Pijaca.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Dres reprezentacije BiH
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
LjutaPaprika
- Kontakt:
Ja sam 25.05. kod Babakitsa iz Njemačke naručio dresove i danas su stigli. Pošto su originalni dresovi stigli već prije jednu dvije sedmice, mogao sam ih dobro uporediti.
Ovi kineski su bolji od onih naših sa pijace, ali nisu ni blizu ovim originalnim Kelme dresovima. Materijal je dosta tanji i djeluje jeftinije, boja je malo drugačija, a linije na dresu su predebele i pogrešno raspoređene.
Moguće je da su kineske kopije sada bolje nego što su bile kada su tek izašle. Ja imam nekoliko dresova Schalkea i Bayerna iz Kine i oni zaista izgledaju odlično. Međutim, kod ovih dresova razlika u odnosu na original se ipak jasno vidi.
Ovi kineski su bolji od onih naših sa pijace, ali nisu ni blizu ovim originalnim Kelme dresovima. Materijal je dosta tanji i djeluje jeftinije, boja je malo drugačija, a linije na dresu su predebele i pogrešno raspoređene.
Moguće je da su kineske kopije sada bolje nego što su bile kada su tek izašle. Ja imam nekoliko dresova Schalkea i Bayerna iz Kine i oni zaista izgledaju odlično. Međutim, kod ovih dresova razlika u odnosu na original se ipak jasno vidi.
Baci sliku slobodnoLjutaPaprika je napisao/la: ↑20 jun 2026, 20:16Ja sam 25.05. kod Babakitsa iz Njemačke naručio dresove i danas su stigli. Pošto su originalni dresovi stigli već prije jednu dvije sedmice, mogao sam ih dobro uporediti.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Jotdan ima i treći dres, crni.
Imamo li mi treći dres?
Imamo li mi treći dres?
Sto nam treba treći dres?FerdinandF je napisao/la: ↑21 jun 2026, 01:59Jotdan ima i treći dres, crni.
Imamo li mi treći dres?
Suti, jedva smo i ova 2 dobili. Kamoli jos treci da nam prave.FerdinandF je napisao/la: ↑21 jun 2026, 01:59Jotdan ima i treći dres, crni.
Imamo li mi treći dres?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne smijem ni zamislit nase komentare da je Kelme ovakavPuma ima neočekivan problem na Svjetskom prvenstvu: dresovi pucaju pred očima cijelog svijeta.
Nakon nekoliko utakmica sve se glasnije govori o izdržljivosti Puma dresova. U susretu Južne Koreje i Češke, korejski igrač Han-Beom Lee povukao je Pavela Šulca za dres, a dres s brojem 15 doslovno se poderao preko velikog dijela leđa. Češki reprezentativac morao ju je ubrzo zamijeniti.
Slična scena dogodila se i na utakmici Škotske i Maroka, kada je Jack Hendry kod kornera povukao Neila El Aynaouija, a njegov dres nije izdržao. Problema je imao i egipatski igrač Mostafa Ziko protiv Belgije, kojemu je dres puknuo u predjelu trbuha.
Razlog se krije u samoj izradi. Puma koristi iznimno lagane materijale, a dresovi navodno teže samo oko 72 grama. Manje trenja, više slobode kretanja i bolji osjećaj za igrača zvuče odlično, ali u žestokim duelima takav tanki materijal očito ima svoju cijenu.
Ovo nije prvi put da se Puma suočava s ovakvim problemom. Još na Europskom prvenstvu 2016. Švicarskoj je protiv Francuske rasparano čak sedam dresova, među njima i onaj Granita Xhake.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Puno smo mi srali oko dizajna a najvexi domet nam bio na likovnom nacrtat vanglu u 3 jabuke u njoj.
Sto se tice SP adidasovu dresove su usrali sa ovim ogromnim linijama na ramenima, Nike su mi bolji al to opet pricamo o dresu u katalogu a ovako na igracima nemas 5 lijepih dresova a sto se tice nasih dresova mislim da su puno blizi tim dobrim dresovima i da mozemo bit prezadovoljni kako izgledaju na igracima.
Sto se tice SP adidasovu dresove su usrali sa ovim ogromnim linijama na ramenima, Nike su mi bolji al to opet pricamo o dresu u katalogu a ovako na igracima nemas 5 lijepih dresova a sto se tice nasih dresova mislim da su puno blizi tim dobrim dresovima i da mozemo bit prezadovoljni kako izgledaju na igracima.
https://liuyangjersey.com/products/bosn ... up-2026-27
Dobio na Tiktoku. Bogami ne izgleda lose. Mozda najbolja kopija do sada, sta kazete?
Dobio na Tiktoku. Bogami ne izgleda lose. Mozda najbolja kopija do sada, sta kazete?
Pojavila se nova fan verzija i ista je kao originalna.
Kupio sam sebi obje player verzije sa zmajevi.ba. Ne zna se koji je ljepši. 10 puta se covjek manje znoji u njima. Ugodno za nositi.
Kupio sam sebi obje player verzije sa zmajevi.ba. Ne zna se koji je ljepši. 10 puta se covjek manje znoji u njima. Ugodno za nositi.
Kod ovih Kineza sto stancaju dresove. Ogromna im je sad navala pa ne stižu azurirati slike. Obično im treba 3 dana da naprave. Sad zbog velike potražnje i vise od 10.
Je li neko narucivso dres sa Kelme Holandija. Meni izbacilo da salju i za Njemacku. Navodno po komentarima dobijes dres za 2 do 3 dana. Zanima me jesu ovo Fan verzija dresa ili Player-Version?
Stigo mi je kinez danas
Print je maltene isti, grb je usiven. One sare nisu utkane u materijal vec su nekako isprintane na materijalu. Sam materijal je okay, ali je originalna fan verzija dosta ugodnija i meksa na dodir.
I da, idalje jos stoji authentic producct
Po meni je dobra stvar za imat za 20tak eura, na oko je 1:1 originalu, ali na dodir ni blizu.
Print je maltene isti, grb je usiven. One sare nisu utkane u materijal vec su nekako isprintane na materijalu. Sam materijal je okay, ali je originalna fan verzija dosta ugodnija i meksa na dodir.
I da, idalje jos stoji authentic producct
Po meni je dobra stvar za imat za 20tak eura, na oko je 1:1 originalu, ali na dodir ni blizu.
naprijed rejal
Jesil narucio na messi111?
Ja naručio 24. Jos ništaLjutaPaprika je napisao/la: ↑20 jun 2026, 20:16Ja sam 25.05. kod Babakitsa iz Njemačke naručio dresove i danas su stigli. Pošto su originalni dresovi stigli već prije jednu dvije sedmice, mogao sam ih dobro uporediti.
.
I ja jos uvijek cekam da dodje taj kinez. Kako sam shvatio po komentarima svakako je bolji od pijace.
Trenutno korisnika/ca: Bosniacum Lilium, GIBRA, Harare, MiranGlasnic, random11, Zgemboo89 i 46 gostiju.