Sudije su generalno dobile upute da pustaju grublju igru i sto manje faulova sviraju da igra bude fluidnija i atraktivnija, pogledaj bilo koju utakmicu na prvenstvu i vidjeces da je oprosteno masa zutih kartona i faulova. Nema to veze s argentincima.Cassano2024 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 11:12SP je vrlo dobro za sada. Ima odličnih utakmica, čak i one koje završe 0-0 dosta pružaju. Cabo Verde me oduševio.
Smeta mi samo što se Argentina opet gura. U dvije utakmice im je oprošteno 7-8 žutih kartona. Vidim već su povilenili ljubimci Messija. Ne pitaju se zašto u prvoj utakmici nije dobio crveni karton i koliko bi onda imao postignutih golova. Samo zbog tog favorizovanja želim im sve najgore (rezultatski) i navijam svim srcem da Mbappe postane rekorder po broju golova.
Drago mije što su sve svi pretendenti za najboljeg strijelca upalili od prvog kola (Mbappe, Kane, Halland, Messi) biće zanimljivo do kraja.
Večeras uz kockaste, sutra uz zmajeve. Kad već srba nema.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- relativizam
- Kontakt:
Engleska vrlodobra
Francuska Odlicna
Azijske ekipe me odusevile koliko discipline i snage
A mi igramo ubjedljivo nagori fudbal na ovom svjetskom ne promijeni li se sta Barbarez moze i da ostane u Vegasu.
Ako se vodimo logikom da smo se morali braniti protiv jacih onda moramo i napasti ove slabije
Pa na Ameriku
Francuska Odlicna
A mi igramo ubjedljivo nagori fudbal na ovom svjetskom ne promijeni li se sta Barbarez moze i da ostane u Vegasu.
Ako se vodimo logikom da smo se morali braniti protiv jacih onda moramo i napasti ove slabije
Pa na Ameriku
- Wilshere10
- Kontakt:
Dobro jutro svima. Erling trpa, ne vadi. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Natrpace i Francusku glat
Tesko. Bit ce gusto vjerovatno, ali ocekujem neku pobjedu Francuza. Lako je Talijane i Senegalce trpati
Francuzi su ipak level iznad.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Realno Haalandu treba skinuti kapu, majstor covjek. Nema 5 poznatih igraca u Norveskoj, a opasni su pravo mogli bi biti kao Maroko prosli put
- Beduin
- Kontakt:
Jel ko u Tuzli kupovao original dres, ima li u nekoj radnji, SportVision?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Norveskoj fali samo jedan dobar stoper da budu top ekipa. Ovako mislim da im je limit 1/8, sto bi im opet bio najbolji rezultat u historiji.
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS
Francuska za sada najvise pokazala
Mada ne mora to nista znaciti, sve ove utakmice od R16 pa nadalje, nema tu izrazitih favorita, pogotovo na jedan mec. Sve je moguce
Mada ne mora to nista znaciti, sve ove utakmice od R16 pa nadalje, nema tu izrazitih favorita, pogotovo na jedan mec. Sve je moguce
Ma i ja sam, pored BiH navijam za Norvesku, ali tesko da nesto mogu Francuzima. Dok sa druge strane, ako im se zrijeb otvori, mogli bi doci do cetvrtfinala lagano.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sindikat12
- Kontakt:
Sta znaci najgori fudbal? Bi li ti radije da igramo leprsav fudbal pa da ne prodjemo dalje, ili da igramo (na oko) ruzan fudbal, ali da rezultati dolaze?relativizam je napisao/la: ↑23 jun 2026, 11:37Engleska vrlodobra
Francuska Odlicna
Pa na Ameriku
Navijamo za BiH, a simpatišemo Norvešku, Iran, plus poklik za Rashforda. 
A smooth sea never made a skilled sailor.
Navijamo i za Maroko. Strasna ekipa
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Odvratna i antipatična ekipa. Ono ciganisanje sa AFCON-om im nije trebalo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Wilshere10
- Kontakt:
odvratni su, ali stvarno igraju izvrsnoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 12:51Odvratna i antipatična ekipa. Ono ciganisanje sa AFCON-om im nije trebalo.
onaj novi mali što igra umjesto amrabata je prva klasa
bez obzira na sve, ja ih ne gumo nikako
- Cassano2024
- Kontakt:
Meni su englezi isto bili odlični. Svaka čast gospodi iz Španije koja je posle 3-0 spustila gas. Nisu g.ovna ko švabe.
I ja sam uvijek za slabije ekipe. Žao mi Obale ko da su moji. Saudijce sipatišem. Japan i Koreju isto. Kad dođe play off onda ću birati po utakmici.
Volio bih da vikinzi daleko stignu, nisu imali nikad jači tim.
BiH ako pobjedi može potpuno promjenit mentalitet i vratit samopozudanje. Nešto se desilo Alajbegoviću i Barjaktareviću. Neprepoznatljivi su.
Commando Ultrà Curva Sud
bouadi u sredini terena, lik je zvijer, 18godjestamaji je napisao/la: ↑23 jun 2026, 13:02odvratni su, ali stvarno igraju izvrsnoBoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 12:51Odvratna i antipatična ekipa. Ono ciganisanje sa AFCON-om im nije trebalo.
onaj novi mali što igra umjesto amrabata je prva klasa
bez obzira na sve, ja ih ne gumo nikako
igrao za sve selekcije francuske, a ovi ga vratili tako sto su mu obecali da ce imati zagarantovano mjesto u a selekciji
A svim srcem protiv Hrvatske i SAD-a.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ArtemisFowl, Biscione, Edincapitano, enobarca, greenwood, inzomni, jestamaji, Markinhio i 62 gosta.