NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Imamo škola nogometa u Bihaću ne znam ni ja koliko.
Neko položi za trenera otvori školu nogometa
Neko položi za trenera otvori školu nogometa
Hoce li se ove godine glavni teren radit zna li se sta?
Juniori su se potrudili sa još više osramote klub, grad, tako da su u uzvratu od Posušja izgubili 10-0.
Ovo je dokaz u kakvom je stanju omladinski fudbal, ne znam ko je odgovoran, ali ovo je sramota samo takva.
Zamislite igramo našom djecom Prvu ligu FBiH, gubili bi po 20-0.
Ovo je dokaz u kakvom je stanju omladinski fudbal, ne znam ko je odgovoran, ali ovo je sramota samo takva.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Bit će to bolje, šta je 17-0 nije to ništa da ima treća utakmica mislim da bi preokrenuli pa nesto pokušali na produžetkeNeRi_K je napisao/la: ↑17 jun 2026, 19:56Juniori su se potrudili sa još više osramote klub, grad, tako da su u uzvratu od Posušja izgubili 10-0.
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Bila skupština, ostavke nisu prihvaćene od uprave tako da ostaju, problem pravi direktor dvorane koji na svaki način opstruira rad kluba
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ovo tek sad vidim jbt koja sramota.Kad vidim da neko kaže treba da igraju domaći digne mi se kosa na glavi.NeRi_K je napisao/la: ↑17 jun 2026, 19:56Juniori su se potrudili sa još više osramote klub, grad, tako da su u uzvratu od Posušja izgubili 10-0.
U vrijeme kad sam ja trenirao kakvi su samo talenti bili ali nikad se nije radilo kako treba.Jbt tad su se dobijali Dinamo Zagreb,juniori su znali uzet Hajduk Split pa igrali smo tad protiv jakih skola klubova koje su igrale HNL tipa Inter Zapresic,Hrvatski Dragovoljac itd da ne nabrajam sad sve.Ove naše kantonalne utakmice nisu bile zanimljive nikako to se je redovno uzimalo 7-8 razlike.I onda sad vidim juniori izgubili 17-0 ukupno.Djeco draga ostavite se nogometa ucite školu dok imate vremena.
Mada sto neko napisa najveci problem je što kod nas ima pun qrc skola.Jbt svaki naš igrač ima privatnu školu a nikad manje djece
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.