24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Ma necemo pobjediti momci cijelu godinu pa i dvije igraju defqnzivni fudbal, vise su sjebali sve ofanzivne igrace svojom defqnzivnom igrom pa nije ni cudo sto ne mozemo bazena pogoditi, i opet ce sergej i co. Igrat defanzivno protiv raspalog katra.nemaju ovi pojma realno, ali eto...istu formaciju isti sastav ocekujte izuzev muharemovica.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nema tu nekog razmišljanja, to se mora desiti, jer nas sa 442 nema nigdje
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
I Italiju smo defanzivno igrali?Rule_hz je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:37Ma necemo pobjediti momci cijelu godinu pa i dvije igraju defqnzivni fudbal, vise su sjebali sve ofanzivne igrace svojom defqnzivnom igrom pa nije ni cudo sto ne mozemo bazena pogoditi, i opet ce sergej i co. Igrat defanzivno protiv raspalog katra.nemaju ovi pojma realno, ali eto...istu formaciju isti sastav ocekujte izuzev muharemovica.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Goalgetter
- Kontakt:
-
signalidunapark
- Kontakt:
Jedino ispravno, ovo sad nema nikakvog smisla
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Jeste negativni svi fakat
Igraš utakmicu protiv fakin Katara za prolaz grupe na SP, kojeg mnoge jače i mnogoljudnije i fudbalski pismenije države gledaju na tv i opet nam nije dovoljno
Kad si pobijedio Italiju znao si da treba uzet bod Kanadi i u trećem kolu dobit Katar i to je to. Previše fantazirate da djeca od 20 godina pokidaju grupnu fazu, hoćete napadački fudbal bez veznog reda.
Uzeti Katar, poslije s SAD šta Bog da, neće ni Ameri letjeti po terenu sigurno kao što su u grupnoj fazi, to je nokaut jedna greška ideš kući sa turnira. I već sam čitao sinoć neke njihove komentare, boje se kao da im BiH ne zatvori utakmicu i uvuče u nervozu itd itd. Mnogi ovdje komentarišu fudbal nažalost a gledaju ga samo kad počne liga prvaka ili kad je mundijal al eto, demokratija brale.
Uzeti Katar, poslije s SAD šta Bog da, neće ni Ameri letjeti po terenu sigurno kao što su u grupnoj fazi, to je nokaut jedna greška ideš kući sa turnira. I već sam čitao sinoć neke njihove komentare, boje se kao da im BiH ne zatvori utakmicu i uvuče u nervozu itd itd. Mnogi ovdje komentarišu fudbal nažalost a gledaju ga samo kad počne liga prvaka ili kad je mundijal al eto, demokratija brale.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Apsolutno se slažem.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:20To je zapravo i jedini kvalitet koji Radeljić ima, pas igra. U tom je daleko iznad onoga što bi se od štopera njegovog profila očekivalo.
Mada ja ne bih krenuo ni s jednim ni s drugim već sa Kolašincem na štoperu. Dedić i Memić bekovi.
Da je neki drugi protivnik i da ne moram pobijediti išao bih sa jednim od ove dvojice. Malić i Mujakić ni pod razno.
Zadnja izmjena: Daduli, dana/u 21 jun 2026, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
Glory Glory Man United
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ma to selektore reci him, jel vec Vrbanjusa zvala cujem nemaju trenera?Rule_hz je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:37Ma necemo pobjediti momci cijelu godinu pa i dvije igraju defqnzivni fudbal, vise su sjebali sve ofanzivne igrace svojom defqnzivnom igrom pa nije ni cudo sto ne mozemo bazena pogoditi, i opet ce sergej i co. Igrat defanzivno protiv raspalog katra.nemaju ovi pojma realno, ali eto...istu formaciju isti sastav ocekujte izuzev muharemovica.
#CarsijaOdjebi
Madal je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:38I Italiju smo defanzivno igrali?Rule_hz je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:37Ma necemo pobjediti momci cijelu godinu pa i dvije igraju defqnzivni fudbal, vise su sjebali sve ofanzivne igrace svojom defqnzivnom igrom pa nije ni cudo sto ne mozemo bazena pogoditi, i opet ce sergej i co. Igrat defanzivno protiv raspalog katra.nemaju ovi pojma realno, ali eto...istu formaciju isti sastav ocekujte izuzev muharemovica.
