ovo smo igrali protiv Italije i imali kontrolu. Ovako bih izasao protiv Qatara a onda se mogu rokade praviti i gurnuti Jablane poput Tabaka i Lukica i Mahmica da opali jos jednu raketu. Naravno umjesto Tarika, Radeljic.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

kao sto neko rece, ja mislim da ovi momci igraju pod grcom i imaju taj neki strah gresaka, da primimo gol.LenyYoro15 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 14:01Pogledaj ponovo utakmicu sa Welsom do 70. minute. Da ne kažem da su ljudi i u produžecima imali šansu bolju od penala.
Rezultat vas zaslijepi.
Niti samo tada briljirali, niti smo sada puno lošiji od toga.
Bas ima toliko neke razlike u igri? Ja samo vidim razliku u okolnostima.Wales je poveo u prvom poluvremenu pa si MORAO krenut,Italija je povela i dobila crveni pa si MORAO krenut.Istina sa Italijom se kao nesto poceli igrat i prije crvenog u trajanju od <=10 minuta.insimadop je napisao/la: ↑22 jun 2026, 13:53
Tačno. Da smo prošli Wales i Italiju igrom kakvu prikazujemo na SP, vjerujem da hajp ne bi bio ovoliki koliki je. Naravno, opet bismo očekivali da prođemu OVU grupu.
Momci su tada pokazali da znaju i mogu, zašto sad ne isporučuju, to je pitanje. Da li je do selektora ili do psihe igrača?
Netačno. Naša grupa je TRENUTNO 5. ili 6. po šansama da treći ide dalje.darker10 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 14:12Bas ima toliko neke razlike u igri? Ja samo vidim razliku u okolnostima.Wales je poveo u prvom poluvremenu pa si MORAO krenut,Italija je povela i dobila crveni pa si MORAO krenut.Istina sa Italijom se kao nesto poceli igrat i prije crvenog u trajanju od <=10 minuta.insimadop je napisao/la: ↑22 jun 2026, 13:53
Tačno. Da smo prošli Wales i Italiju igrom kakvu prikazujemo na SP, vjerujem da hajp ne bi bio ovoliki koliki je. Naravno, opet bismo očekivali da prođemu OVU grupu.
Momci su tada pokazali da znaju i mogu, zašto sad ne isporučuju, to je pitanje. Da li je do selektora ili do psihe igrača?
Ja se samo nadam da ce se ovdje odmah krenut s nekom igrom u napadu,jer stvarno nema vise mjesta za kalkulacije.Prema projekcijama,nasa grupa je zasad predzadnja po sansama da treci ide dalje.Znaci moras ih dobit NAJMANJE 2-3 razlike i opet da se nadas da nece bit nekih iznenadjenja.
da, kako ne kontaju likovi da kada se sve sabere i oduzme, onaj sa 4 poena sigurno ide dalje..
naša grupa je sada na oko 76% da treći prolazi jer je oko 24% vjerovatnoća remija između nas i Katarainsimadop je napisao/la: ↑22 jun 2026, 14:13Netačno. Naša grupa je TRENUTNO 5. ili 6. po šansama da treći ide dalje.darker10 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 14:12Bas ima toliko neke razlike u igri? Ja samo vidim razliku u okolnostima.Wales je poveo u prvom poluvremenu pa si MORAO krenut,Italija je povela i dobila crveni pa si MORAO krenut.Istina sa Italijom se kao nesto poceli igrat i prije crvenog u trajanju od <=10 minuta.insimadop je napisao/la: ↑22 jun 2026, 13:53
Ja se samo nadam da ce se ovdje odmah krenut s nekom igrom u napadu,jer stvarno nema vise mjesta za kalkulacije.Prema projekcijama,nasa grupa je zasad predzadnja po sansama da treci ide dalje.Znaci moras ih dobit NAJMANJE 2-3 razlike i opet da se nadas da nece bit nekih iznenadjenja.
