FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
„Nasa“ dijeca trebaju uvijek biti veci prioritet Nego „njihova“
-
propoklopac
- Kontakt:
-
propoklopac
- Kontakt:
Kazu i Eleziju ponudili stan kad se izgradi na pomočnom, aa Adema kupuju u kešu
“Navela je primjer kako bi Sarajevo trebalo igrati u formaciji 4-2-3-1 jer tako igra Bajern. Suludo je da neko ko je magistar menadžmenta daje instrukcije fudbalskom treneru sa višegodišnjim iskustvom o tome kako da postavi ekipu na terenu” – tada je rekao Korda u podkastu Tribina.
Sada je gostujući u podkastu Indirekt Zoran Zekić govorio o toj temi, te otkrio pravu istinu.
“Ja ti moram reći da tog gospodina nisam upoznao. Ja sam čuo poslije da je on bio skaut, navodno do mog dolaska. Tako da evo, to sam ja čuo. Vidio sam dosta mimova i toga svega. Hvala Bogu bilo je svega, ali takvih detalja nije bilo nikada. Prvo ja to ne bih dopustio nikada nikom. To zabavlja narod, kažem, ne znam odakle ta informacija, iako ljudima je uvijek jako zanimljivo nešto tog tipa, nego da je napravio neko nešto dobro. Prihvatićemo to na takav način, sada se možemo smijati” – odgovorio je Zoran Zekić u podkastu Indirekt.
Sada je gostujući u podkastu Indirekt Zoran Zekić govorio o toj temi, te otkrio pravu istinu.
“Ja ti moram reći da tog gospodina nisam upoznao. Ja sam čuo poslije da je on bio skaut, navodno do mog dolaska. Tako da evo, to sam ja čuo. Vidio sam dosta mimova i toga svega. Hvala Bogu bilo je svega, ali takvih detalja nije bilo nikada. Prvo ja to ne bih dopustio nikada nikom. To zabavlja narod, kažem, ne znam odakle ta informacija, iako ljudima je uvijek jako zanimljivo nešto tog tipa, nego da je napravio neko nešto dobro. Prihvatićemo to na takav način, sada se možemo smijati” – odgovorio je Zoran Zekić u podkastu Indirekt.
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Numan Kurdic je u gradu. Ne znam ima li to kakve veze sa klubom, samo napominjem da sam ga vidio. Sa zenom i djetetom.
Nestvarni su, za izučavanja je ono.Vanja8 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 09:52Ja sam jos uvijek misljenja da nam treba neki igrac, musliman, da se more Bajram cestitati, postadosmo mi u nasem klubu majorizovani...Herson je napisao/la: ↑24 jun 2026, 09:43To može biti neka tvoja vizija ili verzija kluba kakvu bi ti želio, ali nema to nikakvog utemeljenja. Kvalitetni igrači moraju biti osnova, a ne bosanski, hrvatski ili neki drugi. Nama dok su osnovu činili ti igrači, ti nisi imao ovako kvalitetnu, zaštićenu i na sve moguće načine privilegovanu konkurenciju. Naravno da je prednost kad su ti domaći igrači kičma tima, ali to moraju postati kvalitetom i dokazivanjem, a ne zato jer su eto domaći ili bosanski kako ti kažeš. Ako bi se vodio tim razmišljenjem i silom gradio tim oko naših domaćih, mahom nekvalitetnih igrača, pa mi bi bili u deseterostruku goroj situaciji nego što jesmo.belosevic23 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 09:17
Pa nije niko rekao da je propast kluba, postojat ce klub i nakon odlaska boljih igrača, ali mislim da nam okosnica trebaju biti BOSANSKI igrači koje sam već naveo i zaboravio sam Rahmanovića. Ne moraju oni nužno biti ovi navedeni, ali bosanski igrači moraju biti osnova. Isto sto su u hsk hrvatski, u borcu srpski.. jer jednostavno poznaju bolje mentalitet grada, kluba itd. Nama dok su osnovu činili Tatar, Rahman, Ahmet, Okić, pa i Mujakić, Djokanović, nešto se i moglo osvojit. Grahovac u borcu je pravi lider i sigurno sve igrače gura u tom smjeru lokal patriotizma![]()
![]()
![]()
![]()
I @Herson brate, sta se naganjas sa onim maloumnicima na PL aktuelno iz Zenice, pa vidis ba kakav im je sastav forumasa, mene ono sto pisu sramota citati...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
Mocvara1991
- Kontakt:
3,2,1 paljba....