Pa poprilicno citavu ligu nacija smo odigrali tako pa evo i svjetsko prvenstvo uopste ne napadamo nista, cim ti zabiju gol ide 5+ odmah ti ga zabijes povuces se svjesno i pustis loptu 90:10 omjer i ocekujes poz rezultat a centra prec ne mozes.. bezveze se nadamo necemu i ovi ce ti udariti bunker pa cemo vidjet... Ne ocekujem nikakvu pobjedu.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Elddar je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:39Jeste negativni svi fakatIgraš utakmicu protiv fakin Katara za prolaz grupe na SP, kojeg mnoge jače i mnogoljudnije i fudbalski pismenije države gledaju na tv i opet nam nije dovoljno
Kad si pobijedio Italiju znao si da treba uzet bod Kanadi i u trećem kolu dobit Katar i to je to. Previše fantazirate da djeca od 20 godina pokidaju grupnu fazu, hoćete napadački fudbal bez veznog reda.
Ne zelim ponovo pisat o tome na kakav nacin su oni dosli do tih titula, ali ako nisi gledao, pogledaj meceve koje su odigrali protiv Svicarske i Kanade i dobit ces jasan dojam o tome koliko (ne)kvalitetnu i ozbiljnu igru oni imaju.Goalgetter je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:38Ne bih se slozio da je dvostruki osvajac azijskog kupa neozbiljna reprezentacija.
Daleko od toga da ih se treba podcijenit i mislit da igras protiv Gibraltara, ali moja poenta je: tvrdit da cemo se patit u ofanzivi protiv Katra, jer je to bio slucaj kada smo igrali protiv ekpia koje su sve u top 20 europskih reprezentacija (a Kanada, da igra u UEFI, bi vjerovatno upala u top 20-25), sa igracima iz liga petica, objektivno mnogo jacih kvaliteta nego nasih, je nerealno. Da ce protiv Katara bit gresaka i da mozda necemo dobrim dijelom igrat nekakvu fluidnu, lijepu igru, sigurno. Ali da cemo se mi mucit da stvorimo prilike.... vise mi izlazi na nos ta cijela prica koja se vrti, sve neko najavljivanje katastrofe, uzasnog scenarija, sta vec ne. Bukvalno onaj najgori mentalitet ko, ubjedjujes sebe i ostale kako ce tako lose biti, jer onda si se osigurao da ako tako bude, mozes rec "e reko sam". Ako ne, nije problem, protivnik je bio vise sranje nego sto sam mislio - sljedeca utakmica ce se obestinit sto sam rekao.
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 21 jun 2026, 13:48, ukupno mijenjano 2 puta.
-
LjutaPaprika
- Kontakt:
U finalu protiv Jordana bili su domaćini i pobijedili su 3:1 uz tri dosuđena penala. Jordanci i dan danas tvrde da su kupili titulu.Denno je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:25Osvojili 2x za redom. Nisam ih ranije pratio, ali ovo na prvenstvu sto su pokazali nije mi jasno kako su uzeli trofeje ispred Japana, Juzne Koreje.. Nama mogu napravit problem ako se povuku nazad i ostane x nakon 90'.invincible1921 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 12:38Ja nmg skontat kako su oni osvojili prvenstvo azije...jesul platili sta li![]()
Pa i u ovoj cetvrtoj fazi kvalifikacija sa Omanom i UAE-om su bas cudno njima uvalili domacinstvo. Jos igrali meceve u razmaku od 6 dana, dok su ove 2 selekcije sve igrale u 3 dana.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Više me strah ovog Lopetegija, cigan je ono ali zna dobro pripremiti ekipu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ali jeste utakmica s ogromnim ulogom, gdje ce biti nevidjeni pritisak i gdje ce se svi bacati na glavu. Ekvador i Turska su najbolji primjer zasto u takvim utakmicama ne postoje pravila.viKK je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:35Ključ je u tome da Katar nije ozbiljna reprezentacija.Ghuraba je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:33Najbolnija cinjenica je da mi u ovoj formaciji nismo dali go iz igre (osim iz kornera) ni protiv jedne ozbiljne reprezentacije kad se igralo 11 na 11 (mada se ne sjecam ni kad smo zabili nesto i protiv ovih manje ozbiljnih). Austrija, Vels, Kanada, Svicarska, sve po jedan go na utakmici i svaki je dosao nakon kornera. Ako to nije alarm da nesto treba promijeniti, onda ne znam sta jeste. Ovakva igra nam nece donijeti dominaciju i veliki broj sansi ni protiv Katara. Tako da, svaka formacija s dva veznjaka osudjena je na propast u utakmici koju moras dobiti i u kojoj si favorit.