Ja ne znam sta neki ljudi gledaju, pa ove dvije utakmice protiv kanade i svicarske, koje su dobre ali ne top repke, su pokazali sta i gdje smo mi, mozda smo 10-20 minuta ukupno ako obe tekme pogledas bili bolji tim, osim toga sam jedino vidio da se branimo zivotom i ispucavanje lopti, molit Boga dragog da dobijemo korner i od toga nesto probati. Ako ste pogledali obe tekme, a jeste, onda ste morali viditi da mi nismo ozbiljna repka, ne govorim ja nista selektoru ili ekipi, nego ljudima koje su jos uvijek u nekom snu da smo mi nesto posebno kvalitetni, nismo. Protiv katara se mora pobjediti, tu nema dileme, i sa tom pobjedom se ide u sledeci krug, sto je ogroman uspjeh za nas, pricao ko sta hoce. Nama treba jos malo vremena, jer su nam glavni igraci jos mladi i nezreli, trebaju nam nova pojacanja, koja postoje i nadam se da ce se odluciti za nas, i onda cemo i mi biti dosta bolji, jaci, zreliji i iskusniji. Vrijeme ove generacije tek dolazi, ovo je pocetak, a ovo iskustvo igrati svjetsko prvenstvo u tako mladim godinama ce svima znaciti puno, vjerujem u to da ce ovi momci redovno igrati na turnirima, samo se treba ovako nastaviti i ganjati svakog kvalitetnog igraca.