Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

QUARTERBACK
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la QUARTERBACK » 22 jun 2026, 18:14

viKK je napisao/la:
22 jun 2026, 18:08
antetokounmpo je napisao/la:
22 jun 2026, 17:41

:salut: :salut:

Ali, nazalost, sve ovo sto si napisao odudara od razmisljanja i mentaliteta prosjecnog Bosnjaka. Trebas to prevesti na jezik razuman top komentaru na portalima Crna Hronika i slični, nesto tipa: "Moj Barbarez treba Mahmic od početka, ne znam kako to ne vidis". Vidi me, majko, sto sam pametan i zanimljiv.
Ma, to možeš zaboravit, jer takvi su prosječni navijači svugdje i uglavnom ih i ne zanima fudbal do te mjere nit imaju volje nešto novo naučit.

Nisam ni ja nikakav profesionalni analitičar, samo iznosim mišljenja, ali pokušam gledat na stvari iz neke šire perspektive.

Pišem na kraju jer ovdje na forumu ipak ima više ljudi koji očigledno hoće da nešto ozbiljnije pričaju o fudbalu, ali u pristupu i razmišljanju na kraju nisu dalji puno od onog što komentarise na klixu ili instagramu. Previše se svodi na crno i bijelo, rastavlja na proste faktore i od svega se pravi polemika. Ne daj bože da se stvari možda trebaju iz više uglova pogledat.
Svaka cast za post, ima rezona mnogo nema sta, jednostavno zbog Dzeke smo postali taoci ove formacije koju igramo i jasno da se ne moze preko noci nesto promijeniti, na kraju krajeva donijela je rezultat i uz trud i znanje i srecu u kombinaciji svih tih stvari dosli smo na svjetsko. U svemu tome ja mu ne zamjerim ni igranje Demirovica ni nikog drugog osima guranje Tahirovica kao da je 3 klase bolji od ostalih veznjaka koje imamo, a nije. E to mu jedino zamjerim, al hajd. Nek prodju pa ko ga yebe ko sto rekoh nek igra 11 Tahira ako ce donijeti rezultat.

Od lige nacija vjerujem da ce se raditi na tome da se integrisu neke nove zamisli.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 22 jun 2026, 19:00

QUARTERBACK je napisao/la:
22 jun 2026, 17:06
jeste istina, ali nije farz da se igra s dva napadaca, mislim protiv katara i trebamo tu moramo napasti od prve minute pa sta bog da nek igra 11 tahirovica, ali da bi imao efektivna krila moras imati jaku sredinu, to je sustina danasnjeg fudbala, svaka ekipa s jakim krilima ima trojicu u sredini, pravi kvalitet obojica mogu pokazati tek kad ekipa bude kako treba postavljena i balansirana..

francuska je igrala s pogbom i kanteom pa im je grizman opet igrao u sredini dosta i pomagao, smijesno je ovo sto pokusavamo jer je kvalitet nasih veznjaka mizeran jos i zavalis da igraju dvojica i mi smo ugaseni
Nije farz, vadzib je.
Ajde Katar po strani. Mislim ok je argument treba ti sredina da krila imaju vise lopti da nesto urade. Ja samo pisem evo ovo sto smo gledali 2 kola meni uopste nije dojam treba im vise lopti nego vidi jesu nas dobro skautirali i otklonili opasnosti. Uvijek 2-3 igraca na njima a oni se ne snalaze. Mislim budi realan nisu momci nista uradili.
Ja ti mogu dati isti argument i za Demirovica. Nemojte mu suditi na osnovu 1,5 prilike po utakmici vec pojacaj vezni red i hrani ga loptama. A nisam osoba koja ga brani.

Evo sve i da imamo veci posjed s veznjakom, nemojte ocekivati vise od 50% protiv jacih ekipa. Jel fer brojka. Imas onih drugih 50% gdje vas pitam sta rade. Jel ima situacije da su rekli Tahirovicu sine dodaj meni kad ti ne znas. Iznude aut, faul, iskoriste tehniku i prodornost da prebacimo loptu naprijed pa tako i sebi pomognu. Mislim to je bas rudarenje ali to ovakve utakmice zahtjevaju a oni ocito nisu jos na tom nivou.

