Emir Karić

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

RollingPaper
Kontakt:

Re: Emir Karić

Post Postao/la RollingPaper » 24 jun 2026, 19:15

Micron je napisao/la:
24 jun 2026, 19:14
RollingPaper je napisao/la:
24 jun 2026, 19:08
Micron je napisao/la:
24 jun 2026, 19:03
Ako prodjemo u sesnestinu finala igramo protiv SAD, kojoj vise od pola repke igra u MLS, i ne ocekujemo prolazak, ali ne može kod nas igrac MLSa igrati jer je automatski loš...
O čemu ti prijatelju? U SAD-u u prvih 11 igraju samo 2 igrača MLS-a
Ja kako znam 26 igrača je pozvano a ne samo 11, i kako god, i da su samo 2 njima moze nama ne moze, hrvatima moze nama ne moze?
Kako ne moze? Pa tek od danas je igrač MLS-a, sve do sad je bio igrač austrijske lige.

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 24 jun 2026, 19:18

24 jun 2026, 19:15
Micron je napisao/la:
24 jun 2026, 19:14
24 jun 2026, 19:08

O čemu ti prijatelju? U SAD-u u prvih 11 igraju samo 2 igrača MLS-a
Ja kako znam 26 igrača je pozvano a ne samo 11, i kako god, i da su samo 2 njima moze nama ne moze, hrvatima moze nama ne moze?
Kako ne moze? Pa tek od danas je igrač MLS-a, sve do sad je bio igrač austrijske lige.
Pa po komentarima drugih. J*** sergeju mater sto ga nije pozvao, a sada kada prelazi u mls odma otpisan u fulu. Nema logike..

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 24 jun 2026, 19:20

PasodelMar je napisao/la:
24 jun 2026, 19:11
QUARTERBACK je napisao/la:
24 jun 2026, 17:48
oke sad mi je jasno i sto ga se nije zvalo, iako bi svakako bio bolja opcija na beku od burnica i mujakica, ovo je bas los izbor
Sta misliš drug moj, da ga se forsiralo na lijevom beku kao što su se forsirali Burnic i Mujakic, da li bi završio baš u Kansas Cityu? Protiv Austrije odigrao jako dobru utakmicu kao debitant. Hajmo reci, da je pozvan na ovo SP kao back-up Seadu i da prođemo u KO-fazu, da li bi i tada bio domet Kansas City? Naravno da ne bi. Ovo je domet kada nemaš podršku selektora.
Ja sam bio veliki zagovornik Karića na spisku i smatram da je bolja opcija od burnića i mujakića na beku, ali ne možemo kriviti selektora što je otišao u takav klub. Ipak je pokazao kakva ozbiljnost fudbala ga zanima.

Mislim da mi previše očekujemo od SP što se tiče transfera. Daj Bože da iko profitira od naših igrača, a posebno neko ko bi imao jednu epizodnu ulogu.

Alajbegović i Muharemovic će otići u dobre klubove, ali oni bi otišli neovisno o SP. Tahirović ako ode u Celtic to je uz pomoć njegovog menadžera koji mu stalno obezbijedi takve neke transfere.

Treba vidjeti šta sa ostalima. Evo ako Bašić ode u Elche ili Frankfurt to bi bilo nešto. Mada sumnjam da će se desiti.
Tako da mi trebamo malo spustiti očekivanja. Daj Bože da bilo koji igrač bude imao neki transfer na osnovu SP.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 24 jun 2026, 19:28

DeeWa je napisao/la:
24 jun 2026, 19:20
Ja sam bio veliki zagovornik Karića na spisku i smatram da je bolja opcija od burnića i mujakića na beku, ali ne možemo kriviti selektora što je otišao u takav klub. Ipak je pokazao kakva ozbiljnost fudbala ga zanima.

Mislim da mi previše očekujemo od SP što se tiče transfera. Daj Bože da iko profitira od naših igrača, a posebno neko ko bi imao jednu epizodnu ulogu.

Alajbegović i Muharemovic će otići u dobre klubove, ali oni bi otišli neovisno o SP. Tahirović ako ode u Celtic to je uz pomoć njegovog menadžera koji mu stalno obezbijedi takve neke transfere.

Treba vidjeti šta sa ostalima. Evo ako Bašić ode u Elche ili Frankfurt to bi bilo nešto. Mada sumnjam da će se desiti.
Tako da mi trebamo malo spustiti očekivanja. Daj Bože da bilo koji igrač bude imao neki transfer na osnovu SP.
Ma logično, ne mislim na to nego imaš igrače kod nas koji se nerezonski forsiraju od samog početka, hajmo reci vec od LN. Neki momci nisu dobili nikakvu priliku ili vrlo nisku minutažu, gdje realno sagledajući stvari nisu ni mogli ništa pokazati. Karic spada u te igrače sa vrlo niskom minutazom, a dobro prezentacijom protiv Austrije. Poenta je u tome da je mogao biti na spisku za SP, a u tom slučaju bi mu domet možda mogao biti veći nego Kansas City. Ostao je bez poziva i naravno da ce sada gledati samo na sebe, to bi svaka normalna osoba u njegovim okolnostima tako učinila.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 24 jun 2026, 21:24

PasodelMar je napisao/la:
24 jun 2026, 19:11
QUARTERBACK je napisao/la:
24 jun 2026, 17:48
oke sad mi je jasno i sto ga se nije zvalo, iako bi svakako bio bolja opcija na beku od burnica i mujakica, ovo je bas los izbor
Sta misliš drug moj, da ga se forsiralo na lijevom beku kao što su se forsirali Burnic i Mujakic, da li bi završio baš u Kansas Cityu? Protiv Austrije odigrao jako dobru utakmicu kao debitant. Hajmo reci, da je pozvan na ovo SP kao back-up Seadu i da prođemo u KO-fazu, da li bi i tada bio domet Kansas City? Naravno da ne bi. Ovo je domet kada nemaš podršku selektora.
Ma jest slazem se da je zasluzio vise sansi, al ovo je los izbor za karijeru sta ces ti od njega sad, jedino da tamo bas bude dominantan pa ga zvati

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DzaniMehmet, Google Adsense [Bot] i 38 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []