02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Trebamo im **** nanu naninu da dobijemo embargo ulaska narednih sto godina u cemeriku
Guzi mu mater, mora igrati, a i nek igra, hoće zatvoriti nazad
-
FerdinandF
- Kontakt:
Re: 01.07.2026. R32: USA - BiH
Sreća pa se ti ne pitaš ništaMostarskiSin je napisao/la: ↑25 jun 2026, 02:05Bravo, to je to. Usao sam na forum samo da napisem Hadzikadunic umjesto Katica, veceras je Katic bio jedan od najlosijih na terenu, uzasno je spor. Memic bi mi igrao desno krilo umjesto Esmira, minimalan doprinos na svjetskom s njegove strane.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 jun 2026, 23:05Cisto da napisem jednu stvar za ovu tekmu, za koju znam da se nece desiti.... Hadzikadunic u paru sa Muharemovicem i Mahmic u vezi sa Sunjicem i Basicem naustrb Dzeke ili trnokopa.
Ostale redaj kako hoces, al to je nas najjaci sastav.
Svakako, ovo je previse dobro da bi se desilo i da bi neko to skontao.
………………………………Vasilj
Dedic - Hadzikadunic - Muharemovic - Kolasinac
…………………………Sunjic - Basic
……………Memic - Mahmic - Alajbegovic
………………………….Demirovic
Protiv Amerikanaca nam trebaju momci sto brzi i spremniji igraci. Onda imas s klupe Dzeku i Esmira za zadnjih pola sata.
Nadam se da ce biti ovako kako je napisao, jer ovo s dva napadaca ne ide i ovo prolazi samo kad igramo protiv jakih i to na kontre. Demirovic nije Dzeko , ali moze trcati pet puta vise i to ce nam valjati da izmori odbranu za svjezeg Dzeku koji s klupe pogadja za prolaz. Usa je selekcija koja se bavi fizikom i taktikom, sigurno mogu trcati i bojim se da ce nam Dzeku izmoriti, a Dzeko je nas najbolji finisher i potreban nam je kad se protivnik umoriFerdinandF je napisao/la: ↑25 jun 2026, 02:33Sreća pa se ti ne pitaš ništaMostarskiSin je napisao/la: ↑25 jun 2026, 02:05Bravo, to je to. Usao sam na forum samo da napisem Hadzikadunic umjesto Katica, veceras je Katic bio jedan od najlosijih na terenu, uzasno je spor. Memic bi mi igrao desno krilo umjesto Esmira, minimalan doprinos na svjetskom s njegove strane.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 jun 2026, 23:05Cisto da napisem jednu stvar za ovu tekmu, za koju znam da se nece desiti.... Hadzikadunic u paru sa Muharemovicem i Mahmic u vezi sa Sunjicem i Basicem naustrb Dzeke ili trnokopa.
………………………………Vasilj
…………………………Sunjic - Basic
………………………….Demirovic
Protiv Amerikanaca nam trebaju momci sto brzi i spremniji igraci. Onda imas s klupe Dzeku i Esmira za zadnjih pola sata.
Uostalom igramo evo 10 utakmica sa dva napadaca i svi ce ocekivati da tako igramo, a u nokautfazi detalji i faktor iznenadjenja su vrijedni prolaza.
Stvarno mislim da je red protiv Amera za nesto drugo
Logicno da svi ocekuju Dzeku u prvih 11 i najvise ce se bazirati na prekide, jer smo prije svega visoki
Red je da iznenadimo loptama po zemlju u prostor , jer to ce najmanje ocekivati
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 jun 2026, 02:48, ukupno mijenjano 4 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
sagrbaviceplavi4637
- Kontakt:
Ameri se pravo uzdigli, treba ih spojiti s kojim talijanom iz Amerike da im objasni neke stvari
Vidjeh negdje da prvi iz grupe G (Egipat, Iran, Belgija, Novi Zeland) može u 1/16 igrati protiv Češke potencijalno?
