Talbordobijeli je napisao/la: ↑22 jun 2026, 23:53Samo mi nije jasno kako su se sjetili Selimovica covjek ce voditi klub a sabotirao KK Bosnu 15 godina na sve nacine. Bosni zelim sve najbolje i bolju sezonu bez obzira na predsjednika al jednostavno bruka je to .
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
- svrakino1921
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑22 jun 2026, 23:53Samo mi nije jasno kako su se sjetili Selimovica covjek ce voditi klub a sabotirao KK Bosnu 15 godina na sve nacine. Bosni zelim sve najbolje i bolju sezonu bez obzira na predsjednika al jednostavno bruka je to .
Bravo
To je pitanje svih pitanja
Kad bi se neki novinar odvažio i pitao ga baš to - ono sabotirao si Bosnu pa nam ako možeš objasni šta ćeš sad ti tu
Mila majko, nemamo nijednog igrača pod ugovorom 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Čim čujem sistemska rješenja, jasno mi je da se radi o lopovluku
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma ovo je kraj Bosne definitivno. Po ovome mrka kapa nema se para niti ce vlast podrzati niti ista.. ovaj kupije vrijeme sa satro sistemom
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nihad "juniori, kadeti, pioniri, omladinski pogon" Selimović
Oprosti nam Dubravko...
Oprosti nam Dubravko...
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Bolje sto nemaju igrace. Bas smo opet trebali gledati Salica, Gutica, Zubca itd, jer su obicno takvi dobijali ugovore na vise od jedne godine.
Kako je ovaj poceo presicu, kao stanje je alarmanto, sokantno itd, a klub osvojio sve sto je mogao.
Lafo kritikuje sto nema skole kosarke, pionira, kadeta itd, sto je sasvim ok, ali nisu to stvari koje se preko noci zavrse. Moguce da ovim indirektno daje do znanja da ce preuzeti Sparsove uzraste.
E jake mi konferencije, doslovno nista konkretno nije receno, a i novinari ponovo ama bas nista korisno nisu pitali.
Kako je ovaj poceo presicu, kao stanje je alarmanto, sokantno itd, a klub osvojio sve sto je mogao.
E jake mi konferencije, doslovno nista konkretno nije receno, a i novinari ponovo ama bas nista korisno nisu pitali.
Idu talovi

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ne pamtim da sam odavno gledao bolju press-konferenciju, čovjek je prosto objasnio put kojim će klub ići, ambicije istog, želje za trenera i igrački kadar, objasnio situaciju koja se tiče budžeta, sponzora i mjesta gdje ćemo igrati naredne sezone.
Sramotno, prvo kako izgledaju prostorije kluba, neke raspadnute stolice, šatro razapet baner iza njega. Pa može li se to bar malo urediti? Čovjek nije dao nikakav odgovor, ništa konkretno. Uglavnom, eto postoji šansa da igramo Evropu, jer je rok do kraja sedmice, jasno ni pomena o tome koje takmičenje bi mogli igrati. Neka je on najavio preuzimanje omladinskog pogona Sparsa, to je najvažnije, to zanima navijače.
Možemo se uhvatiti samo za "spomen" reprezentativaca, ali ko više može doći, ako Halilović, Atić, Gegić i Lazić ne žele? Penava sigurno neće surađivati sa Đerđom. Ko su onda ti igrači? Vrabac, Arslanagić, Hrelja, Delalić? Možda postoji šansa da potpišu Sulejmanovića..
Ipak super situacija u klubu, niko pod ugovorom. Svaka čast svima! Budući da je ovo zadnja sezona Bosne na ovom nivou, nadam se da će bar dati jeftine karte.
Sramotno, prvo kako izgledaju prostorije kluba, neke raspadnute stolice, šatro razapet baner iza njega. Pa može li se to bar malo urediti? Čovjek nije dao nikakav odgovor, ništa konkretno. Uglavnom, eto postoji šansa da igramo Evropu, jer je rok do kraja sedmice, jasno ni pomena o tome koje takmičenje bi mogli igrati. Neka je on najavio preuzimanje omladinskog pogona Sparsa, to je najvažnije, to zanima navijače.