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Zato je najbitnije kako se otvori utakmica. Ti njih ako otvoris ranim golom dovesti ces se u situaciju da mozes njima pustiti loptu i onda ih unakaziti kontrama i tranzicijom. Puno lakse ce biti i Dedicu i Kolasincu da izadju visoko sa loptom protiv ovakve ekipe koja ruku na srce nije ni fizicki a ni tehnicki na visokom nivou.Ghuraba je napisao/la: ↑21 jun 2026, 14:05Ali jeste utakmica s ogromnim ulogom, gdje ce biti nevidjeni pritisak i gdje ce se svi bacati na glavu. Ekvador i Turska su najbolji primjer zasto u takvim utakmicama ne postoje pravila.viKK je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:35Ključ je u tome da Katar nije ozbiljna reprezentacija.Ghuraba je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:33Najbolnija cinjenica je da mi u ovoj formaciji nismo dali go iz igre (osim iz kornera) ni protiv jedne ozbiljne reprezentacije kad se igralo 11 na 11 (mada se ne sjecam ni kad smo zabili nesto i protiv ovih manje ozbiljnih). Austrija, Vels, Kanada, Svicarska, sve po jedan go na utakmici i svaki je dosao nakon kornera. Ako to nije alarm da nesto treba promijeniti, onda ne znam sta jeste. Ovakva igra nam nece donijeti dominaciju i veliki broj sansi ni protiv Katara. Tako da, svaka formacija s dva veznjaka osudjena je na propast u utakmici koju moras dobiti i u kojoj si favorit.
Kanadjani su brzi,koriste prostor iza odbrane vrlo dobro i to smo zatvorili tako sto smo duboko stajali.
Ovdje cemo imati puno vise sanse za loptanjem. Daj im u prvih 10 minuta gol i umrtvi utakmicu. Mi moramo diktirati tempo utakmice.
Kraj klipa
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Svakako, ali to je već stvar mentalne pripreme i uzdam se u naš tim da će parirati kakvu god energiju i pritisak ovi budu pružili. Kao što su recimo pokazali u baražu. Ovaj meč je jednake važnosti kao i taj baraz. Ako taj faktor ostaviš po strani i kažeš da smo jednako motivirani da pobijedimo, razliku će praviti kvalitet i eventualno sreća. Kvalitet je na našoj strani, a sreća je Katar napustila nakon prvog kola, nadam se.Ghuraba je napisao/la: ↑21 jun 2026, 14:05Ali jeste utakmica s ogromnim ulogom, gdje ce biti nevidjeni pritisak i gdje ce se svi bacati na glavu. Ekvador i Turska su najbolji primjer zasto u takvim utakmicama ne postoje pravila.viKK je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:35Ključ je u tome da Katar nije ozbiljna reprezentacija.Ghuraba je napisao/la: ↑21 jun 2026, 13:33Najbolnija cinjenica je da mi u ovoj formaciji nismo dali go iz igre (osim iz kornera) ni protiv jedne ozbiljne reprezentacije kad se igralo 11 na 11 (mada se ne sjecam ni kad smo zabili nesto i protiv ovih manje ozbiljnih). Austrija, Vels, Kanada, Svicarska, sve po jedan go na utakmici i svaki je dosao nakon kornera. Ako to nije alarm da nesto treba promijeniti, onda ne znam sta jeste. Ovakva igra nam nece donijeti dominaciju i veliki broj sansi ni protiv Katara. Tako da, svaka formacija s dva veznjaka osudjena je na propast u utakmici koju moras dobiti i u kojoj si favorit.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Elddar, ExEsPerac, Goalgetter, invincible1921, Proximic, Wisey i 65 gostiju.