Fan verzija nema 'valove' dok su player blago utkani u materijalu.
Na stranici 620 je korisnik weinhausgiselda postaavio original player verzija bijelog dresa
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Fan verzija nema 'valove' dok su player blago utkani u materijalu.
Trebalo ti je mjesec dana da dođe iz guzice u glavu. Čestitam.KarlMarx je napisao/la: ↑25 jun 2026, 12:45Najbolji dresovi koje smo imali, oba dresa! Samo bih mozda stavio ove stickere s kim igramo, datum i gdje u sredinu, ili na stranu gdje je kelme. Ali malo mi je bolja ova plava, modra plava je naša boja, a bijeli je isto tako dobar.
Pretpostavljam protiv Amerike igramo u Plavom dresu i bijelom šorcu?
E ovo vec izgleda bolje
Kako se zove tvoj kinez?AlenHalilovic je napisao/la: ↑26 jun 2026, 00:04Neko je ovdje postavio link gdje su ljudi sa Reddita uradili listu pouzdanih kineskih stranica za dresove sa ocjenama i komentarima.
Nemogu više nači link.
Može li neko postaviti link ponovo?
Ps. Dobio sam dresove od svog Kineza i prezadovoljan sam kvalitetom dresova.
Dresovi sa naše pijace im nisu ni blizu.
Naručio bi još dresova ali ne znam da li još da sačekam možda da Kinezi još kvalitetnije i bolje kopije naprave ili je to to.
Najviše me interesuje kopija player verzije. Našo sam neku kopiju player verzije ali po slikama je veoma loša i bolje izgleda fan verzija koju prodavaju.
Ne znam da li je to ovaj bio, ali i ovdje imas glavne igrace spomenute.AlenHalilovic je napisao/la: ↑26 jun 2026, 00:04Neko je ovdje postavio link gdje su ljudi sa Reddita uradili listu pouzdanih kineskih stranica za dresove sa ocjenama i komentarima.
Nemogu više nači link.
Naručio bi još dresova ali ne znam da li još da sačekam možda da Kinezi još kvalitetnije i bolje kopije naprave ili je to to.
Najviše me interesuje kopija player verzije. Našo sam neku kopiju player verzije ali po slikama je veoma loša i bolje izgleda fan verzija koju prodavaju.
imas ovdje https://www.reddit.com/r/repjerseyss/ kad sidjes dole desno. Vip sellers, trusted sellersAlenHalilovic je napisao/la: ↑26 jun 2026, 00:04Neko je ovdje postavio link gdje su ljudi sa Reddita uradili listu pouzdanih kineskih stranica za dresove sa ocjenama i komentarima.
Nemogu više nači link.
Kod: Označi sve
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Nu2T8mUzdOadE5y-6PU7WB_cBwODWy2z5zy5oGNXRQ0/edit?gid=1490604402#gid=1490604402Evo naše pametnice s mozgom orangutana. Kako si danas, je li te neko iznervirao? Imaš li još kakvih kompleksa da nam pokažeš?MiranGlasnic je napisao/la: ↑25 jun 2026, 21:41Trebalo ti je mjesec dana da dođe iz guzice u glavu. Čestitam.KarlMarx je napisao/la: ↑25 jun 2026, 12:45Najbolji dresovi koje smo imali, oba dresa! Samo bih mozda stavio ove stickere s kim igramo, datum i gdje u sredinu, ili na stranu gdje je kelme. Ali malo mi je bolja ova plava, modra plava je naša boja, a bijeli je isto tako dobar.
KarlMarx je napisao/la: ↑12 maj 2026, 16:25Dres je više nego solidan, trebat će vremena svima nama da naviknemo i vremeno će nam i dobrim rezultatima biti ljepši.![]()
Ja se samo nadam da NFSBIH će početi već nakon svjetskog prvenstva pripremati dres za kvalifikacije EURO 27 i onda EURO 28, i da će više naučiti lekciju!
Bio si glup mjesec dana…stoko ishitrena. Danas ti dres valja. Mamlaze.KarlMarx je napisao/la: ↑26 jun 2026, 13:30Evo naše pametnice s mozgom orangutana. Kako si danas, je li te neko iznervirao? Imaš li još kakvih kompleksa da nam pokažeš?MiranGlasnic je napisao/la: ↑25 jun 2026, 21:41Trebalo ti je mjesec dana da dođe iz guzice u glavu. Čestitam.KarlMarx je napisao/la: ↑25 jun 2026, 12:45Najbolji dresovi koje smo imali, oba dresa! Samo bih mozda stavio ove stickere s kim igramo, datum i gdje u sredinu, ili na stranu gdje je kelme. Ali malo mi je bolja ova plava, modra plava je naša boja, a bijeli je isto tako dobar.
KarlMarx je napisao/la: ↑12 maj 2026, 16:25Dres je više nego solidan, trebat će vremena svima nama da naviknemo i vremeno će nam i dobrim rezultatima biti ljepši.![]()
Ja se samo nadam da NFSBIH će početi već nakon svjetskog prvenstva pripremati dres za kvalifikacije EURO 27 i onda EURO 28, i da će više naučiti lekciju!
Imas li slike?AlenHalilovic je napisao/la: ↑26 jun 2026, 00:04Neko je ovdje postavio link gdje su ljudi sa Reddita uradili listu pouzdanih kineskih stranica za dresove sa ocjenama i komentarima.
Nemogu više nači link.
Ja sam narucio bijeli preko ADJersey jer su mi ovdje preko foruma neki preporucili tu stranicu. Nadam se da ce biti ok.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], darker10, Iceplayer, jasmin10, LeCoq, Mocvara1991, napapijri1987, rossonero85, Shevko, Venom i 56 gostiju.