Ali samo da kazem da je Kapic ispao iz lige s Lechiom,gdje je bio kapiten i ima odlicnu statistiku. A nemoguce da ne moze dati ruke Sarajevu.
Ali samo da kazem da je Kapic ispao iz lige s Lechiom,gdje je bio kapiten i ima odlicnu statistiku. A nemoguce da ne moze dati ruke Sarajevu.
Nije on ni prije dao aman neke ruke, bilo je i gorih ali trenutno nema potrebe trpati vezni red.Mocvara1991 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 16:383,2,1 paljba....
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ja se slazem sa bratom da nama MORA BIT OKOSNICA tima sastavljena ne iskljucivo od bosnjaka vec od BOSANACA I HERCEGOVACA, plus sadzaklija tipa Adem. Naravno plus gulijashvili benko taka sorta igraca, plus trener ZZ.
Realno mogli smo nac golmana Banicevi kvalitetat RECIMO DELAC ( vjerujem da on nebi nista bio skuplji al kvalitetom bolji golman sigurno)
Gojkovic ok
Ristovski smatram da smo mogli tu dovest nekog bosanca, Ristovski jeste ime al je PRESKUP a kvalitet kanal teski
Maita ok
Maroodza ok
Mujkic nazalost propoje odkad je otiso ZZ
Ignjatkov ok
CIMIROT je igrac bosanac DNK njegove osobine sve za 10 PRAVA OKOSNICA KOJA NAM TREBA
ADEM isto ko i cimirot, minus je to sto covjek nevoli FK SARAJEVO al **** daje sve od sebe i to je prihvatljivo
Catakovic fali ti spic nase djete ima dosta utakmica u nasem dresu, 30 godina jeftin imas spicoku 5 godina koji ce turat 10 golova u prosjeku sledeci 5 godina
Keremeh znam da mu je zena srbkinja ako se mogu papiri sredit da je srbin njega zadrzat, igrac koji ima losu zavrsnicu jos losiju defanzivu, al isto ima brzinu i kontrolu lopte u pokretu koju je jos imo JEDINO GULASH, sto je dovoljno da bude okosnica naredni jos 5-6 godina
Pocet vec ove godine pregovore sa Rahmanovicem za sledecu godinu jer imam osjecaj da ce Pirlo sledece godine u novi pazar, tako da bi Rahmanovic pokrio taj odlazak kvalitetno
Takodje pidra bi doveo uz neki dogovor sa velezom da ostane jos godinu na velezu a sledece godine kad otjeramo ristovskog padra vratit, Pidro nije roberto carlos al nije ni tambura a moglibi racunat na njeg 7/8 godina plus igrac ako bude i klupa nece pravit problem. Po meni bolji igrac od ristovskog. Nase djete nasa skola.
Ostalo popunjavat prodavat po potrebi najbolje sto mozemo
Realno mogli smo nac golmana Banicevi kvalitetat RECIMO DELAC ( vjerujem da on nebi nista bio skuplji al kvalitetom bolji golman sigurno)
Gojkovic ok
Ristovski smatram da smo mogli tu dovest nekog bosanca, Ristovski jeste ime al je PRESKUP a kvalitet kanal teski
Maita ok
Maroodza ok
Ignjatkov ok
CIMIROT je igrac bosanac DNK njegove osobine sve za 10 PRAVA OKOSNICA KOJA NAM TREBA
ADEM isto ko i cimirot, minus je to sto covjek nevoli FK SARAJEVO al **** daje sve od sebe i to je prihvatljivo
Catakovic fali ti spic nase djete ima dosta utakmica u nasem dresu, 30 godina jeftin imas spicoku 5 godina koji ce turat 10 golova u prosjeku sledeci 5 godina
Keremeh znam da mu je zena srbkinja ako se mogu papiri sredit da je srbin njega zadrzat, igrac koji ima losu zavrsnicu jos losiju defanzivu, al isto ima brzinu i kontrolu lopte u pokretu koju je jos imo JEDINO GULASH, sto je dovoljno da bude okosnica naredni jos 5-6 godina
Pocet vec ove godine pregovore sa Rahmanovicem za sledecu godinu jer imam osjecaj da ce Pirlo sledece godine u novi pazar, tako da bi Rahmanovic pokrio taj odlazak kvalitetno
Takodje pidra bi doveo uz neki dogovor sa velezom da ostane jos godinu na velezu a sledece godine kad otjeramo ristovskog padra vratit, Pidro nije roberto carlos al nije ni tambura a moglibi racunat na njeg 7/8 godina plus igrac ako bude i klupa nece pravit problem. Po meni bolji igrac od ristovskog. Nase djete nasa skola.
