Meni su najjaci oni likovi iz Indije, Pakistana i Bangladesa sto po komentarima brane Ronalda, a samo ga dodatno svojim glupostima ponizavaju. Ljudi uopste i ne kontaju fudbal kao igru, misle da je Portugal kiksao protiv Konga jer veznjaci ne dodaju prema naprijed i namjerno ignorisu Ronalda.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kolika je sila Francuska kad im Cherki drugi mec grije klupu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Na papiru, daleko najaca ekipa
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Austrija ce na tome i ostati a mi cemo imati 4.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Francuzi kako kao beton, baš imaju preširok kadar
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Nema potrebe, samo ohani malo.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Cherki i dalje zna izgubiti loptu u opasnoi zoni i iz jedne takve su mogli primiti gol za 2 2 u prošloj tekmi čini mi se. Ne vjerujem da će se naigrati na ovom prvenstvu, ali nije da imaju za čim žaliti kad su ostali puno bolji igrači od njega. Francuska je ubjedljivo najkvalitetnija ekipa na Mundijalu i stvarno ne znam kako će se izbaciti sa prvenstva jer je potrebno da barem 4 igrača iz napada nemaju svoj dan kako bi olakšali protivniku (naravno da malo karikiram, ali veliki su favoriti).
Za Messia više nema riječi. Ja sam mislio da će na ovaj turnir doći u laganom ritmu sa doziranom minutažom, a on već zabio 5 komada. Odavno je bez ikakve konkurencije, ali ovo nadmašuje i njegove božanske standarde.
Za Messia više nema riječi. Ja sam mislio da će na ovaj turnir doći u laganom ritmu sa doziranom minutažom, a on već zabio 5 komada. Odavno je bez ikakve konkurencije, ali ovo nadmašuje i njegove božanske standarde.
Bgm Messi u sumraku karijere totalno obesmisli ovu goat debatu.Da se bar Ronaldo oprostio prije 2-3 godine pa se moglo malo nagadjat.Ovako nema dileme.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Austrija bez prilike cijelu utakmicu, obrana cijelo vrijeme otklanja opasnosti. Dosta lagano zasada gaučosi gaze
Francuska svakako najveći favorit. U napadu ponajbolji igrači svijeta stoperi strašni ali bekovi i vezni red malo odudaraju.
Don't hate what you don't understand.
pojma vi djeco nemate
Onaj vezni red bi mogao raditi brutalne stvari, sakriti loptu bilo kojoj ekipi.
Ali eto imaju taj hendikep plus Leao koji je u nekom svom filmu.
Don't hate what you don't understand.
Nece ovo sa Argentinom ici daleko, ako im Messi sa 39 godina budi glavni pogon
u Kataru je bio 4 godine mlađi pa je mogao povuci do kraja.
Morat ce se jos neko prikljuciti sa golovima i asistima ili ce im cetvrfinale biti plafon.
Morat ce se jos neko prikljuciti sa golovima i asistima ili ce im cetvrfinale biti plafon.
Uletit ce tu neko od Alvareza,Lautara sa pokojim golom kao i proslo prvenstvo.Dokle ce ih to odvest ko ce ga znat.Kad dodje do okrsaja izmedju velikih tu ce odlucit sitnice isto kao sto su na proslom prvenstvu .Eto da Kolo Muani finisira ono na kraju produzetka,Rona bi i dalje mozda bio u goat debati
Cini mi se da bi vec u osmini mogao okrsaj njih i Francuza.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 22 jun 2026, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Fali klasa Angelita.Nema igraca poteza.Stabilni su ali nisu gubili do sada,nije bilo nervoze.
Alvarez bi trebao da je taj ali evidentno da nema taj nivo lucidnosti poput Angelita da je u stanju prelomiti.
Slabiji su nego proslo SP,dokle ce ih ćaća vucarati,cut ce se.
Na prošlom mundijalu su nakon dva kola imali 3 boda i u toj drugom utakmici im je bukvalno visio prolaz u zraku. Tako da lakše malo sa prognozama.
- Pensioner26
- Kontakt:
Pa nisu ih ni dobijali kad su oni igrali. Dosta puta bolje funkcioniše kada je manje ovih zvijezda u ekipi.Pogba je napisao/la: ↑22 jun 2026, 21:18Argentina nece dobiti ove top evropske repke, limitirani su prilicno, nema klasa kao Di Maria, Aguero, Higuain, Tevez itd, ovo je neka radnička Argentina koja ima 2 istinske zvijezde; Messi i Alvarez. Zato uživati u magijama Messia jos malo, ali ne vidim apsolutno da mogu dici pehar.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Sad će Mbappe ganjat Messijev rekord
Cist faul kod prvog gola. Po ko zna koji put u karijeri.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: AmorVincitOmnia, bvsic, Edincapitano, Godfather, Google Adsense [Bot], greenwood, haklamas, Helemnejse, Invincibles14, inzomni, Kaunas, Lavcina, Marokanci58, napapijri1987, Rauber33, rio_Ferdy88, soccerfan, THEC, VivaLaLiberta, zemuntrg i 91 gost.