Šta je to
Premijer liga BiH - aktuelno
-
ludilompredozirani
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Nama su dali ljepsi buket.Threeplanetrees je napisao/la: ↑23 jun 2026, 10:09
Jer neveni žuti, žuti
Koje nosio si meni
Kad smo bili zagrljeni
Kad smo bili zaneseni

- relativizam
- Kontakt:
Kad igra El dzabari na svjetskom ili je on projekat za 2038. Godinu
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Pod palicom Bojana Regoje sigurno neće moći praviti grupe i ostalo.Takvi veoma brzo završe svoju karijeru sa Čelikom.
RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 11:56Pod palicom Bojana Regoje sigurno neće moći praviti grupe i ostalo.Takvi veoma brzo završe svoju karijeru sa Čelikom.
U kakvim ovi snovima zive Allahu dragi, covjek bi reko to je PSG i Luis Enrike
Eh, kad smo kod Regoje, može li neka opklada?RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 11:56Pod palicom Bojana Regoje sigurno neće moći praviti grupe i ostalo.Takvi veoma brzo završe svoju karijeru sa Čelikom.
Tipujem da će izdržati na klupi max do polusezone.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Čuo sam neki dan covjek drzi farmu svinja,ili ti krmadi da me bolje razumijete,kaze izrazile zelju da ih sve učlani u Sarajevo.bvsic je napisao/la: ↑23 jun 2026, 11:58RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 11:56Pod palicom Bojana Regoje sigurno neće moći praviti grupe i ostalo.Takvi veoma brzo završe svoju karijeru sa Čelikom.![]()
U kakvim ovi snovima zive Allahu dragi, covjek bi reko to je PSG i Luis Enrike![]()
Samo treba mu pomoć,pa eto kaže ako je neko proso tu proceduru da mu pomogne malo.
A ja mislim da si ti iskusan u tome,pa ako hoćeš mogu ti dat njegov kontakt pa mu se javi.
Nije sramota danas dobro djelo uraditi.
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Ma dobro znam i ja da on nije Hansi Flick,al da čovjek nece dopustit razdor u svlačionici to mogu garantovat.AvantiBL je napisao/la: ↑23 jun 2026, 12:00Eh, kad smo kod Regoje, može li neka opklada?RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 11:56Pod palicom Bojana Regoje sigurno neće moći praviti grupe i ostalo.Takvi veoma brzo završe svoju karijeru sa Čelikom.
Tipujem da će izdržati na klupi max do polusezone.
A sto se tice rezultata njemu je postavljen cilj da opstane,a mislim i nadam se da to moze ispuniti.
Vjerujem. Pogotovo što je u manjini kod vas,a u Rudaru su Španci kolo vodili.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 11:56Pod palicom Bojana Regoje sigurno neće moći praviti grupe i ostalo.Takvi veoma brzo završe svoju karijeru sa Čelikom.
Uz duzno postovanje nije ista stvar igrati u Celiku i klubovima tipa Rudar Prijedor ili FK Sarajevo, gdje su i fan baze ipak malo skromije, samim tim su i ocekivanja manja, nema nekog pritiska. Pa ta cinjenica pruza pogodniji teren igracu da pravi probleme u svlacionici ili recimo da bira utakmice koje zeli, a koje ne zeli igrati.
Srce, čast i ponos!
@DoktorXabaras
-
ludilompredozirani
- Kontakt:
Ko je to šta reko?Jesmo rekli da cemo osvojit ligu?Lezi spavaj počeo si buncatbvsic je napisao/la: ↑23 jun 2026, 11:58RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑23 jun 2026, 11:56Pod palicom Bojana Regoje sigurno neće moći praviti grupe i ostalo.Takvi veoma brzo završe svoju karijeru sa Čelikom.![]()
U kakvim ovi snovima zive Allahu dragi, covjek bi reko to je PSG i Luis Enrike![]()
Cuj bojan regoje im trener
on ce nekog da necemu poduci 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dobio je i Velež qitu al bez cvijećaVorovus je napisao/la: ↑23 jun 2026, 11:41Nama su dali ljepsi buket.Threeplanetrees je napisao/la: ↑23 jun 2026, 10:09
Jer neveni žuti, žuti
Koje nosio si meni
Kad smo bili zagrljeni
Kad smo bili zaneseni
![]()
@Vorovus vas buket je sadržavao ljiljane.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
Marokanci58
- Kontakt:
Jel istina da Velež plaća 30 000 KM Čeliku po utakmici rentu stadiona?
BRATSTVO GRAČANiCA
Što bi rekao Zdravko Mamić , ti si mučki provokatorVenom je napisao/la: ↑23 jun 2026, 12:19Uz duzno postovanje nije ista stvar igrati u Celiku i klubovima tipa Rudar Prijedor ili FK Sarajevo, gdje su i fan baze ipak malo skromije, samim tim su i ocekivanja manja, nema nekog pritiska. Pa ta cinjenica pruza pogodniji teren igracu da pravi probleme u svlacionici ili recimo da bira utakmice koje zeli, a koje ne zeli igrati.
Svugdje u svijetu se naziv tribine daje po nekom ko je bio legenda kluba. Bio to bivsi igrac ili trener.
Ovi nazvali tribinu po pjevacu koji je bio simpatizer
alasalamet
Moze jug Dino Merlin, ionako kad mu zatreba stadion za koncerta nogira vas, pa se vucarate ko neke bičarke trazite gdje cete igrat. Aščare
Ovi nazvali tribinu po pjevacu koji je bio simpatizer
Moze jug Dino Merlin, ionako kad mu zatreba stadion za koncerta nogira vas, pa se vucarate ko neke bičarke trazite gdje cete igrat. Aščare
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Zenićani moraju dobiti odobrenje Federalnog Minstarstva Zdravstva da bi se liječili u KS, teško da i ja ovde mogu pomoći.
Onako na prvu sve i da postanu pacijenti klinike u Nahorevu teško da ima pomoći ljudima koji ne mogu da shvate kako se zove sezonska ulaznica kupljena na pola sezone.
Zaista nevjerovatni slučajevi.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

.png)