02.07.2026. R32: USA - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- signalidunapark
- Kontakt:
Re: 02.07.2026. R32: USA - BiH
Samo haramball. 
- invincible1921
- Kontakt:
Ekipa po mjeri i oni i aBd iduci ko god bude kad prodjemoOzymandias je napisao/la: ↑25 jun 2026, 10:42Favoriti su ali daleko od toga da nemamo sanse. Imaju i tu tekmu s Turcima da jos bolje vidimo kako funkcionisu.
Jbg nes igrat protiv Andore u 1/16 SP
Oni ce doc nadobudni, puni sebe a nije bas da su neka vau ekipa. Igraju dosta visoko i ofanzivno i tu je nasa sansa...izdrzat pritisak i onda ih ufatit na krivoj nozi
Esmire vrijeme je da i ti rijesis jednu
=\_1921_/=
- bromazepam
- Kontakt:
Najteže će bit srbima sad jer moraju bodriti svoju američku braću.
Santos sa Tušnja
- invincible1921
- Kontakt:
Nadam se da ce Barba konacno probat 4/2/3/1 sa Mahmicem....suludo je da opet igramo sa 2 spica a znamo da cemo se branit
Takodjer imat i Mahmica i dva spica je po meni samoubistvo..a opet ako ga ne stavi da igra bas ce deb.il ispast jer momak je zabio obje tekme...dakle rjesenje se namece samo po sebi
Takodjer imat i Mahmica i dva spica je po meni samoubistvo..a opet ako ga ne stavi da igra bas ce deb.il ispast jer momak je zabio obje tekme...dakle rjesenje se namece samo po sebi
=\_1921_/=
Jesi ti gledao njihove 2 utakmice ovo prvenstvo?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- kolezeljovac
- Kontakt:
Da li će Tabak ući bar na 5 minuta više...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Demirovica zamjeniti Mahmicem i u boj.
Vasilj-Dedic, Muharemovic, Katic, Kolasinac-Sunjic, Basic, Alajbegovic, Bajraktarevic, Mahmic - Dzeko
Ili umjesto Basica - BenJi
Vasilj-Dedic, Muharemovic, Katic, Kolasinac-Sunjic, Basic, Alajbegovic, Bajraktarevic, Mahmic - Dzeko
Ili umjesto Basica - BenJi
To zna izvarati samo. U ove utakmice je bolje uči bahato i sa predrasudama, ionako samo ostvarili historijski uspjeh, nemamo mi kome se prilagođavati.
Opće poznato je da su ameri operisani od nogometa, i bez obzira koliko to izgleda smisleno i dobro, svi mi znamo da su to nemači pojma
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Po čemu prijatelju, ljudi imaju desetine igrača u ligama petice, dobro posloženi pod trenerom koji im maksimizuje najveće prednosti i donosi im neku taktičku disciplinu.denimen99 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 11:08To zna izvarati samo. U ove utakmice je bolje uči bahato i sa predrasudama, ionako samo ostvarili historijski uspjeh, nemamo mi kome se prilagođavati.
Opće poznato je da su ameri operisani od nogometa, i bez obzira koliko to izgleda smisleno i dobro, svi mi znamo da su to nemači pojma
Mi moramo biti agilni u kontrama i pritisnuti bokove gdje znaju izaći jako visoko, ako se budemo branili kao Paragvaj i Australija (koja je upravo imala par prilika zbog izuzetne brzine koju posjeduje), ne piše nam se dobro.
-
Matterhorn22
- Kontakt:
mozda su navijaci operisani ali ovi igraci sigurno nisu, uostalom tu je dosta igrača koji nisu ni rođeni u USA. Vezni red i napad protiv Paragvaja: Bournemouth, Bayer Leverkusen, PSV, Juventus, Milan, Monaco.
-
Matterhorn22
- Kontakt:
doduše ovako kad vidim imamo i mi Bayer Leverkusen i PSV 
- signalidunapark
- Kontakt:
Ovo će nam biti psihički najlakša takmičarska utakmica u dugo vremena. Čak bih se usudio reći od Rumunije na početku kvala.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Trkacki su bas jaka ekipa, gledao sam ih protiv Australije, jakim tempom su igrali svih 90 minuta, bojim se da cemo tesko to ispratiti.Matterhorn22 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 11:12mozda su navijaci operisani ali ovi igraci sigurno nisu, uostalom tu je dosta igrača koji nisu ni rođeni u USA. Vezni red i napad protiv Paragvaja: Bournemouth, Bayer Leverkusen, PSV, Juventus, Milan, Monaco.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma mislim na Basic-Sunjic dvojac, njih moze izvuci samo kakav dobar zadnji vezni da igra s njima
Protivnika shvatit maksimalno ozbiljno, al igrati bez velikog opterećenja ( ako je moguće ) može se Amerika pobjediti, nama najviše odgovara kad nas otpišu. Kako Američki mediji pišu mi smo "easy" protivnik. INAT SILAN BOSANSKI ! Ne znaju Ameri šta je to. 