Dalje 1 napadac manje znaci kad je Esmir dobije veci je fokus na njemu jer u 16m vise nemas Dzeku i igraca Stuttgarta vec ajmo reci samo Dzeku. Ja vam svima mogu dati kontraargument da im dodatni napadac olaksava posao i smanjuje fokus sa njih a i daje im vise mogucnosti za centarsut ili sut.

Nema problema i jedan napadac, sve ok. Ja sam za da mijenjamo. Samo ne zmirite da lose igraju jer ih “formacija gusi” i ne ocekujte brutalan posjed jer nam je buranija na klupi.

Opet kazem sa sam da mijenjamo. Samo hocu da ne zmirite na to sta napadac vise donosi. Mi jos od Lige Nacija kad god smo u protivnickoj trecini mi smo puni igraca. Slazem se ja, tad nismo bili cesto tamo. Kao ni na SP. Ali puni smo igraca koji su veoma kvalitetni i to znaci da se lako moze nesto roditi.
Sa 1 napadacem manje gubis dio toga. Koliki dio ne znam ali budi siguran da gubis.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 jun 2026, 19:04

jeste istina, ali nije farz da se igra s dva napadaca, mislim protiv katara i trebamo tu moramo napasti od prve minute pa sta bog da nek igra 11 tahirovica, ali da bi imao efektivna krila moras imati jaku sredinu, to je sustina danasnjeg fudbala, svaka ekipa s jakim krilima ima trojicu u sredini, pravi kvalitet obojica mogu pokazati tek kad ekipa bude kako treba postavljena i balansirana..

francuska je igrala s pogbom i kanteom pa im je grizman opet igrao u sredini dosta i pomagao, smijesno je ovo sto pokusavamo jer je kvalitet nasih veznjaka mizeran jos i zavalis da igraju dvojica i mi smo ugaseni
:thumbup: Hvala, upravo to govorim. Da makar imas dva vrhunska spica pa hajd i da kazes stavi ih oba ko mu yebe mater..nego nemas...s druge strane imas ocajne vezne igrace i ti stavis dvojicu samu. Ne bi napravili visak na krilu da se igra pet utakmica....ne stavi onda 4 spica i 2 krila..ha ja isto nam dodje.. 4/0/6i udrite

Umjesto Sunjica mozes hladno stavit jos iednog stopera i nista se promjenit nece u igri...tahirovic je ionako igrac manje. Dakle sredina nam ocigledno ni ne treba

@Medal ja se slazem sa svim manama Esmira i Kerima, ali realno sa ovakvom foramcijom i postavkom im samo dodatno otezavamo...a prakticno ako zanemaris prekide njih dvojica su jedino oruzje sto imamo...dakle svjesno sebi otrzavas.

Esmir jes do sad tanak bio, ali Kerim je protiv svice kad god ne dobio loptu na iole normalnon udaljenosti nesto je odigrao, imali smo zicer nakon njegove lopte kroz odbranu za dzeku
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 22 jun 2026, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 22 jun 2026, 19:22

invincible1921 je napisao/la:
22 jun 2026, 19:04
@Medal ja se slazem sa svim manama Esmira i Kerima, ali realno sa ovakvom foramcijom i postavkom im samo dodatno otezavamo...a prakticno ako zanemaris prekide njih dvojica su jedino oruzje sto imamo...dakle svjesno sebi otrzavas.

Esmir jes do sad tanak bio, ali Kerim je protiv svice kad god ne dobio loptu na iole normalnon udaljenosti nesto je odigrao, imali smo zicer nakon njegove lopte kroz odbranu za dzeku
Pa ok, forum i jeste da pisemo, jos je i bolje kad se ne slazemo.
Ja bas mislim da im s 2 napadaca smanjujemo broj lopti naprijed ali dajemo vise sanse da nesto naprave u odnosu na vise lopti koje bi imali sa veznjakom vise a teze situacije. Jer brate sad se po 2-3 igraca lijepe za njih, zamisli kako bi kad znaju da u 16m imamo samo jednog a ne 2 igraca. Tako da mogu slobodno reci da to nije moje misljenje nego cinjenica. A misljenje je da nam vise godi manje lopti a da smo konkretniji i vise opasni.
-Beogradski sindikat

