Pa bolje da nisi ni komentarisao kad si samo potvrdio da se desilo sve onako kako sam rekao, a to je da si se ti prosuo ko riža. Totenhem ostao na 17.mjestu, ti ispao neznalica, a ne ja.Daduli je napisao/la: ↑21 jun 2026, 16:22Eto ti imašDeeWa je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:46Au druže, al' se ti provaljujes. Ono kad hoćeš nekog ispraviti pa ispadnes glup.![]()
Ko prvo svako kolo pratim većinu utakmica engleske premijer lige na TV-u, a kao drugo pričamo ovdje sa pretpostavkom da će ostati u ligi, jer ako ne ostanu neće Tarik sigurno ići u totenhem u drugu englesku ligu, a onda je totenhem nebitan.
A ako opstanu u ligi oni mogu samo teoretski i biti na 17.mjestu. Ne mogu bolje od toga.
I treće, sve i da budu 18ti na kraju to ne mijenja činjenicu da oni pucaju na visoko konstantno i da će opet željeti ekspresno se vratiti u premijer ligu i biti u vrhu. Ne ubacuj se u priče o kojima nemaš pojma.
Sorry, ne vidjeh ti odgovor prije.
Pa ti si doktor nogometne igre. Šta sve napisa jbt, šteta što češće ne pišeš ovdje.
Da ti nisi Saša Ibrulj možda?
Tarik Muharemović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Tarik Muharemovic
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Saša, nisam ja ispao neznalica.DeeWa je napisao/la: ↑21 jun 2026, 18:47Pa bolje da nisi ni komentarisao kad si samo potvrdio da se desilo sve onako kako sam rekao, a to je da si se ti prosuo ko riža. Totenhem ostao na 17.mjestu, ti ispao neznalica, a ne ja.Daduli je napisao/la: ↑21 jun 2026, 16:22Eto ti imašDeeWa je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:46
Au druže, al' se ti provaljujes. Ono kad hoćeš nekog ispraviti pa ispadnes glup.![]()
Ko prvo svako kolo pratim većinu utakmica engleske premijer lige na TV-u, a kao drugo pričamo ovdje sa pretpostavkom da će ostati u ligi, jer ako ne ostanu neće Tarik sigurno ići u totenhem u drugu englesku ligu, a onda je totenhem nebitan.
A ako opstanu u ligi oni mogu samo teoretski i biti na 17.mjestu. Ne mogu bolje od toga.
I treće, sve i da budu 18ti na kraju to ne mijenja činjenicu da oni pucaju na visoko konstantno i da će opet željeti ekspresno se vratiti u premijer ligu i biti u vrhu. Ne ubacuj se u priče o kojima nemaš pojma.
Sorry, ne vidjeh ti odgovor prije.
Pa ti si doktor nogometne igre. Šta sve napisa jbt, šteta što češće ne pišeš ovdje.
Da ti nisi Saša Ibrulj možda?
Saša, da im nije Aston Villa pustila utakmicu ispali bi. A ti čitaj šta sam napisao. Nisam rekao da će ispasti nego da nije sigurno da će ostati.
Glory Glory Man United
Opet se prosipas dzaba. Kakve veze ima Jel im neko pustio ili nije? Otkud ti znaš da ja nisam računao da će im možda baš Villa pustiti? Ti si napadao ovdje bez argumenata tako da mislim da si svakako izgubio svaki kredibilitet za ovu temu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Saša, nemaš ti pojma. Ni o engleskoj ligi ni o fudbalu uopšte.
Glory Glory Man United
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bosniacum Lilium, DanijelTZ, Kljukusar, LeCoq, Maverick, PeppermintSA, Sensei, Zagor i 75 gostiju.