+1 apsolutno se slažem, čak i vjerujem da će naodoći i za Mahmića u prvoj i za formaciju ali za Katića teško, očekujem ga u prvoj.MostarskiSin je napisao/la: ↑25 jun 2026, 02:05Bravo, to je to. Usao sam na forum samo da napisem Hadzikadunic umjesto Katica, veceras je Katic bio jedan od najlosijih na terenu, uzasno je spor. Memic bi mi igrao desno krilo umjesto Esmira, minimalan doprinos na svjetskom s njegove strane.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑24 jun 2026, 23:05Cisto da napisem jednu stvar za ovu tekmu, za koju znam da se nece desiti.... Hadzikadunic u paru sa Muharemovicem i Mahmic u vezi sa Sunjicem i Basicem naustrb Dzeke ili trnokopa.
………………………………Vasilj
…………………………Sunjic - Basic
………………………….Demirovic
Zabili bi nam Amerikanci 7 komada s tom formacijom. Pa Qatar kroz tu sredinu je par puta prosao kao da ih nema u prvom poluvremenu.
Momci su svoje napravili u grupnoj fazi, iako nije bilo jednostavno. Sad sve poslije je samo bonus. Može li se izbaciti Amerikance? Može, naravno. U jednoj utakmici sve je moguće.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Mahmic kerim i esmir jednostavno os pocetka nemogu skupa…. To je premlado i pretank bi bilo u odbrani
------------------------Vasilj-------------------------
Dedic-Katic-Muharemovic-Kolasinac
------------------------Sunjic------------------------
---------------Mahmic-----Basic----------------
Memic-----------------------------Alajbegovic
------------------------Dzeko-------------------------
Nek igraju la sta Bog da.
Interesantna statistika jedino mi i hrvati smo jedine balkanse zemlje da prodju grupnu fazu.
Evo pocelo je podcjenjivanje, mogli bi pasti ko italija.

Dedic-Katic-Muharemovic-Kolasinac
------------------------Sunjic------------------------
---------------Mahmic-----Basic----------------
Memic-----------------------------Alajbegovic
------------------------Dzeko-------------------------
Nek igraju la sta Bog da.
Interesantna statistika jedino mi i hrvati smo jedine balkanse zemlje da prodju grupnu fazu.
Evo pocelo je podcjenjivanje, mogli bi pasti ko italija.

-
zeljovolimte
- Kontakt:
Zato smo bas sinoc kontrolu odbrane i meca imali onda kad su oni bili na terenu. Vec ako se "branis", brani se sa posjedom jer je puno lakse da ti imas loptu..DjaniTarik je napisao/la: ↑25 jun 2026, 04:11Mahmic kerim i esmir jednostavno os pocetka nemogu skupa…. To je premlado i pretank bi bilo u odbrani
U sustini jedan vezni i dva krilna igraca..
Osjetim neki X pa specijalitet iz baraža... 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
Sindikat12
- Kontakt:
U San Franciscu nema velikih vrucina, to je plus
- Convicts1988
- Kontakt:
Realno šanse 70%-30% USA po svemu vidjenom do sad.
Imam neki osjecaj da ce biti pritisak amera prvih 20 min,i onda ce netko od amera pokupit crveni karton i onda idu produzetci i penali
Nadam se da ce svi malo zastati, udahnuti i skontati kakav historijski uspjeh je ostvaren za ovu reprezentaciju i ovu zemlju
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovo je bonus utakmica, iz koje se moze dobiti puno a izgubiti nemamo nista. Igrati rastereceno i pokazati im kako se Bosna brani
pa nakon 120 minuta izbaciti ih na penale.
p.s. Koliko je Savez dobio dodatnih para ovim plasmanom? Cini mi se 1.5 milion?
p.s. Koliko je Savez dobio dodatnih para ovim plasmanom? Cini mi se 1.5 milion?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ArsBih, Daduli, Google [Bot], Toxin i 72 gosta.