Edin Džeko
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Ja pet puta sedmicno vidim da se igrac koji izlazi ljuti, pogotovo kad u tim trenucima ekipa igra ko qrac.
Apsolutno nebitno. Ovdje samo da je kakvog zutila da se imaju besposlicari cime zanimati. Sad ce od ovog napraviti sapunicu.
Apsolutno. Da mu je ono trebalo - i nije bas, ali ne treba predimenzionirati nesto sto je najnormalnija reakcija na poligonu ispred skole, a kamoli na utakmici s tolikim ulogom.
Ja sam bolesnik sto sam primjetio bolesnu reakciju nakon historijske noci. JA I MILIONI DRUGIH ? I ja Se pitam jel se moze proslaviti normalno. Ovo KAPITEN NE RADI !!! DISKREDITUJES SELEKTORA,SAIGRACE.nebeskasila je napisao/la: ↑24 jun 2026, 23:56Kakve ti valjas gluposti u pm. Mrlja karijere jer je bacio flasu vode. Kakvi se sve bolesnici nalaze na ovom forumu, jel mozete ista proslaviti na normalan nacin.ExEsPerac je napisao/la: ↑24 jun 2026, 23:20Ostat ce mu ovo upamceno kao mrlja u smiraju karijere. Stvarno mu nije trebalo ta djeca koja ulaze umjesto tebe Edine pricaju o tebi sa velikim postovanjem,ljubavi i sjajem u ocima. Sjetim se intervjua sa Kerimom kad je pricao kako mu je rekao "dje si mali".
Uradio si svoje majstore. 60 minuta. I gol si "dao". Fkt nepotrebno i mrlja i na ovu proslavu i sve
-
fukareSjever
- Kontakt:
Neki vidim jedva docekali da pljuju!
Stoka nezahvalna !
-
19vendetta87
- Kontakt:
E ybga druze, slijep covjek bi vidio da mu je bilo krivo sto je klupiran.
Vjerovatno mu je obećana puna minutaža, cim se i on onako ibretio kad je vidio na semaforu svoj broj.
Autoritet nece nijedan selektor nad njim imati. Ako to nije bio slucaj prije 10 godina, nece ni sada kada ima 40 godina, kada je pred penzijom (ja sam i dalje poprilicno ubijedjen da ide nakon ovog prvenstva u penziju) i kada je kapiten i de facto dio strucnog staba, po godinama u fudbalu i iskustvu cak i daleko iznad svih nasih trenera. Necu ni spominjat da je direktor reprezentacije njegov rodjak i svojevremeno najbolji jaran iz ekipe.
Izljeve emocija imaju svi igraci, nekima se mogu tolerisati vise nekima manje. Ako se ikome moraju tolerisat, moraju njemu. Na kraju da njega nije bilo mi ovog prvenstva ne bi nikad vidjeli. Dok god se nakon toga svega on sa igracima i svima moze normalno komunicirati i odigrati takticke zamisli koje imamo, ne moze mu se nista govoriti. Kao sto je mnogo puta i receno, nasa igra je podredjena tome da nam je on u ekipi i znamo da smo losiji bez njega na terenu.
Rekao sam par puta, pravit cemo ga od blata kad ga ne bude.
- VensanKasel
- Kontakt:
Izlazio je i prije, čuj obećana puna minutaža19vendetta87 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 00:29E ybga druze, slijep covjek bi vidio da mu je bilo krivo sto je klupiran.
Vjerovatno mu je obećana puna minutaža, cim se i on onako ibretio kad je vidio na semaforu svoj broj.
E svašta čovjek može pročitati
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa sto se onda onoliko čudio kad je vidio da treba izaći? Po reakciji mu se vidjelo da nije ocekivao izmjenu u tom trenutku.VensanKasel je napisao/la: ↑25 jun 2026, 00:32Izlazio je i prije, čuj obećana puna minutaža19vendetta87 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 00:29E ybga druze, slijep covjek bi vidio da mu je bilo krivo sto je klupiran.
E svašta čovjek može pročitati![]()
- Pensioner26
- Kontakt:
realno nas najbolji igrac daleko, ali fizicki ne moze vise od 60min ovog tempa i na ovakvom vremenu.
reakcija sasvim normalna.
ne znam sta mu je Hrgovoc rekao pa se iznervirao, posto je Hrgovic prgav mozda mu je nesta i dobacio neprikladno. Uglavnom Dzeko je ovim momcima uzor i isti su mu ispisali nerealan zavrsetak reprezentativne karijere, prolazak grupe na SP.
sretno i hvala kapitenu
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Metni ga Trumpu legendo
Da je samo dao gol za 3 nula.
Helem, svako pokaze ko je i sta je.
Dzeko utrpaj amerima innshAllah, svakako si vec trpo.
Trenutno korisnika/ca: 231983, ANamelessGhoul, antetokounmpo, aqarius, AzRimiRzA, Bing [Bot], boki86, bordobijeli, Bosnjo22, CAGarfia, Confiance, dark44, Dzoni, Edincapitano, Elddar, GG3, GIBRA, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, hurem, hz1987, Iceplayer, James1987, Kaunas, Kljukusar, kouadio, kovacic, Kylian, Lavcina, legendarnadruga, LoveFootball1987, miguelramos, mirsonetz, NazorUso, omanovski, perun, soccerfan, Tihi, tuzlanskinacin, visarionovich i 311 gostiju.