Ma prodali bi oni njega i za manje od 120m da je neki drugi klub umjesto Barce u pitanju. Problem je sto je to Barcelona.
FC Barcelona
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
120 mil Eura za Juliana je previse. 50-60 mil je mjera za igrača njegove kvalitete, Bolje ostaviti 120 mil u kasi i igrati sa nekim juniorom nego preplatiti igrača atletika i dobiti za to Grizmana - prosjek
Mogao bi biti kao Villa, i to bi moglo biti dobro za Barcu samo ako bi Yamal mogao biti Messsi i sloziti 30+ komada u iducoj sezoni. A ako Alvarez treba biti taj koji ce 30+ dati onda nece na dobro izaciRomariooo je napisao/la: ↑23 jun 2026, 13:18Ako dodje alvarez bice to brutalno dobro prema naprijed, a i prema nazad jer onda cemo imati brutalno dobar presing na protivnika, sve brzi i okretni igraci koji ce da napadaju ko ose
Iako alvarez nije klasicni spic, nadavat ce se on golova itekako i bice nesto ko david vilja trenutno dobro pojacanje
S vremenom ce se vjerovatno pojaviti drugi problem kao i u pepovo doba, kad protivnici skontaju da se ne mogu s nama nadigravati onda ce uslijediti binkeri i parkirani autobusi, a tu igraci poput alvareza slabo sta mogu, treba dvoesti i nekog jeftinog napadaca starijeg hrmpaliju da se ima ko uvesti da razbija bunkere
Jasno je da ce atletico sve uraditi da ne dodje do ovog tranfera i da ako dodje izvuku sto vise love, ne znam kako neko ocekuje da ce oni sad skinuti gace i prodati ponajbitnijeg igraca
Jasno mi je da ima logike i da ga nasi plate 150 miliona, samo mi nije jasno sto za gordona toliku lovu izvalise
Za 50 miliona vise ne mozes dovesti ni dobrog veznjaka iz neke slabije lige, a kamoli Alvareza iz Atletica. A napadaci su uvijek bili najskuplji.
Brate 2026 je godina, nije 2010
Ovaj Gordon mi bas izgleda panjina. Na sta smo mi bacili 80mil€.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.