24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Jedino na sta mozemo uticati je utakmica protiv katara, aBd pobjediti ih kako znamo i umijemo. Red je da pokazemo tu neku igru koju smo imali u kvalifikacijama.
Ma jedini razlog sto ih švajceska nije dobila je zato sto je prva tekma bila u pitanju i igrali su pod grčem.
Prva utakmica je uvijek najteža o kakvoj god se ekipi radi. Realno, tu tekmu je Katar trebo primiti minimum 3 komada, al zato im sve doslo na naplatu protiv kanadjana.
Dobijamo 3-1
Prva utakmica je uvijek najteža o kakvoj god se ekipi radi. Realno, tu tekmu je Katar trebo primiti minimum 3 komada, al zato im sve doslo na naplatu protiv kanadjana.
Dobijamo 3-1
I nesto kontam da su im one dvije zamjene zbog crvenih kvalitetom 2 stepenice nize ..Madal je napisao/la: ↑22 jun 2026, 15:36Mlatimo ove s 2-3 razlike svakako. Ja ih nesto nisam ni podcjenjivao dok ih nisam gledao protiv Svicarske. Ubjedjen sam bio od tad da ce ih Kanada natrpati a i mi bez problema dobiti. Veoma su niski, uz to nisu nesto pretjerano ni brzi u napadackom dijelu i ni tehnika im nije jaca strana.
Nasi se moraju iskupiti. Druge nema.
Nadam se da su nasi ovih dana razgovarali i stosta dogovorili.
i dvojica prvotimaca iskihnuli sa kartonima i jos i oni moraju napasti.Madal je napisao/la: ↑22 jun 2026, 15:36Mlatimo ove s 2-3 razlike svakako. Ja ih nesto nisam ni podcjenjivao dok ih nisam gledao protiv Svicarske. Ubjedjen sam bio od tad da ce ih Kanada natrpati a i mi bez problema dobiti. Veoma su niski, uz to nisu nesto pretjerano ni brzi u napadackom dijelu i ni tehnika im nije jaca strana.
Ne moze Bosna bre dalje proci. Gol razlika ce to poremetiti te ce nas zakucati na mesto broj 9 na tabeli treceplasiranih selekcija. Bitno je ucestvovati. #trnokopOUT 
Nemojte se nesto nadati da ce napasti. Ne znam da li se sjecate BiH Bjelorusija u Zenici, i nama i njima samo pobjeda igrala, ljudi su bunker igrali u 90toj kad je Misimovic cini mi se zabio.Shevko je napisao/la: ↑22 jun 2026, 15:46i dvojica prvotimaca iskihnuli sa kartonima i jos i oni moraju napasti.Madal je napisao/la: ↑22 jun 2026, 15:36Mlatimo ove s 2-3 razlike svakako. Ja ih nesto nisam ni podcjenjivao dok ih nisam gledao protiv Svicarske. Ubjedjen sam bio od tad da ce ih Kanada natrpati a i mi bez problema dobiti. Veoma su niski, uz to nisu nesto pretjerano ni brzi u napadackom dijelu i ni tehnika im nije jaca strana.
To ti je slicno kao mi protiv Kanade i Svicarske, mozes ti imati zelju da napadas ali pitanje je da li ti to protivnik dozvoljava. Napad i posjed nisu samo stvar mentaliteta kako se cesto ovdje predstavlja vec i kvaliteta.
Mislim moze se desiti i da ne dobijemo, fudbal je to, ali iskljucivi krivci bi bili mi. Meni je smetalo pred prvenstvo koliko ih svi podcjenjuju, cak i u svim podcastima nisam nista dobro cuo za njih osim da im onaj cupo dobro igra. I eto poslije njih protiv Svicarske sve mi je bilo jasno. Dodatna mi je sigurnost sto su vec jednom ispucali krompir utakmicu protiv Svicaraca gdje ni sami ne znaju kako su bod izvukli.
Naravno igraci ih ne smiju podcijeniti, moramo igrati visoki presing sto smo pokazivali da znamo raditi i to od samog pocetka utakmice, i sve karte u napad, cak i da ga primimo zabit cemo im 3.
Ako udjemo s nekim kalkulacijama i na sigurno onda je sve moguce.
Ali moje predvidjanje je da smo planski igrali dvije bunker utakmice da bi bacili sve u napad zadnju i da smo zedni igre i krvi nakon ove dvije utakmice narocito horor utakmice protiv Svicaraca.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Dobit cemo ih sa centarsutevima i kornerima, ne vjerujem da ce moci braniti to
Ukratko: U svakodnevnom govoru, 99,8% je sinonim za "sigurno je". Iako u matematici i nauci to nije apsolutna sigurnost (koja iznosi 100%), u praksi se ponašamo kao da jeste jer je rizik od greške mikroskopski mali.
Preskocite ljudi ovo leteceg holandeza. Trola iz dana u dan. Samo ignore lista i idemo dalje.
Oj ovo sam tek sad vidio, cuj Husare **** sve svoje glupo
https://www.facebook.com/share/v/18t7AMjHua/
Popisam se i Face i Makiju u usta
Husara sa suzama u ocima rece pratim reprezentacijuSheyi je napisao/la: ↑22 jun 2026, 16:20Oj ovo sam tek sad vidio, cuj Husare **** sve svoje glupo
Trebao je jos dodati, samo nemam vise uticaja u reprezentaciji.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
FerdinandF
- Kontakt:
Zašto mislite da če nas napasti?Shevko je napisao/la: ↑22 jun 2026, 15:46i dvojica prvotimaca iskihnuli sa kartonima i jos i oni moraju napasti.Madal je napisao/la: ↑22 jun 2026, 15:36Mlatimo ove s 2-3 razlike svakako. Ja ih nesto nisam ni podcjenjivao dok ih nisam gledao protiv Svicarske. Ubjedjen sam bio od tad da ce ih Kanada natrpati a i mi bez problema dobiti. Veoma su niski, uz to nisu nesto pretjerano ni brzi u napadackom dijelu i ni tehnika im nije jaca strana.
Vrlo lako se moze desiti da psrkiraju dva busa, i brane se do pred kraj, i onda napadnu za pobjedu, ako budu drzali nulu.
Protiv Švice su se uspješno odbranili, i onda su nagazili na max zadnjih deset minuta, i uvalili im gol.
Znaju oni da smo bolji, i da im nike pametno nadigravati se.
Biće teško otključati njihova dva busa.
Zadnja izmjena: FerdinandF, dana/u 22 jun 2026, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Teško, jer u poretku grupa prednost ima I u odnosu na L, ali u teoriji ako ni iz ove grupe 3. ne prođe dalje, da.
I opet bitan detalj, nije ni Egiptu zagarantovano 1. mjesto, trebaju preživjeti i Iran.
Pošteno, pa kako bude.
Tu mi dodji luda sreca, Husarini puleni i ovdje propagiraju tu ludu srecuSheyi je napisao/la: ↑22 jun 2026, 16:20Oj ovo sam tek sad vidio, cuj Husare **** sve svoje glupo
Govedo samo sto dalje od repke
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Tribina podcast je radio baš detaljnu analizu obje naše utakmice, a rade i pripremu za Katar.
Ovdje se 99% svodi na iskontrolisati Afifa i manje-više smo ok nazad.
Što znači, maksimalno cijepati centaršuteve i šuteve s distance da se optereti peterac i golman za izvući što više kornera (ili direktnih golova, logično) i naši su
Ovdje se 99% svodi na iskontrolisati Afifa i manje-više smo ok nazad.
Što znači, maksimalno cijepati centaršuteve i šuteve s distance da se optereti peterac i golman za izvući što više kornera (ili direktnih golova, logično) i naši su
Pošteno, pa kako bude.
Marjan bi dao g.... za 20KM.Sheyi je napisao/la: ↑22 jun 2026, 16:20Oj ovo sam tek sad vidio, cuj Husare **** sve svoje glupo
Kolega taj isti Demirovic je ove sezone zabio 18 golova bez psihologa kada ga puste da radi svoj posao.Drum je napisao/la: ↑21 jun 2026, 23:42Kolega, jedan od onih sam koji shvata da Demirovic mora igrati jer vec godinama nemamo igraca njegovih osobina. Tek napadaca kao sto je on nikada nismo imali.dinoze je napisao/la: ↑21 jun 2026, 22:28Demirovic je po statistici u top deset igraca na SP po dobijenim odbramenim duelima, toliko o tome koliko je nevidljiv.Drum je napisao/la: ↑21 jun 2026, 20:32
Kako ja kontam, Memic i Demirovic su totalna neforma. Pustimo gol post Demirovica. Nego, on je nevidljiv.
Kosta nas Dzekino neigranje od baraza. U Maju se vratio i odigrao ukupno 65 min u tri utakmice. I opet povreda. A vidjeli smo kako je odigrao 240 min u barazu.
Kada ti ovakva tri igraca nisu na nivou, uz rovitog Sunjica i vec poznatog Tahirovica na sredini terena, ne treba mnogo do trenutnog.
Ne treba zaboraviti Esmirovu glavu zasicenu jos i prije SP. Kao ni Kerimov nastup od pocetka u jednoj tako vaznoj utakmici.
A boga mi, nije isto na SP poceti sa Tabakom umjesto Jove. I svaka cast Jovi. Neka se Demir ugleda na momka.
Mi ne shvatamo koliko toga ispliva samo da jedan na lijevu nogu ustane jer forsiramo timsku odbranu.
Ne ide ...
Ne sporim ja da se trosi zbog presinga i vracanja blize nasem golu. Zato i mora biti u prvih 11.
Ima njih mnogo napadaca fizikalaca koji uprkos oranju terena zbog odbrane, i dalje aktivno ucestvuju u fazi napada i stvaraju prilike sebi i suigracima.
Vec sam napisao. Protiv Velsa i Ita imao je 5 situacija pred golom protivnika. Ponavljam, situacija. Nek nije zabio. Idemo na SP i zabice ga za bodove.
I onda vs Kanada 1na1 sa golmanom i onakva reakcija. Kazu ovdje da je zbog umora. Bas zbog umora najmanje sta je trebao uraditi, jeste ocajan pokusaj jel driblinga ili cega vec.
Aha. U barazu je i penal je promasio. Jel bio opet umor ili je Demirovicu krajnje vrijeme za psihologa i instrukcije ...
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 22 jun 2026, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Zanima me kako cemo izgledati bez Muharemovica pozadi, bojim se da on ima prevelik uticaj na nasu igru i ekipu kompletnu, da li ce Hadzikadunic moci to nadomjestiti? Pitanje je.
Nek se u srijedu ponovi rezultat iz zadnje tekme 2014-te i miran forum. Moze se komotno i Avdija ukazat negdje kod korner zastavice 
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Trenutno korisnika/ca: EnesSS, Google Adsense [Bot], Jurica95, Mataruge, MiranGlasnic, Shevko, tuzlanskinacin i 62 gosta.