Ti 24% je u slucaj da mi i katar nerjeseno odigramo.Matterhorn22 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 14:27naša grupa je sada na oko 76% da treći prolazi jer je oko 24% vjerovatnoća remija između nas i Katarainsimadop je napisao/la: ↑22 jun 2026, 14:13Netačno. Naša grupa je TRENUTNO 5. ili 6. po šansama da treći ide dalje.darker10 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 14:12
Bas ima toliko neke razlike u igri? Ja samo vidim razliku u okolnostima.Wales je poveo u prvom poluvremenu pa si MORAO krenut,Italija je povela i dobila crveni pa si MORAO krenut.Istina sa Italijom se kao nesto poceli igrat i prije crvenog u trajanju od <=10 minuta.
Nas vezni red od tehnike ima samo smartphone i smart watch, ne mogu oni nikoga izigrati, pa tako ni Katar.Mocvara1991 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 14:19Ja znam da je jedno samo sigurno, igrat ce se vise po zraku s milion nabacivanja u 16 m nego da se nesto iskombinira. A misljenja sam da trebamo probati izigrati Katar,kakvi god da smo,sigurno mozemo odigrati tehnicki i takticki bolju utakmicu od njih i bolju utakmicu od 1000 centarsuteva iz svih pozicija.
Po mom misljenju, to mozemo radit kad tek povedemo sa makar dva razlike. Mi trebamo koristit ono sto nam je najjace oruzje a protiv Katara to i jeste igra glavom, druga lopta, prekidi, centarsutevi. Nagurat im se u sesnaesterac i dat krilima da ulaze i centriraju. Siguran sam da cemo dosta kornera imat. Probit led na taj nacin, pa kad imamo vec sigurnu prednost, onda svejedno. Spanija protiv Cape Verdea nije dala gola prvenstveno jer su pokusali kroz gustu odbranu da kombinuju do besvijesti bez sirine. Najgore bi mi bilo da moram gledat isto to, ali u nasem izdanju.Mocvara1991 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 14:19Ja znam da je jedno samo sigurno, igrat ce se vise po zraku s milion nabacivanja u 16 m nego da se nesto iskombinira. A misljenja sam da trebamo probati izigrati Katar,kakvi god da smo,sigurno mozemo odigrati tehnicki i takticki bolju utakmicu od njih i bolju utakmicu od 1000 centarsuteva iz svih pozicija.
Kad vidiš u budućnost, de vidi hoće li biti kakva povišica plate ove godine...
Znaci plan treba da bude da ga katar prvi zabijedarker10 je napisao/la: ↑22 jun 2026, 14:12Bas ima toliko neke razlike u igri? Ja samo vidim razliku u okolnostima.Wales je poveo u prvom poluvremenu pa si MORAO krenut,Italija je povela i dobila crveni pa si MORAO krenut.Istina sa Italijom se kao nesto poceli igrat i prije crvenog u trajanju od <=10 minuta.insimadop je napisao/la: ↑22 jun 2026, 13:53
Moguce je i da Alzir ili Jordan prodju sa 3 boda u ovisnosti ko slavi u medjusobnom dueliu.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑22 jun 2026, 13:17Pobjednik meča 1G vs 3AEHIJ.
Sudeći po objavi ispod to su najvjerovatnije Egipat vs Senegal jer ne očekuje da iz grupa A, E i H prođu dalje trećeplasirani.
Al u teoriji te može zakačiti bilo ko od Egipat/Belgija/Iran iz G koji bi igrali protiv Korea/Češka/Južna Afrika iz A ili Slonovi/Ekvador/Curacao iz E,
Španija/Urugvaj/Zelenorćani iz H, bilo ko iz I (koja je najvjerovatnije uparivanje).
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AgresivnaHercegovina, Atlanta, Blizzard, edvaE2, FerdinandF, Google Adsense [Bot], Halix131, LukavacBHF, Matterhorn22 i 51 gost.