24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Još su ovi popili dva crvena kartona prvotimaca, šta kažu stručnjaci za koliko će ih oslabiti?
Bolje ga u sredinu staviti onda. Od Besica takvog fizikalca nismo imali ...invincible1921 je napisao/la: ↑21 jun 2026, 23:47Djecem izmislili smo defanzivnog napadacaDrum je napisao/la: ↑21 jun 2026, 23:42Kolega, jedan od onih sam koji shvata da Demirovic mora igrati jer vec godinama nemamo igraca njegovih osobina. Tek napadaca kao sto je on nikada nismo imali.
Ne sporim ja da se trosi zbog presinga i vracanja blize nasem golu. Zato i mora biti u prvih 11.
Ima njih mnogo napadaca fizikalaca koji uprkos oranju terena zbog odbrane, i dalje aktivno ucestvuju u fazi napada i stvaraju prilike sebi i suigracima.
Vec sam napisao. Protiv Velsa i Ita imao je 5 situacija pred golom protivnika. Ponavljam, situacija. Nek nije zabio. Idemo na SP i zabice ga za bodove.
I onda vs Kanada 1na1 sa golmanom i onakva reakcija. Kazu ovdje da je zbog umora. Bas zbog umora najmanje sta je trebao uraditi, jeste ocajan pokusaj jel driblinga ili cega vec.
Aha. U barazu je i penal je promasio. Jel bio opet umor ili je Demirovicu krajnje vrijeme za psihologa i instrukcije ...![]()
Da nam je neko prije 6 mjeseci rekao, dobijte Katar Ameriku i Egipat, bicete u 1/4 finalu SP
jesmo nafakasi kad su ova izvlacenja u pitanju, ispostavi se da je bolje zavrsit treci u nasoj grupi nego drugi. Drugoplasirani ce morat u 1/8 finala protiv Holandije/Brazila/Maroka.
Dakle sve ide po planu, treba nam samo neki odbijanac u srijedu.
jesmo nafakasi kad su ova izvlacenja u pitanju, ispostavi se da je bolje zavrsit treci u nasoj grupi nego drugi. Drugoplasirani ce morat u 1/8 finala protiv Holandije/Brazila/Maroka.
Ako kojim slučajem prođemo, odrat će nas Ameri sa sve sudijama.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma zrijeb je sveNakata je napisao/la: ↑22 jun 2026, 00:57Da nam je neko prije 6 mjeseci rekao, dobijte Katar Ameriku i Egipat, bicete u 1/4 finalu SP![]()
=\_1921_/=
-
Marokanci58
- Kontakt:
Mora se i nama nekada vratiti u dobrom.Nakata je napisao/la: ↑22 jun 2026, 00:57Da nam je neko prije 6 mjeseci rekao, dobijte Katar Ameriku i Egipat, bicete u 1/4 finalu SP![]()
Bas zbog toga su zavladali euforija i prevelika ocekivanja od SP. Jer smo u barazu bili unaprijed prezaljeni.
- sagitarius
- Kontakt:
Kljucni faktor bi mogao biti i stadion, ko je upoznat sa ovim stadionom zna da je tako izgradjen da stvar jos bucniju atmosferu, dva puta se desilo za vrijeme NFL da se desi mali zemljotres, a treci put se desio na utakmici SAD neki dan… ako nas bude ko u LA, moglo bi brutalna atmosfera biti i strasan huk s tribina…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Vasilj
Dedic Katic Radeljic Kolasinac
Sunjic
Bajraktarevic Mahmic Alajbegovic
Demirovic Dzeko
Ja čak mislim da bi Barba mogao ovako nešto izvesti vjerujem da je i on svjestan da mi protiv katra nemamo sta cekat nego od prve minute napasti.isto tako katar je ekipa koja će nama prepustit posjed jer oni ne znaju imat loptu u nogama tu su gori nego mi zato nekako vjerujem da će Mahmic u prvih 11 čisto da imamo bilo kakvog kreativca jer će lopta biti dosta u našim nogama
Dedic Katic Radeljic Kolasinac
Sunjic
Bajraktarevic Mahmic Alajbegovic
Demirovic Dzeko
Ja čak mislim da bi Barba mogao ovako nešto izvesti vjerujem da je i on svjestan da mi protiv katra nemamo sta cekat nego od prve minute napasti.isto tako katar je ekipa koja će nama prepustit posjed jer oni ne znaju imat loptu u nogama tu su gori nego mi zato nekako vjerujem da će Mahmic u prvih 11 čisto da imamo bilo kakvog kreativca jer će lopta biti dosta u našim nogama
Volio bi da prođemo zbog atmosfere najviše, baš je nekako od Italije (a pogotovo ovih zadnjih 20ak dana) posebna hava po gradovima i među rajom...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
da, hava u zraku je tako dobra da bi mogla udariti velika depresija ako se to sve okonca ove srijede.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Trebaju dva odbijanca, nisi racunao da cemo jedan sigurno primiti
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Treba odigrati utakmicu kao da se igra samo jedno poluvrijeme. Bojim se da ako uđemo u drugo pol sa zaostatkom ili neriješenim da ćemo padati iz minute u minutu. Juriš ko Španija od prve minute i rješavati pobjednika do polubremena uz Božiju pomoć!
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Moramo im dati bar 6 komada. I onda smo se smirili. Cak i ako Kanada Svicarce uzme 1:0 onda idemo na 2. mjesto, jer dzabe nam pobjeda ako se moramo osloniti na jos 4-5 utakmica iz drugih grupa.
Nije nerealno da Kanadjani uzmu Svicarce - imaju vise crnaca
Nije nerealno da Kanadjani uzmu Svicarce - imaju vise crnaca
-
PrijedorCarsija
- Kontakt:
Ne možemo mi na drugo mjesto, direktan duel se gleda pa onda gol razlika.
Nista onda treba cekat hocel Svicarci dobit Kanadu 4:0 pa mi onda mozemo pobijediti Katar 6:0PrijedorCarsija je napisao/la: ↑22 jun 2026, 11:41Ne možemo mi na drugo mjesto, direktan duel se gleda pa onda gol razlika.
već vidim da čim zabijemo prvi go da ćemo se povuć ko da igramo protiv francuza
kontrola utakmice i posjed treba biti i dok je 0:0 i dok vodimo 1,2,3:0. Ponoviti utakmicu sa Italijom.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Ako dobijemo katar u meču s Amerima nama je glavno da primimo rano gol i da krenemo igrat fudbal.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