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 jun 2026, 19:52

Madal je napisao/la:
22 jun 2026, 19:22
invincible1921 je napisao/la:
22 jun 2026, 19:04

Pa ok, forum i jeste da pisemo, jos je i bolje kad se ne slazemo.
Ja bas mislim da im s 2 napadaca smanjujemo broj lopti naprijed ali dajemo vise sanse da nesto naprave u odnosu na vise lopti koje bi imali sa veznjakom vise a teze situacije. Jer brate sad se po 2-3 igraca lijepe za njih, zamisli kako bi kad znaju da u 16m imamo samo jednog a ne 2 igraca. Tako da mogu slobodno reci da to nije moje misljenje nego cinjenica. A misljenje je da nam vise godi manje lopti a da smo konkretniji i vise opasni.
Kako god okrnes dodjes do zakljucka da tahirovic ne treba igrat, a pogotov ne zajedno sa Sunjicem :D

Nek igraji dva spica, al onda ne mozemo ovako igrat u sredini i branit se ma ovaj nacin

Mi igramo odbanu ko u onom vicu..."haj izadji do centra vidi idu li" :D
=\_1921_/=

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 22 jun 2026, 23:43

Našao se na popisu sa trenerima koji igraju odvratno na Svjetskom prvenstvu.

"Tek katkad “sijevne” neki dubinski pas, poslan u nadi da će naš špic nekako utrpati loptu u mrežu iza golmanovih leđa.

U prvoj rundi najizrazitiji predstavnici te “guslarske” strategije su, po mom mišljenju, trener Francuza, poznati “ubica” nogometne igre Didier Deschamps, prvi “strateg” Holanđana Ronald Koeman i, mada ne sasvim, trener “Zmajeva” Sergej Barbarez."

"Iako je Dechamps rezultatski uspješan trener – na SP 2018. je Francuzima polučio titulu svjetskog prvaka – igra Galskih pijetlova se nikako ne može nazvati okuugodnom. Za skoro deceniju i po kako je na kormilu Les Bleusa Deschamps je mnogo puta doživljavao salve kritika. Od njih je uvijek najčešća bila ona da bi sa igračima koje ima mogao i morao igrati puno ljepši, napadački fudbal."

"Drugi ozbljni kandidat za definitivno “ubijanje” nogometne igre je izbornik Holandeza Ronald Koeman. Nekadašnji stoper Barcelone sa sjajnim šutom i prefinjenim pasom, on i je kao trener mentalno ostao prije svega odbrambeni igrač. Prvo napraviš odbrambeni zid, pa tek onda, po prilici, gvirneš preko njega."

"I, na kraju, Zmajevi." :plac:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 23 jun 2026, 00:09

Uživajte ljudi previše nebitni stvari gledate...

sidras
Kontakt:

Post Postao/la sidras » 23 jun 2026, 00:14

AllGunsBlazing je napisao/la:
22 jun 2026, 13:17
sidras je napisao/la:
22 jun 2026, 13:12
Pojenta je da si serator i nemore se vijerovat koliko mores srat i jest to sto poseres . zapiso sam te iznad jer si serator bez trenerske diplome a odje dodjes pa seres ko da si ferguson licito . seljacka debilna stoka
Ma ko se to nama uvrijedio? :urnebes:

Bolje ti je da se na sebe fokusiras. Zamisli ne daj Boze neko zatrazi da das intervju. Dokazao bi onu tvrdnju da su Bosanci glupi i nepismeni.
izgleda daje istina kad su pricali da je u zenici cernobil . evo ti si dokaz sta se desi kada djete prezivi pobacaj .

dakle serator bez diplome . niko bitan . a zdere gov.na

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 23 jun 2026, 00:31

Madal je napisao/la:
22 jun 2026, 19:00

Nije farz, vadzib je.
Ajde Katar po strani. Mislim ok je argument treba ti sredina da krila imaju vise lopti da nesto urade. Ja samo pisem evo ovo sto smo gledali 2 kola meni uopste nije dojam treba im vise lopti nego vidi jesu nas dobro skautirali i otklonili opasnosti. Uvijek 2-3 igraca na njima a oni se ne snalaze. Mislim budi realan nisu momci nista uradili.
Ja ti mogu dati isti argument i za Demirovica. Nemojte mu suditi na osnovu 1,5 prilike po utakmici vec pojacaj vezni red i hrani ga loptama. A nisam osoba koja ga brani.