Možemo se uhvatiti samo za "spomen" reprezentativaca, ali ko više može doći, ako Halilović, Atić, Gegić i Lazić ne žele? Penava sigurno neće surađivati sa Đerđom. Ko su onda ti igrači? Vrabac, Arslanagić, Hrelja, Delalić? Možda postoji šansa da potpišu Sulejmanovića..
Ipak super situacija u klubu, niko pod ugovorom. Svaka čast svima! Budući da je ovo zadnja sezona Bosne na ovom nivou, nadam se da će bar dati jeftine karte.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Ma kakva Evropa, ako su prijavili domace prvenstvo? Fizicki je nemoguce stici na 3 strane, taman da u rosteru imaju 25 igraca. To je samo prodavanje magle sad za ovu prvu presicu. Meni uopste ne bi bila tragedija da se ne igra taj fibin EC (BCL je sad ocito preveliki zalogaj) ako ce se sklopiti iole kvalitetan roster, koji ce se boriti za top8 (da li odmah ili kroz play-in).
Sto se tice reprezentativaca koji eventualno mogu doci, a da dokazano imaju kvalitet za aba ligu, tu su samo Gegic i Atic. Svi ostali su ili nerealni, ili su pod ugovorima, ili oboje (Sulejmanovic, Alibegovic, Lazic, Hrelja itd). Opet kazem, ostanu jos Penava i Durmo, koji po meni mogu biti bitni igraci rotacije, iako se dosad kroz karijeru nisu dokazali na nivou aba lige. Za njih cetvoricu bi mogao biti problem to sto su izasli iz Sparsa i sto se sa Selimovicima mozda nisu nisu rastali na najbolji nacin. Svi ostali koji se trenutno vrte oko reprezentacije (Arslanagic, Talic, Gutic, Sertovic, Livadic, Islamovic, Simanic itd) su nivo aba2 lige, od kojih bi moozda neki mogli uskociti s max 10-ak mpg i to je to. Ne bi me iznenadilo da vrate Ilica, koji vjerovatno nece ostati u Igokei. On je recimo taj koji bi mogao dati ruke nekih 10 minuta po mecu, ali to je onda ekipa koja ce se boriti za opstanak.
Sto se tice reprezentativaca koji eventualno mogu doci, a da dokazano imaju kvalitet za aba ligu, tu su samo Gegic i Atic. Svi ostali su ili nerealni, ili su pod ugovorima, ili oboje (Sulejmanovic, Alibegovic, Lazic, Hrelja itd). Opet kazem, ostanu jos Penava i Durmo, koji po meni mogu biti bitni igraci rotacije, iako se dosad kroz karijeru nisu dokazali na nivou aba lige. Za njih cetvoricu bi mogao biti problem to sto su izasli iz Sparsa i sto se sa Selimovicima mozda nisu nisu rastali na najbolji nacin. Svi ostali koji se trenutno vrte oko reprezentacije (Arslanagic, Talic, Gutic, Sertovic, Livadic, Islamovic, Simanic itd) su nivo aba2 lige, od kojih bi moozda neki mogli uskociti s max 10-ak mpg i to je to. Ne bi me iznenadilo da vrate Ilica, koji vjerovatno nece ostati u Igokei. On je recimo taj koji bi mogao dati ruke nekih 10 minuta po mecu, ali to je onda ekipa koja ce se boriti za opstanak.
To sto nemaju nikog pod ugovorom nije cudno vjerovatno preko 90% kosarkaskih ugovora u evropi je na 1 godinu pa cak i u euroligasima
Al ponovo kasne kao i prosle godine svi ce potpisat igrace njima ostat daj sta das sa talovima
Al ponovo kasne kao i prosle godine svi ce potpisat igrace njima ostat daj sta das sa talovima
sto da ne, potpisali su dosta mladih, bolje nasu ligu igrati s tim mladima i po nekim sto igra ABA ligu, nego da igraju u ovom "razvojnom" timuGhuraba je napisao/la: ↑23 jun 2026, 10:56Ma kakva Evropa, ako su prijavili domace prvenstvo? Fizicki je nemoguce stici na 3 strane, taman da u rosteru imaju 25 igraca. To je samo prodavanje magle sad za ovu prvu presicu. Meni uopste ne bi bila tragedija da se ne igra taj fibin EC (BCL je sad ocito preveliki zalogaj) ako ce se sklopiti iole kvalitetan roster, koji ce se boriti za top8 (da li odmah ili kroz play-in).
Lik spominje direktora, sportskog direktora, trenera, ovog i onog - sto je nacelno sasvim ok, svi smo pisali da klub mora prosiriti tu administraciju. Jos dodaje da se oni iz uprave nece mijesati u dovodjenje igraca i taj neki sportski segmen, sto je takodjer ok. Samo se postavlja pitanje, kad misle sklapati roster, ako ove funkcije nece stici popuniti ni u narednih mjesec dana jer je trenutno jedino on u drzavi.
Jham, na koje mlade mislis? Oni su trenutno ostavili 5 mladih igraca (Kljestan, Bjelopoljak, Markovic, Jasarevic i vjerovatno Livadic), od kojih nijedan nema kvalitet da igra domacu, a kamoli aba ligu. Ako im oni budu cinili kostur u domacem prvenstvu - ispast ce, a da ne pricamo o borbi za ligu 6.
Ovaj čega se dohvati, tu trava ne raste... jutros mi lik iz jedne banke priča da ih je skoro izvarao za sportsku opremu za neke igre. 
bas ti igraci, njima dodati par koji ce igrati ABA i europu, i mislim da se moze napraviti rezultat u nasoj ligi da izboris playoff, a onda kad dodje do tog, europa bi vec trebala biti gotova vjerujem pa onda ukljucis vise "prvotimaca", ako misle raditi s mladima, moraju ih gurnuti u vatruGhuraba je napisao/la: ↑23 jun 2026, 11:17Lik spominje direktora, sportskog direktora, trenera, ovog i onog - sto je nacelno sasvim ok, svi smo pisali da klub mora prosiriti tu administraciju. Jos dodaje da se oni iz uprave nece mijesati u dovodjenje igraca i taj neki sportski segmen, sto je takodjer ok. Samo se postavlja pitanje, kad misle sklapati roster, ako ove funkcije nece stici popuniti ni u narednih mjesec dana jer je trenutno jedino on u drzavi.Kraj je juna, klubovi vec uveliko dovode igrace, npr. najveci konkurent Igokea je napola kompletirala roster...
Jham, na koje mlade mislis? Oni su trenutno ostavili 5 mladih igraca (Kljestan, Bjelopoljak, Markovic, Jasarevic i vjerovatno Livadic), od kojih nijedan nema kvalitet da igra domacu, a kamoli aba ligu. Ako im oni budu cinili kostur u domacem prvenstvu - ispast ce, a da ne pricamo o borbi za ligu 6.
Da li je neko pitao Nihada Selimovića koliko će on svojih para za tekuću sezonu uložiti u KK Bosnu, a koliko ostala dva člana?
Šuplja priča i propast u najavi. Nekakvi sistemi, pravci, suplja, a niko marke od njih nema.
Šuplja priča i propast u najavi. Nekakvi sistemi, pravci, suplja, a niko marke od njih nema.
Znam ovog lika jos kad je varao sa registracijom igraca u studentskoj kosarkaskoj ligi, gdje je sa Vise zdravstvene gurao igrace pod Medicinski fakultet, potkupljivao rukovodsvo lige i sudije, bio trener-igrac. Cak je jednu utakmicu ponavljao dok nije pobjedio. Covjek koji ne bira sredstva dok ne dodje do licnog cilja. O covjek koji zabije glvu u tanjir halapljivo jeduci kao da mu je zadnji obrok, mnogo govori. A da ne govorim i zavrsetku fakulteta, paralelnom studiranju aka Konakovic, svestranoscu akademskoj, poslovnoj, sportskoj i ne bi me iznenadilo sutra i muzickoj i politickoj. Najopasniji su likovi koji vode i privatne fakultete, i biznis, i klub i ...sta sve ne. Vrhunac je ova konferencija u maniru loseg vodoinstalatera koji nije ni odvrnuo saraf a vec pita ko ti je ovo radio, pojma nema, sta je ovo. Pun mi je k...ovi halapljivo-pokvarenih ublehasa koji samo stetu za sobom ostavljaju. Ovo treba namlatiti cil zine!