FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
hajroooooo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Treba mozda zagananjarti lgora Savica iz zrinjskog istice mu ugovor a bio im je standardan ove sezone i dobar je igrac
Tačno nam fali još jedan vezni pored Cimirota, Elezija, Ljajića, Ignatkova, Telalovića, Meitea, Galešića i Miškovića.hajroooooo je napisao/la: ↑21 jun 2026, 18:29Treba mozda zagananjarti lgora Savica iz zrinjskog istice mu ugovor a bio im je standardan ove sezone i dobar je igrac
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Stoper ljevak i napadac to mi djeluje kao prioritet.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dva napadača svakako potpisuju, nije ni neka tajna da Caraballo i Barišić potpisuju.
Mašović bi bio top riješenje, ali očigledno nema ništa od njegovog dolaska.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nit je neka klasa po meni nit nam treba zadnji vezni.Sta vise ocekujem da cemo nekoga poslati na posudbu.Cimirot,Ignatkov,Galesic,Meite+Mamas kad se vrati,svi 6ice.hajroooooo je napisao/la: ↑21 jun 2026, 18:29Treba mozda zagananjarti lgora Savica iz zrinjskog istice mu ugovor a bio im je standardan ove sezone i dobar je igrac
Moramo misliti i na u21,to ce 99% bit Djuric.Ne vidim sta nam vise treba kad potpisu Carabllo i Barisic,eventualno jedan stoper ako Mujkica prodamo i to je to sve vise je bespotrebno trpanje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bralić je igrao više hladno nego toplo. Kada je on trebao zategnuti i kao najiskusniji podići odbranu to se nije desilo. Letargičniji stoper od njega nije odavno bio na Koševu. Gojković je u svakoj stavci bolja opcija po nas, na kraju je zato i on zadržan. Bralić je također došao nekom drugom linijom, a ne Zekićevom. Kako god, hvala mu i sretno.
Menalo, šteta što nije pokazao ni 50% onog što može. Očigledno da idemo na neke druge sisteme. Gdje njega ne bi mogao maksimalno iskoristiti. Barišić i Caraballo. Vidjet ćemo, najbolje su godine pred njima, ovako na prvu sličan su tip špica, sa nekim razlikama. Red im je da ovdje prorade i da se dalje prodaju.
Menalo, šteta što nije pokazao ni 50% onog što može. Očigledno da idemo na neke druge sisteme. Gdje njega ne bi mogao maksimalno iskoristiti. Barišić i Caraballo. Vidjet ćemo, najbolje su godine pred njima, ovako na prvu sličan su tip špica, sa nekim razlikama. Red im je da ovdje prorade i da se dalje prodaju.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Tokom sezone 2025/26, protiv sedam klubova vođeni su postupci pred UEFA-inim Tijelom za finansijsku kontrolu klubova (CFCB) zbog dospjelih, a neizmirenih obaveza prema drugim klubovima, zaposlenicima i/ili socijalnim i poreznim vlastima.
Među njima je i FK Sarajevo koje je kažnjeno sa 20.000 eura.
Od klubova iz regiona koji su se našli na listi još su Ballkani s Kosova (200.000 eura), Budućnost Podgorica (95.000 eura), Ordabasy iz Kazahstana (75.000 eura) i Athletic Bilbao (10.000 eura).
Zbog otežavajućih okolnosti, odnosno ponavljanja prekršaja i/ili neizmirenih obaveza starijih od 90 dana, sljedeća četiri kluba kažnjena su i uslovnom zabranom nastupa u narednom UEFA-inom takmičenju za koje se plasiraju:
CFR 1907 Cluj (Rumunija) i FC Ballkani (Kosovo) – zabrana je uslovna na probni period od dvije sezone i bit će aktivirana samo ako klubovi budu imali neizmirene dospjele obaveze u sezonama 2026/27 i 2027/28.
FK Budućnost Podgorica (Crna Gora) i FC Ordabasy Shymkent (Kazahstan) – zabrana je uslovna na probni period od jedne sezone i bit će aktivirana samo ako klubovi budu imali neizmirene dospjele obaveze u sezoni 2026/27.
Među njima je i FK Sarajevo koje je kažnjeno sa 20.000 eura.
Od klubova iz regiona koji su se našli na listi još su Ballkani s Kosova (200.000 eura), Budućnost Podgorica (95.000 eura), Ordabasy iz Kazahstana (75.000 eura) i Athletic Bilbao (10.000 eura).
Zbog otežavajućih okolnosti, odnosno ponavljanja prekršaja i/ili neizmirenih obaveza starijih od 90 dana, sljedeća četiri kluba kažnjena su i uslovnom zabranom nastupa u narednom UEFA-inom takmičenju za koje se plasiraju:
CFR 1907 Cluj (Rumunija) i FC Ballkani (Kosovo) – zabrana je uslovna na probni period od dvije sezone i bit će aktivirana samo ako klubovi budu imali neizmirene dospjele obaveze u sezonama 2026/27 i 2027/28.
FK Budućnost Podgorica (Crna Gora) i FC Ordabasy Shymkent (Kazahstan) – zabrana je uslovna na probni period od jedne sezone i bit će aktivirana samo ako klubovi budu imali neizmirene dospjele obaveze u sezoni 2026/27.
Stalno nas necim opominju kaznjavaju,samo cekamo kada nas izbace iz evrope na par sezona,ne radi se transpretno ni po pravilima,ljudi u klubu ako znate svoj posao u sta sumljam ova garnitura,vodjenja je katastrofa brukate nam klub. 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Aferimi gospođe koja je mislila da zna sve o fudbalu.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Neki dan sam rekao, da mi ovako dogodine necemo igrati evropu jer cemo biti izbaceni iz iste.
Prosle godine kazna, ove godine vec dva puta imamo frku sa uefom i fifom.
Ne ocekujem od mirvica nista bolje, cak mislim da ce nastaviti kontinuitet loseg upravljanja klubom.
Treba na vrijeme pritisak napraviti, prije nego bude kasno.
Ne ocekujem od mirvica nista bolje, cak mislim da ce nastaviti kontinuitet loseg upravljanja klubom.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ali zato mi njih mozemo zaebati pa uopste ne izboriti evropuJet2Holiday je napisao/la: ↑21 jun 2026, 20:24Neki dan sam rekao, da mi ovako dogodine necemo igrati evropu jer cemo biti izbaceni iz iste.
Njegovi ne igraju Evropu ni ove godine.Telalovic je napisao/la: ↑21 jun 2026, 20:47Ali zato mi njih mozemo zaebati pa uopste ne izboriti evropuJet2Holiday je napisao/la: ↑21 jun 2026, 20:24Neki dan sam rekao, da mi ovako dogodine necemo igrati evropu jer cemo biti izbaceni iz iste.
Treba na vrijeme pritisak napraviti, prije nego bude kasno.![]()
-
rimljanin90
- Kontakt:
Zna li neko kakav je tip igraca ovaj barisic?
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Dobra igra glavom , solidna brzina okej realizacija … ne bih da zurim sa kakvim komentarima teren je jedino mjerilo
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.

.png)