Tarik Muharemović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

DeeWa
Kontakt:

Re: Tarik Muharemovic

Post Postao/la DeeWa » 21 jun 2026, 18:47

Daduli je napisao/la:
21 jun 2026, 16:22
DeeWa je napisao/la:
16 maj 2026, 22:46
Daduli je napisao/la:
16 maj 2026, 16:38

Ko kaže da će završiti na tom mjestu? To što su na njemu (mjestu) trenutno ne znači da neće ispasti na kraju. Malo prati Prem a ne gledaj samo tabele i slušaj podcastere neznalice.
Au druže, al' se ti provaljujes. Ono kad hoćeš nekog ispraviti pa ispadnes glup. :damn:

Ko prvo svako kolo pratim većinu utakmica engleske premijer lige na TV-u, a kao drugo pričamo ovdje sa pretpostavkom da će ostati u ligi, jer ako ne ostanu neće Tarik sigurno ići u totenhem u drugu englesku ligu, a onda je totenhem nebitan.
A ako opstanu u ligi oni mogu samo teoretski i biti na 17.mjestu. Ne mogu bolje od toga.

I treće, sve i da budu 18ti na kraju to ne mijenja činjenicu da oni pucaju na visoko konstantno i da će opet željeti ekspresno se vratiti u premijer ligu i biti u vrhu. Ne ubacuj se u priče o kojima nemaš pojma.
Eto ti imaš :crazy:
Sorry, ne vidjeh ti odgovor prije.
Pa ti si doktor nogometne igre. Šta sve napisa jbt, šteta što češće ne pišeš ovdje.
Da ti nisi Saša Ibrulj možda?
Pa bolje da nisi ni komentarisao kad si samo potvrdio da se desilo sve onako kako sam rekao, a to je da si se ti prosuo ko riža. Totenhem ostao na 17.mjestu, ti ispao neznalica, a ne ja.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 21 jun 2026, 20:05

DeeWa je napisao/la:
21 jun 2026, 18:47
Daduli je napisao/la:
21 jun 2026, 16:22
DeeWa je napisao/la:
16 maj 2026, 22:46

Au druže, al' se ti provaljujes. Ono kad hoćeš nekog ispraviti pa ispadnes glup. :damn:

Ko prvo svako kolo pratim većinu utakmica engleske premijer lige na TV-u, a kao drugo pričamo ovdje sa pretpostavkom da će ostati u ligi, jer ako ne ostanu neće Tarik sigurno ići u totenhem u drugu englesku ligu, a onda je totenhem nebitan.
A ako opstanu u ligi oni mogu samo teoretski i biti na 17.mjestu. Ne mogu bolje od toga.

I treće, sve i da budu 18ti na kraju to ne mijenja činjenicu da oni pucaju na visoko konstantno i da će opet željeti ekspresno se vratiti u premijer ligu i biti u vrhu. Ne ubacuj se u priče o kojima nemaš pojma.
Eto ti imaš :crazy:
Sorry, ne vidjeh ti odgovor prije.
Pa ti si doktor nogometne igre. Šta sve napisa jbt, šteta što češće ne pišeš ovdje.
Da ti nisi Saša Ibrulj možda?
Pa bolje da nisi ni komentarisao kad si samo potvrdio da se desilo sve onako kako sam rekao, a to je da si se ti prosuo ko riža. Totenhem ostao na 17.mjestu, ti ispao neznalica, a ne ja.
Saša, nisam ja ispao neznalica.
Saša, da im nije Aston Villa pustila utakmicu ispali bi. A ti čitaj šta sam napisao. Nisam rekao da će ispasti nego da nije sigurno da će ostati.
Glory Glory Man United

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 22 jun 2026, 14:29

Daduli je napisao/la:
21 jun 2026, 20:05

Saša, da im nije Aston Villa pustila utakmicu ispali bi. A ti čitaj šta sam napisao. Nisam rekao da će ispasti nego da nije sigurno da će ostati.
Opet se prosipas dzaba. Kakve veze ima Jel im neko pustio ili nije? Otkud ti znaš da ja nisam računao da će im možda baš Villa pustiti? Ti si napadao ovdje bez argumenata tako da mislim da si svakako izgubio svaki kredibilitet za ovu temu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 22 jun 2026, 20:07

DeeWa je napisao/la:
22 jun 2026, 14:29
Daduli je napisao/la:
21 jun 2026, 20:05

Opet se prosipas dzaba. Kakve veze ima Jel im neko pustio ili nije? Otkud ti znaš da ja nisam računao da će im možda baš Villa pustiti? Ti si napadao ovdje bez argumenata tako da mislim da si svakako izgubio svaki kredibilitet za ovu temu.
Saša, nemaš ti pojma. Ni o engleskoj ligi ni o fudbalu uopšte.
Glory Glory Man United

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Drum, Edbh21, FerdinandF, Maverick, MiranGlasnic i 34 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []