Barisic je Ramos za Katica, vidis gdje igra Barisic a gdje igra Katic, da nije se povredio prije baraza, sigurno bi gledali tandem Barisic - Tarik.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑15 jun 2026, 12:22nemoj zaboravit barasica mislim da on sada vrijedi 4MEdincapitano je napisao/la: ↑15 jun 2026, 11:35Svaka mu cast za baraz i ciklus za SP, cak i evo tekma protiv Kanade ali je strasno limitiran igrac.
Poslje SP, pod hitno ili vracati Anela ili dati Celiku/Kospi sansu da napravimo vrhunski tandem s Tarikom, ne mozemo igrati s jednim stoperom u 2026oj koji ne zna dva pasa sastaviti![]()
Nikola Katić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Edincapitano
- Kontakt:
Re: Nikola Katić
Edine guzis li ti sta, vidim od jutros si u akciji pljuvanja svega
I found freedom. Losing all hope was freedom.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nije teško biti covjek i sacekati da se covjek pomoli:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Smjesan igrac.....valjda se Dedo probije do LN.....
Zasto je i on zamijenjen sinoc?
Odbrana se ne mijenja bez nuzde i potrebe a na njegovom licu se vidjelo da je vidno iznenadjen.
Odbrana se ne mijenja bez nuzde i potrebe a na njegovom licu se vidjelo da je vidno iznenadjen.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Vjerovatno nakon onog duela sa Vasiljom, pa nisu htjeli da rizikuju. Ne vjerujem da je sta drugo, s obzirom da rijetko ko mijenja stopera za stopera, osim u slucaju cuvanja od kartona, povrede ili uzasnog meca.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bordobijeli
- Kontakt:
Da je slučajno dobio žuti morao bi pauzirati protiv Amerikanaca. Vjerovatno je to razlog.
Mislim da nisu kartoni jer se kartoni brisu tako rekoše.
Bitno je da je zdrav a Dennis je bio maestralan.
Bitno je da je zdrav a Dennis je bio maestralan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Stekao sam dojam da je bio pomalo iznenađen na izmjenu.
Sinoc je bio spor umoran par puta ispao kod aut linije ocito da Muharemovic ga cupa pa djeluje snjim dobar ine vidimo mahane jer ono sinoc kako je Hadzikadunic odigrao vrhunski par ciscenja plus namjestio go Mahmicu kad se zagradio djelovali smo stabilnije..
- PasodelMar
- Kontakt:
Ako ćemo iskreno, sa njegovom zamjenom Hadzikadunicem je odbrana dobila na svježini i stabilnosti. Vidno umoran i istrošen, što nikako nije dobro pred USA. Muharemovic je alfa i omega naše odbrane, zatim Kolasinac. Dedic je potpuno istrošen već od utakmice sa Kanadom. Hadzikadunic se ne smije podcijeniti. Katic me brine za ostale utakmice.
Spor je inace jos Mislim da ne moze ispratiti ovaj Tempo.Zgemboo89 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 23:22Sinoc je bio spor umoran par puta ispao kod aut linije ocito da Muharemovic ga cupa pa djeluje snjim dobar ine vidimo mahane jer ono sinoc kako je Hadzikadunic odigrao vrhunski par ciscenja plus namjestio go Mahmicu kad se zagradio djelovali smo stabilnije..
Odlican igrac kao centralni branic u formaciji 3 pozadi kao sto je Schalke igrao polusezonu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Meni je uvijek bio bolji za te formacije. Takođe i Hadžikadunić. Možda se Sergej opredijeli da krene sa tom formacijom.GG3 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 23:28Spor je inace jos Mislim da ne moze ispratiti ovaj Tempo.Zgemboo89 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 23:22Sinoc je bio spor umoran par puta ispao kod aut linije ocito da Muharemovic ga cupa pa djeluje snjim dobar ine vidimo mahane jer ono sinoc kako je Hadzikadunic odigrao vrhunski par ciscenja plus namjestio go Mahmicu kad se zagradio djelovali smo stabilnije..
Odlican igrac kao centralni branic u formaciji 3 pozadi kao sto je Schalke igrao polusezonu.
Glory Glory Man United
Mislim da je to. Ta i još jedna izmjena su bile prinudne, da nije to siguran sam da bi Tabak i Jovo ušli. Ovako je prinuđen bio uvesti druge igrače.
Glory Glory Man United
------------------ALAJBEGOVIC----------MAHMIC--------BAJRAKTEREVICDaduli je napisao/la: ↑25 jun 2026, 23:35Meni je uvijek bio bolji za te formacije. Takođe i Hadžikadunić. Možda se Sergej opredijeli da krene sa tom formacijom.GG3 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 23:28Spor je inace jos Mislim da ne moze ispratiti ovaj Tempo.Zgemboo89 je napisao/la: ↑25 jun 2026, 23:22Sinoc je bio spor umoran par puta ispao kod aut linije ocito da Muharemovic ga cupa pa djeluje snjim dobar ine vidimo mahane jer ono sinoc kako je Hadzikadunic odigrao vrhunski par ciscenja plus namjestio go Mahmicu kad se zagradio djelovali smo stabilnije..
MEMIC----------------BASIC------------------SUNJIC---------------DEDIC
----------KOLASINAC--------MUHAREMOVIC---------KATIC-------
Fali onda Dzeko i Demirovic ...Ja mislim da je nas najveci problem kako uklopit prvih 11 ,a da iskoristis kvalitet sta imas...Sad se okrecemo Dzeki ali protiv Amerike mozda nece moci on nikako trcat jer su brzi
Trenutno korisnika/ca: Nakata, Principatus i 38 gostiju.