Evo sve i da imamo veci posjed s veznjakom, nemojte ocekivati vise od 50% protiv jacih ekipa. Jel fer brojka. Imas onih drugih 50% gdje vas pitam sta rade. Jel ima situacije da su rekli Tahirovicu sine dodaj meni kad ti ne znas. Iznude aut, faul, iskoriste tehniku i prodornost da prebacimo loptu naprijed pa tako i sebi pomognu. Mislim to je bas rudarenje ali to ovakve utakmice zahtjevaju a oni ocito nisu jos na tom nivou.

Dalje 1 napadac manje znaci kad je Esmir dobije veci je fokus na njemu jer u 16m vise nemas Dzeku i igraca Stuttgarta vec ajmo reci samo Dzeku. Ja vam svima mogu dati kontraargument da im dodatni napadac olaksava posao i smanjuje fokus sa njih a i daje im vise mogucnosti za centarsut ili sut.

Nema problema i jedan napadac, sve ok. Ja sam za da mijenjamo. Samo ne zmirite da lose igraju jer ih “formacija gusi” i ne ocekujte brutalan posjed jer nam je buranija na klupi.

Opet kazem sa sam da mijenjamo. Samo hocu da ne zmirite na to sta napadac vise donosi. Mi jos od Lige Nacija kad god smo u protivnickoj trecini mi smo puni igraca. Slazem se ja, tad nismo bili cesto tamo. Kao ni na SP. Ali puni smo igraca koji su veoma kvalitetni i to znaci da se lako moze nesto roditi.
Sa 1 napadacem manje gubis dio toga. Koliki dio ne znam ali budi siguran da gubis.
Ma iskreno ja sam razocaran onim sto su prikazali obojica, pogotovo Esmir jer je utoliko stariji i iskusniji, igra u svojoj zemlji, nisam uopste bio od onih koji su ih branili jer su mogli i morali bolje bez obzira na postavku na terenu. Nisu donosili ispravne odluke kad je trebalo na terenu.
Jasno, tu nam lezi srz problema u pogledu bilo kakve promjene, prvo kakav tip napadaca imamo za to, drugo kakvi su nam veznjaci. Naravno da ne ocekujem da mi ubijemo s posjedom samo zato sto imamo 3 veznjaka, ali ocekujem da zadrzimo loptu duze u svom posjedu i da se ne svodi sve na izbijanja i nabijanja lopte ko sto je sad slucaj..

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 23 jun 2026, 00:39

Nema to veze sa tim jesu li procitani ili nisu, jednostavno je da su trenutno obojica prosjecni igraci na SP nivou od kojih se ne moze ni ocekivati da ce svaku odigrati dobro ili vrhunski. Obojici fali i snage koja je skoro jednako bitna koliko i sam kvalitet sa loptom.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 23 jun 2026, 01:10

23 jun 2026, 00:31
Madal je napisao/la:
22 jun 2026, 19:00

Nije farz, vadzib je.

Ma iskreno ja sam razocaran onim sto su prikazali obojica, pogotovo Esmir jer je utoliko stariji i iskusniji, igra u svojoj zemlji, nisam uopste bio od onih koji su ih branili jer su mogli i morali bolje bez obzira na postavku na terenu. Nisu donosili ispravne odluke kad je trebalo na terenu.
Jasno, tu nam lezi srz problema u pogledu bilo kakve promjene, prvo kakav tip napadaca imamo za to, drugo kakvi su nam veznjaci. Naravno da ne ocekujem da mi ubijemo s posjedom samo zato sto imamo 3 veznjaka, ali ocekujem da zadrzimo loptu duze u svom posjedu i da se ne svodi sve na izbijanja i nabijanja lopte ko sto je sad slucaj..
Izgorili su od želje, ne zbog toga što im je SP pritisak već zbog toga što ih je čitava nacija ufurala da su Messi, next big thing i uvijek imaju potez viška.

