Ja neću, odoh dalje vas obične smrtnike ko šiša
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 jun 2026, 21:51Bez ikakve namjere da ih branim, ali to je stvar percepcije. On kao "normalan" smatra da je normalno nositi ljiljane u srcu isto kao i tebi normalnominvincible1921 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 21:44Nisam ni skonto da je bila dok ne vidjeh na klixu..medjutim evo vidjeh ovog debila sto je stavio ljiljane na gej zastavu...znaci realno bas provokacija.
Znaci brate ne dira vas niko eto hodajte , ne napadaju vas ljudi, eo prvi ja kazem ako hoces budi derpas, al zasto onda ti imas potrebu da mene ujedas? Da neke moje vrijednosti predstavljas ko nazadne i lose...a nesto sad reci ispasce da si vakav, nakav, a ustvari ljudi tr namjerno provociraju![]()
Doktor.
- VensanKasel
- Kontakt:
@invincible1921 pusti ovog normalnog, nije dugo bio na Bjelavama.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 jun 2026, 21:51Bez ikakve namjere da ih branim, ali to je stvar percepcije. On kao "normalan" smatra da je normalno nositi ljiljane u srcu isto kao i tebi normalnominvincible1921 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 21:44Nisam ni skonto da je bila dok ne vidjeh na klixu..medjutim evo vidjeh ovog debila sto je stavio ljiljane na gej zastavu...znaci realno bas provokacija.
Znaci brate ne dira vas niko eto hodajte , ne napadaju vas ljudi, eo prvi ja kazem ako hoces budi derpas, al zasto onda ti imas potrebu da mene ujedas? Da neke moje vrijednosti predstavljas ko nazadne i lose...a nesto sad reci ispasce da si vakav, nakav, a ustvari ljudi tr namjerno provociraju![]()
The saddest thing in life is wasted talent.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jest vala, nisam od juce bio. I vec mi nedostaju.scholsey je napisao/la: ↑20 jun 2026, 22:14@invincible1921 pusti ovog normalnog, nije dugo bio na Bjelavama.MaroonBjelave je napisao/la: ↑20 jun 2026, 21:51Bez ikakve namjere da ih branim, ali to je stvar percepcije. On kao "normalan" smatra da je normalno nositi ljiljane u srcu isto kao i tebi normalnominvincible1921 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 21:44
Nisam ni skonto da je bila dok ne vidjeh na klixu..medjutim evo vidjeh ovog debila sto je stavio ljiljane na gej zastavu...znaci realno bas provokacija.
![]()
Donio marketing drzavi kakvim se nismo nadali ni u snu.
A nije da je bio u cvijetu mladosti pa da sad pricamo ko da je neki šok. Ja mislim da bi se i on slozio sa ovim
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Wilshere10
- Kontakt:
E jesu zvezde granda propale jbte. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Očekuje li se pobjeda BiH il se nesto promijenilo?
Zvijezde Granda ko Sjedeca Odbojka - ne iznevjeri nikad
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
19vendetta87
- Kontakt:
Kakav strmoglav pad nase dominacije u tom prestiznom takmicenju, samo 5 nasih u finalu.
Kakav im je ono Portugalac?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Wilshere10
- Kontakt:
Ma guzio Daru taj Quaresma pa ga ona pustila do finala.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 00:40Kakav strmoglav pad nase dominacije u tom prestiznom takmicenju, samo 5 nasih u finalu.
Kakav im je ono Portugalac?![]()
Favoriti smo veliki i ove godine. Glavonja Abdijanic gazi prema tituli. Ima ovih par pripadnika romske zajednice koji ga mogu ugroziti.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nijedan nas takmicar u top 3...ovo me vise pogodilo nego poraz od Svicarske. Nas prajm u ovom takmicenju je gotov, Makedonija polako preuzima primat.Wilshere10 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 00:48Ma guzio Daru taj Quaresma pa ga ona pustila do finala.19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 00:40Kakav strmoglav pad nase dominacije u tom prestiznom takmicenju, samo 5 nasih u finalu.
Kakav im je ono Portugalac?![]()
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Da je lake smrti, taman sutra preselio. 
Proizvode oko mlion tona, a domaća potrošnja im je oko 400 000 tona.Pred hrvatskim je ratarima još jedna žetva, i to pšenice. Procjenjuje se da bi mogla biti rekordna, jer bi urod mogao premašiti i milijun tona. No, ono što proizvođačima ni ovaj put ne ide na ruku jest otkupna cijena. Dosad je s ponudom izašla jedna tvrtka, prema kojoj bi se tona krušnoga zrna mogla plaćati oko 150 eura.
Hrvatska nema neke ozbiljne preradbene kapacitete da izvoze hljeb, peciva i griz.
Ovako, izvoze sirovinu a uvoze pekarske proizvode.
A smooth sea never made a skilled sailor.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sarajevo pravi evropski grad.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.