemo kao treci aBd, ne bi trebalo da bude problema sa Katarom. Najbolja bi bila neka rutinska pobjeda, 1 do 2 razlike bez prevelike potrosnje energije, i sto je bitnije bez povreda ili dupliranja kartona. Ne znam koliko ih ima opterecenih kartonima, vjerovatno 3-4 igraca. Bila bi steta da ih zuti karton protiv Katara udalji od meca u narednoj fazi. Koliko god taj poraz protiv Svicarske tesko pao, jer je prema prikazanom na terenu bio previsok, moze se iz njega izvuci nekoliko zakljucaka, tako da sa te strane mozda i nije lose sto se dogodio. A sa pobjedom protiv Katara bi imali 8 dana do meca sa Amerikancima, vratila bi se pozitivna atmosfera i maksimalno odmorni bi bili za taj mec. A u 1 utakmici na 90 minuta, sve je moguce. Nece ni ovi juriti kao ludi, sigurno ce i oni biti obazriviji
Edin Dzeko
Jovo Lukic
Nikola Katic
Amar Dedic
su igraci koji ako dobiju zuti karton protiv Katara, nece igrati u eventualnoj knockout fazi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ako dobiju drugi žuti protiv Katara oni će propustiti utakmicu protiv Amera. Brišu se ako nije u pitanju drugi žuti…DamirT je napisao/la: ↑20 jun 2026, 18:51Brisu se kartoni poslije grupne faze.lakilone je napisao/la: ↑20 jun 2026, 18:26Ermedin DemirovicConfiance je napisao/la: ↑20 jun 2026, 17:52Ma idemo kao treci aBd, ne bi trebalo da bude problema sa Katarom. Najbolja bi bila neka rutinska pobjeda, 1 do 2 razlike bez prevelike potrosnje energije, i sto je bitnije bez povreda ili dupliranja kartona. Ne znam koliko ih ima opterecenih kartonima, vjerovatno 3-4 igraca. Bila bi steta da ih zuti karton protiv Katara udalji od meca u narednoj fazi. Koliko god taj poraz protiv Svicarske tesko pao, jer je prema prikazanom na terenu bio previsok, moze se iz njega izvuci nekoliko zakljucaka, tako da sa te strane mozda i nije lose sto se dogodio. A sa pobjedom protiv Katara bi imali 8 dana do meca sa Amerikancima, vratila bi se pozitivna atmosfera i maksimalno odmorni bi bili za taj mec. A u 1 utakmici na 90 minuta, sve je moguce. Nece ni ovi juriti kao ludi, sigurno ce i oni biti obazriviji
Edin Dzeko
Jovo Lukic
Nikola Katic
Amar Dedic
Naravno da nece kad imas ovako likove kao ovaj gore, i njihovo glupo razmisljanje. Ako mu se SP desilo onda mu se i svaki poraz desio. Nema mu se sta prigovoriti zar ne?!Juventinisimo je napisao/la: ↑20 jun 2026, 17:08Mudro zboris...tako je isto bilo i sa Papetom...shvatili smo, biti ce isto sa Muslicem/Ibisevicem/ili bilo ko treci..samo su nijanse u pitanju...![]()
Logika: nas niko nikada nece odvesti na neko prvenstvo, ono ce se uvijek desiti.![]()
Ja bi slijedece kvale poceo bez trenera, sta ce nam taj luksuz..![]()
Zanimljivo.MiranGlasnic je napisao/la: ↑20 jun 2026, 18:58Ako dobiju drugi žuti protiv Katara oni će propustiti utakmicu protiv Amera. Brišu se ako nije u pitanju drugi žuti…
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vidio sam da je neko napisao za koga navijamo danas
al ne mogu nac.Pa ako nekom nije mrsko da ponovo napise
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, DzaniMehmet, General505, Iceplayer, mirsonetz i 49 gostiju.