Pokušavaju u nepotrebnim situacija gdje može ići čist pas ili ubačaj oni ulaze u igrača da ga driblaju, a to nivo poput SP ne prašta.

Možda ovaj poraz od Švice ih je malo prizemio, treba malo popričati sa njima nije dribing najbitniji nego najjednostavnije i najbrže rješenje, jeste to nekad i dribing ali ne stalno i isforsirano. Onda uđu u mentalnu lošu seriju kad im 2 puta oduzmu loptu na loš dribing...

313
Kontakt:

Post Postao/la 313 » 23 jun 2026, 02:21

Drape je napisao/la:
22 jun 2026, 23:43
Našao se na popisu sa trenerima koji igraju odvratno na Svjetskom prvenstvu.

"Tek katkad “sijevne” neki dubinski pas, poslan u nadi da će naš špic nekako utrpati loptu u mrežu iza golmanovih leđa.

U prvoj rundi najizrazitiji predstavnici te “guslarske” strategije su, po mom mišljenju, trener Francuza, poznati “ubica” nogometne igre Didier Deschamps, prvi “strateg” Holanđana Ronald Koeman i, mada ne sasvim, trener “Zmajeva” Sergej Barbarez."

"Iako je Dechamps rezultatski uspješan trener – na SP 2018. je Francuzima polučio titulu svjetskog prvaka – igra Galskih pijetlova se nikako ne može nazvati okuugodnom. Za skoro deceniju i po kako je na kormilu Les Bleusa Deschamps je mnogo puta doživljavao salve kritika. Od njih je uvijek najčešća bila ona da bi sa igračima koje ima mogao i morao igrati puno ljepši, napadački fudbal."

"Drugi ozbljni kandidat za definitivno “ubijanje” nogometne igre je izbornik Holandeza Ronald Koeman. Nekadašnji stoper Barcelone sa sjajnim šutom i prefinjenim pasom, on i je kao trener mentalno ostao prije svega odbrambeni igrač. Prvo napraviš odbrambeni zid, pa tek onda, po prilici, gvirneš preko njega."

"I, na kraju, Zmajevi." :plac:
Sramota :D što kaže onaj haver na YTu - 'trebamo igrat lepršavo makar ne prošli grupu, da gledamo fudbal, navijamo i promovišemo zemlju' :DDD
Walk on

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 23 jun 2026, 07:36

Pogledah ovaj podcast Tribina, momci sjajno izanalizirali sve takticke nedostatke u tekmi sa svicarcima.

Obzirom da mi nismo u 80% slucajeva u stanju iznijeti loptu i da nam stoperi i bekovi salju pod presingom neupotrebljive duge lopte, mozda vise ima smisla da vasilj odmah ispucava na bolje pozicionirane napadace i vezni red.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 23 jun 2026, 07:44

23 jun 2026, 00:31

Jasno, ima to stvarno smisla za jos jednog veznog. Samo meni se sve cini da time dodatni teret stavljamo da igramo preko krila a mislim da nam nesto ni ne ide da taktika.
Najveca poenta mi je bila odgovoriti ovima sto pisu da Esmira i Kerima gusi formacija. To je netacno, ne gusi ih formacija nego protivnik koji nas je skautirao. Oni mogu procepiti ali smatram da to mogu uraditi nevezano koliko nas je u veznom redu vec da krenu igrati kako znaju.

Nego da mi Katar dobijemo pa cemo lako dalje :D
-Beogradski sindikat

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 23 jun 2026, 07:48

_dreamer_ je napisao/la:
23 jun 2026, 07:36
Pogledah ovaj podcast Tribina, momci sjajno izanalizirali sve takticke nedostatke u tekmi sa svicarcima.

