Rekoše višegodišnji sampioni priprema...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kad sad brat napiše "ponedeljak
Najjaći insajder oca'm.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Čelik baš zanimljivu ekipu slaže
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Bazinga12345
- Kontakt:
Čelik fino radi, na vrijeme dovode korektne igrače.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ovo treba ugasit na par godina a zatim nek krenu iz kantonalne, bolje da odu na biro bar će imati onu naknadu ovako samo socijalne slučajeve prave.
Zvanične informacije o terminu prozivke nema niko u klubu, što dovoljno govori o neozbiljnosti onih koji su odlučili uzeti klub u svoje ruke. Plavi su veoma teškoj situaciji, javna je tajna su da su dugovanja prema fudbalerima sve veća, ali i prema trenerima u Omladinskoj školi.
Doktor za retardaciju.
Mi sve mrzimo, a vas ponajviše. S nama se zna na čemu ste. Al problem ste vi što očekujete da vas neko poštuje i voli zato što ste tobože iz glavnog grada, a sve što je izvan sarajeva vi ne volite i osporavatePact1921 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 11:37Nemojte bogati vi iz Zenice pricati ko koga voli a ko koga mrzi. A sta Barbarez te odveo u 16tinufinala to do ove godine nije ni bilo na svjetskom gdje je 48 reprezentacija do ove godine nije to bilo gdje si prosao kao 3 isto sto nisi mogao do ove godine uraditi jer si morao biti top 2 u grupi . Znaci ti si dogurao u play off svjetskog gdje u zadnjih 8 utakmica imas 1 pobjedu . A u svakom slucaju na ovoj temi se ne raspravlja BiH reprezentacija jer nema veze sa BiH sportom jer nam igra samo jedan igrac iz lige a to je Jurkas kao 3 golman . Cinjenica da je 17 igraca rodjeno vani od 26 mogucih .Marsiano je napisao/la: ↑25 jun 2026, 10:23Ne možeš da vjeruješ koliko ljudi mrze sve što nije sarajevsko, usta vas yebem šibicarska. Od vas se ne bi moglo ostati da je nekim slučajem npr. Musemic trener reprezentacije. Kako ste takvi kompleksasi ne ide mi u glavu, a kad se sta spomene za sarajevo to je odmah udar na bošnjake. I onda se čudite što vas niko ne voli. Pogan sibicarskaDoktorXabaras je napisao/la: ↑25 jun 2026, 08:07
Pa ovim postom jedino si ti pokazao da si iskompleksiran. Tema o Barbarezu preko 20 gdje možeš napisati šta želiš i ti došao ovde da bekom kažeš da je iskompleksiran.
Dize se prasina ⚫️🔴
Kako misliš top igrač, a prešao iz Radnika u Čelik?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- LondonBlues
- Kontakt:
Evo ja ceko i cetvrtak i jos je tu.rishovski je napisao/la: ↑18 jun 2026, 23:36Čekaj utorak sto se tiče banasvrakino1921 je napisao/la: ↑18 jun 2026, 22:34
Eto Vi znate kome Vi dugujete - da znate platili bi iz budžeta FBiH i skinuli ban FIFE - zadužili se Londonskoj burzi - 1,6 milijardi konv.maraka
![]()
Valjda se neces razocarat ko za Sarajevo
![]()
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Onaj insajderboy1921 je najsmiješniji korisnik na ovom forumu 
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Dobro to je mozda jedino sto postujem kod Zenicaka konstantni ste. Prijetili ste i psovali prije 14 godina Eldina Adilovica vaseg najboljeg igraca sto je presao kod nas. A isto ste sad uradili ovom Telalovicu kad je presao u FK sarajevo.Marsiano je napisao/la: ↑25 jun 2026, 12:05Mi sve mrzimo, a vas ponajviše. S nama se zna na čemu ste. Al problem ste vi što očekujete da vas neko poštuje i voli zato što ste tobože iz glavnog grada, a sve što je izvan sarajeva vi ne volite i osporavatePact1921 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 11:37Nemojte bogati vi iz Zenice pricati ko koga voli a ko koga mrzi. A sta Barbarez te odveo u 16tinufinala to do ove godine nije ni bilo na svjetskom gdje je 48 reprezentacija do ove godine nije to bilo gdje si prosao kao 3 isto sto nisi mogao do ove godine uraditi jer si morao biti top 2 u grupi . Znaci ti si dogurao u play off svjetskog gdje u zadnjih 8 utakmica imas 1 pobjedu . A u svakom slucaju na ovoj temi se ne raspravlja BiH reprezentacija jer nema veze sa BiH sportom jer nam igra samo jedan igrac iz lige a to je Jurkas kao 3 golman . Cinjenica da je 17 igraca rodjeno vani od 26 mogucih .Marsiano je napisao/la: ↑25 jun 2026, 10:23
Ne možeš da vjeruješ koliko ljudi mrze sve što nije sarajevsko, usta vas yebem šibicarska. Od vas se ne bi moglo ostati da je nekim slučajem npr. Musemic trener reprezentacije. Kako ste takvi kompleksasi ne ide mi u glavu, a kad se sta spomene za sarajevo to je odmah udar na bošnjake. I onda se čudite što vas niko ne voli. Pogan sibicarska
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ovaj SeyoBoy1921 je NoDi garant, nemoguće je da postoje dvije ovakve budale na forumu.