„Prava misterija svijeta je ono što vidimo, a ne ono što ne vidimo.“ Oscar Wilde
Željezničar za život cijeli !
SiggiSmallz a sad En...
Željezničar za život cijeli !
SiggiSmallz a sad En...
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Vise je to bilo do izlaska Dzeke i do ulaska jos jednog veznjaka. Do tog momenta su nam prelako probijali prvu liniju presinga i ogromna je distanca bila izmedju dvije nase linije u sredini terena, njihovi veznjaci su imali cijelu vjecnost na lopti.Lavcina je napisao/la: ↑25 jun 2026, 10:27Hadzikadunic juce kako udje tako i Katar presta biti toliko opasan.
Katic je na ovom SP ispod svog prosjeka i volio bi vidjeti stoperski par Muharemovic Hadzikadunic. Juce za gol Katra Katic nije nikog cuvao i normalno, da je onda Sunjic zakasnio u bloku, jer ne moze cuvati 2 igraca.
Protiv Svice za 1 gol umjesto, da ide na igraca on ga gleda i ceka, da ga Dedic stigne, koji je prije tog ispao iz igre. Znaci greska, ides onda ti kao stoper da napadas tog igraca, a Dedic ide iza tebe i zatvara opet.
Samo bunker, niski blok. Ako ne bude velike vrucine, sparine, uz dobru koncentraciju bi mogli izgurati u odbrani. U napadu, probati sta iz kakvog kornera, slobodnog udraca i to je to. Ako se krenemo nadigravati, razvalit ce nas sigurno
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Njihova najveca snaga je lijevi bocni Robinson, taj moze trcati u oba pravca 90 minuta bez problema, zbog toga ocekujem da Memic starta desno.
Mckennie je dobar igrac u medjuprostoru i ima dobru linkup igru, napada iz drugog plana cesto. Ostali veznjaci su destruktivci koji nemaju kreacije u nogama.
Najvise kreiraju nametanjem jakog tempa, iz visokog presinga i osvajajuci nicije lopte u zadnjoj trecini terena. Jako je bitno je da se prezivi do prve pauze bez primljenog gola.
Mckennie je dobar igrac u medjuprostoru i ima dobru linkup igru, napada iz drugog plana cesto. Ostali veznjaci su destruktivci koji nemaju kreacije u nogama.
Najvise kreiraju nametanjem jakog tempa, iz visokog presinga i osvajajuci nicije lopte u zadnjoj trecini terena. Jako je bitno je da se prezivi do prve pauze bez primljenog gola.
I to mi je jedan svojevrstan paradoks Barbareza. Ako vec hoce, da igra defanzivno i taj neki bunker, cemu onda dva napadaca u ekipi? Logicnije je da pojacas sredinu terena ili sa 5 nazad da igras.marlostanf1eld je napisao/la: ↑25 jun 2026, 11:35Vise je to bilo do izlaska Dzeke i do ulaska jos jednog veznjaka. Do tog momenta su nam prelako probijali prvu liniju presinga i ogromna je distanca bila izmedju dvije nase linije u sredini terena, njihovi veznjaci su imali cijelu vjecnost na lopti.Lavcina je napisao/la: ↑25 jun 2026, 10:27Hadzikadunic juce kako udje tako i Katar presta biti toliko opasan.
Katic je na ovom SP ispod svog prosjeka i volio bi vidjeti stoperski par Muharemovic Hadzikadunic. Juce za gol Katra Katic nije nikog cuvao i normalno, da je onda Sunjic zakasnio u bloku, jer ne moze cuvati 2 igraca.
Protiv Svice za 1 gol umjesto, da ide na igraca on ga gleda i ceka, da ga Dedic stigne, koji je prije tog ispao iz igre. Znaci greska, ides onda ti kao stoper da napadas tog igraca, a Dedic ide iza tebe i zatvara opet.
Nama ne lezi igra sa 2 napadaca jer tu fakticki gubimo igraca u odbrani, a u napadu nista opasniji nismo zbog tog.
4-2-3-1, 4-1-4-1, 5-4-1 to su za nas trenutno formacije.
Dobra je Amerika, ali su igrali protiv Paragvaja i Australije. Nisam od onih koji dizu nasu ekipu previse, ali ne vjerujem da su te ekipe bolje od nas. Na 2:0 protiv Australije su se isto tako dosta povukli i visio je gol u zraku, a Australija ih je pritiskla fizickom igrom sa dugim loptama. Slicno kao sto mi mozemo. Samo da nam je izdrzat do prve pauze pa polako.
Pochettino je fantastican trener i njihov najveci adut. Trebat ce nam mnogo srece, ali nije ovo Francuska da smo bez sanse.
Pochettino je fantastican trener i njihov najveci adut. Trebat ce nam mnogo srece, ali nije ovo Francuska da smo bez sanse.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot], Bosnjo22, DanijelTZ, dedo26, Edbh21, GoldenLilies, kovac, nebeskasila, soccerfan, Tihi i 77 gostiju.