Haris Tabaković
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Haris Tabaković
Ulazi u drugom zadnji 10 minuta 90%!
Sretan rodjendan Harise legendo.

- signalidunapark
- Kontakt:
Falila nam je njegova životinjska energija
Sretan rođendan institucijo. 
- RollingPaper
- Kontakt:
Nadam se da igra protiv Katara
Treba nam protiv Katara, nadam se da će od prve minute.
Nema sanse da ce startati. Nakon one povrede, moze uci sa klupe, a vjerovatno i hoce.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da znam da je 100% spreman, poceo bih s njim bez problema. On i Dzeko bi na visinu i snagu pojeli omalene Katarce. U protivnom, ako nije na 100%, radije bih ga uveo zadnjih pola sata kad oni dodatno padnu.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Ako bas zapne zadnjih 20 minuta da to Tabak rijesi
Katar je jedna od rijetkih reprezentacija koja je gora od nas u iznosenju lopte iz zadnje linije. Bukvalno cemo im ucinit uslugu ako se izadje s dva igraca koja mogu samo hodat i pustat ih da igraju. Katar jest los al ne treba ih ni pustit da imaju otvoren put do naseg gola.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Danas trenira normalno sa ekipom
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Slazem se, to bi definitivno mogao biti problem, ali valja nekad i rizikovati. Zato bih izasao s 3-5-2, gdje bi se taj ofanzivni vezni (Mahmic ili Gigovic) ubacivao gore i ganjao loptu umjesto Demirovica. Ova dvojica tornjeva bi bili opasnost kod svakog kornera i centarsuta, samo me strah da li bismo uopste imali takvih situacija.StevieG8 je napisao/la: ↑20 jun 2026, 19:44Katar je jedna od rijetkih reprezentacija koja je gora od nas u iznosenju lopte iz zadnje linije. Bukvalno cemo im ucinit uslugu ako se izadje s dva igraca koja mogu samo hodat i pustat ih da igraju. Katar jest los al ne treba ih ni pustit da imaju otvoren put do naseg gola.
Eno danas trening Tenk u kopačkama,znači igra protiv Katra inshaAllah
Kada se sjetim da sa Muratovicem na zalasku ili cak Zahirovicem kojeg su iz pastete izvukli, nismo bili PATETICNI na sredini terena u ovolikoj mjeri, onda je nesto trulo.
Momka sam branio jer sam bio misljenja da ga treba istrpiti. Nakon zamjene vs Kipar prvi put sam napisao da mozda treba probati nekog drugog igraca.
Ovo sada frustrira. Jos vise Barbarezov rezon, mada je odavno ocito da momak nije spreman odgovoriti zahtijevima ...
Momka sam branio jer sam bio misljenja da ga treba istrpiti. Nakon zamjene vs Kipar prvi put sam napisao da mozda treba probati nekog drugog igraca.
Ovo sada frustrira. Jos vise Barbarezov rezon, mada je odavno ocito da momak nije spreman odgovoriti zahtijevima ...
da nisi malo profulao temu..?Drum je napisao/la: ↑21 jun 2026, 19:30Kada se sjetim da sa Muratovicem na zalasku ili cak Zahirovicem kojeg su iz pastete izvukli, nismo bili PATETICNI na sredini terena u ovolikoj mjeri, onda je nesto trulo.
U pracvu si. Mea culpa.viKK je napisao/la: ↑21 jun 2026, 19:52da nisi malo profulao temu..?Drum je napisao/la: ↑21 jun 2026, 19:30Kada se sjetim da sa Muratovicem na zalasku ili cak Zahirovicem kojeg su iz pastete izvukli, nismo bili PATETICNI na sredini terena u ovolikoj mjeri, onda je nesto trulo.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ajdee Tabak cekamo te kao Rusija Arshavina EP2008, ocekujem 30 min protiv Katara i onda da utiša Amere 2 jula aBd!
Kako znas da cemo igrati sa Amerima?Sindikat12 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 20:19Ajdee Tabak cekamo te kao Rusija Arshavina EP2008, ocekujem 30 min protiv Katara i onda da utiša Amere 2 jula aBd!
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Edincapitano
- Kontakt:
Tek krenuo danas igrati s kopackama i loptom ali s strane, ne s ekipom.
Znaci maksimum mozda 10 minuta ako ganjamo rezultat.
Znaci maksimum mozda 10 minuta ako ganjamo rezultat.
Ma ne trebaju njemu kopacke, parkirati ga u sesnesterac neka jede malu djecu tamo, svakako ce to nasa sansa biti jer su ovi niski.
Trenutno korisnika/ca: dariolovrinovic00, edvaE2, FerdinandF, LeCoq, Muumii, sagitarius, Shevko i 58 gostiju.