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Bogati, prijatelju, da te pitam... je li ti vaznije da dobijes kvalitetnu zdravstvenu uslugu, ili da ti kakvu god pruzi Bosanac? Je li ti vaznije da ti djecu skoluju vrhunski ucitelji, ili Bosanci? Je li ti vaznije da imas pristojnu platu dostojnu covjeka, ili da strajkujes u Bosni? Da li bi volio ici na all inclusive ljetovanja, ili na Jablanicko jezero? I na kraju, gdje zivis, vani ili u Bosni?Pitar6785 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 17:13Ja se slazem sa bratom da nama MORA BIT OKOSNICA tima sastavljena ne iskljucivo od bosnjaka vec od BOSANACA I HERCEGOVACA, plus sadzaklija tipa Adem. Naravno plus gulijashvili benko taka sorta igraca, plus trener ZZ.
Gojkovic ok
Maita ok
Maroodza ok
Ignjatkov ok
Ne moras odgovoriti na ova pitanja, ionako su retoricka.
Iskreno, zaboli me hašimaga ko igra u Sarajevu. Navijam za klub, a ne za igrace.
HeavyBassBlues je napisao/la: ↑24 jun 2026, 18:50Bogati, prijatelju, da te pitam... je li ti vaznije da dobijes kvalitetnu zdravstvenu uslugu, ili da ti kakvu god pruzi Bosanac? Je li ti vaznije da ti djecu skoluju vrhunski ucitelji, ili Bosanci? Je li ti vaznije da imas pristojnu platu dostojnu covjeka, ili da strajkujes u Bosni? Da li bi volio ici na all inclusive ljetovanja, ili na Jablanicko jezero? I na kraju, gdje zivis, vani ili u Bosni?Pitar6785 je napisao/la: ↑24 jun 2026, 17:13Ja se slazem sa bratom da nama MORA BIT OKOSNICA tima sastavljena ne iskljucivo od bosnjaka vec od BOSANACA I HERCEGOVACA, plus sadzaklija tipa Adem. Naravno plus gulijashvili benko taka sorta igraca, plus trener ZZ.
Gojkovic ok
Maita ok
Maroodza ok
Ignjatkov ok
Ne moras odgovoriti na ova pitanja, ionako su retoricka.
Iskreno, zaboli me hašimaga ko igra u Sarajevu. Navijam za klub, a ne za igrace.
Slazem se da je kvalitet naj bitni i da nije bitno ko je odakle, al sam dao samo primjer trenutno sta imamo i sta bi mogli dovest, al realno mi nemozemo sad dovest BRUNA PETKOVICA(nemamo toliko novca da mozemo platit takvog igraca) naravno ja sam nabroja 4-5 igraca koji su nasi igraci koje mozemo dovest i koje cemo relativno lakse zadrzat na 4-6 godina) naravno ostali 5-6 igraca dovest kvalitet najbolje sto mozes kvalitet koji mozes preprodat ili iskoristit godinu dvije itd itd
Kao sto sam rekao mi ako mozemo dovest benka bruna petkovica gulija kolasinca dedica nikakav problem bojrum
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kad smo posali da je onaj ćelavi samoprozvani skaut jedan obićni ublehaš ovde smo odma bili Mirvićevi plaćeniciTuro je napisao/la: ↑24 jun 2026, 16:10“Navela je primjer kako bi Sarajevo trebalo igrati u formaciji 4-2-3-1 jer tako igra Bajern. Suludo je da neko ko je magistar menadžmenta daje instrukcije fudbalskom treneru sa višegodišnjim iskustvom o tome kako da postavi ekipu na terenu” – tada je rekao Korda u podkastu Tribina.
