02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Dobijemo amere. Ne znaju oni igrati protiv defanzivnog bloka. Ono protiv paragvaja i australije ih usralo. Ako budemo igrali hrabo prolazimo
Ide po ovoj tabeli plus 2,5 miliona što su svi dobili za pripreme. Ne zbraja se nego se osvaja iznos iz reda koje odgovara našem plasmanu. Dakle dosad smo imali sigurnih 12,5, a od sinoć je poraslo na 13,5, ako bi nekako prošli Ameriku naraslo bi na 17,5 mil. USD: https://en.wikipedia.org/wiki/2026_FIFA ... rize_moneySanaBosna je napisao/la: ↑25 jun 2026, 09:45Zar nije 11 milliona? Uz ovi 12.5 sto smo se plasirali?
- drakemayelover
- Kontakt:
Objektivno će nas rastaviti na proste faktore. Ali ajd', igraj bocnooo
Na osnovu čega se ovi Ameri ovoliko dižu ? Imaju daleko bolju veznu liniju, mi imamo bolju odbranu. Golman im brani u yebenom MLSu.
Prolazimo ovo golom Tabaka.
Prolazimo ovo golom Tabaka.
Je li realno da glupi Ameri misle da nemamo sad brzine u ekipi?Iako imaju Džeku i vrlo talentiranog 18-godišnjeg klinca, ne čini se da imaju onu munjevitu brzinu protiv sporog defanzivca poput Reama. Nijedna pobjeda nije sigurna, ali rekao bih da je to povoljna oklada."
Pa nikad nismo trkom brzi bili jbt.
Nego, lud je onaj ko misli da ce nas Amerikanci nabiti u 16 metara i da ce jurnuti svim silama naprijed. Sjetimo se PSG-Arsenal. Na jedan mec je itekako sve moguce. Jedna lopta nek zaluta u njihov gol i gotovo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
USA je kao Katar, ok nešto su uložili, ako treba biti realan, ameri ne znaju hodati a kamoli lopte igrati... ovo mi uzimamo hladno opet hendikep
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Nikakve fajde, nece kupivat igrace od tih para bahah… za stadione i izgradnju je potrebno dosta dosta vise, tako da to im moze bit samo za hrenovkeSanaBosna je napisao/la: ↑25 jun 2026, 09:45Zar nije 11 milliona? Uz ovi 12.5 sto smo se plasirali?
Ameri kvalitetom nisu iznad nas ali fizičkom spremom jesu oni svoje nedostatke nadoknade trkom i zalaganjem.Ali mogu se izbaciti ako budemo na visokom nivou od prethodnih utakmica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hadzikadunic juce kako udje tako i Katar presta biti toliko opasan.
Katic je na ovom SP ispod svog prosjeka i volio bi vidjeti stoperski par Muharemovic Hadzikadunic. Juce za gol Katra Katic nije nikog cuvao i normalno, da je onda Sunjic zakasnio u bloku, jer ne moze cuvati 2 igraca.
Protiv Svice za 1 gol umjesto, da ide na igraca on ga gleda i ceka, da ga Dedic stigne, koji je prije tog ispao iz igre. Znaci greska, ides onda ti kao stoper da napadas tog igraca, a Dedic ide iza tebe i zatvara opet.
Katic je na ovom SP ispod svog prosjeka i volio bi vidjeti stoperski par Muharemovic Hadzikadunic. Juce za gol Katra Katic nije nikog cuvao i normalno, da je onda Sunjic zakasnio u bloku, jer ne moze cuvati 2 igraca.
Protiv Svice za 1 gol umjesto, da ide na igraca on ga gleda i ceka, da ga Dedic stigne, koji je prije tog ispao iz igre. Znaci greska, ides onda ti kao stoper da napadas tog igraca, a Dedic ide iza tebe i zatvara opet.
Nisu na nivou Katara ali nisu ni neki extra kvalitet. Utakmice na eliminaciju nam odgovaraju idemo po prolaz nakon penala.

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
USA je fizicki slicno kao kanada, samo puno vise znaju od njih i mnogo su bolja ekipa. Realno, rastavit ce nas.
Neki korektan poraz je sasvim ok. Cilj ostvaren.
Mada, ljudski se nadati, lopta je okrugla.
Nisu sad Njemacka, Spanija, Francuska pa da nemas nikakve sanse.
-
rossonero85
- Kontakt:
After party sa Meksikancima poslije utakmice hahahaha 

- kolezeljovac
- Kontakt:
Slažem se ali kod gola je Nikola Vasilj kriv jer ona lopta što je prošla kroz peterac golman mora da je hvata prije povratne što je prošla... Ali ne treba zajebavati, Nikola Katić fantastično je odigrao protiv Katara pa i protiv Švicarske...Lavcina je napisao/la: ↑25 jun 2026, 10:27Hadzikadunic juce kako udje tako i Katar presta biti toliko opasan.
On i Tarik su štoperski tandem i mislim da Barba neće mijenjati....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Katica je sigurno umor sustigao. Na onom stadionu ko na sred njive sunce przilo.kolezeljovac je napisao/la: ↑25 jun 2026, 10:33Slažem se ali kod gola je Nikola Vasilj kriv jer ona lopta što je prošla kroz peterac golman mora da je hvata prije povratne što je prošla... Ali ne treba zajebavati, Nikola Katić fantastično je odigrao protiv Katara pa i protiv Švicarske...Lavcina je napisao/la: ↑25 jun 2026, 10:27Hadzikadunic juce kako udje tako i Katar presta biti toliko opasan.
On i Tarik su štoperski tandem i mislim da Barba neće mijenjati....
U grupi su bili dobri, ali ovo je sad knockout faza. Oni ce biti pod samo takvim pritiskom. Svi ocekuju od njih barem polufinale. Igrace u grcu sigurno na pocetku.Elrond je napisao/la: ↑25 jun 2026, 10:30USA je fizicki slicno kao kanada, samo puno vise znaju od njih i mnogo su bolja ekipa. Realno, rastavit ce nas.
Sad je dosta odvisno od nas. Ako budemo igrali bunker kao protiv Svice prvih pola sata, ako budemo nezainteresovani kao protiv Qatra zadnjih 10 minuta prvog poluvremena onda da, ima da nas ljudi rastave samo tako. Ali ako budemo i mi zeljeli malo igrati fudbal, a pogotovo da budemo znali pametno igrati itekako imamo sansi.
Kao sto kazes nisu Engleska, Brazil, Spanija, Argentina pa da znas da nemas bas nikakvih sansi protiv takvih ekstra jakih momcadi.
Drago mi je da će se ovaj meč igrat u San Franciscu na nekih 15ak stepeni celzija. Ono jučer je meni bilo vruće kad ih gledam na terenu.
15tak stepeni? Je li to zvanična prognoza ili? To mi baš zvuči nerealno.. I ako je utakmica u 17h po njihovom vremenu, to je onda ogromna razlika.
- Ozymandias
- Kontakt:
Favoriti su ali daleko od toga da nemamo sanse. Imaju i tu tekmu s Turcima da jos bolje vidimo kako funkcionisu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Bosnjo22, DanijelTZ, dedo26, Edbh21, GoldenLilies, kovac, nebeskasila, soccerfan, Tihi i 77 gostiju.