Čuj pripreme, pojaćanja, dugovi, prozivka a ljudi im za kifle nemaju

Čuj pripreme, pojaćanja, dugovi, prozivka a ljudi im za kifle nemaju
Doktor za retardaciju.
Da smo profitirali od proširenja svjetskog.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pa je li pogrijesio ista. Prosao si kao 3 a ne kao 2 .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da, nemam pametnijeg posla nego lagati o nečemu što sam svjedok bio.Venom je napisao/la: ↑24 jun 2026, 17:26Pa dobro to drugo me svakako od vas i ne iznenađuje. Prvo bi bilo fino da se sami sa sobom dogovorite jel se zvizdalo ili nije, imas postova od tog dana gdje vas dosta tvrdi da se nije zvizdalo, kao sto i nije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2026, 16:42Jeste, namjerno ovdje došli i izmišljamo.Venom je napisao/la: ↑24 jun 2026, 16:06
Vidim koliko smo nebitni, na svaki pomen Celika vi imbecili se javljate sa nekim infantilnim pokusajima ponizavanja. Da ne govorim o tome da vam je gostovanje u Zenici najmasovnije ove sezone. Vidim koliko smo vam nebitni po ovom bezobraznom laganju da vam se zvizdalo na skadiranje Vedranu.Maksuz se na meč otišlo da se po forumu bezobrazno laže.
Razumijem da vam je fetish da vazda pravite zrtvu od sebe, al ne morate bas toliko nisko past
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
ludilompredozirani
- Kontakt:
Jel mogu pitari barem 2 dana izdrzat da nas ne stavljaju u svoja prljava i pogana usta?
FK Sprdancija-Sanjinova prcija
Jedino sto nemas su stid i obraz. Kontam da vas je to gostovanje bilo manje tj. onoliko koliko vas bude na domacim utakmicama, lakse bi postigli konsenzus jel se zvizdalo ili nije, ovako vam je vec pretesko.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑25 jun 2026, 13:01Da, nemam pametnijeg posla nego lagati o nečemu što sam svjedok bio.Venom je napisao/la: ↑24 jun 2026, 17:26Pa dobro to drugo me svakako od vas i ne iznenađuje. Prvo bi bilo fino da se sami sa sobom dogovorite jel se zvizdalo ili nije, imas postova od tog dana gdje vas dosta tvrdi da se nije zvizdalo, kao sto i nije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2026, 16:42
Jeste, namjerno ovdje došli i izmišljamo.Maksuz se na meč otišlo da se po forumu bezobrazno laže.
Razumijem da vam je fetish da vazda pravite zrtvu od sebe, al ne morate bas toliko nisko past
Srce, čast i ponos!
Nemoj Matka da zaboraviš, njemu smo isto psovaliPact1921 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 12:32Dobro to je mozda jedino sto postujem kod Zenicaka konstantni ste. Prijetili ste i psovali prije 14 godina Eldina Adilovica vaseg najboljeg igraca sto je presao kod nas. A isto ste sad uradili ovom Telalovicu kad je presao u FK sarajevo.Marsiano je napisao/la: ↑25 jun 2026, 12:05Mi sve mrzimo, a vas ponajviše. S nama se zna na čemu ste. Al problem ste vi što očekujete da vas neko poštuje i voli zato što ste tobože iz glavnog grada, a sve što je izvan sarajeva vi ne volite i osporavatePact1921 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 11:37
Nemojte bogati vi iz Zenice pricati ko koga voli a ko koga mrzi. A sta Barbarez te odveo u 16tinufinala to do ove godine nije ni bilo na svjetskom gdje je 48 reprezentacija do ove godine nije to bilo gdje si prosao kao 3 isto sto nisi mogao do ove godine uraditi jer si morao biti top 2 u grupi . Znaci ti si dogurao u play off svjetskog gdje u zadnjih 8 utakmica imas 1 pobjedu . A u svakom slucaju na ovoj temi se ne raspravlja BiH reprezentacija jer nema veze sa BiH sportom jer nam igra samo jedan igrac iz lige a to je Jurkas kao 3 golman . Cinjenica da je 17 igraca rodjeno vani od 26 mogucih .
Dize se prasina ⚫️🔴
.png)