Hvala Zekiću na uriniranju ovog ublehaša i da mu više nikad neće naumpasti da uzme u usta naš klub.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Dobro nam došao Barišiću
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
johntravolta123
- Kontakt:
Dobro dosao
Nadam se da dolazi i Kolumbijac da imamo sirine
PS. Dok ga smrad Husaric pljuje znaci da ce valjati haha
"Da li FK Sarajevo ima skate i jel gledao neko ovog igraca?Pa cijela karijera posudbe i 5-6 golova u karijeri!Ili je to menadzer Branko Hucika pretplacen da uvaljuje u nase Bosnjacke klubove ovakve anti talente!Nakon sto je u Dinamu ispusio prebacio se sad na FK Sarajevo i dovodi i izmislja toplu vodu!Kako da Zrinjski ne uzme ovog ako je tako dobar?!Ovo je tragedija i kojim putem dolaze igraci i klepaju ogromne novce!Rogic prosjecni golman-14.000 eura neto plata!Jest ih Ajla nagradjivala i semirala nema sta!Ali ponovo se nastavlja Ajlina politika!Katastrofa!!!Neshvatljivo!!! "
Nadam se da dolazi i Kolumbijac da imamo sirine
PS. Dok ga smrad Husaric pljuje znaci da ce valjati haha
"Da li FK Sarajevo ima skate i jel gledao neko ovog igraca?Pa cijela karijera posudbe i 5-6 golova u karijeri!Ili je to menadzer Branko Hucika pretplacen da uvaljuje u nase Bosnjacke klubove ovakve anti talente!Nakon sto je u Dinamu ispusio prebacio se sad na FK Sarajevo i dovodi i izmislja toplu vodu!Kako da Zrinjski ne uzme ovog ako je tako dobar?!Ovo je tragedija i kojim putem dolaze igraci i klepaju ogromne novce!Rogic prosjecni golman-14.000 eura neto plata!Jest ih Ajla nagradjivala i semirala nema sta!Ali ponovo se nastavlja Ajlina politika!Katastrofa!!!Neshvatljivo!!! "
Zadnja izmjena: johntravolta123, dana/u 25 jun 2026, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Promjetio sam da ti dobro vodiš ove sratistike, da li bi nam mogao napisati trenutni prosjek starosti ekipe. Ali bez Ljajića, Cimirota i Ristvskog.
Doktor za retardaciju.
- Shategabri
- Kontakt:
Poštovani ------ ------,
Hvala Vam na kupovini sezonske ulaznice u online Shopu FK Sarajevo. Vaša narudžba je uspješno završena i sezonska ulaznica je kreirana.
Odabrali ste lično preuzimanje sezonske članske karte.
Možete preuzeti vašu karticu na sljedećoj lokaciji:
FKS Official Store Ferhadija
Gajev Trg 2 , Sarajevo, Sarajevo, 71000
Koševo Zapad
≈24.1 godineDoktorXabaras je napisao/la: ↑25 jun 2026, 14:23Promjetio sam da ti dobro vodiš ove sratistike, da li bi nam mogao napisati trenutni prosjek starosti ekipe. Ali bez Ljajića, Cimirota i Ristvskog.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Odlično, hvala.H8Z7 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 14:56≈24.1 godineDoktorXabaras je napisao/la: ↑25 jun 2026, 14:23Promjetio sam da ti dobro vodiš ove sratistike, da li bi nam mogao napisati trenutni prosjek starosti ekipe. Ali bez Ljajića, Cimirota i Ristvskog.
Nadam se da ćemo u sljedeću sezonu ući sa tim prosjekom cijele ekipe.
Doktor za retardaciju.
Nema imena i prezimena.Shategabri je napisao/la: ↑25 jun 2026, 14:24Poštovani ------ ------,
Hvala Vam na kupovini sezonske ulaznice u online Shopu FK Sarajevo. Vaša narudžba je uspješno završena i sezonska ulaznica je kreirana.
Odabrali ste lično preuzimanje sezonske članske karte.
Možete preuzeti vašu karticu na sljedećoj lokaciji:
FKS Official Store Ferhadija
Gajev Trg 2 , Sarajevo, Sarajevo, 71000![]()
Fotoshop
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.

.png)