Obzirom da mi nismo u 80% slucajeva u stanju iznijeti loptu i da nam stoperi i bekovi salju pod presingom neupotrebljive duge lopte, mozda vise ima smisla da vasilj odmah ispucava na bolje pozicionirane napadace i vezni red.
Sve hocu da ih pogledam a ne stignem. I meni se cinilo da previse ne zelimo ispucati i bunariti a pas igru nemamo. Muharemovic i Tahirovic imaju dobre duge lopte i to nam treba biti primarno u izgradnji napada ako cemo slicno igrati.
Tu imas situaciju da lopta ide po zraku a potebno je dobiti duel. Krila su nam tu slabasna i radije traze loptu u noge ili prostor, vezni red takodjer, a Demirovic je veoma jak ali nesto nizi od stopera vecinom.
Nije neka sreca ali pas igra je jos manja.
-Beogradski sindikat

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 jun 2026, 08:12

sidras je napisao/la:
23 jun 2026, 00:14
izgleda daje istina kad su pricali da je u zenici cernobil . evo ti si dokaz sta se desi kada djete prezivi pobacaj .

dakle serator bez diplome . niko bitan . a zdere gov.na
Zamisli kakva samo eminentna licnost stoji iza tvog nicka, ako sam ja samo serator bez diplome. :urnebes:

Vidim drago ti sto te neko konacno citira, do sad si bio debil bez utjecaja. Ne sikiraj se, i dalje je isto, samo ja volim ovakve slucajeve. Bitno je da misle da su bitni.
Celik!3,2,2.

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 23 jun 2026, 11:03

POBJEDA ILI OTKAZ ‼️‼️⚜️
BRATSTVO GRAČANiCA

objektivni7563
Kontakt:

Post Postao/la objektivni7563 » 23 jun 2026, 11:09

Al kako otkaz prizivate Covjeka koji nas odveo na Svjetskom nakon jednog neuspjeha pa jeste li vi normalni.Nismo mi Francuska da smo svaka svjetsko u finalu, isto da smo svako svjetsko uopste prisunti umjesto da mu da ugovor na narednih 6 godina dva ciklusa da mu se da podrska nas novinara citav drzvae, ne mi kontru ovaj nardi nema napretka ni u jednoj sferi zivota

Blizzard
Kontakt:

Post Postao/la Blizzard » 23 jun 2026, 12:05

objektivni7563 je napisao/la:
23 jun 2026, 11:09
Al kako otkaz prizivate Covjeka koji nas odveo na Svjetskom nakon jednog neuspjeha pa jeste li vi normalni.Nismo mi Francuska da smo svaka svjetsko u finalu, isto da smo svako svjetsko uopste prisunti umjesto da mu da ugovor na narednih 6 godina dva ciklusa da mu se da podrska nas novinara citav drzvae, ne mi kontru ovaj nardi nema napretka ni u jednoj sferi zivota
Sami smo sebi najveći neprijatelji.
Jesmo li godinama tražili Barbareza?
Jesmo
Jesmo li ga dobili?
Jesmo.
Je li čovjek za 2 godine od 1-4 protiv Luxemburga došao do toga da bude godinu dana nepobjeđen i da kroz baraž dobije Wels i Italiju i ode na SP?
Jest.
Jesmo li i na tom SP-u bili konkurentni, nismo se osramotili i imamo još uvijek šansu za prolaz?
Jesmo.
Pa šta hoćemo više.
Tamam dođe period stabilizacije i dizanja reprezentacije i odmah daj mijenjaj.
A koga?
Koga?
Koliko samo jačih reprezentacija nije otišlo na SP (Italija, Poljska, Danska, Grčka, Mađarska, Irska, Bugarska, Rumunija, Srbija).
Pa i na SP koliko je već ispalo ili su u goroj situaciji nego mi (Turska, Senegal, Belgija, Češka, Švedska, Škotska)
Stvarno ne zaslužujemo da imamo uopšte reprezentaciju a kamoli Sergeja za selektora.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 23 jun 2026, 12:25

Ma kakav otkaz, pustite budalu. Kritike da ako imaju mjesta, otkaz nema veze sa zivotom. Mada to je sve prica nakon SP
-Beogradski sindikat

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, bosnas_, D97, dedo26, HalaMadrid, Kaunas, Principatus, StevieG8, Sveti, tuzlanskinacin i 60 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []