Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Znaci do sad ispali Haiti, Tunis i Turska. Turska komedija, ima ih jel oko 100mil, toliko zaludjeni fudbalom, klubovi im trose dosta novca i nista, ja ne znam jesu li oni dobri i u jednom sportu?
embrace the chaos
Osvojili su proslo Euro u kosarci i plasirali su se na SP u rukometu. Oni su kao i mi u velikoj auforiji, a neiskusni su i lsigurno ce napredovati
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nisu se oni svojom zaslugom plasirali na SP u rukometu, nego su wildcard dobili, jer je bruka Turaka u Njemackoj. Norveska ih u dvomecu 20-25 razlike nabila.
A sad o fudbalu, oni su iskreno uvijek bili precijenjeni. Da ne govorim da uvijek imaju neki hajp kao da osvajaju prvenstvo, vecinom EP, a skoro nikad na prvenstvima ne prodju grupu. Mozda ih zeznu ta ogromna ocekivanja javnosti, ko zna...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Strašno, Demirović bi je bar na tribinu nabio.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kosarku ne pratim toliko, ne znam, u rukometu ne znam kad sam ih gledao na nekom prvenstvu. Jedini sport u kojem su dobri a da znam je zenska odbojka, ali i tu im je key player ona latinka Vargas.
embrace the chaos
Ma kakvi turci, sto neko napisa talentovani samo za prevaru i lezanje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Većinom muslimanske nacije pred ispadanjem. Uzmimo da jedna od BiH/Katar ispada ili čak obje. Ispast će Uzbekistan sigurno, vjerojatno netko od dvojca Egipat/Iran. Alžiru će isto biti nezgodno
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Nemoj nam svega ti šuhbe ubacivati, BiH je reprezentacija svih nacija koji u njoj zive, a za ostale eto nek ih nazivaju muslinanske mada je to poprilicno sumnjivo imenovanje, ali eto nek bude da je tako.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:24Većinom muslimanske nacije pred ispadanjem. Uzmimo da jedna od BiH/Katar ispada ili čak obje. Ispast će Uzbekistan sigurno, vjerojatno netko od dvojca Egipat/Iran. Alžiru će isto biti nezgodno
Maroko je prosao, Egipat, Iran i Alzir imaju realnu sansu da prodju,
Tunis i Turska su otpali jedino, a za jednu se jos nadamo da sigurno ispadne a to je Katar.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ostat ce zabiljezeno da smo se sepurili i prosetali kroz Inglewood, bloodsi gledaju iznevjerovali 
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
Ne kazem da ce Njemacka izgubiti, ali Ekvador se ima cemu nadati ako odigraju dobar mec a moraju jer su pod pritiskom a vidjeli smo da se s Njemackom itekako moze igrati, e sad moze se okrenuti na bilo koju stranu, Svabama ne treba nistta, ne bi cudilo da izvede izmjesan sastav i pruzi priliku onima koji su bez nastupa do sada.icetea01 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 12:27Ma nece sebi Njemacka dozvoliti da izgubi, veliki pritisak je na reprezentaciji kod njih, i ako su prosli to bi izazvalo velike kritike i nemir. A ko ih poznaje, zna da kod njih nema opustenja, kad vec gubis 4 ili 5-0 oni ti uvale jos 3 ili 4 komada (ne poznajem inace reprezentaciju sa vises nemilosti, u kvalifikacijama oni konstantno reprezentacije tipa San Marina pobjeduju s 9 ili 10 golova razlike i grade tako sebi samopouzdanje). Ekvadoru dajem maksimalno sansu da neki X izvuce.qaa18 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 08:17Dobili smo q s remijememm Curacaoa,
Ekvador dobije Njemacku , sto ne bi, Obala je imala sve u svojim nogama ,mozda bas oni dobiju jer svabama ne treba nista,
Obala odigra x, i imace oba po 4 boda i 0 gol razliku,
Ova grupa moze imati boljeg treceplasiranog od nas, al hajd ti objasni nasim novinarima.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Bit ce to zadnje kolo zaj3bano i iz tog razloga sto ce bit "rijesenih" plasmana i tu je upitno kako ce se ko postavit od ovih sto su vec proslih.Neki ce sigurno kalkulisat i gledat je li im bolje zavrsit recimo drugi nego prvi itd
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Kqda su izbori u fifi i ima li neko ko moze skinuti infantina, definitivno jedna od gadnijih njuski u fudbalu.
#CarsijaOdjebi
Nijemci ako budu mogli dat će 10 golova, J**+ se njima za kalkulacije.qaa18 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:54Ne kazem da ce Njemacka izgubiti, ali Ekvador se ima cemu nadati ako odigraju dobar mec a moraju jer su pod pritiskom a vidjeli smo da se s Njemackom itekako moze igrati, e sad moze se okrenuti na bilo koju stranu, Svabama ne treba nistta, ne bi cudilo da izvede izmjesan sastav i pruzi priliku onima koji su bez nastupa do sada.icetea01 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 12:27Ma nece sebi Njemacka dozvoliti da izgubi, veliki pritisak je na reprezentaciji kod njih, i ako su prosli to bi izazvalo velike kritike i nemir. A ko ih poznaje, zna da kod njih nema opustenja, kad vec gubis 4 ili 5-0 oni ti uvale jos 3 ili 4 komada (ne poznajem inace reprezentaciju sa vises nemilosti, u kvalifikacijama oni konstantno reprezentacije tipa San Marina pobjeduju s 9 ili 10 golova razlike i grade tako sebi samopouzdanje). Ekvadoru dajem maksimalno sansu da neki X izvuce.qaa18 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 08:17Dobili smo q s remijememm Curacaoa,
Ekvador dobije Njemacku , sto ne bi, Obala je imala sve u svojim nogama ,mozda bas oni dobiju jer svabama ne treba nista,
Obala odigra x, i imace oba po 4 boda i 0 gol razliku,
Ova grupa moze imati boljeg treceplasiranog od nas, al hajd ti objasni nasim novinarima.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ma ko ce ga skinuti, pa prosirio je ovo SP da moze uzeti glasove od africkih i juznoamerickih ekipa. 2027 su izbori, u martu.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 jun 2026, 14:02Kqda su izbori u fifi i ima li neko ko moze skinuti infantina, definitivno jedna od gadnijih njuski u fudbalu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Bazinga12345
- Kontakt:
Tunis je imao najlakšu grupu ikad u kvalifikacijama. Namibija koja je bila druga vrijedi 2 miliona na transfermarktu. Jednostavno, posrećilo im se.
Tunisia
Namibia
Liberia
Equatorial Guinea
Malawi
São Tomé and Príncipe
Tunisia
Namibia
Liberia
Equatorial Guinea
Malawi
São Tomé and Príncipe
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ovo proširenje je top, iako sam ranije mislio da je teški flop.
Podržavam SP od 64 ekipe.
Podržavam SP od 64 ekipe.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Lijepo je pogledati utakmice i Kurakaa i Haitija i sta ja znam. Nemam nista protiv, ali nije realno da se na jednom kraju svijeta plasira 7 od 10 repki a na drugom koji ima znatno veci kvalitet i bazu samo 16.
#CarsijaOdjebi
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ovaj je gori od Platinia i onih sto su osudjeni ko uni utaja i kradja para, ovaj nema kome nije dao i uzeo pare. Kod njega ce domacini buti i Amerika i Saudijska Arabija covjek napravio od ovog tesku smijuriju treba neko ozbiljan i tu fifu doc vec jednom. Uefa nije bajna, ali Ceferin radi solidan posao znatno bolji nego Infantino.DamirT je napisao/la: ↑21 jun 2026, 14:07Ma ko ce ga skinuti, pa prosirio je ovo SP da moze uzeti glasove od africkih i juznoamerickih ekipa. 2027 su izbori, u martu.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 jun 2026, 14:02Kqda su izbori u fifi i ima li neko ko moze skinuti infantina, definitivno jedna od gadnijih njuski u fudbalu.
#CarsijaOdjebi
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bvsic, Frankie, linethreader, Shevko, signalidunapark i 34 gosta.