Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Morel malo hlopta i za mog elfa
I found freedom. Losing all hope was freedom.
invincible1921 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:15Cekaj brate od cega zavisi jel amerika il prvi iz ove grupe![]()
1921ljoze je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:08U rasporedu kombinacija, grupa D ima prioritet da "pokupi" grupu B ako grupa A otpadne. Da se to ne bi desilo, potrebno je da se poklopi scenario u kojem trećeplasirani iz grupe D (npr. Paragvaj ili Australija) i grupe F (npr. Japan) potpuno ispadnu s turnira, što bi primoralo FIFA-in algoritam da preraspodijeli BiH (grupu B) direktno na grupu E. [1]
Zaključak: Ako treći iz grupe A ispadne, Zmajevi idu na grupu E samo ako istovremeno ispadnu i trećeplasirane ekipe iz grupa D i F, a prođu ekipe iz grupa B i C zajedno sa većinom ekipa iz drugog dijela turnira (od G do K). [1]
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- invincible1921
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:16invincible1921 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:15Cekaj brate od cega zavisi jel amerika il prvi iz ove grupe
1921ljoze je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:08U rasporedu kombinacija, grupa D ima prioritet da "pokupi" grupu B ako grupa A otpadne. Da se to ne bi desilo, potrebno je da se poklopi scenario u kojem trećeplasirani iz grupe D (npr. Paragvaj ili Australija) i grupe F (npr. Japan) potpuno ispadnu s turnira, što bi primoralo FIFA-in algoritam da preraspodijeli BiH (grupu B) direktno na grupu E. [1]
Zaključak: Ako treći iz grupe A ispadne, Zmajevi idu na grupu E samo ako istovremeno ispadnu i trećeplasirane ekipe iz grupa D i F, a prođu ekipe iz grupa B i C zajedno sa većinom ekipa iz drugog dijela turnira (od G do K). [1]
Znaci ipak 99% amerika, ako sam dobro razumio ovo
=\_1921_/=
Raja ne konta izgleda, mora biti bas specifican raspored 8 najboljih selekcija da bi mi isli na nekog drugog osim SAD-a. To je red velicine 1-2% otprilike, skoro pa nemoguce. SAD nas ceka ako prodjemo Katarinvincible1921 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:15Cekaj brate od cega zavisi jel amerika il prvi iz ove grupe![]()
Zadnja izmjena: Confiance, dana/u 20 jun 2026, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ma morat ce ih kurd spasavati
Kaznice ovo Nijemci, umjesto 2 0, imaces 1 1.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
To mi je Al rekaoinvincible1921 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:18Virtu4l je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:16invincible1921 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:15Cekaj brate od cega zavisi jel amerika il prvi iz ove grupe
Zaključak: Ako treći iz grupe A ispadne, Zmajevi idu na grupu E samo ako istovremeno ispadnu i trećeplasirane ekipe iz grupa D i F, a prođu ekipe iz grupa B i C zajedno sa većinom ekipa iz drugog dijela turnira (od G do K). [1]![]()
Znaci ipak 99% amerika, ako sam dobro razumio ovo
Znaci ceska da ne prodje
Svedska da ostane ba 3 boda i ispadne
I paragvaj australija da neko pobjedi u tom mecu a druga repka ostana na 3 boda
Ostaje enigma,kako je ovaj Rudiger uspio u Realu.
https://en.wikipedia.org/wiki/2026_FIFA ... kout_stageConfiance je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:18Raja ne konta izgleda, mora biti bas specifican raspored 8 najboljih selekcija da bi mi isli na nekog drugog osim SAD-a. To je red velicine 1-2% otprilike, skoro pa nemoguce. SAD nas ceka ako prodjemo Katarinvincible1921 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:15Cekaj brate od cega zavisi jel amerika il prvi iz ove grupe![]()
Ja kako ovo vidim mi idemo na prvog iz ove grupe, ako ne odu oni na trećeg iz grupe A (tj ako ga ne bude).
Match 74: Winner Group E vs Best 3rd place Group A/B/C/D/F
Glory Glory Man United
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma to svakako, ali mi je vise fascinantna ova ofanzivna trka. Bukvalno po 2 igraca konstantno sama na prijemu lopte, a da je realizacija bolja, moglo je vec biti makar 3 razlike.Virtu4l je napisao/la: ↑20 jun 2026, 22:55Pogledaj trku i vraćanje na pozicije kad izgube loptu, plus lagano iznošenje lopte bez panike i ludila kad Nijemci kruže oko i u 16.AshburtonG je napisao/la: ↑20 jun 2026, 22:53Bukvalno gledam im postavku, te trku bez lopte u fazi napada i ne vjerujem da se radi od africkoj ekipi.![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Sad ce proigrati cim su ova dva prevaranta iz Bayerna izasla.
Ovdje ima komplet excel file sa svim utakmicama i algoritam kako se ti protivnici dodjeljuju. Kome se da nek upise dosadasnje rezultate i otprilike logicne rezultate za dalje, tu se najbolje vidi sta i kako. Sustina je da idemo na SADDaduli je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:20https://en.wikipedia.org/wiki/2026_FIFA ... kout_stageConfiance je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:18Raja ne konta izgleda, mora biti bas specifican raspored 8 najboljih selekcija da bi mi isli na nekog drugog osim SAD-a. To je red velicine 1-2% otprilike, skoro pa nemoguce. SAD nas ceka ako prodjemo Katarinvincible1921 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:15
Cekaj brate od cega zavisi jel amerika il prvi iz ove grupe![]()
Ja kako ovo vidim mi idemo na prvog iz ove grupe, ako ne odu oni na trećeg iz grupe A (tj ako ga ne bude).
https://hermann-baum.de/excel/WorldCup/en/
Sakrili im ljudi loptu kako su izašli iz svlačionice 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ja, sansa nepostojeca1921ljoze je napisao/la: ↑20 jun 2026, 23:19To mi je Al rekao
Znaci ceska da ne prodje
Svedska da ostane ba 3 boda i ispadne
I paragvaj australija da neko pobjedi u tom mecu a druga repka ostana na 3 boda
=\_1921_/=
Sto ne igra Woltemade
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
svabe ako izgube idu na norvesku vjerovatno. znaci ispadanje cionisticke kurave vec u narednoj fazi.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Švabe nastavljaju tradiciju brukanja na svjetskim prvenstvima. Bezvezna ekipa.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kakvu promjenu pravca imaju u nogama igraci CIV...
Pancerima spale gusjenice
Ma uvalit ce ga ovi hadalji nekako.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 313, bavariapivo, kraljttbvb, tuzlanskinacin i 15 gostiju.